Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasów cz.2 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 08:25   #331
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó

Prawie o 3 skończyłysmy

Dziewczyny co jest kutwa u mnie snieg sypie zaś
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:31   #332
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Jeny właśnie widziałam w tv zapowiedź kinową, "Straszny film 5".
Już pogięło do reszty. Że im się opłaca kręcić takie gó..na
hehe może będzie fajna część
tak jak z "American Pie" nakręcili 13-stą część , myslę po cholerę, czy komuś to się jeszcze nie znudziło, a okazała się chyba najlepszą nie licząc pierwszej

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Jennifer Lawrence jakoś wzbudza moją ogromną sympatię odkąd ją ponad 2 lata temu zobaczyłam w Winters bone, a Cooper jest seksowny jak na blondyna
przystojny jest, ładne ma oczy
mnie się Jennifer podobała w "Igrzyska śmierci", tak zjechali ten film, a zły nie był
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:33   #333
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
tak jak z "American Pie" nakręcili 13-stą część , myslę po cholerę, czy komuś to się jeszcze nie znudziło, a okazała się chyba najlepszą nie licząc pierwszej

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

przystojny jest, ładne ma oczy
mnie się Jennifer podobała w "Igrzyska śmierci", tak zjechali ten film, a zły nie był
Jak to 13 ? Ja zaledwie 6 widziałam jak nie mniej i nie miałam pojęcia, że jest więcej. I to z tymi aktorami co w pierwszych?
Stary 2013-04-09, 08:33   #334
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

wczoraj w B. bylam i jakas herbatke kupilam co ma zielona i biala razem w skladzie, sprobuje dzis

a w Kauflandzie w niedziele trafily mi sie cykorie za 3,99 , wzielam az 2 paczki, bo moje zwierza tak lubia

i nadrobilam te wasze pierdołki , ale foto juz Pauli nie widzialam

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:33   #335
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj faktycznie ma ciemne włosy, identyczny kolor jak mój TŻ
Ale w Kac Vegas jak dla mnie miał właśnie ciemny blond.
e tam jasny blond czy ciemny blond, ale wciąż blond
Stary 2013-04-09, 08:35   #336
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
wczoraj w B. bylam i jakas herbatke kupilam co ma zielona i biala razem w skladzie, sprobuje dzis

a w Kauflandzie w niedziele trafily mi sie cykorie za 3,99 , wzielam az 2 paczki, bo moje zwierza tak lubia

i nadrobilam te wasze pierdołki , ale foto juz Pauli nie widzialam
A ja chciałam kupić rolety wczoraj i były ostatnie akurat z tych rozmiarów co potrzebowałam jedna była uszkodzona i po filipku, a Pani powiedziała, że już nie będzie
Oj tam nie masz czego żałować
Stary 2013-04-09, 08:39   #337
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Wolałabym króliczka, chomiki są aspołeczne
Mieszkamy w tym mieszkaniu od miesiąca, a chomik dwa razy raczył nam się na oczy pokazać.
moje chomiki też jakieś dzikie były. ale to pewno my źle je oswajaliśmy, bo choć przeżyły u nas około 3 lat, to strach było je na ręce wziąć, bo gryzły :P no i hałasowały w nocy strasznie, na co narzekali np. goście. teraz mamy dwa koty- łobuzy, uwielbiam je...
Cytat:
to 3mam kciuki
tak odnośnie 10-tego, to akurat mam wizyte u specjalisty, posiedzę pewnie znów cały dzień w przychodni
współczuję-ja w tym roku ciągle po lekarzach muszę latać - a to z młodym, a to z ojcem..ile to trzeba mieć cierpliwości, żeby się na NFZ leczyć! ma-sa-kra!

Troszkę pooglądałam w nocy Wasze blogi...A Wy gadałyście jak opętane w tym czasie
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:40   #338
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Terranova ma kiepską jakoś w ostatnich latach. W ogóle w większości sklepów strasznie szmaty (jakościowo), a wołają za nie kupę kasy
w Poznaniu kiedyś było pełno sklepów tej sieciówki, później przeszło na Troll, a teraz House, Cropp, New Yorker, a tamtych już chyba nawet nie ma
Stary 2013-04-09, 08:41   #339
Ervisha
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4021061 8]Prawie o 3 skończyłysmy

