Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 15:12   #2101
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

monia a ja wiem co będzie za 6 miesięcy... : piękna kobieta mówiąca biegle po niemiecku takie cuda
Ciesze się, że wszystko się układa, tylko nie zjadaj lodówki

taaaaa marzenia ja i biegle niemiecki
dziękuję że we mnie wierzysz miło mi bo ja w to nie wierzę chyba faktycznie musiałby się cud wydarzyć

Hehehe no lodówka jeszcze stoi w całości ale właśnie wciągnęłam 3/4 tabliczki białej czekolady z chrupkami Nestle więc możesz mi pogratulować głupoty

A co w ogóle u Ciebie? Bo ja na bieżąco nie jestem więc muszę się dowiadywać gdy tu "wpadam" :P pracujesz gdzieś teraz? Co porabiasz na codzień? i jak z dietką?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 15:15   #2102
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Monia powiem Ci, że mój Marcin dopiero od 2 tygodni robi jako pomocnik elektryka i mówi, że jest ok On taki pojętny jest co w domu robimy remonty to wszystko robi sam ( z pomocą mojego taty ). Tutaj może nabierze praktyki itp, właśnie mi opowiadał, że robią na wysokościach, na podnośnikach i drabinach, to ja bym chyba się po.s.r.a.ł.a i poleciała na pysk
Wiesz co, On to by z chęcią do Niemiec pojechał ciągle szuka czegoś za granicą a jakbym mu powiedziała, to już by mi spokoju nie dał i bym Cie zamęczała

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Monia a co do przysiadów to ja zrobiłam te 60 i na początku trochę nogi bolały i się trzęsły, a teraz z chęcią bym jeszcze porobiła może dojdę do 100 dzisiaj i zobaczę jak będzie jutro zapał mam ostatnio robiłam po 40-60 na dzień i nie miałam zakwasów na drugi dzień choć delikatnie mięśnie czułam na pupie i udkach
Stary 2013-04-09, 15:18   #2103
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Czyli to już pewne z tą pracą w Polsce? już wszystko załatwione? Będziesz nauczycielką angielskiego tak? w jakiej szkole?
A Twój TŻ to polak tak? Bo ja trochę z informacjami do tyłu jestem, wybacz Od września przyjedzie z Tobą do PL czy jak?

Ehh ja właśnie się cholera boję :/ wstydzę i z tego wszystkiego dostaję paraliżu jak mam coś powiedzieć..... przez to walę takie błędy że wolę już się wcale nie odzywać.... Wiem, że powinnam rozmawiać itd ale to cholera trudne :/ niemiecki znam już na tyle że mogłabym trochę rozmawiać ale kurde wstydzę się okropnie
To znaczy nie do końca. Na 100% dopiero w sierpniu się dowiem, ale raczej dostanę tą pracę. Tak, nauczycielką języka angielskiego w normalnej publicznej szkole. Szkoła podstawowa. Podobno będę uczyć w klasach 1-3.
Mój TŻ to polak, w moim wieku. Nie wiadomo czy ze mną przyjedzie. Ale wiadomo, że jak nie przyjedzie to raczej to się rozpadnie.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cindy i bardzo dobrze, że wszystko im wygarnęłaś niech nie podskakują
Monia super, że znalazłaś czas dla nas zaglądaj i pisz w każdej wolnej chwili
A ja siedzę w domu, za to Tż poszedł do pracy jako pomocnik elektryka i zarabia dość ładnie, do tego mamy jeszcze trochę odłożone więc do następnego wyjazdu nam starczy

