|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Prawie o 3 skończyłysmy
Dziewczyny co jest kutwa u mnie snieg sypie zaś
|
|
|
|
#332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
![]() tak jak z "American Pie" nakręcili 13-stą część , myslę po cholerę, czy komuś to się jeszcze nie znudziło, a okazała się chyba najlepszą nie licząc pierwszej ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() mnie się Jennifer podobała w "Igrzyska śmierci", tak zjechali ten film, a zły nie był
|
||
|
|
|
#333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj w B. bylam i jakas herbatke kupilam co ma zielona i biala razem w skladzie, sprobuje dzis
![]() a w Kauflandzie w niedziele trafily mi sie cykorie za 3,99 , wzielam az 2 paczki, bo moje zwierza tak lubia ![]() i nadrobilam te wasze pierdołki
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj tam nie masz czego żałować
|
|
|
|
|
#337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Troszkę pooglądałam w nocy Wasze blogi...A Wy gadałyście jak opętane w tym czasie
|
||
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4021061 8]Prawie o 3 skończyłysmy
Dziewczyny co jest kutwa u mnie snieg sypie zaś [/QUOTE] Uszanowanie
|
#340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie polecali ta dietę na moją dolegliwość, ale lekarz nie wyraził się pozytywnie o diecie białkowej. Poza tym w komórkach to własnie białko (odzwierzęce) odpowiada za powstanie komórek nowotworowych, więc pozostawałoby jechać na strączkowych i przejść na weganizm ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4021069 3]Jak to 13 ? Ja zaledwie 6 widziałam jak nie mniej i nie miałam pojęcia, że jest więcej. I to z tymi aktorami co w pierwszych?[/QUOTE] tak z tą 13 to może przesadziłam, ale juz tyle ich było, że nie sposób mi zliczyć ![]() http://www.filmweb.pl/film/American+...3w-2012-593914 |
|||
|
|
|
#341 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Ja ostantio umawiam sobie wizyty w miare mozliwości na jeden dzień, bo skoro i tak się siedzi tyle godzin to już miło by było oblecieć tyle pokoi ile się da ![]() Albo wiecie co, mam teraz mierzenie ciśnienia w oko i muszę chodzić na 8, na 11, na 14 i na 17. I zachodzę wczoraj, mierzenie co się miało odbyć na 8 odbyło się gdzieś o 10.30, a tu toć za chwilę miało być kolejne Bez sensu zatem takie zalecenia.Dobrze że okulistykę mam pod oknem bo bym ocipiała ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Też mi się bardzo Zjazd Absolwentów podobał Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-04-09 o 09:21 |
||
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Mam katar
|
|
|
|
#343 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020964 0]
A ostatnio mnie wzieło na "Wiem co jem, wiem co kupuje" obejrzałam odcinek o chipsach i lumpeksach wiecej chyba nie obejrze bo ta prowadząca mnie strasznie drażniła. Jak bym miała bliżej ściane podczas ogladania to pewnie bym w nia przywaliła głową tak na mnie podziałała o! [/QUOTE]O matko, jak mnie ta prowadząca drażni. Tak fajny program musieli zepsuć tak głupią formułą. A jak dzwoni do tej całej Profesor Zdrówko, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Czy oni naprawdę wychodzą z założenia, że trzeba z widza zrobić kretyna, żeby cokolwiek do niego dotarło? [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020971 5]No u mnie jak by się długo ładowało to było by oznaką, że wykorzystałam transfer i do 10 przerwa z netem zwłaszcza, że dzisiaj już mi sms przyszedł, że już mi zostało mniej niz 1Gb :/ może jeszcze ten dzień wytrzyma. Już ograniczyłam bilarda i tysiąca na interii nie mówiąc o filmach[/QUOTE]Ooo z moim uzależnieniem od netu, to długo bym nie pociągnęła przy takim zmniejszającym się transferze. Seriale się same nie obejrzą .Cytat:
(bez obrazy oczywiście).A ja jestem na maksa inteligentna. Jakiś czas temu nie wiadomo z jakiego powodu postanowiłam zmienić sobie hasło na All. No i teraz za nic w świecie nie pamiętam na jakie i wejść na konto nie mogę. Ale przynajmniej portfel się cieszy. [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020979 6]Jak na jeden sezon to może w lumpkach byś musiała poszperać ja osobiście nie potrafie nic sensownego wygrzebać i jak widze jak koleżanki z lumpków ciuchy z metkami przynoszą to im zazdroszcze umiejetności [/QUOTE]Mnie w lumpkach się zwykle udaje znaleźć fajne buty, torebki i piżamy [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020984 8]trzymam je z nadzieją na mniejsze jutro [/QUOTE]Hahaha, genialne stwierdzenie. Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020988 1]A wogóle zauwazyłam, że mi pralka ciuchy niszczy i niedopiera Też mam ten problem. Już ją nawet przeczyszczałam jakimś płynem, a i tak lipa. Białe ubrania wyjmuję szare i muszę je w Ace namaczać. Do kitu taka robota. Cytat:
.[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020997 0] A co masz z zębami, aparat musisz mieć? Kurde ja się strasznie dentysty boje a już jeden ząb się do wyrwania nadaje i mi o sobie przypomina wkońcu będe musiała sie odważyć na wizyte Już nie mówie, że zęby to mój kolejny kompleks ale już zdążyłam sie pokochać ze swoimi kompleksami na które wpływu nie mam.[/QUOTE]Ja ostatnio byłam się zarejestrować do dentysty, to termin mam na 9.07. Witamy w Polsce. A w ogóle to witam się serdecznie w drugiej części. Byłam wczoraj u tego lekarza i babka powiedziała, że nie wie co mi jest. Mówi, że na anginę to gardło jest zbyt czerwone i to, że w sumie nie ma innych objawów, to ją niepokoi. Dała mi antybiotyk na anginę i jak za 3 dni nie zacznie przechodzić, albo pojawi się wysypka, to znak, że mam mononukleozę. Żyć nie umierać po prostu. Najgorsze to, że jestem przeokrutnie głodna. Wczoraj zjadłam tylko kisiel, budyń i trochę kefiru. Niczego innego nie mogę przełknąć, bo ból jest nie do wytrzymania.
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
oj biedaczki nam choruja
a na all nie ma opcji przypomnienie hasla ?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
No niby jest, tyle że musisz im przesłać skan swojego dowodu osobistego. No i tak jakoś mnie to odstrasza.
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny od poniedziałku w Tesco będą ogórki 0,99 zł za sztukę
Tak informacyjnie mówię, hahaha
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w styczniu byłam u lekarza i miałam przyjść za 3 miesiące, czyli kwiecień, niestety pierwszy wolny termin był na czerwiec i wszystko o kant
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ale zakładam że to różnie w róznych sklepach bywa, pewno z moim szczęściem to trafiłam do sklepu juz po ataku polujących na promo
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-04-09 o 09:52 |
|
|
|
|
#350 | |
|
Moderator
|
Cytat:
No bo jak załóżmy lekarz daje mi lek i mam się zgłosić za miesiąc na kontrolne pomiary czy dany lek mi spustoszenia nie robi, a laska w rejestracji mi mówi że za pół roku termin, to od razu podnoszę argumenty które działają. ![]() Inna sprawa ż elekarze to powinni jakies informacje zostawiać że dana osoba ma się zgłosić. To i tego syfu by nie było
|
|
|
|
|
#351 |
|
Konto usunięte
|
eee ja ostatnio dwa razy zmieniałam i nie prosili o skan jedynie o nazwisko panieńskie matki. Bo też mam problem z hasłami zazwyczaj mam na kluczyku ale czasami cos się stanie i sie nie da z kluczyka. A jak chce mieć jedno do wszystkiego to wymyslają że za słabe, że duża litera i tak kombinuje a potem sie gubie.
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
ksieguje fakture, a tu : elektroniczna woźna
![]() pod spodem : dzwonek szkolny a to nie szkola, to zaklad produkcyjny ale, ze teraz juz woźna taka jest no prosze
|
|
|
#353 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#354 |
|
Moderator
|
Też kiedyś zmieniałam hasło na allegro i żadnych dowodów nie chcieli.
Ba nawet zmieniałam dane osobowe takie jak nazwisko i adres. Ale nie wiem, może teraz rygorystycznie podchodzą. Dawno nie korzystałam z all, bo uważam że zeszło na psy ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- |
|
|
|
#355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że kupuję koncentraty, ketchupy, majonezy, wędliny, sery żółte, margaryny, a to wszystko to szkodliwe etc. na łeb można dostać ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() albo zacznę na wizyty umawiać się z wyprzedzeniem
|
||
|
|
|
#356 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Zazwyczaj z tekstem złosliwym "Lekarz i tak nie przyjmie" , a toć przyjmuje, skoro sam kazął przyjść ![]() Moja teściówka tez ma takie durne pouczania we krwi. A tego to nie, a tamto to zło, przy czym sama się nie ruszy i nie ugotuje tylko gotowcami karmi chorą matke, więc se może te swoje pouczenia schować w
|
|
|
|
|
#357 |
|
Konto usunięte
|
Brak słów z tą służbą zdrowia. Moja mama ma dopiero na lipiec wizyte do pumologa i co z tego, że się dusi. Poszła prywatnie do kardiologa to nie powiem ile ją to kosztowało. A składki się płaci całe zycie i na co to i tak ze wszystkim w tym kraju. Wiem, że nie tylko u nas tak jest co nie zmienia faktu, że tak być nie powinno. Swiat schodzi na psy.
|
|
|
|
#358 |
|
Moderator
|
Ja lubię Bosacką, ale formuła jej programu i mnie irytuje. Ta Zdrówko jak ją widzę...
![]() Ostatnio oglądałam o antyperspirantach, a ona przebrana za jakieś szopa czy skunksa była, nie wiem co to miało być
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja choroba nie jest jakaś, że umrę, jak nie pójdę w czasie do lekarza, ale chcemy się starać o bejbsa i co 3 miesiące powinnam badać poziom hormonów i od razu wizyta, aby zmniejszyć/zwiekszyc dawkę leku, a w takim tempie wizyt, to za 5 lat mama nie zostanę ![]() moja to znowu mnie oskarża, że truję rodzinę, ale nie stać nas na jakieś "super" żarcie, wędliny drogiej nie kupię, czy sera, dlatego mąż jak najprędzej musi tą wędzarnię zrobić, to może świniaka się kupi ![]() ketchupu mam nie kupować, bo to konserwanty i ona krzyczy jak mówi, więc normalnie cały czas na mnie krzyczy tyle razy miała powiedziane i jak grochem o ścianę, ja już też na nią zaczęłam "wsiadać", bo ile mozna słuchać no a odnośnie tego ketchupu, to stwierdziła, ze ona już nie kupuje, bo to świństwo, a pizzę z ketchupem jadła i do bigosu koncentrat dawała, hipokryzja ?
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-04-09 o 10:19 |
|
|
|
|
#360 | |
|
Moderator
|
Cytat:
To juz jak krzyczą że 50 to poszłam. I tak cud. Niewykluczone że by Ci zaśpiewali kasę. Ale z drugiej strony go ginekologa to się dostanę zawsze, to chyba zalezy od specjalizacji. Tam mnie nigdy nie proszono o kasę, nawet jak się "wpychałam" pilnie, że tak to ujmę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Uszanowanie
Bez sensu zatem takie zalecenia.