![]() |
#991 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Jakie słońce?? U nas deszcz ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
2. Też nie wiem.dziś u mnie 10 stopni i zastanawiam się z czego zrezygnować z kocyki czy oslonki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fewciu dobrze, że troszkę się przespałaś wreszcie ![]() a tak poza tym to dziękuję wszystkim za gratulacje z okazji Kubusiowej wagi ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
kciuki za bioderka silver
![]() dziewczyny jaka akcja z suszarką, myślałam, że padnę, mały marudzził okropnie ( od ok. 8 - 8.30 jest jego poranna drzemka jeszcze ) więc chciał spać a nie mógł, przewinięty nakarmiony odbity, ewidentnie jego pora. No i tak marudzi coraz głośniej, to ja w akcie desperacji telefon, jutjuba odpaliłam, suszarka - słuchajcie, dwa dźwięki tej suszary, a mały dziubek, oczy jak pińc złoty, 3 minuty i spał!!! A ja razem z nim przy tej suszarce ![]() ![]() ![]() ![]()
#997 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Tak sie ladnie bawimy sarenka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#998 |
Lurker ;)
|
Pisalam wam kiedys, ze sie nudze. I to prawda nudze a dlaczego? Bo nie moge wyjsc z pokoju -.- Jak tylko wyjde jest ryk. Wroce- gapienie sie i ciumkanie smoka. Dzis zdazylam tylko zrobic sobie kawe a jestem taka glodna
![]()
#999 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() na początek prosba- nie szalejcie dzisiaj za bardzo z postami bo jade na dzien do mamy i postaram sie wieczorem nadrobic, i bardzo nie chciałabym siedziec do pólnocy ![]() ![]() jej, co ja w nocy przezyłam.... masakra... o 1 mały zjadł, zmieniłam pampera, usypiam- mąz charczy i chrapie az skóra cierpnie, do tego zaczyna cos do siebie mówic, mały co przysnie to oczy otwiera bo charkot nieziemski ![]() wiec odkladam bobasa do łóżeczka, nachylam sie nad małzonem zeby go obudzic, mówie do niego- zero rekacji, klepie po poliku a ten mnie za wlosy do parteru sprowadził i kolanem w brzuch.... dzizaz -gwiazdy zobaczyłam.... i trzyma mnie za te wlosy... jakbym sie szarpneła to by mi chyba kregi zlamal.... zeby sie uwolnic ugryzlam go w tyłek bo akurat miałam pod nosem...... przemoc domowa w czystej postaci ![]() zabrałam bety do pokoju obok (Szaja- kołdre tez ) a jego zostawiłam bez przykrycia dziada jednego ![]() przyszedł do nas pól godz pozniej zdziwiony co ja robie w pokoju ![]() do tego ze przez sen gada, mruczy, albo wstaje nie wiadomo po co juz sie przyzwyczaiłam ale taka akcja? zaczynam sie bac spac z nijm w jednym łózku... albo w zbroje sie zaopatrze..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też chrapie i bluzga jak go budzę i każę mu przestać ale przemocy nie doświadczam ![]() ![]() ja spię w korkach do uszu bo inaczej nie dałabym rady a co najlepsze małego mojego slysze bez problemu zapomniałam się pochwalić, byliśmy u lekarza w siedem dni Leo przybrał 170 g czyli wszystko jest już ok teraz nadrabiamy stratę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Wtajemniczenie
|
Załączam kilka zdjęć związanych z chrzcinami.
1. zaproszenia takie sama robiłam 2. koszula synka vs. koszula tatusia 3. trochę wiosny było chociaż w domu 4. torcik 5. taki kocyk z home&you Iguś dostał http://home-you.com/pl/kids-time/141...162226862.html Cudny jest, taki mięciutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale potem pomyślałam,że to niebezpieczne spać z takim mężem ... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Silver kciuki trzymam Marsi, jak tam ważenie Leo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Marsi pisałam posta jak się Twój ukazał ;p brawo dla Leo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wybacz, nie powinnam, ale uśmiałam się po pachy! A tak serio to kurka, strach się bać!!! Może bejsbola obok łóżka trzymaj? ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak Leoś po basenie? Cytat:
![]() Czekamy na Twoje zdjęcia ![]()
![]() |
#1008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Silver kciuki za bioderka.
Illusion super fotki. Sylwia masakra z mężem. Ja to bym foha miała. U nas nocka nawet spoko, karmienie o 3, 5.30, o 7 pobudka ale wlaczylam piosenki fasolek i jeszcze do 8.30 się udało pospać. No i w nocy 100 udało mi się odciągnąć. U nas piękna pogoda, czekam tylko na polozna i zmykam na spacer.
#1011 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Mam dwa pytania
![]() Mamy KP: Co pijecie? (tzn jakie soki, herbaty itp) Wszystkie mamy ![]() Jak obcinacie pazurki u stópek swoim pociechom? Już się przybierałam kilka razy i jest to niewykonalne w przypadku Blanki. Nawet przez sen wierzga nogami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Illusion-przecudne fotki. A synek miodzio chłopak
![]() Sylwietta- ![]() ![]() ![]() ![]() Marsi-super! Widzisz obyło się bez dokarmiania mm. Prawdziwa wojowniczka z ciebie ![]() Wczoraj wysłałam męża po mate dla małego. Dziś będziemy próbować bo wczoraj się nie udało. W nocy obudziło mnie gadanie Oskara ![]() ![]() ![]() ![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-04-10 o 09:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() 2. jak na razie obcinałam tylko raz. Na szczęście na nóżkach wolno rosną bo na rączkach to co kilka dni muszę. Ja obcinałam jak na przewijaku leżał i trwało to baaaardzo długo bo wierzgał jak szalony. Mąż zagadywał a ja obcinałam ![]() Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-10 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja co innego mam? ![]() ![]() Cytat:
![]() smiejcie sie, smiejcie- odkąd z nim jestem to juz mnie nic nie zdziwi. Potrafi: - w nocy wstac z zamiarem pojscia do kibelka a idzie do kuchni i spi na narozniku zwinięty jak paragraf. - ni z tego ni z owego wstac, ubiera sie w mundur i twierdzi, ze do pracy musi jechac ![]() - recytowac przez sen paragrafy zatrzymania albo wysokosci mandatów - obudzic mnie, zapytac czy chce cos ze sklepu i uderzyc w kime ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() ja wzielam sie za porzadki, dzis kuchnia poszla w ruch ![]() chcialam sie Wam pochwalic ze wczoraj moj synek obrocil sie z brzuszka na plecki poki co raz mu sie udalo ![]() ![]() jutro mamy usg bioderek a w piatek wizyte u ortopedy z wynikami - trzymajcie kciuki ![]() tak piszecie duzo ze tylko podczytuje na szybkiego i niestety nie mam czasu cytowac - wybaczcie ![]()
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marsi,Nancy brawa za wagę ![]() My sie nadal karmimy mieszanie i powiem wam,ze nie wyobrażam sobie jak to bedzie jak by mi całkowicie zabrakło pokarmu, mały nadal smoka nie odrzuca i jedyny uspokajacz to cyc lub cyc + suszara z youtuba ![]() Nie odzywalam sie od kilku dni,bo mojemu maluszkowi cos sie w głowie po przewracalo ![]() Illussion jak słodko spi na tej podłodze,zastanawiam sie kiedy mojemu sie zdarzy samemu zapaść w sen po zabawie,poza tym ślicznie zaproszenia i fajny kocyk, ja tez planuje zaproszenia wykonać samodzielnie i oczywiście ze zdjęciem naszego okruszka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
My juz po szczepieniu.
Ojj, ciezko bylo, ja lzy w oczach, Kubus az sie zapowietrzal od placzu, biedaczek moj ![]() ![]() Przez pielegniarke czulam sie jak wyrodna matka!! Pyta sie mnie jakie szczepionki, ja mowie, ze te refundowane. A ona na to chamskim tonem: bedzie duzo krzyku, no ale tak wybraliscie... Za to klocek z niego niezly! W 7 tż ma 5130g, czyli w niecale 3 tyg przybral 650g. Pytalam tez o ten brak usmiechu. Lekarka stwierdzila, ze Kubus raczej jest z tych "zdystansowanych" dzieci - rozglada sie z uwaga, ale marszczy czolo i mine ma taka jakby mial wszystko w nosie ![]() ![]() Ide nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.