Ja już mam za sobą 200 ścisków, 60 przysiadów ( nie wiem od ilu zacząć, żeby nie przesadzić i co ile zwiększać codziennie ) i 15 minut hula hop
Później jeszcze pokręcę z 30 minut
Dokładnie
Mój były był pomocnikiem elektryka dobrze, że chociaż Twój TŻ ma pracę

za ćwiczenia

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 15:21   #2104
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
meeedzik dobra jesteś w "wymuszaniu" ćwiczeń , ja ostatnio leniwie tylko to co muuusze

sandera jako leń odpisuje Twoje ostatnie posty są tak pozytywne, że jak czytam to się uśmiecham i jakoś zmuszam się choć to minimalnej dawki ruchu bo mi wstyd, że Ty ćwiczyć a ja co... i też się ruszam w końcu

murka

sandera

meeedzik zazdroszczę mi się już zapasy ruskich skończyły ( przywiezione z rodzinnych stron) a samej to mi się nie chce robić

Cindy to walczymy z boczkami bo spodenek szkoda jak znam Twoja motywacje to szybciutko boczki spadną
A moja włoszczyzna plus udko z kurczaka , koncentrat i łyżka śmietany= gar zupy pomidorowej i było miło aż do wczoraj bo na obiad zamiast porcji to całą pozostałą zawartość zupy i makaronu zjadłam na obiad nie wiem ile tego było i nie chce wiedzieć

monia a ja wiem co będzie za 6 miesięcy... : piękna kobieta mówiąca biegle po niemiecku takie cuda
Ciesze się, że wszystko się układa, tylko nie zjadaj lodówki

Cindy jesteś mistrzem budowania napięcia super to rozegrałaś

Wczoraj ledwo tifoczki i 135 przysiadów i 5 minut ćwiczeń na brzuch wymusiłam...wymusiłam inaczej tego nie nazwać nie idzie plus obiadokolacja w formie wielkiej michy makaronu z pomidorową więcej grzechów nie pamiętam, za te i za inne serdecznie żałuje poprawę obiecuje dziś w planach pierś indyka na kolację
A i poległam znowu kosmetycznie...smarowidło do ust, szampony dwa do włosów i woda toaletowa odwyk pełna gębą jeszcze dziś zamówię na necie sól do stóp - bo się skończyła wczoraj oczywiście
za ćwiczenia. I za zupkę pomidorową ładnie się 3masz ze swoimi postanowieniami.

Hehe jaka fajna minka!
Hehe zakupoholiczka

Stary 2013-04-09, 15:22   #2105
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy mój Tż pierwszy raz robi jako pomocnik elektryka i na razie mówi jest ok
Stary 2013-04-09, 15:25   #2106
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Monia a co do przysiadów to ja zrobiłam te 60 i na początku trochę nogi bolały i się trzęsły, a teraz z chęcią bym jeszcze porobiła może dojdę do 100 dzisiaj i zobaczę jak będzie jutro zapał mam ostatnio robiłam po 40-60 na dzień i nie miałam zakwasów na drugi dzień choć delikatnie mięśnie czułam na pupie i udkach
Z tymi przysiadami to na prawdę warto, widziałyście te wszystkie tyłeczki

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Cindy mój Tż pierwszy raz robi jako pomocnik elektryka i na razie mówi jest ok
To bardzo dobrze, że jest zadowolony

Stary 2013-04-09, 15:25   #2107
meeedzik
Zakorzenienie

Aaa w ogóle muszę się rozglądać za jakimiś kieckami i butami na wesele, boję się zamawiać na allegro, ja muszę przymierzyć, a w sklepach pewnie nie znajdę nic ciekawego
I jeszcze jakiś szybki kurs tańca by się przydał szczególnie dla mojego Tż, ja umiem tańczyć jak ktoś umie prowadzić
Stary 2013-04-09, 15:27   #2108
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

A ja dziś zrobiłam część skalpela, wyzwanie przysiadowo-brzuszkowe 70, peeling na twarz i o 19 idę do Maka do pracy
Jakoś się dziwnie czuję, jakby ktoś mnie w głowę uderzył. Tak nie łapię za bardzo słabo słyszę. Zatoki zapchane, katar, kaszel dalej mam Nie wiem kiedy mnie to opuści wreszcie.

