|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Cytat:
Moje podanie i życiorys gotowe A zdjęcia mam jeszcze z 2011 roku z innych podań W czwartek wysyłam i mam nadzieję, że tym razem się uda ![]() A co do auta, to nie wiem jeszcze jakie dokładnie ale raczej coś z Volkswagen'ów Wszystko zależy od kasy ![]() U mnie dzisiaj śliczna pogoda Zaraz zabieram się za sprzątanie a potem może poczytam ![]() Dzisiaj na nogach jestem w sumie od 8 przez psa którym muszę się opiekować, ale przyznam, że przyjemnie się wstawało
|
|
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatniej weekendowej pracy wzbudziłam sensacje swoim wiekiem Byly laski mlodsze ode mnie i oczywiście wyglądały na starsze. Jedna dala mi 18, inna 16. Jedna babka dala mi 14, ale stwierdzila, żę to przez moją drobną figurę A dzisiaJ jeszcze brat przy oglądaniu zdjec wlanał, że na kazym wyglądam jak dziewczynka Masakra. Bede robic okulary nowe, musze sobie poczytać co nie co jakie by tu mi pasowały
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-03-27 o 13:02 |
|
|
|
|
#2824 |
|
Zadomowienie
|
Ja się kręcę
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
No, w końcu ktoś się odezwał Co tam u Was nowego?
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
hey
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam i tu
![]() Można się wprosić do Waszego klubu;> ![]()
|
|
#2828 |
|
Pani żona :)
|
Ja też jestem
Muszę sie pochwalić, że ostatnio jak kupowałam piwo nie zażądali ode mnie dowodu :P chociaż ludzie z kolejki się na mnie patrzyli i obawiałam się, że ktoś wyskoczy z tekstem, że młodzieży poniżej 18 r.z. sprzedają alkohol
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszamy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2830 |
|
|
Zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, aby strój troche nas postarzał? Ja ubieram się na ogól na sportowo, ewentualnie bardziej na młodzieżowo typu koszulki w lato, bluzki na ramiączkach, czy krótkie spodenki. Butów na obcasie praktycznie w ogole nie noszę, szczególnie na takim wysokim. Wole adidasy czy japonki na płaskim...
Jakoś nie wyobrażam sobie siebie w żakiecie np. Chyba wyglądałabym na małolatę, która chce sie zrobić na wielce dorosłą... Tak samo jak zrobie sobie mocniejszy makijaż...
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ubieram sie roznie, na sportowo ale tez tak pol elegancko, ale nie w garsonki, raczej mlodziezowe rzeczy takie na czasie, np. zakiet typu boyfriend, bluzki czasami eleganckie czasami mlodziezowe oversize, rurki, botki workery, albo jakies podobne do worker boots ( nie lubie szpilek), czasami zwykla ekoskorka, ale wole plaszcze takie krociotkie, bo podkreslaja fugurę
Koszule lubie luzne, w krate, takie do rurek, totalnie na luzie. Obcasy czasami nosze. Makijaż tez czasami robię mocny, ale to niczego nie zmienia, dalej wyglądam młodziutko ![]() Zima w plaszczu częściej biorą mnie za panią, gorzej latem w szortach, przylegając bluzeczkach jestem bardzo drobna, mam figure nastolatki takze czesciej spotykam sie z uwagami na temat młodego wyglądu. Nie mam zamiaru nosić strojów dla starszych pan, lubie mode, kolorowe ciuszki takze przy takich pozostanę Wystrzegam sie dziewczęcych ubran, przesłodzonych np. z kokardkami, falbankami, slodkimi nadrukami itp.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-04-09 o 23:27 |
|
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie jakiś ruch się zrobił
Mnie ostatnio biorą za studentkę, więc też jakby lepiej. Madaaa widzę, że mamy podobny styl , z tym, że ja lubię szpilki, choć pozwalam sobie na nie tylko na konkretne wyjścia. Koturny są zdecydowanie wygodniejsze.Choć oststnio noszę płaskie buty, bo sporo jeżdzę, nie mam pojęcia jak babkom się udaje prowadzić auto w szpilkach. Ja nie noszę bluz, tylko po domu, bo jak założę bluzę, jeansy i baletki to wyglądam jak prawdziwa małolata.Póki co siedzę sobie na bezrobociu i staram się o staż, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. A co u Was? Macie już jakieś plany na majówkę? Mój Tż uparł się na wycieczkę do Krakowa.
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy!
Pewnie że można! ![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- A ja ubieram się w to co mi się podoba Tak czy siak biorą mnie za małolatę, więc dwa lata w tą czy w tamtą nie robi różnicy ![]() Mam parę t-shirtów z myszką miki bo po prostu kocham tą bajkową postać i tyle (Nie zakładam ich często)Ogólnie noszę dżinsy, czasami legginsy, ale niestety strasznie chudo w nich wyglądam ![]() Często tuniki, sukienki, spódnice i od czasu do czasu buty na wysokim obcasie ![]() Co do makijażu, to kreska na oku i tusz musi być. Do tego czerwona szminka, ale zależy też gdzie wychodzę ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
![]() Ja w maju jestem zmuszona jechać do Polski po nowy dowód Pech chciał, że akurat wtedy, kiedy jest ciężko z pieniędzmi... Niestety ważny jest tylko do czerwca Zupełnie się nie cieszę na tą podróż |
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
tyle lat na wizazu, a dopiero trafilam na ten watek , poprzez link z Intymnego melduje sie takze
![]() blisko 30 jestem, wygladam wprawdzie na pelnoletnia... tak oceniaja i zawsze uslysze nie wygladasz na tyle co mam... itp odkad pamietam zawsze nosilam wyskie obcasy itp i musialam nadrabiac strojem glownie i makijazem a mimo tego wszystkiego nie wygladam na swoj wiek ![]() pocieszam sie ze lepiej juz mlodziej niz starzej wygladac ![]() Perfekcjonistka z jakich okolic De jestes? |
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dziwnego, bo nazwa tego wątku jest dość dziwna (nie chcę używać innego określenia) i wydaje mi się, że to przez nią tak mało ludzi tu zagląda ![]() Ja jestem z NRW Ty zapewne też, bo właśnie co przeczytałam Twój post na wątku Niemcy
|
|
|
|
|
|
#2836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szpilki to tylko od wesela od wesela. Musze jakies kupic, bo mamy zaprosznie na czerwie A baletek nie lubie. Są nie wygodne i ciezko mi jakies dobrac zeby nie spadaly. Takze nosze rzadko, tylko jak potrzebuje na krotko wyjsc z domu. Podziwiam kobiety ktore potrafia caly dzien w tym chodzic. Mam nadzieje , ze szybko zrobi sie cieplo bo nie mam butow przejsciowych. Tylko adidasy i tenisówki. W worekerach troche za cieplo. Juz bym chciala sandalki nosic ![]() Na majowke nie mamy zadnych planow. A Kraków jest fajny. Jedzcie Ja bym nie odmowila jakby tz proponował ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
Niestety ostatni raz byłam tam na wycieczce szkolnej w 3 gimnazjum chyba ![]() Cytat:
![]() A co do szminki, to ją przeważnie zawsze rozcieram, bo taka ostra czerwień też mi niestety nie pasuje ![]() Jakiego używasz podkładu? Bo mi ciężko znaleźć taki co by nie podkreślał skórek i pasował do mojej bladej twarzy ![]() Cytat:
Ja jestem za tytułem, który pisałam na pierwszej stronie:"Swoje lata mamy a wciąż młodo wyglądamy" Wtedy na pewno więcej ludzi by tu zaglądało Tak więc... trzeba spamować ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Ogląda tutaj któraś telenowele "Otchłań namiętności" ?
|
||
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam problem z podkladem
Uzywalam Revlon Colorstay bardzo dlugo, ale zniszczyl mi cere. Jest to ciezki podklad, teraz uzywam sporadycznie i szukam nowego. Kiedy odpowiadal mi odcien 150, ale od kad uzywam serum migdalowego, robie peelingi to jest dla mnie za ciemny. Jak trzeba rozjaśniam go pudrem. Na przemien uzywam Loreal True Match N1, Mniej kryje, ale ładnie sie prezentuje, jest jaśniejszy od revlona, ale jest nietrwały wiec tylko na krotkie wysjcia. Ma tez taka wade ze przesusza twarz, a teraz po serum cera mi sie luzczy wiec za fajnie to nie wyglada. Mam nadzieje, że poprawi mi sie stan cery to kupie sobie jakies koreańskie bb kremy. Jak bym nie potrzebowala takiego krycia pewnie łatwiej by mi było cos dostać ![]() A ty znasz jakis godny polecenia jansiutki podklad?
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-04-10 o 13:40 |
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Madaaa ja uzywam Colorstaya
Odcien Buff chyba najjasniejszy jest ale i moge polecic podkladMac- odcien uzywam tez jasny dosc, a kolorystka jest do wyboru bogata trzyma sie , ciezki nie jest az tak ale dobrze kryje.Max Factor tez ma jasny odcien, uzywalam Lasting Performance odcien chyba Ivory Perfekcjonistka napisz na pw jakie miasto moze nie mamy daleko od siebie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Colorstay ma jeszcze Ivory jansiejszy od buff, ale ponoc ma rozowe tony, a ja mam zoltawa cere. Poczytam o podkladach maca
A max factor chcialam kiedys kupic, ale u mnie w miescie najjasniejszy jaki byl to chyba 102, a są jeszcze dwa odcienie jasniejsze 100 i 101. Ten 102 był za ciemny ;/Przez internet jakos nie chcialo mi sie zamawiac tym bardziej, ze opinie ma bardzo rozne, nawet chyba jest porownywany do RC.
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ale ja kupuje pod beże podklady, zadne żółte i różowe tylko beż.
Max Factor porownywalny do colorstay bo mocne krycie daje. ale z Mac jestem zadowolona.Duza kolorowka i sa rozne ich rodzaje: do roznych rodzajow cer i kryć. |
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Max Factor, Smooth Effect Foundation i go sobie chwalę, ponieważ nie wysusza i nie podkreśla mi skórek
Niestety jest troszkę za ciemny i unikam nakładania go w dzień, bo widać delikatną różnicę między szyją a twarzą ![]() Kiedyś myślałam o tym z MAC, ale nie wiem jaki dokładnie wybrać...
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie większy ruch na wątku. Witam nową koleżankę
. Eve tylko coś się nie odzywa. Też kocham czerwoną szminkę, używam takiej z Manhatanu, nie pamiętam teraz odcienia. Co do podkładów to mam przechlapane, bo walczę z suchą skórą, dlatego nie każdy podkład mi pasuje. Przed nałożeniem podkładu muszę obowiązkowo nałożyć krem, żeby się nie było widać skórek .Perfekcjonistka twoja nazwa jest zdecydowanie lepsza Dzięki, za życzenie powodzenia, już przyjęli mój wniosek, teraz jeszcze tylko żeby pup się zgodził. Nie dziwię Ci się, że nie chcesz wracać do Polski, bo teraz u nas szaro i ponuro, wczoraj padał u mnie śnieg z deszczem!. Tęsknię za Dusseldorfem, duszę się w tej mojej małej mieścinie, gdzie każdy o każdym plotkuje. Madaa, a jak tam Twój wyjazd, masz już coś nagrane?
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tylko Eve Dawno nie było tu czarnulki i asik... Szkoda, bo na innych wątkach się udziela No ale może jeszcze kiedyś do nas wpadną ![]() Ja porozsyłałam podania, ale nikt się nie odzywa ![]() Zaraz wyślę jeszcze jedno mailem, bo w dzisiejszej gazecie znalazłam ogłoszenie, że szukają pomocy. Mam nadzieję, że w maju będzie już lepsza pogoda Oby, oby
|
|
|
|
|
|
#2845 |
|
|
To widzę, że ja się nie ubieram tak bardzo dziecinnie jak mi się wydawało (głownie chodzi mi o nienoszenie obcasów :P) bo niektóre z Was też piszą, że ich nie noszą na co dzień
Ja bardzo lubie bluzy, adidasy i jeansy. Ewentualnie róznego rodzaju koszulki, bez motywów żadnych, ewentualnie z jakimś pojedynczym napisem. Nie mam żadnej z jakimś większym rysunkiem, czy coś. Mnie się wydaje, że znów w zimę, kiedy jestem opatulona płaszczem i ograniczona czapką ludzie biorą mnie za młodszą. W lato mam wrażenie, że jest lepiej. Najgorzej jest jak się ubiorę elegancko-wyglądam jak gimnazjalistka idąca na egzamin gimnazjalny ;/Co do podkładów, tez używam revlon colorstay. Jest dość ciężki, ale dobrze kryje, a na tym mi najbardziej zależy na bardzo mocnym kryciu. Zawsze kupowałam ten sam nr 180, ale ostatnio zauważyłam, że jest jakiś taki ciemniejszy. Zazwyczaj kupuje go na allegro i są dwie aukcje tego samego sprzedawcy jedna: jest napisane, że seria jest z UK, a druga, że z UE. Może one się róznią trochę odcieniami? Nie orientujecie się? Ostatnio kupiłam właśnie ten UK i coś mi się ciemniejszy wydaje. Poza tym bardzo mi się odróżnia kolor twarzy od koloru szyi ;/
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja obowiazkowo nakladam krem pod podklad i czasami to nie wystarczy. Jeszcze pol roku temu mialam mieszana cere i problem ze swieceniem sie, zmienilam radykalnie pielegnacje i cera zrobila sie sucha ![]() Jesli chodzi o prace czekamy. Przez pogode jest zastój, w jedno miejsce gdzie skladalismy CV wstrzymali zatrudnienia a nawet zwolnili ponad setke osob :/ ale pewnie jak sie ruszy bede na nowo zatrudniać.... W drugiej firmie ( sezonowa praca) trzeba czekaz az cos ruszy, rok temu to tam juz od marca pracowali. Mam nadzieje, że uda nam sie dostac bo tz mnie straszy ze do Angli wyjedziemy a ja nie chcem. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
A ja wcoraj zaczelam ćwiczyć z Ewą Chodakowska i mam zakwasy Tak mi sie zamarzylo miec piekne cialo do wakacji i piekna duszę, wiadomo endorfiny i te sprawy. Ostatnio chodze ciagle przygnebiona, a to pewnie sprawa tak dlugiej zimy ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Moze byc tez tak, że po zimie cera ci zjaśniała. brak słońca robi swoje
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-04-11 o 12:07 |
|||
|
|
|
|
#2847 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tez lubie czerwona szminke, pasuje mi Tez mam sucha skore . Pasowal mi kiedys podklad alverde ale pozniej go juz nie widzialam na allegro.Co do pogody to ma byc coraz lepiej. U mnie dzis swieci slonko.
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2013-04-11 o 12:13 |
|||||
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Jest eve
Witaj Nigdy nie uzywalam minerałków. A widze ze ma dobre opinie na kwc. ON jest sypki z tego co widze. Ciezko mi sobie wyobrazic zeby zrobil trwał makijaz, ale jak patrze na zdjęcia w google to bardzo dobrze wygląda i dobrze kryje. Jak tylko bede miala przyplyw gotowki zamowie sobie testery. Eve widzialam na twoim blogu ze tez uzywasz bb kremow? Czy twoim zdaniem sa lepsze od mineralków? Na lato bede musiala jakis nowy podklad obowiazkowo kupic....
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.BB kremy maja w skladzie filtry co jest wielkim plusem w okresie letnim. Z tym, ze moj naklada sie bardzo ciezko(jak szpachlowke ) i musze go zmieszac z kremem bo inaczej efekt jest sztuczny. Daje on taki swietlisty efekt(nie matowy).
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2013-04-11 o 12:26 |
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostaje tylko testować
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

. Ja tez już nie mogę wysiedzieć w domu i powoli zaczynam wysyłać cv.
A zdjęcia mam jeszcze z 2011 roku z innych podań 

Byly laski mlodsze ode mnie i oczywiście wyglądały na starsze. Jedna dala mi 18, inna 16. Jedna babka dala mi 14, ale stwierdzila, żę to przez moją drobną figurę
A dzisiaJ jeszcze brat przy oglądaniu zdjec wlanał, że na kazym wyglądam jak dziewczynka

Pech chciał, że akurat wtedy, kiedy jest ciężko z pieniędzmi... Niestety ważny jest tylko do czerwca
Uzywalam Revlon Colorstay bardzo dlugo, ale zniszczyl mi cere. Jest to ciezki podklad, teraz uzywam sporadycznie i szukam nowego. Kiedy odpowiadal mi odcien 150, ale od kad uzywam serum migdalowego, robie peelingi to jest dla mnie za ciemny. Jak trzeba rozjaśniam go pudrem. Na przemien uzywam Loreal True Match N1, Mniej kryje, ale ładnie sie prezentuje, jest jaśniejszy od revlona, ale jest nietrwały wiec tylko na krotkie wysjcia. Ma tez taka wade ze przesusza twarz, a teraz po serum cera mi sie luzczy wiec za fajnie to nie wyglada. Mam nadzieje, że poprawi mi sie stan cery to kupie sobie jakies koreańskie bb kremy. Jak bym nie potrzebowala takiego krycia pewnie łatwiej by mi było cos dostać