Dziewczyny co jest kutwa u mnie snieg sypie zaś [/QUOTE]
Uszanowanie

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 09:10   #340
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
O dukanie same negatywy słyszałam, że wyniszcza organizm na dłuższą metę, że jojo potem..zresztą chyba nie umiałabym bez warzyw i owoców pociągnąć
myślę, że rozsądniej jest zrezygnować z cukru, laktozy i glutenu i będzie ok mnie polecali ta dietę na moją dolegliwość, ale lekarz nie wyraził się pozytywnie o diecie białkowej. Poza tym w komórkach to własnie białko (odzwierzęce) odpowiada za powstanie komórek nowotworowych, więc pozostawałoby jechać na strączkowych i przejść na weganizm

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Chociaż najbardziej chyba przyczyniło się do schudnięcia rzucenie ciężkiej, męczącej i stresującej pracy.
Cytat:
Pewnie najbardziej możliwe to będzie, jak rozwiąże się część moich problemów, bo teraz zajadam stresy spowodowane problemami zdrowotnymi i frustrację z powodu braku pracy :/
mnie stresujaca praca wpędziła w chorobę, którą teraz mam, więc Kasztanka od dziś zero stresu z powodu braku pracy i problemów zdrowotnych, bo jakbym miała się tym przejmować, to bym na zawał albo nerwicę odleciała

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4021069 3]Jak to 13 ? Ja zaledwie 6 widziałam jak nie mniej i nie miałam pojęcia, że jest więcej. I to z tymi aktorami co w pierwszych?[/QUOTE]
tak
z tą 13 to może przesadziłam, ale juz tyle ich było, że nie sposób mi zliczyć
http://www.filmweb.pl/film/American+...3w-2012-593914
Stary 2013-04-09, 09:20   #341
alamirka
Moderator

Cytat:
to 3mam kciuki
tak odnośnie 10-tego, to akurat mam wizyte u specjalisty, posiedzę pewnie znów cały dzień w przychodni
Dziekówka To i za posiedzenie w przychodni potrzymam kciucki, co by chociaż z miłej atmosferze sie odybło, bo że długo będzie to wiadomo
Ja ostantio umawiam sobie wizyty w miare mozliwości na jeden dzień, bo skoro i tak się siedzi tyle godzin to już miło by było oblecieć tyle pokoi ile się da

Albo wiecie co, mam teraz mierzenie ciśnienia w oko i muszę chodzić na 8, na 11, na 14 i na 17. I zachodzę wczoraj, mierzenie co się miało odbyć na 8 odbyło się gdzieś o 10.30, a tu toć za chwilę miało być kolejne To samo z 14, coś przed 15 zrobili. Czemu? Bo żadna kwoka nie miała czasu do mnie podejść Bez sensu zatem takie zalecenia.
Dobrze że okulistykę mam pod oknem bo bym ocipiała

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Nie no, ja bym jednak nie poównywała American Pie do takiego gówienka jak Scary Movie. To to jednak juz poziom dno.
Też mi się bardzo Zjazd Absolwentów podobał

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-04-09 o 09:21
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 09:28   #342
olgaes
Zadomowienie

Dzień dobry

Mam katar
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 09:29   #343
farfala
Rozeznanie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020964 0]
A ostatnio mnie wzieło na "Wiem co jem, wiem co kupuje" obejrzałam odcinek o chipsach i lumpeksach wiecej chyba nie obejrze bo ta prowadząca mnie strasznie drażniła. Jak bym miała bliżej ściane podczas ogladania to pewnie bym w nia przywaliła głową tak na mnie podziałała o! [/QUOTE]

O matko, jak mnie ta prowadząca drażni. Tak fajny program musieli zepsuć tak głupią formułą. A jak dzwoni do tej całej Profesor Zdrówko, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Czy oni naprawdę wychodzą z założenia, że trzeba z widza zrobić kretyna, żeby cokolwiek do niego dotarło?

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020971 5]No u mnie jak by się długo ładowało to było by oznaką, że wykorzystałam transfer i do 10 przerwa z netem zwłaszcza, że dzisiaj już mi sms przyszedł, że już mi zostało mniej niz 1Gb :/ może jeszcze ten dzień wytrzyma. Już ograniczyłam bilarda i tysiąca na interii nie mówiąc o filmach[/QUOTE]

Ooo z moim uzależnieniem od netu, to długo bym nie pociągnęła przy takim zmniejszającym się transferze. Seriale się same nie obejrzą.

Cytat:
Od godziny wściekam się na allegro.
Szukam płaszcza typu trencz i torebki wieczorowej, ale albo nic mi się nie podoba, albo mam zastrzeżenia (za duże, za małe, za jasne, za ciemne, za długie, nie ten kolor itd), albo dana rzecz jest o wiele za droga
To chyba nie problem z Allegro, tylko z Twoim wybrzydzaniem (bez obrazy oczywiście).