Stary 2013-04-09, 15:27   #2109
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy a Ty jak robisz przysiady ze złączonymi nogami czy w lekkim rozkroku? Chciałabym mieć fajny tyłeczek może zrobię sobie jutro fotkę porównawczą i za miesiąc też zrobię muszę poczytać ile na dzień należy robić, aby efekty były widoczne.
Stary 2013-04-09, 15:30   #2110
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Aaa w ogóle muszę się rozglądać za jakimiś kieckami i butami na wesele, boję się zamawiać na allegro, ja muszę przymierzyć, a w sklepach pewnie nie znajdę nic ciekawego
I jeszcze jakiś szybki kurs tańca by się przydał szczególnie dla mojego Tż, ja umiem tańczyć jak ktoś umie prowadzić
Ja mam zawsze ten sam problem. Jak kupię na allegro to nie trafiam z rozmiarem, a w sklepach mi się tak bardzo nie podoba
Koniecznie pokaż później zakupy

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Cindy a Ty jak robisz przysiady ze złączonymi nogami czy w lekkim rozkroku? Chciałabym mieć fajny tyłeczek może zrobię sobie jutro fotkę porównawczą i za miesiąc też zrobię muszę poczytać ile na dzień należy robić, aby efekty były widoczne.
Ja robię w małym rozkroku, ale małym. Ja już zaczęłam jakiś czas temu.. to po fotce

Stary 2013-04-09, 15:38   #2111
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia powiem Ci, że mój Marcin dopiero od 2 tygodni robi jako pomocnik elektryka i mówi, że jest ok On taki pojętny jest co w domu robimy remonty to wszystko robi sam ( z pomocą mojego taty ). Tutaj może nabierze praktyki itp, właśnie mi opowiadał, że robią na wysokościach, na podnośnikach i drabinach, to ja bym chyba się po.s.r.a.ł.a i poleciała na pysk
Wiesz co, On to by z chęcią do Niemiec pojechał ciągle szuka czegoś za granicą a jakbym mu powiedziała, to już by mi spokoju nie dał i bym Cie zamęczała

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Szkoda że on nie jest z zawodu elektrykiem to pracę od zaraz mógłby mieć bo tutaj jest na prawdę dużo ogłoszeń.
Jak ten Węgier już się zwolni to będziemy myśleć co i jak Marcin dobrze zna niemiecki?

Ja to wolę zawsze zaczynać pomaleńku z ćwiczeniami bo jak mam zakwasy to nic w domu zrobić nie mogę z tego bólu a przy moich chłopakach to mam masę roboty zawsze...

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
To znaczy nie do końca. Na 100% dopiero w sierpniu się dowiem, ale raczej dostanę tą pracę. Tak, nauczycielką języka angielskiego w normalnej publicznej szkole. Szkoła podstawowa. Podobno będę uczyć w klasach 1-3.
Mój TŻ to polak, w moim wieku. Nie wiadomo czy ze mną przyjedzie. Ale wiadomo, że jak nie przyjedzie to raczej to się rozpadnie.
No to fajnie! z takimi maluchami będziesz miała wesoło w szkole

Pewnie się rozpadnie bo związek na taką odległość może nie przetrwać :/
A co on na to w ogóle? chce wrócić do PL? dobrze mu za granicą ?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
A
Jakoś się dziwnie czuję, jakby ktoś mnie w głowę uderzył. Tak nie łapię za bardzo słabo słyszę. Zatoki zapchane, katar, kaszel dalej mam Nie wiem kiedy mnie to opuści wreszcie.
Ja jak tak miałam i po tygodniu nie przechodziło to szłam po antybiotyki bo wiedziałam już że samo nie przejdzie. Z antybiotykiem to po dwóch dniach zdrowa już byłam lepiej iść i nie czekać, szkoda się męczyć. zdrówka życzę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 15:41   #2112
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy teraz miałaś przerwę w ćwiczeniach to rób fotkę i za miesiąc zrobisz dla porównania
Pewnie jak coś kupie to zrobię fotki i dodam
Monia no szkoda, ale może rozejrzy się za zrobieniem jakiegoś kursu w grudniu robił na wózki widłowe, może na elektryka też są jakieś kursy? Muszę mu powiedzieć, żeby poszukał w necie, albo sama zaraz sprawdzę
No a Ty przy swoich chłopakach musisz być w pełni sprawna, bo przy nich nie posiedzisz bezczynnie

