Scent Bar XLIX - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 00:03   #1471
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLIX

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
szczerze ? - to przyznam, że to dla nas olbrzymi stres - bo zawsze zwierzaki sie albo przypałętały i zostawały bo się owsajały, poczuły dobrze, albo były spontanicznie przygarniane bo ktoś nie ma co zrobic ze szczeniakiem - no to braliśmy - spontan. I wychów był od początku nasz, a tak jest spory stresik jak podejść do zwierza po przejściach - czasem dobre chęci nie wystraczą i my to wiemy i to nas stresi właśnie. Ale no zwierzole chyba mają większy stres więc jakoś trzeba się będzie spiąć i dogadać. i stawić czoła. Boim się trochi ale czas nadejszedł - teraz albo
Dacie radę
Wcale nie jest dużo trudniej dogadac sie z takim psem po przejściach wbrew pozorom. Trzeba tylko cierpliwości, konsekwencji i duzo pracy i czasu, żeby zwierz do Was nabral zaufania i oganłąl zasady panujące w nowym domu. A..no i wiadomo, na początku nic na siłę...kilka pierwszych dni, moze tygodni to pewnie będzie oswajanie pies - nowi ludzie, nowe miejsce no i nabieranie zaufania.
Dobre chęci to podstawa. Chęci i odrobina wiedzy, jak postępować z takim zwierzakiem. Prawie zawsze się udaje
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 08:39   #1472
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Fitam! W piękne słoneczne przedpołudnie

No i skończyło sie u mnie "rumakowanie".
Wróciłam do rzeczywistości
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:33   #1473
Parabelka
Panaroja

Spod suońca wiosna będzie
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A mnie się już znudziło perfumowe hobby, jak tu teraz żyć
mnie chyba też , nic nowego mi się nie chce (ewentualnie jakaś Rosine , ale mało prawdopodobne ) coś niedopsze
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ad 1 niech już będzieee
będzie
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Kothy chyba ogólnei kiepsko znoszą rośliny cebulkowe - cebula, czosnek, szczypior to takie średnio wskazane dla nich, narcyz pewnie też się łapie - w końcu cebule ma Aha, tulipany też dla kothów niezdrowe, więc lepiej, żeby tego nie zżerały.

I bry.
Kiepski humor mam ostatnio, mam nadzieję, że to tylko PMS (i wkurzenie na siebie, jaka to ja nieoszczędna, nierozsądna itd. - to m.in. w związku z tym, że wczoraj zapłaciłam prawie osiem stówek za zeszłoroczne media ), a nie znowu jakaś większa jazda, w związku z którą musiałabym prochy kolejny raz zmieniać
1.no właśnie dlatego nie dopuszczam i kwiatĸów w zasięgu kothów staram się nie trzymać
2. ja miałam dopłaty w lutym i marcu - tyle wyszło ze musiałam na raty podzielić

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Jak mnie widziałaś, to one były w lepszej kondycji, mam wrażenie.
Na pewno chciałabym je zagęścić (wiem, że to od razu się nie da), ciut unieść od skóry, wzmocnić rozdwajające się (pewnie też przesuszone) końcówki. Jeśli stosuję Waxy i tym podobne mazidła, to są gładziutkie i łatwe do rozczesywania, owszem, ale wtedy szybko robią się klapnięte W sumie to czasem mam wrażenie, że najlepiej wyglądają przed rozczesaniem i bez żadnych odżywek, które by je obciążąły, tzn. optycznie jest ich najwięcej.
Stosowałam kiedyś naftę, ale zarzuciłam, teraz sporadycznie pamiętam o jakimś olejowaniu (Amla głównie), ale naprawdę zbyt rzadko, żeby dało efekt. Chyba pomyślę o pokrzywie
zacznij jeść jakiś skrzyp czy co w tabletkach , Belissę , czy insze takie coś - po paru tygodniach brania zaczynaja odrastać i się zagęszczać Ja biorę Belissę i Silicę i popijam sokiem z pokrzywy i dobry jest skrzyp firmy Naturacośtam - Śnieżka bierze i wyraźnie jej włosów przybyło . Same wcierki i zewnętrzne środki nie dadzą rady .
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Zaparzone liście, zbierane wczesną wiosną (taaa...) przed kwitnieniem. Własnoręcznie
Pomaga za to na pewno na bieganie po nocach do toalety
Kończy mi się, teraz będę parzyć herbapolową...
gotowy sok pij , wtedy będzie działać .