A ja jestem na maksa inteligentna. Jakiś czas temu nie wiadomo z jakiego powodu postanowiłam zmienić sobie hasło na All. No i teraz za nic w świecie nie pamiętam na jakie i wejść na konto nie mogę. Ale przynajmniej portfel się cieszy.

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020979 6]Jak na jeden sezon to może w lumpkach byś musiała poszperać ja osobiście nie potrafie nic sensownego wygrzebać i jak widze jak koleżanki z lumpków ciuchy z metkami przynoszą to im zazdroszcze umiejetności[/QUOTE]

Mnie w lumpkach się zwykle udaje znaleźć fajne buty, torebki i piżamy. Jakoś z ciuchów to mało co mnie urzeka. Zresztą mam wrażenie, że teraz towar bardzo się popsuł, a i ceny czasem takie śpiewają, że taniej do Chińczyków po nowe iść.

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020984 8]trzymam je z nadzieją na mniejsze jutro[/QUOTE]

Hahaha, genialne stwierdzenie.

Cytat:
Śliczny płaszczyk.

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020988 1]A wogóle zauwazyłam, że mi pralka ciuchy niszczy i niedopiera [/QUOTE]

Też mam ten problem. Już ją nawet przeczyszczałam jakimś płynem, a i tak lipa. Białe ubrania wyjmuję szare i muszę je w Ace namaczać. Do kitu taka robota.

Cytat:

Kurde, nie mam kiecek, muszę schudnąć, żeby się zmieścić w te co mam. Koniecznie teraz muszę sobie rygor narzucić, bo się w drzwiach nie zmieszczę jak tak dalej pójdzie
Uwielbiam kiecki. Latem to tylko w nich i w spódnicach chodzę. Właśnie muszę coś nowego kupić. Wczoraj widziałam taką śliczną kwiatową za 45 zł, ale nie miałam tyle kasy przy sobie, a bankomatu nie było w pobliżu.

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4020997 0] A co masz z zębami, aparat musisz mieć? Kurde ja się strasznie dentysty boje a już jeden ząb się do wyrwania nadaje i mi o sobie przypomina wkońcu będe musiała sie odważyć na wizyte Już nie mówie, że zęby to mój kolejny kompleks ale już zdążyłam sie pokochać ze swoimi kompleksami na które wpływu nie mam.[/QUOTE]

Ja ostatnio byłam się zarejestrować do dentysty, to termin mam na 9.07. Witamy w Polsce.

A w ogóle to witam się serdecznie w drugiej części.
Byłam wczoraj u tego lekarza i babka powiedziała, że nie wie co mi jest. Mówi, że na anginę to gardło jest zbyt czerwone i to, że w sumie nie ma innych objawów, to ją niepokoi. Dała mi antybiotyk na anginę i jak za 3 dni nie zacznie przechodzić, albo pojawi się wysypka, to znak, że mam mononukleozę.
Żyć nie umierać po prostu.
Najgorsze to, że jestem przeokrutnie głodna. Wczoraj zjadłam tylko kisiel, budyń i trochę kefiru. Niczego innego nie mogę przełknąć, bo ból jest nie do wytrzymania.
Stary 2013-04-09, 09:36   #344
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

oj biedaczki nam choruja

a na all nie ma opcji przypomnienie hasla ?

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-04-09, 09:37   #345
farfala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
oj biedaczki nam choruja

a na all nie ma opcji przypomnienie hasla ?
No niby jest, tyle że musisz im przesłać skan swojego dowodu osobistego. No i tak jakoś mnie to odstrasza.
Stary 2013-04-09, 09:38   #346
olgaes
Zadomowienie

Dziewczyny od poniedziałku w Tesco będą ogórki 0,99 zł za sztukę
Tak informacyjnie mówię, hahaha
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 09:46   #347
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Albo wiecie co, mam teraz mierzenie ciśnienia w oko i muszę chodzić na 8, na 11, na 14 i na 17. I zachodzę wczoraj, mierzenie co się miało odbyć na 8 odbyło się gdzieś o 10.30, a tu toć za chwilę miało być kolejne To samo z 14, coś przed 15 zrobili. Czemu? Bo żadna kwoka nie miała czasu do mnie podejść Bez sensu zatem takie zalecenia.
Dobrze że okulistykę mam pod oknem bo bym ocipiała
to jest polska służba zdrowia ja w styczniu byłam u lekarza i miałam przyjść za 3 miesiące, czyli kwiecień, niestety pierwszy wolny termin był na czerwiec i wszystko o kant roztrzaskać
Stary 2013-04-09, 09:47   #348
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu jak była taka promocja w Tesco to też się tak cuieszyłam, poleciałam, a mam daleko, więc długi spacer był, zachodze a tam te ogórki to takie karaczony i zdechlaki. Teraz już nie lecę, nawet jakby ładne miały być
Ale zakładam że to różnie w róznych sklepach bywa, pewno z moim szczęściem to trafiłam do sklepu juz po ataku polujących na promo
Stary 2013-04-09, 09:48   #349
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
szklarniowy? W Biedronce tez zapłaciłam 1zł za ogórka, bo ważył 30 dag a cena 3 zł/kg

