|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
Specjalny zeszyt do lektury? O matko i córko
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A co do pomnika, kasy i chorych...wcześniej już zostało powiedziane. http://www.makelifeeasier.pl/zdrowie...takie-szczuple - Francuzki są mega a Polki passe .
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Evil olivE
|
Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
Cytat:
. Nie robią też dwójeczki ani nie puszczają bąków. Mają zawsze piękne fryzury i mejkapy, no i ałtfity. Szkoda, że jak byłam we Francji, to widywałam też przykłady kobiet zupełnie z innej beczki...pewnie nie były rodowitymi Francuzkami .
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja miałam specjalny notes do Kochanowskiego, czujesz to?
Do "Małego Księcia" to bym sama chętnie założyła
|
#3576 | |
|
Evil olivE
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
Cytat:
( mam na myśli Panią Katarzynę oczywiście).Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
We loved with a love that was more than love. Edytowane przez TelephoneDesire Czas edycji: 2013-04-08 o 23:02 |
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
|
|
|
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Evil olivE
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
:thumbup:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3580 |
|
BAN stały
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40206219]Serio,nawet nie wiedziałam.
Miałam jeszcze książkę Pinokio z jego ilustracjami ale nie wiem gdzie ona teraz jest. A baśni również nikomu nie oddam, to moja ukochana książka.[/QUOTE] Też ją mam Kurdełę, jestem bogata!
|
|
|
|
#3581 |
|
Konto usunięte
|
Mnóstwo osób się zachwyca, a ja nie lubię Małego Księcia*, Alicji w Krainie Czarów, Kubusia Puchatka i Akademii Pana Kleksa.
* Za to, to już w ogóle nic, tylko bić ![]() W temacie seksu. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że jestem w domu, a moje dziecko za ścianą uprawia seks. Oczywiście, że nie chciałabym, żeby łaziło nie wiadomo gdzie, ale sama myśl o tym mnie przeraża. I nie wyobrażam sobie, że ja mogłabym to robić, gdy rodzice są w domu. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-04-09 o 01:41 |
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie co prawda rodzice "za ścianą" nie byli, bo mają ogromne mieszkanie...ale nawet jakby byli, to oni nie wnikali i szanowali moją prywatność (chociaż jak pisałam, nie popisali się w kwestii informacji na takie tematy), a mi nie przeszkadzało to w "siedzeniu" z chłopakiem
. Oni też uprawiali i uprawiają seks, więc nie widzę powodu do jakichś wyrzutów sumienia. Dziewczyna mojego brata praktycznie tam mieszka, a rodzice też od samych początków ich związku nic nie mówili, że śpią razem. No, ale każdy ma inne podejście, więc tu raczej nikt nikogo nie przekona. Wolałabym, żeby młoda to robiła we własnym pokoju, niż po wc w klubach, bo by się bała mojej reakcji.
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3584 |
|
wańka wstańka
|
Jeśli chodi o ksiązki dla dzieci to mnie strasznie dziwi nawał publikacji, gdzie motywami są:
dłubanie w nosie, puszczanie bąków i inne takie.
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . W ogóle zastanowiło mnie, co oznacza pojęcie niskich cen w jakiejś modnej knajpie w centrum Paryża?---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- ajah - o kupie też są . Po co? Nie wiem...może żeby dzieci oswoić z fizjologią? Nie wiem mówiąc szczerze, o co chodzi z tymi książeczkami.
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłam w Paryżu ale niskie ceny dla niej to pewnie kwota jaką my tygodniowo wydajemy na jedzenie. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Książeczka o kupie jest ze Szwecji i wynika z całkiem odmiennego sposobu wychowania dzieci w tamtym regionie, tak pokazana fizjologia tam nie dziwi. |
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pogardziłabym serio serio . W życiu w Paryżu nie byłam...ale np. w takim centrum Amsterdamu, ceny w knajpkach no...niskie nie są a Paryż wg mnie jest bardziej feszyn i pro. No nic...nawet na zmianę garderoby co sezon mnie nie stać, więc mogę tylko paczeć i zazdraszczać .Czyli dobrze stawiałam na oswajanie z fizjologią? W sumie to nie takie złe. W końcu każdy robi dwójeczkę (nawet Francuzki) puszcza bąki czy zdarza mu się beknąć po jedzeniu . Co mnie dziwi z własnego podwórka...to taki mega szał na leki homeopatyczne. Jakoś mnie nie przekonuje branie kapsułki z cukrem i ziółkami z herbatki w celu wyleczenia grypy.No, ale co kto lubi. |
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
W dodatku drogie. Ale tradycyjne leczenie jest nudne bo daje sie lek i... czeka, albo lekarz twierdzi że leku sie nie daje tylko czeka aż przeziębienie samo minie. A z homeopatią jest ciekawiej kapsułka numer 43125132 do tego dwie kapsułki 541254 rano i wieczorem a w południe 45646 i trzy razy klaśnij w ręce, zatańcz kanakana i zaśpiewaj" hej sokoły".
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://kwejk.pl/obrazek/1744086/grat...za-cukier.html
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
Co do tematu o pomniku papieża to ja tam widzę twarz Pudziana, a nie JPII... Ech...
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...pie%C5%BCa.JPG |
|
|
|
|
#3592 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
O ile łykanie takich tabletek może mieć jakiś sens w przypadku przeziębienia, kataru czy sporadycznego bólu głowy (coś łykam, na pewno poczuję się lepiej, nieważne, że to cukierki), to w poważniejszych chorobach myślę, że to niebezpieczne i naiwne. A już na pewno nie popieram sprzedawania cukru w tabletkach i mówienia ludziom, że to lek, jak to jest na przykład z Oscilokokcinum (nie umiem tego napisać ). Reklamy mówią, że to lek przeciw grypie i przeziębieniu... http://www.youtube.com/watch?v=0H7iF0dKMHU Ktoś powinien za to beknąć!
|
|
|
|
|
#3593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że rozumiesz o co mi chodzi.Cytat:
|
||
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Nie leków, leki musza mieć udowodnione działanie i być przebadane, dlatego preparaty sprzedawane w aptece to suplementy diety, witaminy, preparaty ale nie mają nazwy leku.
|
|
|
|
#3596 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.No i ja nie wiem, niektóre piszą, że sobie nie wyobrażają, że dziecko będzie uprawiać seks jak one będą za ścianą... A jak tego unikniecie? Będziecie kilka razy dziennie wbijać do pokoju ?
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, ale to może dlatego, że nie straciłam dziewictwa w wieku lat 15 (jak, niestety, większość osób, które znam) a wyprowadziłam się mając 19. Co innego uprawiać seks po cichu, co innego tak, że przez ścianę jednak słychać, naprawdę nie chciałabym by świadkiem seksu mojej córki z jej facetem. |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
(nie mówię o 15, bo to dla mnie już skrajność).
|
|
#3599 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez opl Czas edycji: 2013-04-09 o 12:49 |
|
|
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

.
. Nie robią też dwójeczki ani nie puszczają bąków. Mają zawsze piękne fryzury i mejkapy, no i ałtfity. Szkoda, że jak byłam we Francji, to widywałam też przykłady kobiet zupełnie z innej beczki...pewnie nie były rodowitymi Francuzkami
( mam na myśli Panią Katarzynę oczywiście).