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Monia co do języka to zna komunikatywnie, jak jesteśmy w Niemczech to zawsze się dogada uczył się w szkole i od 6 lat jeździ do Niemiec na 2 miesiące
Stary 2013-04-09, 15:48   #2113
murka04
Zadomowienie

Uff bałam się że nie będziecie mnie już pamiętać Ale jak córka marnotrawna powróciłam żeby po raz setny walczyć z kg

Co u mnie? Ano matura! Nigdy nie myślałam że będę się aż tyle uczyć z tej cholernej matmy Wszystkie próbne ledwo zdawałam na 30kilka procent także nie mam pewności, że zdam, no ale jestem dobrej myśli - jakoś to będzie Z tych lepszych informacji pochwalę się że poprawiły się moje kontakty z rodzicami, szczególnie z ojcem. Na starość stał się zupełnie innym człowiekiem, przez ostatni miesiąc rozmawiałam z nim więcej niż w ciągu kilku lat. Moja bratowa dziś albo jutro rodzi także będę bawić małego bobaska Już nie mogę się doczekać jak go zobaczę

cindy śledzę Twoje losy w Irlandii bardzo dokładnie i strasznie się cieszę że znalazłaś tam Tż, zasłużyłaś na takiego fajnego faceta po tym co przeszłaś w poprzednim związku no i brawo że powiedziałaś hostom prawdę, w końcu to oni stracą na Twoim wyjeździe a nie Ty!
monia ja dalej nie mogę uwierzyć że to wszystko tak szybko zleciało! Jeszcze niedawno zastanawiałaś się czy w ogóle to dobra decyzja czy wyjechać, a teraz już umiesz sporo niemiecki i remontujecie mieszkanie, no szok! Super że tak to się wszystko ułożyło, najważniejsze że rodzina jest w komplecie a jestem pewna na 10000% że za kilka miesięcy będziesz się śmiała ze swoich obaw przed rozmową po niemiecku

Zrobiłam 8min abs na brzuch i 8min na pośladki (a co, dla urozmaicenia) Później spróbuję z hula hoop, chociaż 2 dni temu to nie mogłam kręcić bo mi tak niedobrze było od obijania brzucha, pierwszy raz

medzik przecież Ty masz pupę jak marzenie! na zdjęciach wyraźnie widać

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2013-04-09 o 15:51
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 16:16   #2114
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko no coś Ty przecież ja mam takie płasko.upie jak nie wiem
Przed chwilą zrobiłam zdjęcia i mogę śmiało powiedzieć, że ja wcale nie mam doopy taka płaska jak deska
Ale mam zamiar to zmienić, miesiąc przysiadów REGULARNIE i codziennie mam nadzieję, że zobaczę choć minimalne efekty

No i na dziś w sumie 100 przysiadów
Stary 2013-04-09, 16:17   #2115
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Szkoda że on nie jest z zawodu elektrykiem to pracę od zaraz mógłby mieć bo tutaj jest na prawdę dużo ogłoszeń.
Jak ten Węgier już się zwolni to będziemy myśleć co i jak Marcin dobrze zna niemiecki?

Ja to wolę zawsze zaczynać pomaleńku z ćwiczeniami bo jak mam zakwasy to nic w domu zrobić nie mogę z tego bólu a przy moich chłopakach to mam masę roboty zawsze...

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

No to fajnie! z takimi maluchami będziesz miała wesoło w szkole

Pewnie się rozpadnie bo związek na taką odległość może nie przetrwać :/
A co on na to w ogóle? chce wrócić do PL? dobrze mu za granicą ?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Ja jak tak miałam i po tygodniu nie przechodziło to szłam po antybiotyki bo wiedziałam już że samo nie przejdzie. Z antybiotykiem to po dwóch dniach zdrowa już byłam lepiej iść i nie czekać, szkoda się męczyć. zdrówka życzę
Ale fajnie jeszcze może Meedzikowemu TŻtowi prace załatwisz! Super!
No te zakwasy są straszne ja na szczęście już nie mam. Dużo ćwiczyłam z TŻtem
Hehe no na pewno będzie wesoło. Klasy nie są dzielone na grupy więc 30 maluszków i ich kochanaaaa pani na praktykach tak miałam
No właśnie nie wiadomo, zobaczymy co z nami będzie. Może nie wrócę? Nie wiem do końca. A jak z kolei ja pojadę, on zostanie to mamy na odległość być i mam do niego jeździć w dni wolne (których w zawodzie nauczyciela nie brak ) i sama zobaczę czy tą pracę lubię czy nie. Jak nie to po półroczu się pakuję i wracam do Dublina A z kolei jak będę chciała na stałe zostać a on nie pojedzie ze mną to wiadomo że się rozpadnie. Scenariuszy jest tysiące. Życie pokaże. No tak średnio za granicą, bo aż tak dużo nie oszczędza jak by chciał, jakieś 300-400euro. Szału nie ma, du.py nie urywa. Chce zmienić pracę bo teraz na magazynie pracuje.

Ja chorowałam od poniedziałku 2 tyg temu. Tydzień poleżałam, leczyłam samodzielnie, nie pomogło. Od poprzedniego wtorku byłam u lekarza i na antybiotykach. W tej chwili antybiotyk się skończył i powinnam być zdrowa, ale nie przeszło do końca

Stary 2013-04-09, 16:17   #2116
meeedzik
Zakorzenienie

Post mi się zdublował

Szukam na necie ćwiczeń na pupę i mam zamiar przez miesiąc ćwiczyć

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2013-04-09 o 16:19
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 16:23   #2117
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy teraz miałaś przerwę w ćwiczeniach to rób fotkę i za miesiąc zrobisz dla porównania
Pewnie jak coś kupie to zrobię fotki i dodam
A no nie bardzio bo ćwiczyłam z TŻtem intensywnie, to już mi się podniosła pupa

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Uff bałam się że nie będziecie mnie już pamiętać Ale jak córka marnotrawna powróciłam żeby po raz setny walczyć z kg

Co u mnie? Ano matura! Nigdy nie myślałam że będę się aż tyle uczyć z tej cholernej matmy Wszystkie próbne ledwo zdawałam na 30kilka procent także nie mam pewności, że zdam, no ale jestem dobrej myśli - jakoś to będzie Z tych lepszych informacji pochwalę się że poprawiły się moje kontakty z rodzicami, szczególnie z ojcem. Na starość stał się zupełnie innym człowiekiem, przez ostatni miesiąc rozmawiałam z nim więcej niż w ciągu kilku lat. Moja bratowa dziś albo jutro rodzi także będę bawić małego bobaska Już nie mogę się doczekać jak go zobaczę

cindy śledzę Twoje losy w Irlandii bardzo dokładnie i strasznie się cieszę że znalazłaś tam Tż, zasłużyłaś na takiego fajnego faceta po tym co przeszłaś w poprzednim związku no i brawo że powiedziałaś hostom prawdę, w końcu to oni stracą na Twoim wyjeździe a nie Ty!
monia ja dalej nie mogę uwierzyć że to wszystko tak szybko zleciało! Jeszcze niedawno zastanawiałaś się czy w ogóle to dobra decyzja czy wyjechać, a teraz już umiesz sporo niemiecki i remontujecie mieszkanie, no szok! Super że tak to się wszystko ułożyło, najważniejsze że rodzina jest w komplecie a jestem pewna na 10000% że za kilka miesięcy będziesz się śmiała ze swoich obaw przed rozmową po niemiecku

Zrobiłam 8min abs na brzuch i 8min na pośladki (a co, dla urozmaicenia) Później spróbuję z hula hoop, chociaż 2 dni temu to nie mogłam kręcić bo mi tak niedobrze było od obijania brzucha, pierwszy raz

No to nie gadamy tylko walczymy
Matura to bzdura Ja bym nie zdała jak bym musiała mate zdawać
Bardzo fajnie, że z tatą się lepiej dogadujesz. Oooo to bedziesz miała bobasa do bawienia .

Ooo dziękuję Tak, ale ja cały czas się zastanawiam czy to przetrwa czy nie właśnie dlatego nie chciałam się wiązać tutaj a teraz to się rozkręcimy, będziemy ze sobą mieszkać i we wrześniu będę wracać do Pl nawet w sierpniu.... ciężka sprawa z tym. Jestem odważna co???

za ćwiczenia

Stary 2013-04-09, 16:24   #2118
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
A no nie bardzio bo ćwiczyłam z TŻtem intensywnie, to już mi się podniosła pupa
!
Stary 2013-04-09, 16:24   #2119
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Mureczko no coś Ty przecież ja mam takie płasko.upie jak nie wiem
Przed chwilą zrobiłam zdjęcia i mogę śmiało powiedzieć, że ja wcale nie mam doopy taka płaska jak deska
Ale mam zamiar to zmienić, miesiąc przysiadów REGULARNIE i codziennie mam nadzieję, że zobaczę choć minimalne efekty

No i na dziś w sumie 100 przysiadów
Ale ładnie ćwiczymy, jestem z nas wszystkich taaaaka dumna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 16:24   #2120
meeedzik
Zakorzenienie

Dobra ja lecę ćwiczyć, bo znalazłam fajny zestaw ćwiczeń na pupę
Mam zamiar te trzy ćwiczenia robić przez miesiąc i do tego przysiady
Stary 2013-04-09, 16:26   #2121
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Łączę się z Tobą w bólu (matura) A co zdajesz?
Może masz siniaki od hh i dlatego

Meedzik zgadzam się z murką, nie masz na co narzekać
Stary 2013-04-09, 16:30   #2122
murka04
Zadomowienie

medzik toć ja widzę na zdjęciach że masz bardzo sexy pupcię Ale tak mi ochoty narobiłyście że zrobiłam 40 przysiadów i teraz tak sapię Też będę robić jakieś ćwiczenia żeby podnieść pupę.
cindy różnie to może być, może rzeczywiście tylko sobie 'narobicie ochoty' mieszkając razem a może to będzie TEN związek? Wg mnie nie można rezygnować z czegoś dlatego że może się to niedługo skończyć tylko właśnie brać to co jest pełnymi garściami i później nawet jeśli związek nie przetrwa to mieć piękne wspomnienia Życzę Ci żeby wszystko się dobrze ułożyło

A czy to normalne że podczas kucania, wstawania, wymachów nogą strzyka mi kolano i boli? Mam tak od wczoraj, zauważyłam też na nim sporego siniaka (nie mam pojęcia po czym) Powiedzcie że to chwilowe i samo przejdzie

makaron właśnie nie mam siniaków i nigdy nie miałam, a kręcę hh z przerwami od 2 lat. Spróbuję jeszcze dziś. A zdaję wszystko w podstawie + ang rozszerzony, innych dodatkowych nie brałam. A Ty? W ogóle to nie wiem czemu cały czas myślałam że Ty masz już męża

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2013-04-09 o 16:32
Stary 2013-04-09, 16:37   #2123
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
makaron właśnie nie mam siniaków i nigdy nie miałam, a kręcę hh z przerwami od 2 lat. Spróbuję jeszcze dziś. A zdaję wszystko w podstawie + ang rozszerzony, innych dodatkowych nie brałam. A Ty? W ogóle to nie wiem czemu cały czas myślałam że Ty masz już męża
To faktycznie trochę dziwne...
I jak tam "forma" przed maturą? Ja mam trochę stracha...
Ja pierwszy raz zdawałam 2 lata temu samą podstawę (też matmę miałam, pierwszy rocznik z matematyką obowiązkową...), a w tym roku sobie dobieram dodatki (biologia, chemia, fizyka).