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hello
Przedostatni obraz - tadaaam. Do Wood & Absinthe Buxtona

Załącznik 5198360

Zastanawiam się , czy mam jakies ubranka na ciepło

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:49   #1474
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Zastanawiam się , czy mam jakies ubranka na ciepło
Tego się nigdy nie ma
A jak się ma, to niedobre, do wymiany

Rejcz, co do psów po przejściach - kiedy Azę przygarnęliśmy, była wiejskim psem, niemal półdzikim. Po ciężkich przejściach. Zabrali jej wszystkie szczeniaki, a kiedy uciekła ze wsi do lasu, strzelali do niej. Kiedy do nas trafiła, przez 2 tygodnie siedziała w kącie, odwrócona do ściany, kuliła się przy próbach dotknięcia, bała wszystkiego - samochodów, ludzi, a szczególnie dzieci.
Prawie straciliśmy nadzieję, że trafimy do niej.
Aż pewnego dnia, ni stąd, ni zowąd, leżała sobie, jak normalny pies. A po miesiącu podchodziła, wsadzając nos pod rękę, żeby ją pogłaskać.
Ale do brzucha dotknąć się nie da.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 10:28   #1475
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Tego się nigdy nie ma
A jak się ma, to niedobre, do wymiany

Rejcz, co do psów po przejściach - kiedy Azę przygarnęliśmy, była wiejskim psem, niemal półdzikim. Po ciężkich przejściach. Zabrali jej wszystkie szczeniaki, a kiedy uciekła ze wsi do lasu, strzelali do niej. Kiedy do nas trafiła, przez 2 tygodnie siedziała w kącie, odwrócona do ściany, kuliła się przy próbach dotknięcia, bała wszystkiego - samochodów, ludzi, a szczególnie dzieci.
Prawie straciliśmy nadzieję, że trafimy do niej.
Aż pewnego dnia, ni stąd, ni zowąd, leżała sobie, jak normalny pies. A po miesiącu podchodziła, wsadzając nos pod rękę, żeby ją pogłaskać.
Ale do brzucha dotknąć się nie da.
A długo ja macie już ?

Mój Czesiek panicznie bal się wszelkiego typu kiji ( kijow ) drągow, drążka, kija od szczotki, no wszystkiego co dlugie i cieńkie i czlowiek może do ręki wziąść i spuścić lanie.Kulil sie i w nogi w popłochu
Teraz , rzucanie, szarpanie kija z kimkolwiek ( nawet sąsiadem) i walka o tego kija to ulubiona zabawa Na pamiątke po dawnych czasach ma blizny na nosie i pysku i przeweżenie duże na ogonie. Tak jak by był ogon do czegoś przywiązany i ta lina czy drut wcięła mu się mocno w ciało.
Stary 2013-04-08, 10:51   #1476
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze ? - to przyznam, że to dla nas olbrzymi stres - bo zawsze zwierzaki sie albo przypałętały i zostawały bo się owsajały, poczuły dobrze, albo były spontanicznie przygarniane bo ktoś nie ma co zrobic ze szczeniakiem - no to braliśmy - spontan. I wychów był od początku nasz, a tak jest spory stresik jak podejść do zwierza po przejściach - czasem dobre chęci nie wystraczą i my to wiemy i to nas stresi właśnie. Ale no zwierzole chyba mają większy stres więc jakoś trzeba się będzie spiąć i dogadać. i stawić czoła. Boim się trochi ale czas nadejszedł - teraz albo
rozumiem doskonale
u mnie w życiu też zwierzaki (nie licząc chomika ) pojawiały się raczej spontanicznie
i stąd u mnie teraz lekki lęk przed decyzją. Chcemy kota ale tylko gadamy na razie, przydałby się kopniak pt. ktoś nas pyta czy chcemy i mamy dzień na decyzję, bo z jednej strony bardzo chcemy a drugiej jest ten strach przed odpowiedzialnością
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
No i skończyło sie u mnie "rumakowanie".
Wróciłam do rzeczywistości

