|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Jakie słońce?? U nas deszcz ![]() Cytat:
Mam nadzieję,że jakoś się wszystko unormuje...
|
||
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
2. Też nie wiem.dziś u mnie 10 stopni i zastanawiam się z czego zrezygnować z kocyki czy oslonki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#993 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fewciu dobrze, że troszkę się przespałaś wreszcie ![]() a tak poza tym to dziękuję wszystkim za gratulacje z okazji Kubusiowej wagi my dzisiaj kończymy 6 tygodni jak to zleciało, a dopiero co położyli mi go na brzuchu i tak patrzył swoimi ślicznymi ślepkami
|
|||
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki za bioderka silver
![]() dziewczyny jaka akcja z suszarką, myślałam, że padnę, mały marudzził okropnie ( od ok. 8 - 8.30 jest jego poranna drzemka jeszcze ) więc chciał spać a nie mógł, przewinięty nakarmiony odbity, ewidentnie jego pora. No i tak marudzi coraz głośniej, to ja w akcie desperacji telefon, jutjuba odpaliłam, suszarka - słuchajcie, dwa dźwięki tej suszary, a mały dziubek, oczy jak pińc złoty, 3 minuty i spał!!! A ja razem z nim przy tej suszarce szkoda, że tej akcji nie nagrałam
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Tak sie ladnie bawimy sarenka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#998 |
|
Lurker ;)
|
Pisalam wam kiedys, ze sie nudze. I to prawda nudze a dlaczego? Bo nie moge wyjsc z pokoju -.- Jak tylko wyjde jest ryk. Wroce- gapienie sie i ciumkanie smoka. Dzis zdazylam tylko zrobic sobie kawe a jestem taka glodna
czekam az zasnie, jesli sie nie uda to chyba wloze ja do fotelika i bede ciagac za soba...
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
na początek prosba- nie szalejcie dzisiaj za bardzo z postami bo jade na dzien do mamy i postaram sie wieczorem nadrobic, i bardzo nie chciałabym siedziec do pólnocy ![]() jej, co ja w nocy przezyłam.... masakra... o 1 mały zjadł, zmieniłam pampera, usypiam- mąz charczy i chrapie az skóra cierpnie, do tego zaczyna cos do siebie mówic, mały co przysnie to oczy otwiera bo charkot nieziemski ![]() wiec odkladam bobasa do łóżeczka, nachylam sie nad małzonem zeby go obudzic, mówie do niego- zero rekacji, klepie po poliku a ten mnie za wlosy do parteru sprowadził i kolanem w brzuch.... dzizaz -gwiazdy zobaczyłam.... i trzyma mnie za te wlosy... jakbym sie szarpneła to by mi chyba kregi zlamal.... zeby sie uwolnic ugryzlam go w tyłek bo akurat miałam pod nosem...... przemoc domowa w czystej postaci ![]() zabrałam bety do pokoju obok (Szaja- kołdre tez ) a jego zostawiłam bez przykrycia dziada jednego ![]() przyszedł do nas pól godz pozniej zdziwiony co ja robie w pokoju ![]() do tego ze przez sen gada, mruczy, albo wstaje nie wiadomo po co juz sie przyzwyczaiłam ale taka akcja? zaczynam sie bac spac z nijm w jednym łózku... albo w zbroje sie zaopatrze..... |
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też chrapie i bluzga jak go budzę i każę mu przestać ale przemocy nie doświadczam ja spię w korkach do uszu bo inaczej nie dałabym rady a co najlepsze małego mojego slysze bez problemu zapomniałam się pochwalić, byliśmy u lekarza w siedem dni Leo przybrał 170 g czyli wszystko jest już ok teraz nadrabiamy stratę |
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Załączam kilka zdjęć związanych z chrzcinami.
1. zaproszenia takie sama robiłam 2. koszula synka vs. koszula tatusia 3. trochę wiosny było chociaż w domu 4. torcik 5. taki kocyk z home&you Iguś dostał http://home-you.com/pl/kids-time/141...162226862.html Cudny jest, taki mięciutki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wagę
|
||
|
|
|
#1003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tygodnie! rosną te nasze dzieciaczki![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale potem pomyślałam,że to niebezpieczne spać z takim mężem ... |
||||
|
|
|
#1004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Silver kciuki trzymam Marsi, jak tam ważenie Leo? |
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie mu się śniło że jakiegoś bandytę sprowadził do parteru |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marsi pisałam posta jak się Twój ukazał ;p brawo dla Leo
|
|
|
|
|
#1007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, nie powinnam, ale uśmiałam się po pachy! A tak serio to kurka, strach się bać!!! Może bejsbola obok łóżka trzymaj? dobrze, że małego odłożyłaś wcześniej.....Cytat:
![]() A jak Leoś po basenie? Cytat:
Czekamy na Twoje zdjęcia
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
śliczne zdjęcia!
|
||
|
|
|
#1009 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po to jestCytat:
Cytat:
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Silver kciuki za bioderka.
Illusion super fotki. Sylwia masakra z mężem. Ja to bym foha miała. U nas nocka nawet spoko, karmienie o 3, 5.30, o 7 pobudka ale wlaczylam piosenki fasolek i jeszcze do 8.30 się udało pospać. No i w nocy 100 udało mi się odciągnąć. U nas piękna pogoda, czekam tylko na polozna i zmykam na spacer.
|
#1011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwa pytania
![]() Mamy KP: Co pijecie? (tzn jakie soki, herbaty itp) Wszystkie mamy ![]() Jak obcinacie pazurki u stópek swoim pociechom? Już się przybierałam kilka razy i jest to niewykonalne w przypadku Blanki. Nawet przez sen wierzga nogami
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion-przecudne fotki. A synek miodzio chłopak
Sylwietta- mój mąż swego czasu też przez sen robił dziwne rzeczy niestety masz w domu policjanta - aktywnego zawodowo nawet w nocy Marsi-super! Widzisz obyło się bez dokarmiania mm. Prawdziwa wojowniczka z ciebie Wczoraj wysłałam męża po mate dla małego. Dziś będziemy próbować bo wczoraj się nie udało. W nocy obudziło mnie gadanie Oskara okazało się że rozmawia z przyjaciółmi z łożeczka rano powtórka zawsze budził się z rykiem lub jak zaczął się nudzić to wył a teraz mam na niego sposób Właśnie ucina sobie drugą już dziś drzemkę.
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. Ur. 23.01.2013 "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-04-10 o 10:50 |
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
(colę i sprite) i młodemu nic nie było (nie zauważyłam wzmożonych bąków np.)2. jak na razie obcinałam tylko raz. Na szczęście na nóżkach wolno rosną bo na rączkach to co kilka dni muszę. Ja obcinałam jak na przewijaku leżał i trwało to baaaardzo długo bo wierzgał jak szalony. Mąż zagadywał a ja obcinałam
Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-10 o 10:59 |
|
|
|
|
#1015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze rozumiem, jakby wypil i mu sie zwidywalo ale nie Cytat:
![]() a ja co innego mam? jak tylko dizec mi wstanie to zbieram sie do mamy ![]() Cytat:
smiejcie sie, smiejcie- odkąd z nim jestem to juz mnie nic nie zdziwi. Potrafi: - w nocy wstac z zamiarem pojscia do kibelka a idzie do kuchni i spi na narozniku zwinięty jak paragraf. - ni z tego ni z owego wstac, ubiera sie w mundur i twierdzi, ze do pracy musi jechac wtedy pomaga łagodna perswazja, ze wcale nie musi- recytowac przez sen paragrafy zatrzymania albo wysokosci mandatów - obudzic mnie, zapytac czy chce cos ze sklepu i uderzyc w kime
|
|||
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() ja wzielam sie za porzadki, dzis kuchnia poszla w ruch chcialam sie Wam pochwalic ze wczoraj moj synek obrocil sie z brzuszka na plecki poki co raz mu sie udalo jutro mamy usg bioderek a w piatek wizyte u ortopedy z wynikami - trzymajcie kciuki ![]() tak piszecie duzo ze tylko podczytuje na szybkiego i niestety nie mam czasu cytowac - wybaczcie
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać,że chłopak kocha swoją pracę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marsi,Nancy brawa za wagę ![]() My sie nadal karmimy mieszanie i powiem wam,ze nie wyobrażam sobie jak to bedzie jak by mi całkowicie zabrakło pokarmu, mały nadal smoka nie odrzuca i jedyny uspokajacz to cyc lub cyc + suszara z youtuba ![]() Nie odzywalam sie od kilku dni,bo mojemu maluszkowi cos sie w głowie po przewracalo spanie w nocy nie ma, sa krzyki a jak sie uspokoi to chce sie bawić, a w dzień odsypia, praktycznie od niedzieli przesypia całe dnie,ale...tylko przy piersi! Odejdę na chwile i jest krzyk,dzisiaj co prawda trzymalam go cała noc przy piersi i liczę na to,ze trochę odespal i może sie trochę unormuje. Illussion jak słodko spi na tej podłodze,zastanawiam sie kiedy mojemu sie zdarzy samemu zapaść w sen po zabawie,poza tym ślicznie zaproszenia i fajny kocyk, ja tez planuje zaproszenia wykonać samodzielnie i oczywiście ze zdjęciem naszego okruszka. |
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
My juz po szczepieniu.
Ojj, ciezko bylo, ja lzy w oczach, Kubus az sie zapowietrzal od placzu, biedaczek moj ![]() ![]() Przez pielegniarke czulam sie jak wyrodna matka!! Pyta sie mnie jakie szczepionki, ja mowie, ze te refundowane. A ona na to chamskim tonem: bedzie duzo krzyku, no ale tak wybraliscie... Za to klocek z niego niezly! W 7 tż ma 5130g, czyli w niecale 3 tyg przybral 650g. Pytalam tez o ten brak usmiechu. Lekarka stwierdzila, ze Kubus raczej jest z tych "zdystansowanych" dzieci - rozglada sie z uwaga, ale marszczy czolo i mine ma taka jakby mial wszystko w nosie (ostatnie zdjecie w klubie na bujaczku ja pokazuje ) Takze sobie jeszcze poczekam...Ide nadrabiac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

Mam nadzieję,że jakoś się wszystko unormuje...

, właśnie to jest fajne w tych naszych maluszkach, że wszystkiego się uczą i praktycznie z dnia na dzień zauważamy coś nowego. Uwielbiam to.

za wagę
klask i:
22.05.2008
14.08.2011
(colę i sprite) i młodemu nic nie było (nie zauważyłam wzmożonych bąków np.)
jeszcze rozumiem, jakby wypil i mu sie zwidywalo ale nie