|
|
#1951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
a co do Dzienika Ciężarowca to sama nawet czytam....mysle że warto bo i meżczyzna sie pocieszy ze sam nie jest i kobieta tez odkryje co siedzi w głowie faceta....Polecam..jestem juz w połowie
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Koala
Jak te dzieciaczki się szybko rozwijają! Magalska gratuluję synusia! Jak szybko się dowiedziałaś, super! To chyba pierwsza znana płeć na naszym wątku. Przecierasz szlaki a Zdjęcia przepiękne! Uwielbiam patrzeć na zdjęcia USG, aż się sama głowię jaką kropeczkę niedługo ja zobaczę...Drcron dzięki za linka, zaraz poczytam. Z nieba mi spadłaś Kochaneczka to osłabienie to normalne, ja też jestem ciągle taka "niechcemisie" chociaż dopiero od kilku dni, wcześniej mogłam góry przenosić. Nie martw się, to minie. A mnie bierze jakieś przeziębienie. Łamie mnie w kościach, głowa boli... a przecież wiosna za oknem! Kupiłam Prenalen ( o fuuuuj smak maliny z czosnkiem - odrazu musiałam wypłukać usta) do tego herbatka z miodem i kurujemy się, może się uda nie rozłożyć całkowicie.
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosiula zdrowiej, mnie też chyba coś chciało rozebrać
, ale chyba się podratowałam czosnkiem i malinami właśnie, tylko nie w syropku, jak coś nie bardzo to kroję ząbek drobniutko, na łyżkę, popijam dużą ilością wody- smrodku prawie nie czuć a moc jestzwojowaliśmy te meble, ale jak ja teraz znajdę coś potrzebnego to pojęcia nie mam, za dużo mam rzeczy, które może się jeszcze przydadzą, chomik jestem i tyle
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja córcia tez z 8 kwietnia, ale 2010 roku my tez przez wekedn imprezowaliśmy, ale u nas impreza zaczęła się w sobotę, a dzisiaj odwiedzają nas Ci, którzy nie mogli w weekend
|
|
#1955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Pojadłam, a teraz najchętniej bym pospała
Normalnie oczy mi się zamykają.Moja Mam już wie. Zadzwoniła a ja nie powstrzymałam się i Jej powiedziałam. Cieszy się ogromnie, wie ile mnie te starania nerwów i bólu kosztowały. Każe uważać, uważać, uważać... Liczy na Wnuczkę (ma dwóch Wnuków)
|
#1957 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
Źle dziś spałam tzn. obudziłam się o 5 i do 7 nie mogłam zasnąć, a teraz oczy na zapałki ![]() Na dodatek strasznie się męczyłam w kibelku aż mnie cała Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby to nie było nic ważnego! Cytat:
Cytat:
spory z niego kawaler ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Domi super reakcja rodziców Ktosiula zdróweczka życzę
|
|||||||
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiwi + owsianka Nie wiedziałam że wizyta w WC może tak cieszyć
|
|
#1959 | ||
|
Wtajemniczenie
|
W Niemczech bylabys najmlodsza
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Dopadło mnie jakieś okropne przeziębienie i nie wiem jak się tego cholerstwa pozbyć ;/. Próbowałam już chyba wszystkiego i zamiast być coraz lepiej to jest coraz gorzej
|
|
|
|
#1961 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Peggy a leczyłaś się wcześniej? Bo ja to przypadek niemal beznadziejny miałam takie wyniki, że gdyby nie leczenie to w ciąży bym dłuuuuugo jeszcze nie była ![]() Cytat:
U mnie też miał być chłopiec właśnie w 13 tc a potem urodziła się dziewczynka Ale aż tak nóżek nie rozkładała ![]() Cytat:
![]() Chociaż zaparcia są bardzo męczące, współczuje. koala19 super wieści ![]() ryba91 xxxMikixxx fajnie, że wizyty udane oby tak dalej ![]() ania_cz79 chyba jednak najstarsza nie jesteś ![]() kochaneczka7 to w końcu minie, niestety czasem aż takie dolegliwości się zdarzają. Życzę szybkiego powrotu energii Pogadaj z maluszkiem, żeby trochę dał mamie odpocząć ![]() domii29 a co próbowałaś bo mi pomagały witaminy takie prenatl grip care klik to są dla ciężarnych własnie na przeziębienie itp. Same naturalne składniki.
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2013-04-08 o 20:11 |
||
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
Magalska super wiadomość. Gratulacje udanej wizyty. Ja chciałabym też już poznać płeć. Zazdroszczę. U mnie to wszyscy myślą o dziewczynce i ja również marzę o niej. Ale co będzie to będziemy kochać.
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Ona231 Leczyłam się 4 lata. Leki, zastrzyki, obserwacje, + 20 na wadze. Odpuściłam, zaczęłam "leczyć się" naturalnie i... zaszłam
domii29 Proponuje miód Manuka, czosnek, herbatę z miodem i cytryną. Miód manuka sama planuje kupic i brać zapobiegawczo (na wiosnę ciągle nosem ciągam)
Edytowane przez _Peggy Czas edycji: 2013-04-08 o 20:16 |
|
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio to jestem do niczego nic mi się nie chce. Do pracy nie chce mi się chodzić. Najchętniej to przeleżałabym cały dzień w łóżku. Niestety nie ma tak dobrze. Zobowiązałam się wstępnie, że na L4 przejdę dopiero od lipca ( chyba , że będzie się coś działo
) Nie wiem jak dam radę to wytrzymać. To jeszcze tyle czasu...........---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Jutro jeszcze dodatkowo muszę rano wstać ok 5 i jechać się zapisać do neurologa na konsultacje a po pracy ( jak się uda dostać numerek) znów czekanie w kolejce na lekarza. Cały dzień poza domem. Środa z samego rana na badania zlecone od gin. i na 10 do 17 w pracy. W czwartek gonię po robocie na szkolenie i tak samo dzień z głowy. I tak mi się ciągle układa, że cały czas mam coś do zrobienia. Edytowane przez edytte Czas edycji: 2013-04-08 o 20:38 |
|
|
|
#1965 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór,
nie wiem czy można tu się jeszcze dołączyć, strasznie dużo już napisałyście aż trudno wszystko przeczytać ![]() 05.04 wyszły mi II kreseczki na teście ciążowym wg. kalkulatora w necie wychodzi, że termin wypada jakoś 7grudnia. Mam już jedną córeczkę 3,5letnią , więc teraz przydałby się synek ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam test 3.04 Tyle ostatnia @ była 7.02 więc podejrzewam termin na połowę listopada ![]() Oby Synuś tym razem Czkawka mnie męczy
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
I wiek dziecka się zgadza.
|
|
|
|
#1969 | |
|
Rozeznanie
|
tak dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Ja właśnie @ miałam 02.03, ale pozytywny test owulacyjny wyszedł dopiero 21 marca ( w poprzednich miesiącach nie robiłam, więc nie wiem czy to u mnie standard) Chociaż przy pierwszej ciąży byłam przekonana, że jestem w 7 tc - bo od 01.01 do 14.02 a tu się okazało , że max 2 tydz....i tak też utrzymalo się do końca ciąży Mam nadzieję, że przynajmniej tym razem się wyrówna
|
|
|
|
|
#1970 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście
Ja już po kolacji, mąż zrobił pyszne kanapeczki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nic się nie martw, później minie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- aaa no i jeszcze te ciasto grejfrutowe to ja nie wiem czy wklejałam ale jak coś : http://www.cukiernia-alaska.pl/ciasto-z-grejpfrutami robię z tego przepisu
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj TancerkaGd
Dziewczyny jak radzicie sobie z bólem głowy??Mnie wczoraj dopadło, ale tak konkretnie, już nie wiedziałam co robić, a dziś znów coś ćmi |
|
|
|
#1972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam się wtorkowo Dziś zaczynamy równy 11t ![]() W ogóle to miałam ciężką nockę... niby spałam ale tak na "pół gwizdka" ![]() Dziś na 17 wizyta więc poproszę o kciuki!!! ![]() Anulka- jak mocno mnie boli to biorę paracetamol, ginka powiedziała że to możemy brać
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Trzymam za wizyty! i gratuluję udanych wizyt.... Witam też nowe koleżanki
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Tancerka witaj ![]() Anulka jak nic nie pomaga i nie przechodzi to weź paracetamol, nie zaszkodzi. Dzastino zaciskam kciuki!!!! Czekamy na relację. W 11t to już będą piękne zdjęcia! U was też taka "jesień-zima" za oknem? Ileż można... |
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() przepraszam, że tak dawno nie zaglądałam ale jakoś tak wyszło, że odcięłam się od kompa na jakiś czas. Nie nadrobiłam wszystkiego co pisałyście, ale postaram się Po przeleceniu kilku str widzę, że wszystko u Was ok z czego bardzo się cieszę u mnie też uspokoiło się z plamieniami i krwawieniami. Kończę przyjmować duphaston i mam nadzieje że na tym skończy się moja nieprzyjemna strona ciąży i będzie tylko lepiej. Prenatalne mam za 2 tyg i wtedy całkiem się uspokoję Powiedzcie jak tam Wasze brzuszki? u mnie 10 tc i o dziwo widze zmiany w ciele. Po 1 zniknęła talia, podbrzusze napuchnięte i nie zdziwie się jak na majówkę już przed nikim nie ukryję swego stanu Magalska cieszę się że prenatalne wyszły dobrze i zdjęcia bomba, super pamiątka a bobo jakie już fajne |
|
|
|
#1977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi to też obojętne byle zdrowe![]() Cytat:
)
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
||
|
|
|
#1978 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój brzuszek chyba na razie bez zmian ![]() Dziewczyny,a wy planujecie jakieś wakacje w tym roku? ![]() My mieliśmy jechać nad morzem ale nie wiem czy wypali, wszystko zależy od tego czy Tż zmieni pracę (a jest w trakcie rozmów), jeżeli zmieni to raczej nie pojedziemy bo wiadomo najpierw umowa próbna na 3 mies więc o urlopie może pomarzyć, może chociaż na week uda Nam się wyskoczyć.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-04-09 o 11:42 |
||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
a to mój z dziś brzuszek
Tz mówi że widać....
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-04-09 o 11:45 |
|
|
|
#1980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz potem co i jak po wizycie ![]() Cytat:
Witam się w ten wtorkowy brzydki dzień. Dzisiaj dzwonił szef.. chce ze mną rozmawiać, więc po południu ma do mnie do pracy przyjechać.. a jak się nie wyrobi to jutro. Ale mam stresa.. muszę mu powiedzieć o moim bejbiku .. a tak boję się reakcji. Mam nadzieję, że mnie nie zwolni. Teoretycznie mogę mu "zagrozić" że do porodu musi mnie trzymać bo inaczej i nogi połamane Mam nadzieję, że mnie nie zlinczuje i nie będzie bez sensu pierniczył o tym że " tak się nie robi" No i chcę przystąpić do dobrowolnego odprowadzania składek ubezpieczeniowych, żeby ten macierzyński jaki taki mi wyliczyli.. bo obecnie nie mam odprowadzanych.. jak się nie zgodzi to Trzymajcie kciuki za tą rozmowę A mam pytanie, jakbym była bezrobotna, zarejestrowana w urzędzie pracy i miałą od nich ubezpieczenie to macierzyński mi się nie liczy prawda?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

Chyba zaczne wcinac te śliwki suszone

a co do Dzienika Ciężarowca to sama nawet czytam....mysle że warto bo i meżczyzna sie pocieszy ze sam nie jest i kobieta tez odkryje co siedzi w głowie faceta....Polecam..jestem juz w połowie
a moc jest
Śpie po 16 - 17 h dziennie, nie mam ochoty na jakiekolwiek jedzenie, tż probował już wszystkiego - jedyne co moj żołądek przyjmuje to rosół i pomarańcze
Stos prania, bałagan w mieszkaniu - a ja jestem nieprzytomna
Normalnie oczy mi się zamykają.
Dzisiaj miała pogrzeb i bardzo się spieszyła, nawet nie zdążyła założyć mi karty ciąży.

) Nie wiem jak dam radę to wytrzymać. To jeszcze tyle czasu...........

Ślub 25.08.2012
i nogi połamane
Trzymajcie kciuki za tą rozmowę