Hehe, męża nie mam, nawet narzeczonego "tylko" chłopaka
Stary 2013-04-09, 16:42   #2124
murka04
Zadomowienie

Ja też już rozmyślam jak to będzie, ale bardziej pod kątem tego że stres mnie zje, bo ja tak wszystko przeżywam zawsze .. To w tym roku zdajesz te 3 przedmioty?! Naprawdę? Podziwiam

Stary 2013-04-09, 16:56   #2125
meeedzik
Zakorzenienie

Makaron, Murka na zdjęciach od tyłu jeszcze jako tako wygląda w dodatku na zdjęciach w albumie jestem opalona to już całkiem spoko. Ale jak zrobiłam dziś zdjęcia od boku to jest płaska strasznie, wcale nie odstaje
Mureczko cieszę się, że mogłam zmotywować
Cindy no i super, że znów wraca zapał do ćwiczeń

Uff poćwiczyłam te ćwiczenia które wstawiłam i się trochę spociłam czuję mięśnie, najbardziej z tyłu ud

No to na dziś mogę zameldować
200 ścisków agrafką
100 przysiadów
wymachy - 3 serie po 20 powtórzeń
rozchylanie nóg pod kątem 90 stopni - 3 serie po 20 powtórzeń
unoszenie bioder - 3 serie po 15 powtórzeń
15 minut hula hop ( i zaraz będzie kolejne 15 minut )
mam zapał do ćwiczeń jak nigdy oby tak przez miesiąc się utrzymał
Stary 2013-04-09, 17:03   #2126
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ja też już rozmyślam jak to będzie, ale bardziej pod kątem tego że stres mnie zje, bo ja tak wszystko przeżywam zawsze .. To w tym roku zdajesz te 3 przedmioty?! Naprawdę? Podziwiam
Piąąątka, ja tak samo Za pierwszym razem serce mi waliło jak oszalałe na każdym egzaminie Tak samo na prawku, koszmar.
Ale spokojnie, będzie dobrze!

Nie ma co podziwiać, pewnie i tak zawale

Meeedzik A tam gadasz, fajne kształty Moje 4 litery tak odstają, że masakra. Jak nogawki w spodniach dobre to dooopa nie wchodzi
I brawa za ćwiczenia!!!

Czekam na TŻ, mamy w planie bieganie, brzuszki i przysiady
Stary 2013-04-09, 17:26   #2127
meeedzik
Zakorzenienie

Makaron ciesz się, że odstają, a nie płaskodup jak u mnie schudniesz a pupcia nadal będzie piękna i odstająca
Dziękuję ale coś czuję, że jutro będę miała mega zakwasy
Stary 2013-04-09, 17:29   #2128
murka04
Zadomowienie

medzik w takim razie za miesiąc nam zdasz relację z efektów, a może i mnie się uda wytrwać w ćwiczeniach na pośladki bo jednak bardziej mi zależy na brzuchu, no ale żeby mi się nie znudziło to spróbuję i pupę ćwiczyć
makaron ja ze stresu zawsze dostaję plam na całym dekolcie i na szyi, także na ustnej to w ogóle się ze wstydu spalę chyba albo w szaliku pójdę

30min hh zaliczone, chociaż zauważyłam że jak kręcę w prawo to mi niedobrze.. więc będę kręcić w jedną stronę tylko

Stary 2013-04-09, 17:35   #2129
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko jak wytrwam w moim miesięcznym postanowieniu to oczywiście będzie fotorelacja o ile będzie jakiś efekt

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Idę zrobić sobie koktajl banan-kiwi

Do później
Stary 2013-04-09, 17:55   #2130
dorusss90
Zakorzenienie

a ja tak skromnie polecam
http://weselnybox.pl/5017,3_w_1_RAMIONA_BRZUCH_UDA

dorusss90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości