|
|
#3511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2
Cytat:
że mam mniej fig niż szortów bo wtedy tego nie widać a w krótkich spodenkach nie mam wcale oporów o tym outlecie znalazłam tylko tyle http://www.slubzbostonem.pl/index.ph...mid=89&lang=en chyba nie ma strony swojej jako takiej, ale bliżej godziny zero warto będzie go obczaić ![]() Ja mam office 2010, nie mam niestety 2013 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie obawiam się, że tak może być... zobaczymy jeszcze jak już znajdziemy naszego fotografa w jakiej będzie cenie,itp. |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia ściągnęłam aplikację na mój telefon - https://play.google.com/store/apps/d...k.wizazplforum
taką dokładnie, tylko ja swoją w markecie na telefonie znalazlam ![]() I niestety jest taki automatyczny podpis ustawiony, skasować się go nie da :/ Nusia ale zaglądaj do nas |
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 2
A ;-)
Dzięki Malwina_89 udalo sie heh :p ale u mnie sie udało skasować ten podpis do tej pory tylko podczytywałam was z komórki jak byłam poza domem :P teraz bd mogła odpisywać hehe :P
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-04-08 o 11:46 |
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
domyślam się ale pod symbiana pewnie takiej nie ma
jestem na etapie zmiany tel ale ja się zawsze długo zbieram jakoś z ciężkim sercem przychodzi mi wydać co 2 / 3 lata te 600zł![]() jak pojadę do domu ogłoszę konkurs "kto da więcej" bo wiem, że mama i dziadziuś mają ochotę na mój obecny telefon
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz dali 250 euro, ale sama bym nie miała tej kasy bo stypendium zeszłoroczne niedawno mi się skończyło.. A telefon poprzedni.. wpadł mi w Krk do toalety w mieszkaniu i rozwalił się w niej na 3 części (tzn zawsze mi się tak rozwalał - telefon, bateria, klapka) no i przestał funkcjonować ekran.. niby wymieniłam.. heh :P ale wiesz.. niby niepotrzebny gadżet.. :P ale ja tak miałam do tej pory że taki niepotrzebny gadżet psuł mi się rok w rok.. co roku zmieniałam telefon.. aż trafiłam na samsunga avile który mi 3 lata służył mam nadzieję że Wonder posłuży mi podobny okres czasu albo i dłużej :PA licytuj się może uzbierasz 50 % ceny na nowy A tak wgl Malwina_89 udało mi się usunąć trwale podpis jakbyś chciała trzeba wejść w ustawienia i tam jest "podrozdział" podpis i tam możesz ustawić albo brak, albo to co pojawia Ci się, albo model telefonu albo całkiem prywatny podpis
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-04-08 o 12:30 |
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te historie telefon vs toaleta są bezcenne te starsze zawsze dłużej trzymały bo miały mniej bajerów więc jak chodziłam na pielgrzymkę ładowałam 2 telefony i jak jeden padł to włączałam drugi i miałam kontakt ze światem w sumie tak żeby mi się telefon popsuł to może miałam jeden raz. No i Siemensa MC60 jeszcze udało mi się sprzedać na allegro dawno temu, reszta gdzieś podziała, nie wiem gdzie Zawsze gdzieś po 2 latach zaczyna mi się telefon nudzić, ale jeszcze przeciągam to gdzieś około na pół roku i pękam w końcu i kupuję nowy dla mnie niestety telefon nie jest tylko do dzwonienia, poddaję się nowinkom technicznym ![]() ale widzę, że mój tel obecny nie stracił za bardzo na wartości, nadal idzie na allegro za ponad 600zł a używany gdzieś 200-300zł to nie jest tak źle
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia dzięki! Zaraz pogrzebię w tych ustawieniach
![]() Obejrzałam pierwszy odcinek "Hannibala" i muszę przyznać, że będę go oglądać |
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ fajna obsada ;-) ale dziś przyjemnie na dworze.. ;-) ale od rana załatwiałam badania lekarskie na uczelnie i jestem padnięta lekarze są wkurzający.. a pielęgniarki jeszcze bardziej..
|
|
|
#3523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami mam ochotę rzucić to w diabły, ale mój TŻ mówi podobnie jak Twój, że mam skończyć studia, w końcu szkoda tego co już zrobiłam, a papierek będzie, zawsze to jakiś plus w CV. Z tym, że on jest techniczny i ja humanistka, no i kto tu ma większego plusa na rynku pracy..? nusia_777 zostań z Nami Ja sama nie wiem czy się z tym wszystkim wyrobię jak zaczynam dzwonić do tych wszystkich ludzi, którzy mają uświetnić nasz dzień, a jak już biorę kalkulator do ręki i pomyślę, że nie mam perspektyw na lepszą pracę, a i z tą obecną na niewiele mi wystarcza, Rodzice chcą mi zapłacić na większość rzeczy, ale na resztę trzeba jakoś zdobyć pieniądze to sama się zastanawiam jak to będzie... Tyle wątpliwości, ale rekonesans robię, zbieram pomysły i co ma być to będzie Głowa do góry ![]() Dzwoniłam dziś do Pana z orkiestry i kiedy mu powiedziałam, że wesele będzie w 2015 r to był bardzo zdziwiony, że już dzwonię i powiedział: "2015? Proszę Pani, a skąd pewność, że do tego czasu jakiś braciszek BinLadena nas nie wysadzi i doczekamy tego roku? " Normalnie padłam ![]() Ale koniec, końców dogadałam się z gościem i mają bardzo fajną ofertę (2600zł to niewiele jak na to co oferują) Panowie są z okolic Olkusza, ale grają praktycznie w całej Małopolsce, w śląskim i świętokrzyskim Bawiłam się z nimi i mogę podać kontakt, gdyby któraś była zainteresowana
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz mi podesłać na priv jakiś link do tego Pana, jakieś wideo itd bo cena przyzwoita chociaż i tak myślimy o DJ to jednak warto mieć coś dodatkowego w notatkach :P gdyby jednak
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ też humanista i ma do tego takie samo podejście jak ja no ale co zrobić skoro te okolice to się nie dziw, tam takiej nagonki na to jakoś nie ma tak jest bardziej na Śląsku przynajmniej jak my się orientowaliśmy jak rezerwowaliśmy salę to też mówili, że łał jaka wytrwałość tak 2,5 roku wcześniej ale później gość stwierdził, że jak jeździł po innych województwach to właśnie śluby są w każdym dniu tygodnia takie jest oblężenie
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-04-10 o 07:30 |
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z Tż będziemy inżynierami, ale i tak on planuje i kombinuje już teraz tak, żeby nas ustawić na przyszłość bo on nie chce pracować na etacie. Ja zresztą też nie. A jaką masz specjalizacje?
|
|
|
#3527 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam takie same wizje :/ TŻ pracuje od skończenia technikum, ma swoją działalność i czasem mi się wydaje, że przez to mnie nie rozumie Wg niego mam się skupić na studiach, a później w życiu jeszcze zdążę się napracować, tylko jeśli nie będę miała doświadczenia to kto mnie przyjmie? i kiedy mam pracować jeśli nie teraz? U mnie tak samo TŻ chce mieć dziecko zaraz po ślubie, a najlepiej jeszcze drugie i to jedno za drugim, ale etat: MATKA nie jest w ogóle płatny i skąd później na tą emeryturę wziąć , Cytat:
Zespół nazywa się MAT-MIX, znasz ich?
|
||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
z nazwy nie a galeria jest w przebudowie kurde
musiałabym twarze obczaić ![]() znalazłam na youtube, niestety nie kojarzę twarzy Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-04-08 o 14:43 |
|
|
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o specjalizację to na licencjacie miałam specjalizację język przedsiębiorstwa a teraz poszłam na komunikacyjną.. więc przyszłość niby jest.. (po ofertach pracy wiem że jest wielka) ale co z tego skoro ja to widzę w ten sposób heh.. Cytat:
|
||
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w Polsce niestety tak jest, że kobiety z dzieckiem mają się beznadziejnie jeśli chodzi o pracę ;/ zamiast ułatwić to utrudniają..
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
z moich obserwacji wynika, że nie warto nawet odkładać na emeryturę
Moim znajomym, którzy pracuja na czarno żyje się znacznie lepiej ![]() Kurcze oglądam tych kamerzystów.... Cena MP Studios mnie powaliła, a tak bardzo mi się spodobali... teraz wszystko inne wydaje mi się mniej atrakcyjne.... i jak tu coś znaleźć? |
|
|
|
#3532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się podoba, że jest Pan ze skrzypcami, więc mogę go do kościoła wziąć i bierze mniej, niż jakbym chciała samą skrzypaczkę wynająć
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze próbuje się sprowadzic na ziemię i oglądam filmik od mojej znajomej ze studiów, ich kamerzyści nie byli zbyt drodzy, może w cale nie jest źle?? Jakbyście to oceniły?
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny, gdyby mój mąż zarabiał tyle żeby się dało utrzymać rodzinę z tego to ja bym z chęcią przyjęła etat "matka"
|
|
|
|
#3535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co ciekawe, czytałam gdzieś artykuł, że żonaci i dzieciaci mężczyźni są chętniej zatrudniani bo pracodawca wychodzi z założenia, że zaobrączkowany osobnik będzie bardziej wydajny i zdecydowanie bardziej będzie się przykładał do pracy i będzie mu na niej zależało bo wie, że ma na utrzymaniu rodzinę i to go do motywuje do lepszej pracy. A matka w pracy to zło konieczne ![]() No i gdzie to równouprawnienie? |
|
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ja też bardzo chcę skrzypce Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-04-10 o 07:39 |
||
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak będziemy zarabiać miliony to nie wyobrażam sobie siedzieć w domu z dzieckiem i nie robić nic innego.
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety.. kobiety zawsze będą mieć gorzej :P a równouprawnienie to ściema żebyśmy się bardziej nei buntowały hehe :P |
|
|
|
|
#3539 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

np zaproszenia na ślub, albo listę rzeczy do załatwienia przed ślubem (aż 3 strony a4 ;P) 
że mam mniej fig niż szortów bo wtedy tego nie widać 

lekarze są wkurzający.. a pielęgniarki jeszcze bardziej..