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-04-09 o 09:52
Stary 2013-04-09, 09:50   #350
alamirka
Moderator

Cytat:
to jest polska służba zdrowia ja w styczniu byłam u lekarza i miałam przyjść za 3 miesiące, czyli kwiecień, niestety pierwszy wolny termin był na czerwiec i wszystko o kant roztrzaskać
O, to jak ja tak mam to się nie daję w maliny wpuszczać, żądam karte albo kierownika, zawsze wtedy dają kartę
No bo jak załóżmy lekarz daje mi lek i mam się zgłosić za miesiąc na kontrolne pomiary czy dany lek mi spustoszenia nie robi, a laska w rejestracji mi mówi że za pół roku termin, to od razu podnoszę argumenty które działają.
Inna sprawa ż elekarze to powinni jakies informacje zostawiać że dana osoba ma się zgłosić. To i tego syfu by nie było
Stary 2013-04-09, 09:56   #351
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
No niby jest, tyle że musisz im przesłać skan swojego dowodu osobistego. No i tak jakoś mnie to odstrasza.
eee ja ostatnio dwa razy zmieniałam i nie prosili o skan jedynie o nazwisko panieńskie matki. Bo też mam problem z hasłami zazwyczaj mam na kluczyku ale czasami cos się stanie i sie nie da z kluczyka. A jak chce mieć jedno do wszystkiego to wymyslają że za słabe, że duża litera i tak kombinuje a potem sie gubie.
Stary 2013-04-09, 09:57   #352
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ksieguje fakture, a tu : elektroniczna woźna

pod spodem : dzwonek szkolny

a to nie szkola, to zaklad produkcyjny

ale, ze teraz juz woźna taka jest no prosze

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-04-09, 10:01   #353
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dzień dobry
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 10:04   #354
alamirka
Moderator

Też kiedyś zmieniałam hasło na allegro i żadnych dowodów nie chcieli.
Ba nawet zmieniałam dane osobowe takie jak nazwisko i adres.
Ale nie wiem, może teraz rygorystycznie podchodzą. Dawno nie korzystałam z all, bo uważam że zeszło na psy

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Stary 2013-04-09, 10:07   #355
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
O matko, jak mnie ta prowadząca drażni. Tak fajny program musieli zepsuć tak głupią formułą. A jak dzwoni do tej całej Profesor Zdrówko, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Czy oni naprawdę wychodzą z założenia, że trzeba z widza zrobić kretyna, żeby cokolwiek do niego dotarło?
a po tym programie później przychodzi do mnie teściowa i mówi, że trujemy się żarciem że kupuję koncentraty, ketchupy, majonezy, wędliny, sery żółte, margaryny, a to wszystko to szkodliwe etc. na łeb można dostać

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
No bo jak załóżmy lekarz daje mi lek i mam się zgłosić za miesiąc na kontrolne pomiary czy dany lek mi spustoszenia nie robi, a laska w rejestracji mi mówi że za pół roku termin, to od razu podnoszę argumenty które działają.
to ja poproszę te argumenty
albo zacznę na wizyty umawiać się z wyprzedzeniem
Stary 2013-04-09, 10:11   #356
alamirka
Moderator

Cytat:
a po tym programie później przychodzi do mnie teściowa i mówi, że trujemy się żarciem że kupuję koncentraty, ketchupy, majonezy, wędliny, sery żółte, margaryny, a to wszystko to szkodliwe etc. na łeb można dostać

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

to ja poproszę te argumenty
albo zacznę na wizyty umawiać się z wyprzedzeniem
No Ci mówię, "kartę albo kierownika proszę". Zawsze dają kartę
Zazwyczaj z tekstem złosliwym "Lekarz i tak nie przyjmie" , a toć przyjmuje, skoro sam kazął przyjść

Moja teściówka tez ma takie durne pouczania we krwi. A tego to nie, a tamto to zło, przy czym sama się nie ruszy i nie ugotuje tylko gotowcami karmi chorą matke, więc se może te swoje pouczenia schować w jesli zmieści taki tam taki ogrom
Stary 2013-04-09, 10:12   #357
Konto usunięte

Brak słów z tą służbą zdrowia. Moja mama ma dopiero na lipiec wizyte do pumologa i co z tego, że się dusi. Poszła prywatnie do kardiologa to nie powiem ile ją to kosztowało. A składki się płaci całe zycie i na co to i tak ze wszystkim w tym kraju. Wiem, że nie tylko u nas tak jest co nie zmienia faktu, że tak być nie powinno. Swiat schodzi na psy.
Stary 2013-04-09, 10:14   #358
alamirka
Moderator

Ja lubię Bosacką, ale formuła jej programu i mnie irytuje. Ta Zdrówko jak ją widzę... I te scenki, przebieranki, inscenizacje.. tak sobie myślę, a może my oglądamy program przeznaczony dla dzieci?

Ostatnio oglądałam o antyperspirantach, a ona przebrana za jakieś szopa czy skunksa była, nie wiem co to miało być
Stary 2013-04-09, 10:16   #359
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
No Ci mówię, "kartę albo kierownika proszę". Zawsze dają kartę
Zazwyczaj z tekstem złosliwym "Lekarz i tak nie przyjmie" , a toć przyjmuje, skoro sam kazął przyjść

Moja teściówka tez ma takie durne pouczania we krwi. A tego to nie, a tamto to zło, przy czym sama się nie ruszy i nie ugotuje tylko gotowcami karmi chorą matke, więc se może te swoje pouczenia schować w jesli zmieści taki tam taki ogrom
ja jak sie zapisywałam, to powiedziała, że pani doktor chce mnie widzieć za 3 miesiące, babka w rejestracji na to, że termin ma dopiero w czerwcu, ale jakby się coś działo, jakbym się źle czuła, to mam dzwonić. Tylko teraz kwestia czy by mnie przyjęła na NFZ czy prywatnie Moja choroba nie jest jakaś, że umrę, jak nie pójdę w czasie do lekarza, ale chcemy się starać o bejbsa i co 3 miesiące powinnam badać poziom hormonów i od razu wizyta, aby zmniejszyć/zwiekszyc dawkę leku, a w takim tempie wizyt, to za 5 lat mama nie zostanę

moja to znowu mnie oskarża, że truję rodzinę, ale nie stać nas na jakieś "super" żarcie, wędliny drogiej nie kupię, czy sera, dlatego mąż jak najprędzej musi tą wędzarnię zrobić, to może świniaka się kupi
ketchupu mam nie kupować, bo to konserwanty i ona krzyczy jak mówi, więc normalnie cały czas na mnie krzyczy tyle razy miała powiedziane i jak grochem o ścianę, ja już też na nią zaczęłam "wsiadać", bo ile mozna słuchać no a odnośnie tego ketchupu, to stwierdziła, ze ona już nie kupuje, bo to świństwo, a pizzę z ketchupem jadła i do bigosu koncentrat dawała, hipokryzja ?

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-04-09 o 10:19
Stary 2013-04-09, 10:20   #360
alamirka
Moderator

Cytat:
ja jak sie zapisywałam, to powiedziała, że pani doktor chce mnie widzieć za 3 miesiące, babka w rejestracji na to, że termin ma dopiero w czerwcu, ale jakby się coś działo, jakbym się źle czuła, to mam dzwonić. Tylko teraz kwestia czy by mnie przyjęła na NFZ czy prywatnie Moja choroba nie jest jakaś, że umrę, jak nie pójdę w czasie do lekarza, ale chcemy się starać o bejbsa i co 3 miesiące powinnam badać poziom hormonów i od razu wizyta, aby zmniejszyć/zwiekszyc dawkę leku, a w takim tempie wizyt, to za 5 lat mama nie zostanę
No mnie teraz przyjął kardiolog w przychodni ale niestety 5 dyszek zgarnęli. Bo nie ma zapisów, limit wyczerpany, a jak potrzebuję pilnie to moge już, ale niejako prywatnie. Nie całkiem to prywatnie bo dla pacjentów tej przychodni taka zniżka właśnie. Bo jak chodziłam gdzie indziej to za samą wizytę 150 brał, a to tego echo serca, ekg, krew, tsh, wychodizło grubo ponad 300
To juz jak krzyczą że 50 to poszłam. I tak cud.
Niewykluczone że by Ci zaśpiewali kasę. Ale z drugiej strony go ginekologa to się dostanę zawsze, to chyba zalezy od specjalizacji. Tam mnie nigdy nie proszono o kasę, nawet jak się "wpychałam" pilnie, że tak to ujmę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości