![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() Cichoooo szaaa, śpij Kubusiu ![]() Moja kruszynka też padła jak zawsze po 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pisałąm że sie poddaje z tym karmieniem i robie Małej butle mm, i co ... zjadła z cyrkiem z cycyków jak zwykle więc dałam tą butlę, a ona z łaską 20 wypiła. To już nie wiem, czy ona faktycznie przez te max 8 min z cycków się najada czy jak??? Co do noszenia pionowo wracam jeszcze raz. Bo moja strasznie główkę prostuje i się rozgląda, ja ją podtrzymuję no ale czy tak może??? czy jeszcze za wcześnie. Kwas z Tż przez to że do gina dopiero 29, prawie się do mnie nie odzywa jakby to moja wina była. Wkurza mnie tym bo ja jemu czasem coś tam seksualnie podziałam a ja nie moge się o zwykły masaż stóp doprosić ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- A no i przeglądnęłam zdjęcia w klubie: Bokeh bosko wyglądasz i sukienka extra, uwielbiam sukienki z mohito ![]() Elllemi śliczny maluch, i fryzura boska ![]() Silver fajne zdjęcia z chrztu, super wyglądacie ![]() Meneq fajnie poogladac jak to u Was wygląda. Dziwnie tak mało mebli i brak łóżeczka, no ale takie zwyczaje. Yae boska. Wrzuć jakąs swoją fotę ![]()
![]() |
#963 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ten nutrition do mleka dodaje, moze z woda tak sam nie dziala ... mojemu gastrotus smakowal .. do czasu az nie zaczelam pdawac bobotico i infacolu, te smakuja bananem i pomarancza ... i teraz gastrotus ju mu nie smakuje, bo jest tylko slodki ;P ale powolutku mu strzykawka aplikuje i zaraz podaje smoczka, tak wiec przelknac musi .. na ulewanie nie dziala, ale nie ma juz dolegliwosci gastrycznych, nie podchodzi mu ten kwas az tak bardzo i sie nie krzywi ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() a co do uwalania sie puszka piwa :p ja po miesiacu jak zaczelam wypijac sobie pod wieczor po lampce wina, to po polowie usypialam ;P ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- lekko ponad 170, obecnie jakos 51 .. ale niestety zero masy miesniowej bo od 36 tc nie cwicze ... ale w tym tygodniu mam zamiar ruszyc tylek i zaczne jakies pilates delikatny plus cos na rozstep miesni brzucha bo do lata chce miec ladny brzuszek ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40227679] Blogerko, przecież pisałam milion razy ![]() Dorka ulewa bardzo, ale na wadze przybiera. Waga urodzeniowa 3650g, dzisiaj w 13 tygodniu (urodziła się 13 stycznia) 6,3kg! :[/QUOTE] przepraszam najmocniej w takim razie.. ale juz w desperacji jestem i nie wiem co robic ![]()
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dobranoc mój pożeracz łapek http://www.youtube.com/watch?v=14Z4A...ature=youtu.be
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pierwszy raz udalo mi sie tyle sciagnac, dlatego sie chwale
![]() Ale to dlatego, ze ten cyc byl dluzej nieuzywany, wiec uzbieralo sie. Rano musialam wyjsc i tez sciagalam, wtedy z jednego udalo mi sie uzbierac tylko 60ml. Kubus niedawn sie obudzil, zjadl i znow kimono, takze ja tez uciekam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziekujemy za komentarze w Klubie.
Zdjecia dzieci i mam slodkie, na pierwszy rzut duzo za duzo do komentowania jednak... Noc nie nalezala do najlepszych. Chyba nawijkowy diabelek sie do nas przeprowadzil. Chociaz Yae od rana sie usmiecha i wyglada na wyspana. Za to ja juz druga kawe parze... |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Słysze że mały ma jakiś katarek a rano to szczepienie :/
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Ale ja nosze pionowo,brzuszek do brzuszka,kładę jakby na ramieniu,jedną dłonią podtrzymuję pod jej ramię,drugą pod dupke,noszę ją tak do odbicia i jak płacze gdy brzuszek boli bo tylko tak się uspokaja. Co do wizyty to już Twoja decyzja,ją nie namawiam,po prostu różnica kolosalna w przychodni a prywatnie. Zuzia ładnie spała od 20 do 1:30, nakarmiona na śpiocha od razu zasnęła i pobudka rano o 6 ![]() Ale te Dady 3 śmierdzą :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-10 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
Ja to Was podziwiam, jak Wy macie czas pisac...
I jak macie sile siedziec chociaz do 22, ja to jak tylko mala zasnie to ide spac, nawet o 20.30...Wcxoraj tak mnie nogi bolaly od 17, ze szok, wszystko od pasa w dol, moze okres sie zbliza...blehhhh Dobrze ze Tz byl.w.domu. Dzis jestem sama do 19.30 oby nie wrocily bole... Ja to nie moge, mnoe tak strasznie zmeczenie dopada raz na jakis czas xe szok, jeszcze jak mals jest mocno marudna to juz w ogole, gdy nawet na raczkach zle...ale juz w piatek jade z nia na dzialke, na mazury na dwa tygodnie, pooddycha swiezym powietrzem, oby sapka przeszla... A ja ogladam sobie pierwszy sezon Desperatek, zawsze mnie rozsmiesza, xmagania Lynette z 4 dzieci ![]()
#970 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!
Dziękuję Wam wszystkim za przytulaski ![]() Dzisiaj nasza nocka była ciut lepsza. Tyle,że Mała zasnęła dopiero po 24 ![]() ![]() Gratuluję udanych chrzcin, zdjęcia suuuuuuper! Jeśli chodzi o lunatykowanie to nieźle się uśmiałam ![]() Dzisiaj mam wizytę kontrolną u gina. Mam nadzieję,że wszystko będzie ok. No i czeka mnie pierwsza samodzielna wyprawa samochodem z Niunią. Postanowiłam w końcu złożyć swój PIT - szewc bez butów chodzi. Wypełniłam go już daaaaaaaawno, ale jakoś się nie składało ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Bokeh - jaka ekstra kiecka! Ale jak zamierzasz karmić w trakcie chrzcin? Bo ja myślę,żeby odciągnąć pokarm. Kiedy masz chrzest? Co do zaproszeń, ja zamówiłam takie:http://allegro.pl/show_item.php?item=3093190033 Są śliczne, takie delikatne. Wzięliśmy różowy papier i kokardkę i białą kopertę. |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamy!! gratuluje maleństw i życzę dużo radości każdego dnia
![]() mam pytanie - moja koleżanka urodziła córeczkę w lutym. Chciałabym je teraz odwiedzić i szukam prezentu.... i w związku z tym mam mały problem.... powiedzcie mi proszę jakie kocyki kupowałyście na lato???? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Rany dziolszki, ale jestem padnieta, nie wiem co ile Maly wstawal ale zarejestrowalam trzy pobudki o 00.45 1.15 1.45, podejrzewam ze dalej nocka byla tak samo bo widze podwojnie niedobrze mi ze zmeczenia i takie tam
![]() ![]() ![]() ![]() Za chwile pewno bedzie jego poranna drzemka to mam nadzieje ze chociaz troche odespie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#973 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() U nas dziś 20, 23, 2, 5:30 i o 7:30 już pobudka. On ma chyba zegarek w tyłku, najczęściej równiutko co 3 godziny się budzi na jedzonko. Na szczęście bez marudzenia i płaczu. Słyszę że się wierci i szuka cyca w łóżeczku, że zsuwa się na dół i w poprzek leży to go biorę na śpiocha i karmię. Niestety jak jest ta pobudka około 2 w nocy to już go biorę do siebie do łóżka bo w łóżeczku cyrki odstawia, miota się i rzuca nie może się ułożyć mimo że oczy zamknięte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana, Krzychu od 6 wojuje i teraz go zmorzyło i śpi, także ja już zjadłam śniadanko i idę coś ogarnąć w pokoju, bo nie wiem jak dużo czasu Krzychu mi da
![]()
#976 |
Wtajemniczenie
|
Kobity, tak mi się przypomniało:
1. Jak często psikacie do noska wodą morską? Codziennie? Raz na kilka dni? Kiedy widzicie że jakieś babole są w nosku? 2. Do kiedy zamierzacie nakładać osłonkę do gondoli? Wczoraj jak byłam na spacerze to widziałam jedną dzidzię bez osłonki tylko przykrytą kocykiem. Tą osłonkę się odczepia jak jest bardzo ciepło? jak nie ma wiatru? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
HEj
![]() wiosna miała byc i co? słońce ledwo zza chmur widać, wiatr zimny... Bu.... Ja już nawet nie chcę tej wiosny (którą uwielbiam), już niech nawet to lato będzie... Dostałam okres jak w zegarku, cieszę się, że nic mi się nie rozregulowało po porodach ![]() Moje dziecię wczoraj nas zszokowało. Leżała sobie w łóżeczku na boczku, nagle patrzymy a ta główkę podnosi... Ale to tak podniosła, że była ponad łóżeczko... Snanęliśmy z TŻ jak wryci... Aż się przestraszyłam. I wogóle podniosi mi główkę tak strasznie sama jak leży na poduszeczce, rączki sobie trzyma razem albo się łapie za swoje nóżki (tzn. pajacyka na nóżkach) - hehe, wyczaiła, że tak się łatwiej poddźwignie. Jest jeszcze silniejsza niż Karinka w jej wieku. KArinka na 4,5 m-ca sama siedziała i coś mi się wydaje, że Maja też to osiągnie bo jak ją posadzę i trzymam za 1 rączkę to sztywno siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja właśnie zrobiłam sobie wiosenne kanapki ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mały obudził się raz w nocy-o 2;30 (zwykle pierwszą pobudkę mamy 4,5) ale za to spał mi do 7:30. ![]() Fewcia- ![]() ![]()
#979 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-b...136432311.html http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-b...136386609.html Cytat:
![]() Osłonkę - już jak było ciepło w marcu to nie nakładałam. Przy aurze jak teraz to od 10 stopni nie nakładam, mam ciepły kocyk. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja na chwile wpadam bo zaraz jadę z Darią na usg bioderek. Prosimy o ![]() ![]() Potem wpadnę do rodziców. Nie piszcie za dużo gaduły ![]() Słonko pięknie świeci ![]() ![]()
#981 |
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie
![]() ILLUSION ja mojemu Wojtusiowi też podawałam nutriton do mleka i była bardzo duża poprawa ale w zamian za to miał straszne zatwardzenia dlatego musieliśmy z tego zrezygnować. Przeszliśmy na bebilon AR dla dzieci ulewających i jest super mały robi ładne kupki i nie ulewa ![]() LadyWhisper oj to faktycznie macie przeboje. Ja wczoraj bałam się jak przeżyjemy nockę po pierwszym szczepieniu ale mały tylko raz się obudził na cycka i spał do 7.30 dostał butle i śpi dalej ![]() fewcia cieszę się że dzisiejsza nocka była lepsza ![]() ![]()
#982 | |
Zakorzenienie
|
hej. moj dziec dzie rowno co 2 godz pobudka. wstal o 6 i koniec spania. teraz od pol godz spi. znaczy sie spal, bo juz sie wierciocha zalaczyla...
![]() Cytat:
to super ze jest juz lepiej i ze malutka tak dzielnie to znosi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40230851]
Psikam po kąpieli, nie kąpię codziennie. Jak koza w nosie to palcem wyciągam ![]() Osłonkę - już jak było ciepło w marcu to nie nakładałam. Przy aurze jak teraz to od 10 stopni nie nakładam, mam ciepły kocyk.[/QUOTE] Dziękuję ![]() Ja się właśnie zdziwiłam wczoraj bo u mnie było około 0 stopni i wiatr dosyć zimny mimo że słońce świeciło a bez osłonki widziałam dzidzię. Patrzcie jak mój dzieć śpi właśnie na podłodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Ad2 nie mam, nie uzywam, nie wiem. Zdjecie swoje wstawilam. M. in. chyba Ty prosilas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#987 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dziś pochmurno ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.