![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
idę zlookać do klubu zaległości
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Nadrobię Was tak raz dwa,trochę pocytuje i napiszę jak u nas chrzciny minęły ![]() Ahh i byliśmy dziś znowu na usg nerki i znowu jest poprawa ![]() ![]() ![]() Lecę nadrabiać... Cytat:
![]() Super że na basenie się podobało ![]() A foteczki z basenu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje trzech miesięcy ![]()
![]() |
#783 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja kupilam rajstopki w swiecie dziecka o losie jakie drogie. a skarpetusie w pepco
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i Bokeh też coś nie ma ostatnio... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i też działa tylko gładzenie po nosku i brwiach ![]() ![]() ![]() Ja widziałam w pepco ![]()
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
No więc ...
![]() ![]() Msza w kościele szybko minęła ( była bez kazania ![]() Daria była bardzo grzeczna,wogóle nie płakała nawet jak była święcona wodą. Pół mszy spała,potem się obudziła ale grzeczna była. Było chyba w sumie 8 rodzin z dzieciaczkami do chrztu i wszystkie dzieci były grzeczne ![]() Po mszy poszliśmy do moich rodziców na kawe,torcik (zamówiłam--śliczny był), potem ciepła kolacja, a ostatni goście wyszli o 22.30. Było fajnie ale cieszę się że mamy to już za sobą ![]()
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzt dzis dzwonil do remizy;p bo w domu sie nie pomiescimy 22 osoby.. ale mała mi sie splakala dawno tak nie płakusia... teraz spi... musze jeszcze wykąpac moje malenstwo.
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() no koniec świata - słońce cały dzień ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40193171]Ja jeszcze dodam - sprawdźcie szyjkę ![]() no właśnie ja o tym nie pomyślałam i młody miał odparzenie maleńkie, ale szybko zaradziliśmy i teraz pilnuję Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych chrzcin
![]() Nowych umiejętności także gratuluję ![]() Michaś dziś pierwszy raz wyciągał rączki do zabawek! ![]() ![]() ![]() Dziewczyny co mój mąż zrobił w nocy ![]() ![]() ![]() Wiecie co sobie do łóżka przyniósł??? Rolkę papieru i podpaski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak obiecalam zdjecie mojego synka w klubie ![]()
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
To ja trzecia głupia
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#792 |
Konto usunięte
|
Fewciu, tak, Dorka często ma ręce lodowate.
Debrah, chodzi ci o opinię o uczniu? bo to pisałam nie raz, jak chcesz ![]() Silver, świetne wieści o nerce ![]() Laurko, gratulacje za rączki na zabawkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w nocy tez budzi sie co 4 godziny? a zatem wychodziloby ze masz 6 karmien. a ile Twoje dziecko wazy?
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez lunatykowałam w dziecinstwie.. mama mi opowiadała, ze raz przyszłam do nich do pokoju siadłam w szafie pod ubraniami wykłócałam sie, ze jajka są za drogie i ja ich nie kupie ![]() wielkie gartulacje dla chwytacza ![]() Cytat:
![]() jak ja sie przed wieczorem ubawilam z małym to szok, od południa marudził, kimnął sie przed 18 z kwadrans a potem zaciesz na całego ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
O masakro! Przepraszam dziewczyny nie mam siły na razie Was nadrobić (10str) ale wczoraj myślałam, że zejde, najgorszemu wrogowi nie życzę.
Wzięło mnie nagle po południu, ból brzucha, myśle sobie oho: grypa żołądkowa (specyficzny ból to jest). A później już szybciutko się potoczyło: zarzygałam pół pokoju, jednocześnie biegunka, rozsadzający ból głowy i kości, gorączka, odwodnienie, osłabienie bo oczywiście nic się nie chciało jeść (nie jadłam 24 h). Małą się zajmował TŻ bo nie mogłam ustać na nogach nawet ![]() Co za gówno! A przyniosłam to na bank z przychodni jak byłam w czwartek z małą ![]() Dziś już jest lepiej za to TŻ zdycha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-04-08 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które zamawiały fotoksiązke próbowałyście zamówić coś jeszcze np. odbitki po 5 gr bo mi wyskakuje że nie moge skorzystac z kodu na odbitki bo juz fotoksiązke wziełam a chciałam miec zdjecia
#798 |
Konto usunięte
|
Meduzza, zdrówka! ja miałam jednodniówkę taką - ból brzucha koszmarny,starsza córa tylko temp. miała bez sensacji a Dorotka się uchroniła najlepiej, ciut rzadkie kupy tylko, jednak przeciwciała chronią!