Cytat:

U mnie też słońce i 5 stopni śnieg topnieje wreszcie

Właście wypiłam kawę i odkładam w czasie moment kiedy odpalę służbowego kompa (nie chce mi się, no )

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Zapomniałam, ze miałam pytanie
Co można zamówić z Mazideł do używania samodzielnego oprócz hydrolatów? (nic nie zamierzam kręcić ) Jaki hydrolat jest fajny do cery mieszanej w kierunku suchej ale ze skłonnością do niespodzianek? (kiedyś używałam różnego i dobrze sie sprawdzał, ale teraz jest tyle rodzajów ze zgłupiałam )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 11:19   #1477
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-04-08, 12:32   #1478
Redhaired Witch
Nindżopesz

Stazja, doszła spódnica, fajna jest Ładnie się układa, za bardzo "baby" nie robi ino kolor przekłamany bo na żywo bardziej soczysta ta zieleń.
Dorzucam fotę:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1170180.jpg (77,4 KB, 83 załadowań)

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 12:42   #1479
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Stazja, doszła spódnica, fajna jest Ładnie się układa, za bardzo "baby" nie robi ino kolor przekłamany bo na żywo bardziej soczysta ta zieleń.
Dorzucam fotę:
O, fajna fajna
To dorzuć jeszcze linka od sprzedawcy
Stary 2013-04-08, 12:48   #1480
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Dorzucam fotę:
O, fajna Ale chyba też na gumkę?
Ja bym chciała coś bardziej butelkowego niż trawiastego jednak...
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:17   #1481
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
O, fajna fajna
To dorzuć jeszcze linka od sprzedawcy
Kurde, internet mi tak działa, że nie jestem w stanie odpalić allegro ale wpisz sobie maxi szmaragd szyfon miley. Sprzedawca to IzabelaS.
EDIT: w bólach się udało: http://allegro.pl/izabelas-maxi-szyf...138403545.html

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
O, fajna Ale chyba też na gumkę?
Ja bym chciała coś bardziej butelkowego niż trawiastego jednak...
Niestety na gumkę dlatego włożyłam pasek, żeby tak nie sterczała. Próbowałam z szerokim czarnym ale robiło "babę".
Na fotkach z aukcji była butelkowa :/ W ogóle strach kupować ciuchy w tym odcieniu bo przysyłają co innego. No ale nie wybrzydzam (za bardzo) bo jednak o połowę taniej niż w Zarze a kolor do przełknięcia.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2013-04-08 o 13:23
Stary 2013-04-08, 13:19   #1482
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dorzucam fotę:
Mnie się bardzo podoba

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:22   #1483
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dorzucam fotę:
fantastycznie na Tobie leży - kto mówił że nie dla Cię fason

toż to w pytkę Twój typ - ja też chcę maxi ale jednak przy moim wzroście muszę uważać - mierzyć dopasować styl fason ostrożniej zatem nie w necie dla mnie takie zabawy, przy 163 cm wzrostu i figurze gruchy może być ciężko ale mam czas jeszcze do upałów na maxi szyfon
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:55   #1484
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, internet mi tak działa, że nie jestem w stanie odpalić allegro ale wpisz sobie maxi szmaragd szyfon miley. Sprzedawca to IzabelaS.
EDIT: w bólach się udało: http://allegro.pl/izabelas-maxi-szyf...138403545.html
Dzięki
Stary 2013-04-08, 14:23   #1485
Murszafka
To ja :)

Raaany... Chyba jutro wyciągnę Martensy -wygląda mi to na wiosnę

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 15:53   #1486
golden_eye
Wtajemniczenie

macham znad wiosny

Red - super ta spódnica, mogę zmałpować? z opóźnieniem ale zbieram szczenę z podłogi. masz zaj...ste włosy
Melk - ja oglądam ten serial, na bieżąco jestem i szczerze to nie wiem czy Ci polecić czy nie, trochę wciąga, trochę napięcia jest, ale te paskudy... chuop polubił bardzo, niektóre motywy są fajne a niektóre przewidywalne do bólu, do widoku zombiaków wygryzających żywe mienso trzeba się przyzwyczaić, są niemal wszędzie i są obrzydliwe . z torentów lepiej ściągać, teraz są z lektorem już bo gdzieś na tivi lecą, chyba na jedynce a z chomika mam problemy od długiego czasu, żeby coś dociągnąć do końca, muszę próbować kilka razy a to oczywiście mi zżera limit z pleja i przez to się na chomika wypłam z dużymi plikami

kto jutro ze mną myje okna? swoje ofc
znów przegapiłam wuosowe dysputy idę nadrobić

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2013-04-08 o 16:16
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 16:14   #1487
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Red - super ta spódnica, mogę zmałpować?

kto jutro ze mną myje okna? swoje ofc
Dziękuję i proszę bardzo, ja zżynałam z poniższego
Ja, goście wpadają to trza umyć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fashionweek (169)-m.jpg (34,5 KB, 36 załadowań)

Stary 2013-04-08, 16:44   #1488
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Dorzucam fotę:
Redzik, całkiem ok Trochę się bałam, jakiej jakości będzie materiał, ale wygląda naprawdę dobrze
Zjawiskowy chudzielcu!

Zakładaj tego bloga włosowo-modowego.
Modowych jest mnóstwo, ale takich celtycko-rockowych dla młodych Mam chyba nie ma

Wiesz, o co Ci w tym wszystkim chodzi, naprawdę świetnie wyglądasz, no masz do tego dryg!

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
fantastycznie na Tobie leży - kto mówił że nie dla Cię fason

toż to w pytkę Twój typ - ja też chcę maxi ale jednak przy moim wzroście muszę uważać - mierzyć dopasować styl fason ostrożniej zatem nie w necie dla mnie takie zabawy, przy 163 cm wzrostu i figurze gruchy może być ciężko ale mam czas jeszcze do upałów na maxi szyfon
tylko, że mam 162 i podobnież dzwonek, bezfigurze znaczy się

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Przepraszam, ale jak zobaczyłam tytuł wątku: gdzie się psikacie, pomyślałam: w przedpokoju i dopiero potem do mnie dotarło, że nie o to chodzi

W ogóle chyba zaoszczędzę. Wszystko mnie ostatnio mdli Nawet świeżuch Lalique.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

za wybór psiaka ochroniarza.

Więcej nie doczytam. W ogóle się dziś nie umiem skupić.

A, i czy to normalne, że po masce: krem nawilżający do paszczy (z parabenami) wymieszany z miodem z propolisem na włosy (na noc), zmyty, włosy piszczą jeszcze bardziej? I oklapłe są?
Stary 2013-04-08, 17:16   #1489
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Dorzucam fotę:
Redzia , no kurde , Ciebie można by w worek ubrać i wyglądałabyś zjawiskowo spódnica świetna i fogle

Cytat:
Raaany... Chyba jutro wyciągnę Martensy -wygląda mi to na wiosnę

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
W ogóle chyba zaoszczędzę. Wszystko mnie ostatnio mdli Nawet świeżuch Lalique.

jeżuuu jak sie ciepło zrobiło , wyskoczyłam na pocztę w oxfordach i spódnicy i zgarniałam prawie wszystkie okoliczne męskie spojrzenia , ha bo innej baby na obcasach w zasięgu wzroku nie było

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:57   #1490
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Dorzucam fotę:

w temacie włosowym: ukręciłam majonez rozjaśniający
jest nadzieja, że do imprezy uzyskam jakiś efekt bez ingerencji fryzjera
paszcza znowu linieje, ale tym razem zbyt łagodnie ją potraktowałam - 1 warstwa salika i na przebarwienia druga, więc dodatkowo działam też izotretynoiną (swietnie doczyszcza pory).
przed wyjazdem planuję jeszcze jedno uderzenie, bardziej hardcorowe
i chyba do jesieni będę musiała się uspokoić, albo przerzucić na migadałka
Stary 2013-04-08, 19:58   #1491
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Dorzucam fotę:
Jak cygun

Spoo dostałaś zwrot z US?
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 20:51   #1492
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
za wybór psiaka ochroniarza.
no więc chyba nie będzie ochroniarza ale to nieważne dla mnie i dla chuopa - wazne żeby przygarnąć psiaka który szuka domu - nietopsza sie ustawi przestawi -w sumie już nietopsz kupiony

pół dnia spędziliśmy an rozmowach przedadopcyjnych i okazuje się, że mało który pies się nadaje na warunki podwórko buda z kojcem - mimo ze z otwartym kojcem to jednak większość ponoć wali do domu, ciśnie się i koneic kropka i nie chcą nam dać - baaaaaaardzo skrupulatna selekcja - wybraliśmy najpierw suki ale też ponoć strasznie domowe i nie dla nas

no i wytypowali dla nas kandydata http://www.schronisko.sosnowiec.pl/b...re.php?id=3425 w sobotę jedziemy na pierwszy spacer nie zasnę dziś
Stary 2013-04-08, 20:56   #1493
Miciel
Wpisz tu zomzing

Red?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:10   #1494
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Mój Czesiek panicznie bal się wszelkiego typu kiji ( kijow ) drągow, drążka, kija od szczotki, no wszystkiego co dlugie i cieńkie i czlowiek może do ręki wziąść i spuścić lanie.Kulil sie i w nogi w popłochu
Teraz , rzucanie, szarpanie kija z kimkolwiek ( nawet sąsiadem) i walka o tego kija to ulubiona zabawa Na pamiątke po dawnych czasach ma blizny na nosie i pysku i przeweżenie duże na ogonie. Tak jak by był ogon do czegoś przywiązany i ta lina czy drut wcięła mu się mocno w ciało.
Biedny był ale dobrze, że jest już oki

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Zapomniałam, ze miałam pytanie
Co można zamówić z Mazideł do używania samodzielnego oprócz hydrolatów? (nic nie zamierzam kręcić ) Jaki hydrolat jest fajny do cery mieszanej w kierunku suchej ale ze skłonnością do niespodzianek? (kiedyś używałam różnego i dobrze sie sprawdzał, ale teraz jest tyle rodzajów ze zgłupiałam )
Różany

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;40204032]

Spoo dostałaś zwrot z US? [/QUOTE]

a Ty?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:12   #1495
Murszafka
To ja :)

Cytat:
no i wytypowali dla nas kandydata http://www.schronisko.sosnowiec.pl/b...re.php?id=3425 w sobotę jedziemy na pierwszy spacer nie zasnę dziś
Biedne stworzenie, całe życie w schronisku...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:13   #1496
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

no i wytypowali dla nas kandydata http://www.schronisko.sosnowiec.pl/b...re.php?id=3425 w sobotę jedziemy na pierwszy spacer Nie zasnę dziś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:14   #1497
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Biedne stworzenie, całe życie w schronisku...
my nie możemy przestać wpatrywać sie w zdjęcia - ten wygląd - skrzyżowanie 3 różnych umaszczeń no czad po prostu czad

nie wiemy czy ostatecznie nam go przyznają - ale już go tu widzę już jest nasz

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-04-08 o 21:15
Stary 2013-04-08, 21:24   #1498
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
no więc chyba nie będzie ochroniarza ale to nieważne dla mnie i dla chuopa - wazne żeby przygarnąć psiaka który szuka domu - nietopsza sie ustawi przestawi -w sumie już nietopsz kupiony

pół dnia spędziliśmy an rozmowach przedadopcyjnych i okazuje się, że mało który pies się nadaje na warunki podwórko buda z kojcem - mimo ze z otwartym kojcem to jednak większość ponoć wali do domu, ciśnie się i koneic kropka i nie chcą nam dać - baaaaaaardzo skrupulatna selekcja - wybraliśmy najpierw suki ale też ponoć strasznie domowe i nie dla nas

piękny tricolor
a ostatnia fotka
ja wiem, się powtarzam, ale kocham Was
i trzymam kciuki

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:31   #1499
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
a Ty?
Od piątku idzie Myślę że jutro dojdzie
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:31   #1500
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
my nie możemy przestać wpatrywać sie w zdjęcia - ten wygląd - skrzyżowanie 3 różnych umaszczeń no czad po prostu czad

nie wiemy czy ostatecznie nam go przyznają - ale już go tu widzę już jest nasz
joł
a łaty zadnie ma Fanaberyjne i centki też bassecie

będzie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości