|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hej kochane
![]() A ja zaraz idę lepić z mamą pierożki ruskie ![]() ![]() Zoska jakoś się zmusiłam do tego kręcenia, 30 minut to myślę jest ok czas ![]() ![]() Sandera widzę, że w Naturach okupacja olejków z GP z papryczką ![]() ![]() ![]() A jak się spisuje ten ze skrzypem? Mniej po nim włoski wypadają? Like ja polecam ten z GP na stymulację wzrostu włosów z czerwoną papryką, ja go daje tylko na skalp, bo mi szkoda zużyć na całe włosy ![]() ![]() ![]() Albo może oliwka Baby dream z Rossmanna, lub oliwka dla mam też BD ![]()
#2072 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Meeedzik Pierogi ruskie
![]() ![]() Aaaj tam, ja w końcu się musze przemóc do tych ćwiczeń, a jak nie ćwiczyć w domu, to chociaz biegać nawet te 20minut 3 razy w tygodniu i tak powinno to dużo dać ![]()
#2073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Maska drożdżowa zmyta, teraz wcinam śniadanio-obiad, czyli kluski śląskie z pieczarkami i cebulka
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Dzięki ![]()
![]() |
#2077 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No malutki rozmiar, ale muszę się do niego znowu mieścić, bo boczki mi znów wyskoczyły ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Spadam do pracy
![]() Do 22 ![]() ![]() ![]()
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2081 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za wagę ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Zoska ja też uwielbiam wszystkie pierożki
![]() A co do ćwiczeń to mam zamiar zrobić sobie wyzwanie przysiadowo- ściskowo-hulahopowe ![]() ![]() Właśnie zrobiłam 100 ścisków, zaraz kolejne 100 i przysiady, a wieczorem hula hop ![]() Like nie nakładaj może oleju na skalp, tylko na długość od ucha w dół ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cindy dziękuję ![]()
#2083 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Mnie też takie fotki motywują. Często oglądam ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Ty leniu śmierdzący! Brać się za ćwiczenia ale już ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh zaraz coś napiszę ![]()
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
heloołł
![]() ![]() Jestem i JA!!! i będę już z Wami częściej ![]() Specjalnie dzisiaj wszystko posprzątałam gdy tylko z kursu wróciłam, obiad przygotowałam dla rodzinki ( wystarczy podgrzać) i jestem z WAMI !!! Zaraz tylko szybko wyskoczę po dzieci do przedszkola ale wrócę po 20 minutkach ![]() ![]() Muszę Was nadrobić trochę żeby wiedzieć co u której się dzieje ![]() U mnie dobrze, wszelkie bóle minęły, okres się skończył, grypa jelitowa sobie też poszła ![]() ![]() Na kursie super! Jestem mega zadowolona! Chodzę tam dopiero 3 tygodnie a tyle co już się nauczyłam to szok! Ciekawe co będę umiała po 6 miesiącach ![]() ![]() Poza tym nic nowego :P dzieci zdrowe, mąż pracuje a pogoda piękna choć dzisiaj troche deszcz pada :/ ale na weekend zapowiadają u mnie 24 stopnie!!!! ![]() ![]() Jutro się zważę to Wam napiszę czy coś się zmieniło ale wątpię w to :/ Wracam znowu do ćwiczeń bo przez ten okres musiałam odpuścić sobie. Także będę walczyć razem z Wami ![]() p.s.jadę po dzieci, zaraz wracam!!!! ![]()
![]() |
#2086 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój TŻ się musiał zdziwić jak zobaczył Twoją kondycję ![]() Zazdroszczę Ci takiej nudy, bo ja przez ostatnie 3 tyg to tylko sensacje czekolodawo-chipsowe ![]() Hehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- ![]()
![]() |
#2087 |
Zadomowienie
|
Wiesz co, bardzo chcieliśmy do Norwegii, uczyliśmy się sami języka, ale chcieliśmy chodzić też na jakieś lekcje, żeby się póxniej nie okazało, że nie potrafimy się dogadać jednak.
![]() Teraz szukamy ogólnie po tych wszystkich firmach pośredniczących, moja ciotka wyjechała do Niemiec niedawno (jest kimś w stylu opiekunki medycznej) i mówiła, żebyśmy wpadli tam, bo pracy jest pełno, tylko trzeba znać podstawy niemieckiego. Ja niemiecki miałam ostatnio w gimnazjum ![]() Niedawno spotkałam kolegę ze szkoły. Wyjechał do Niemiec, ma żonę (jest w moim wieku ![]() ![]()
![]() |
#2088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super uczucie jak wiesz, że masz wszystko zrobione i możesz odpoczywać ![]() Cieszę się, że już masz spokój z chorobami i bólami ![]() Co do jedzenia to Ci współczuję, ja przez ostatnie 3 tyg tak miałam. Wróciło mi wszystko co schudłam, a dodatkowo napuchłam przez @ którą dziś dostałam ![]() Nie ma nic lepszego niż zadowolenie ze swojego rozwoju ![]() ![]() Co będziesz ćwiczyła? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() Co do Niemiec to mamy Monię która na pewno zna realia i potwierdza, że tam jest lepsze życie ![]() ![]() Aaa zapomniałam wam napisać, że jak byłam chora to byłam u polskiego lekarza. Płaciłam za wizytę 50e i za leki 30e. Ale standard jest mega wysoki. Jak by się u nas do prywatnego poszło. Na serio bosko. Ale trzeba płacić niestety.
![]() |
#2089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To pozytywnie! ![]() ![]() Dobrze, że juz wszytsko ok ze zdrowiem ![]() ![]() Jak ja zazdroszcze kursu! ![]() ![]() ![]() 24 stopnie...? ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
No to chciałam wam opisać wczorajszą sytuację.
Ger wróciła do domu. Poświrowała bąka że niby wszystko jest okej. Po jakimś czasie nie mogłam wytrzymać z tą jej sztucznością i zapytałam jej to kiedy chce ze mną porozmawiać. Powiedziała że po obiedzie. Oni jedzą o 21-22 a ja sobie myślę, nie będę z walizkami o tej porze latać to mówię jej że czy możemy przed bo chcę do chłopaka iść. Jak się na mnie wydarła że jestem egoistką, że myślę tylko o sobie itd. Aż mi się śmiać chciało! ![]() ![]() Spakowana byłam więc było mi już wszystko jedno. O 18 zaczęliśmy rozmowę. Ja kontra oni ![]() ![]() ![]() ![]() Także koniec końców chcieli mnie nastraszyć ale im nie wyszło. ![]() Zostaję z nimi przez 3 tyg. Potem na tydz wracam do PL a potem to chcemy z TŻ razem zamieszkać ![]() Wszystko ułożyło się po mojej myśli ![]()
#2091 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe, no wypowiedzi Moni mnie tylko utwierdzają w tym przekonaniu, że trzeba poprostu stąd uciekać do Niemiec czy innego kraju, żeby życ normalnie, bo tu sie nie da ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to mnie świetnie rozumiesz widzę ![]() ![]() A będę na steperze ćwiczyła, brzuszki na kołysce robiła i przysiady - mój ulubiony zestaw ćwiczeń ![]() Co do Niemiec to powiem tak : Jak się zna niemiecki to żyje się tu jak w bajce. Najlepiej jeszcze jak jest się jakimś fachowcem np. elektrykiem jak mój mąż ![]() ![]() Kobiety na pewno znajdą tu też pracę w zawodzie nauczycielki niemieckiego (jeśli jest się po germanistyce) , fryzjerki, kosmetyczki, kelnerki. Ogólnie jest tu lepiej. Ludzie (Niemcy) są bardzo kulturalni, pomocni, sympatyczni, wszyscy chodzą zadowoleni - uśmiechnięci, wszędzie jest czysto, ładnie, opieka lekarska na najwyższym poziomie. Oczywiście mówię o południowych Niemcach bo z tego co wiem to na północy jest zupełnie inaczej, nawet język mają troszeczkę inny, poza tym jest tam więcej obcokrajowców niż niemców np. w Berlinie. Południe jest bardziej spokojniejsze bo tu przeważa wiara chrześcijańska więc niema tyle mieszanek no i tu obchodzi się wszystkie święta chrześcijańskie więc jest sporo dni wolnych w roku ![]() ![]() Ogólnie Niemcy to fajny kraj tylko ten ich język taki nieciekawy hehe ale idzie się przyzwyczaić ![]() Cindy widzę że Tobie się w końcu wszystko też ułożyło! Strasznie się cieszę ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() hehe no pilny pilny uczeń ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() No tutaj cieplejszy klimat jest ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-04-09 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha jestem z siebie zadowolona ![]()
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jeśli macie możliwość to pakujcie manele i w drogę! Na prawdę nie warto czekać na lepsze czasy w PL bo można się nie doczekać. Będzie Wam dużo łatwiej bo dzieci narazie nie macie. Spokojnie znajdziecie sobie pracę, mieszkanie, znajomych itd. później spokojnie będziesz mogła zostać mamą ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Madziu dziękuję, że przekazałaś dziewczynom moje pozdrowienia i buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mureczko witaj kochana!!!!!!!!! ![]() Pipson to Ty w avatarze??????? ![]()
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny zestaw ćwiczeń ![]() Ładnie to napisałaś o niemcach ![]() Tak, ułożyło się, ale i tak chcę za miesiąc zamieszkać z moim TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() Nie bój się swobodnie porozmawiać. Nawet jak zrobisz błędy to co z tego. Ważne żebyś ćwiczyła i była zrozumiała dla otoczenia a będzie okej ![]()
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój TŻ to polak tak? Bo ja trochę z informacjami do tyłu jestem, wybacz ![]() ![]() Ehh ja właśnie się cholera boję :/ wstydzę i z tego wszystkiego dostaję paraliżu jak mam coś powiedzieć..... przez to walę takie błędy że wolę już się wcale nie odzywać.... Wiem, że powinnam rozmawiać itd ale to cholera trudne :/ niemiecki znam już na tyle że mogłabym trochę rozmawiać ale kurde wstydzę się okropnie ![]()
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Cindy i bardzo dobrze, że wszystko im wygarnęłaś
![]() ![]() Monia super, że znalazłaś czas dla nas ![]() ![]() A ja siedzę w domu, za to Tż poszedł do pracy jako pomocnik elektryka i zarabia dość ładnie, do tego mamy jeszcze trochę odłożone więc do następnego wyjazdu nam starczy ![]() Ja już mam za sobą 200 ścisków, 60 przysiadów ( nie wiem od ilu zacząć, żeby nie przesadzić i co ile zwiększać codziennie ) i 15 minut hula hop ![]() Później jeszcze pokręcę z 30 minut ![]()
![]() |
#2098 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() murka ![]() sandera ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A moja włoszczyzna plus udko z kurczaka , koncentrat i łyżka śmietany= gar zupy pomidorowej i było miło aż do wczoraj bo na obiad zamiast porcji to całą pozostałą zawartość zupy i makaronu zjadłam na obiad ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze się, że wszystko się układa, tylko nie zjadaj lodówki ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj ledwo tifoczki i 135 przysiadów i 5 minut ćwiczeń na brzuch wymusiłam...wymusiłam inaczej tego nie nazwać nie idzie ![]() ![]() ![]() A i poległam znowu kosmetycznie...smarowidło do ust, szampony dwa do włosów i woda toaletowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę na pewno pisała ![]() Ooo to super, że ma taką fajną prace ![]() ![]() Brawo za ćwiczonka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Margotku no coś Ty, Ty tak pięknie ćwiczysz, a ja to leń do potęgi entej
![]() ![]() A powiedz kochana jak myślisz od ilu przysiadów, albo ile przysiadów na dzień będzie wystarczająco ? kiedyś po 200-300 robiłam ( oczywiście w seriach po 20 i no 150 lub 200 rano i drugie podejście po południu ) kurcze boję się, żeby mięśnie się nie rozrosły ![]() A co do pierożków to zjadłam 6 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.