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale z drugiej strony tak jak piszesz, zje trochę a potem śpi, wiec chyba z głodu nie umiera. Cytat:
![]() Cytat:
Moja Mała dzisiaj sie tak darła jak nigdy jeszcze. Przyczyną był brzuszek bo potem taką kupę ogromną i śmierdzącą uwaliła że szok. Wyszły jej na buzi takie mini krosteczki, czy to możliwe że po żółtym serze?? bo ostatnio dużo go jadłam. Z tą fotoksiążką już chyba nie działa, bo teraz za zapisanie się jest zniżka 30 % ![]()
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wklejasz takie zdjęcia a ja mogę sobie tylko pomarzyć i pozazdroscic Ci sklepów ech..... a wszystko takie piękne ![]() buuuuuu Pstryczek ja mam dwa laktatory, jeden elektryczny drugi ręczny, elektrycznym nie jestem w stanie nawet 40 ml ściągnąc a ręcznym ściągam na luzie po nocce 160-180 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szajka: nie, akurat mi chodzi o opis obserwacji kontaktu rodzica z dzieckiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale was dopadło; mam nadzieję, że jak szybko przyszło, tak szybko pójdzie w cholerę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Jutro dodam zdjecia z chrzcin bo wczesniej Tz mi zajął laptopa a teraz już się kładę spać bo zmęczona strasznie jestem a Daria Wreszcie zasnęła
![]() Debrah - widziałam że pytałaś w klubie o tą opaske... Nie jest obcisła ![]() Ostatnio na chwilę się odwróciłam a ona ją już na oczach miała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc kobietki ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-08 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis bylysmy w CH zaliczylam karmienie w pokoju matki z dzieckiem polecam :P no i pochodzilysmy po sklepach Hania byla baaaaardzo grzeczna naprawde spala albo sobie ogladala otoczenie ![]() ![]() Nie wiem co u Was bo dopiero ponadrabiam zaraz ale mam nadzieje ze chrzciny sie wszystkim udaly Silver, Marsi ? ![]() I ze wszystko u Was i dzieciaczkow ok! No i wreszcie pogoda co nie? ![]() Tymczasem ide nadrabiac co tam u Was ![]()
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pieknie sie nam noc zapowiada ![]() Kubus wykapany przed 20, zasnal o 21. 30min snu mu wystarczylo, oczy otworzyl i jak zwykle gapi sie w sciane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- a tak w ogóle, to co ja wczoraj w nocy zrobiłam to porażka ![]() ![]()
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że nigdy nie będę traktować Poli tak, jak mama traktuje mnie.
I że nigdy Pola nie będzie czuła do mnie tego, co ja teraz czuję wobec mamy... Odezwę się może pod koniec tygodnia. Pa kochane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Konto usunięte
|
Wisienko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ostatnio razem zasypialiśmy, tż mnie tuli, i tak jakoś dziwnie zaczął nagle oddychać. Pytam się go co robi, a on mi na to: pływam. ![]() ![]() Wisienko ![]() ------------------------------------------------------------- Muszę się wam pożalić. Ostatnio trochę się kłocimy z tż, bo coś nie chce mu się nic robić i mi pomagać tylko chodzi i bałagani. W zeszłym tygodniu trochę mebli przywieźliśmy do domu, część nowych a część z mojego starego mieszkania no i tak stały i czekały na lepsze czasy aż trafią na swoje miejsce. Mieliśmy to poustawiać jakoś na dniach. Dzisiaj wyszłam do fryzjera, dosłownie godzinę mnie nie było, tż w tym czasie miał napalić w piecu i ogarnąć kuchnię. Wychodzę od fryzjera, chciałam jeszcze skoczyć na małe zakupy patrzę a tam 10 połączeń nieodebranych. Dzwonił tż i mówi że przenosił sam te dziadowskie meble i strzeliło mu w kręgosłupie, ruszać się nie może... No i zostałam sama ze wszystkimi obowiązkami, bo nic nie umie podnosić i chodzi jak paralityk. A ja się potykam o te wszystkie porozkładane meble ![]() ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-04-08 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.