Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 09:50   #2821
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
Widzę, że intensywnie szukacie pracy. Ja tez już nie mogę wysiedzieć w domu i powoli zaczynam wysyłać cv.
Perfekcjonistka kupilam w koncu forda focusa, teraz rodzice chcą żeby ich wozić, bo wreszcie większe auto. A ty nad jakim modelem myslisz? Dobija mnie już ta zima, nic się nie chce itd.

Moje podanie i życiorys gotowe A zdjęcia mam jeszcze z 2011 roku z innych podań W czwartek wysyłam i mam nadzieję, że tym razem się uda Tobie też życzę powodzenia
A co do auta, to nie wiem jeszcze jakie dokładnie ale raczej coś z Volkswagen'ów Wszystko zależy od kasy

U mnie dzisiaj śliczna pogoda Pięknie świeci słoneczko i na szczęście bez śniegu Aż chcę się żyć Zaraz zabieram się za sprzątanie a potem może poczytam

Dzisiaj na nogach jestem w sumie od 8 przez psa którym muszę się opiekować, ale przyznam, że przyjemnie się wstawało
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 13:01   #2822
Madaaa
Zakorzenienie

W ostatniej weekendowej pracy wzbudziłam sensacje swoim wiekiem Byly laski mlodsze ode mnie i oczywiście wyglądały na starsze. Jedna dala mi 18, inna 16. Jedna babka dala mi 14, ale stwierdzila, żę to przez moją drobną figurę Niektórzy jak uslysza machną reka i wierza a inni sie podniecają i nie dowierzają. Teksty "o Jezu, w zyciu bym tyle nie dala... "Irytują mnie takie sytuacje.....Jedna dziewczyna po 30stce spokojnie sie przedstawiła imieniem, mowilysmy sobie na ty i nie przezywała tego, tylko powiedziala, ze rzeczywiście mlodo, ale ona sama wygladala na młodsza, no ale nie na nastolatke tylko kobiete tak 25-28 lat. A dzisiaJ jeszcze brat przy oglądaniu zdjec wlanał, że na kazym wyglądam jak dziewczynka

Masakra. Bede robic okulary nowe, musze sobie poczytać co nie co jakie by tu mi pasowały

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2013-03-27 o 13:02
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 09:29   #2823
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite

Cześć Jest tu kto?

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 23:11   #2824
very niceee
Zadomowienie

Ja się kręcę
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:17   #2825
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

No, w końcu ktoś się odezwał Co tam u Was nowego?
Stary 2013-04-09, 20:45   #2826
Madaaa
Zakorzenienie

hey
Stary 2013-04-09, 21:45   #2827
dzamatasi
Wtajemniczenie

Witam i tu

Można się wprosić do Waszego klubu;>
Stary 2013-04-09, 22:07   #2828
white_bear
Pani żona :)

Ja też jestem Muszę sie pochwalić, że ostatnio jak kupowałam piwo nie zażądali ode mnie dowodu :P chociaż ludzie z kolejki się na mnie patrzyli i obawiałam się, że ktoś wyskoczy z tekstem, że młodzieży poniżej 18 r.z. sprzedają alkohol
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 22:25   #2829
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzamatasi Pokaż wiadomość
Witam i tu

Zapraszamy

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Ja też jestem Muszę sie pochwalić, że ostatnio jak kupowałam piwo nie zażądali ode mnie dowodu :P chociaż ludzie z kolejki się na mnie patrzyli i obawiałam się, że ktoś wyskoczy z tekstem, że młodzieży poniżej 18 r.z. sprzedają alkohol
Stary 2013-04-09, 22:40   #2830
white_bear

Zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, aby strój troche nas postarzał? Ja ubieram się na ogól na sportowo, ewentualnie bardziej na młodzieżowo typu koszulki w lato, bluzki na ramiączkach, czy krótkie spodenki. Butów na obcasie praktycznie w ogole nie noszę, szczególnie na takim wysokim. Wole adidasy czy japonki na płaskim...

Jakoś nie wyobrażam sobie siebie w żakiecie np. Chyba wyglądałabym na małolatę, która chce sie zrobić na wielce dorosłą... Tak samo jak zrobie sobie mocniejszy makijaż...
Na zawsze MY

Stary 2013-04-09, 23:24   #2831
Madaaa
Zakorzenienie

Ja ubieram sie roznie, na sportowo ale tez tak pol elegancko, ale nie w garsonki, raczej mlodziezowe rzeczy takie na czasie, np. zakiet typu boyfriend, bluzki czasami eleganckie czasami mlodziezowe oversize, rurki, botki workery, albo jakies podobne do worker boots ( nie lubie szpilek), czasami zwykla ekoskorka, ale wole plaszcze takie krociotkie, bo podkreslaja fugurę Koszule lubie luzne, w krate, takie do rurek, totalnie na luzie. Obcasy czasami nosze. Makijaż tez czasami robię mocny, ale to niczego nie zmienia, dalej wyglądam młodziutko
Zima w plaszczu częściej biorą mnie za panią, gorzej latem w szortach, przylegając bluzeczkach jestem bardzo drobna, mam figure nastolatki takze czesciej spotykam sie z uwagami na temat młodego wyglądu.
Nie mam zamiaru nosić strojów dla starszych pan, lubie mode, kolorowe ciuszki takze przy takich pozostanę
Wystrzegam sie dziewczęcych ubran, przesłodzonych np. z kokardkami, falbankami, slodkimi nadrukami itp.

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2013-04-09 o 23:27
Stary 2013-04-10, 00:24   #2832
very niceee
Zadomowienie

Wreszcie jakiś ruch się zrobił Mnie ostatnio biorą za studentkę, więc też jakby lepiej. Madaaa widzę, że mamy podobny styl, z tym, że ja lubię szpilki, choć pozwalam sobie na nie tylko na konkretne wyjścia. Koturny są zdecydowanie wygodniejsze.Choć oststnio noszę płaskie buty, bo sporo jeżdzę, nie mam pojęcia jak babkom się udaje prowadzić auto w szpilkach. Ja nie noszę bluz, tylko po domu, bo jak założę bluzę, jeansy i baletki to wyglądam jak prawdziwa małolata.
Póki co siedzę sobie na bezrobociu i staram się o staż, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. A co u Was? Macie już jakieś plany na majówkę? Mój Tż uparł się na wycieczkę do Krakowa.
Ex Au pair De
Stary 2013-04-10, 01:56   #2833
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam i tu

Witamy!

Pewnie że można!

---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

A ja ubieram się w to co mi się podoba Tak czy siak biorą mnie za małolatę, więc dwa lata w tą czy w tamtą nie robi różnicy Niestety mam pustki w szafie i nie mam dużego wyboru Przydałyby się zakupy, ale pieniędzy brak
Mam parę t-shirtów z myszką miki bo po prostu kocham tą bajkową postać i tyle (Nie zakładam ich często)
Ogólnie noszę dżinsy, czasami legginsy, ale niestety strasznie chudo w nich wyglądam
Często tuniki, sukienki, spódnice i od czasu do czasu buty na wysokim obcasie
Co do makijażu, to kreska na oku i tusz musi być. Do tego czerwona szminka, ale zależy też gdzie wychodzę

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Cytat:
Póki co siedzę sobie na bezrobociu i staram się o staż, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. A co u Was? Macie już jakieś plany na majówkę? Mój Tż uparł się na wycieczkę do Krakowa.
Powodzenia

Ja w maju jestem zmuszona jechać do Polski po nowy dowód Pech chciał, że akurat wtedy, kiedy jest ciężko z pieniędzmi... Niestety ważny jest tylko do czerwca
Zupełnie się nie cieszę na tą podróż
Stary 2013-04-10, 02:12   #2834
Brook
Zakorzenienie

tyle lat na wizazu, a dopiero trafilam na ten watek , poprzez link z Intymnego melduje sie takze
blisko 30 jestem, wygladam wprawdzie na pelnoletnia... tak oceniaja i zawsze uslysze nie wygladasz na tyle co mam... itp
odkad pamietam zawsze nosilam wyskie obcasy itp i musialam nadrabiac strojem glownie i makijazem a mimo tego wszystkiego nie wygladam na swoj wiek
pocieszam sie ze lepiej juz mlodziej niz starzej wygladac
Perfekcjonistka z jakich okolic De jestes?

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 02:39   #2835
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
tyle lat na wizazu, a dopiero trafilam na ten watek , poprzez link z Intymnego melduje sie takze
blisko 30 jestem, wygladam wprawdzie na pelnoletnia... tak oceniaja i zawsze uslysze nie wygladasz na tyle co mam... itp
odkad pamietam zawsze nosilam wyskie obcasy itp i musialam nadrabiac strojem glownie i makijazem a mimo tego wszystkiego nie wygladam na swoj wiek
Witamy

Nic dziwnego, bo nazwa tego wątku jest dość dziwna (nie chcę używać innego określenia) i wydaje mi się, że to przez nią tak mało ludzi tu zagląda

Ja jestem z NRW Ty zapewne też, bo właśnie co przeczytałam Twój post na wątku Niemcy
Stary 2013-04-10, 11:40   #2836
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie jakiś ruch się zrobił Mnie ostatnio biorą za studentkę, więc też jakby lepiej. Madaaa widzę, że mamy podobny styl, z tym, że ja lubię szpilki, choć pozwalam sobie na nie tylko na konkretne wyjścia. Koturny są zdecydowanie wygodniejsze.Choć oststnio noszę płaskie buty, bo sporo jeżdzę, nie mam pojęcia jak babkom się udaje prowadzić auto w szpilkach. Ja nie noszę bluz, tylko po domu, bo jak założę bluzę, jeansy i baletki to wyglądam jak prawdziwa małolata.
Ja bluzy tez nosze po domu, albo jak ide do lasu na spacer, grille czy ognisko. Jak mam ochote na sportowy styl to fajna koszula w krate, albo bluzka i na to jakis fajny sweter. I dopiero wychodze do ludzi Szpilki to tylko od wesela od wesela. Musze jakies kupic, bo mamy zaprosznie na czerwie A baletek nie lubie. Są nie wygodne i ciezko mi jakies dobrac zeby nie spadaly. Takze nosze rzadko, tylko jak potrzebuje na krotko wyjsc z domu. Podziwiam kobiety ktore potrafia caly dzien w tym chodzic.
Mam nadzieje , ze szybko zrobi sie cieplo bo nie mam butow przejsciowych. Tylko adidasy i tenisówki. W worekerach troche za cieplo. Juz bym chciala sandalki nosic
Na majowke nie mamy zadnych planow. A Kraków jest fajny. Jedzcie Ja bym nie odmowila jakby tz proponował

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Witamy!

Pewnie że można!

---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

A ja ubieram się w to co mi się podoba Tak czy siak biorą mnie za małolatę, więc dwa lata w tą czy w tamtą nie robi różnicy Niestety mam pustki w szafie i nie mam dużego wyboru Przydałyby się zakupy, ale pieniędzy brak
Mam parę t-shirtów z myszką miki bo po prostu kocham tą bajkową postać i tyle (Nie zakładam ich często)
Ogólnie noszę dżinsy, czasami legginsy, ale niestety strasznie chudo w nich wyglądam
Często tuniki, sukienki, spódnice i od czasu do czasu buty na wysokim obcasie
Co do makijażu, to kreska na oku i tusz musi być. Do tego czerwona szminka, ale zależy też gdzie wychodzę

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Powodzenia

Ja w maju jestem zmuszona jechać do Polski po nowy dowód Pech chciał, że akurat wtedy, kiedy jest ciężko z pieniędzmi... Niestety ważny jest tylko do czerwca
Zupełnie się nie cieszę na tą podróż
Ja kiedys tez malowalam kreski a ostatnio jakas leniwa sie zrobilam i tylko podklad, tusz i róż na policzki. Czerwona szminka Mi nie pasuje niestety.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Witamy

Nic dziwnego, bo nazwa tego wątku jest dość dziwna (nie chcę używać innego określenia) i wydaje mi się, że to przez nią tak mało ludzi tu zagląda

Ja jestem z NRW Ty zapewne też, bo właśnie co przeczytałam Twój post na wątku Niemcy
Autorka założyła a potem znikla, a byly lepsze pomysly na tytuł watku. Piszcie to szybciej zalozymy druga czesc
Stary 2013-04-10, 13:18   #2837
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
A Kraków jest fajny. Jedzcie Ja bym nie odmowila jakby tz proponował
Ja też nie Chciałabym kiedyś jeszcze raz tam pojechać Niestety ostatni raz byłam tam na wycieczce szkolnej w 3 gimnazjum chyba

Cytat:
Ja kiedys tez malowalam kreski a ostatnio jakas leniwa sie zrobilam i tylko podklad, tusz i róż na policzki. Czerwona szminka Mi nie pasuje niestety.
Ja też ostatnio zrobiłam się leniwa, bo zawsze na dole malowałam kredką a teraz tylko eyeliner na górnej i tusz
A co do szminki, to ją przeważnie zawsze rozcieram, bo taka ostra czerwień też mi niestety nie pasuje
Jakiego używasz podkładu? Bo mi ciężko znaleźć taki co by nie podkreślał skórek i pasował do mojej bladej twarzy

Cytat:
Autorka założyła a potem znikla, a byly lepsze pomysly na tytuł watku. Piszcie to szybciej zalozymy druga czesc
Dokładnie! Ja jestem za tytułem, który pisałam na pierwszej stronie:
"Swoje lata mamy a wciąż młodo wyglądamy" Wtedy na pewno więcej ludzi by tu zaglądało
Tak więc... trzeba spamować

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Ogląda tutaj któraś telenowele "Otchłań namiętności" ?
Stary 2013-04-10, 13:38   #2838
Madaaa
Zakorzenienie

Ja tez mam problem z podkladem Uzywalam Revlon Colorstay bardzo dlugo, ale zniszczyl mi cere. Jest to ciezki podklad, teraz uzywam sporadycznie i szukam nowego. Kiedy odpowiadal mi odcien 150, ale od kad uzywam serum migdalowego, robie peelingi to jest dla mnie za ciemny. Jak trzeba rozjaśniam go pudrem. Na przemien uzywam Loreal True Match N1, Mniej kryje, ale ładnie sie prezentuje, jest jaśniejszy od revlona, ale jest nietrwały wiec tylko na krotkie wysjcia. Ma tez taka wade ze przesusza twarz, a teraz po serum cera mi sie luzczy wiec za fajnie to nie wyglada. Mam nadzieje, że poprawi mi sie stan cery to kupie sobie jakies koreańskie bb kremy. Jak bym nie potrzebowala takiego krycia pewnie łatwiej by mi było cos dostać

A ty znasz jakis godny polecenia jansiutki podklad?

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2013-04-10 o 13:40
Stary 2013-04-10, 14:46   #2839
Brook
Zakorzenienie

Madaaa ja uzywam Colorstaya Odcien Buff chyba najjasniejszy jest ale i moge polecic podkladMac- odcien uzywam tez jasny dosc, a kolorystka jest do wyboru bogata trzyma sie , ciezki nie jest az tak ale dobrze kryje.
Max Factor tez ma jasny odcien, uzywalam Lasting Performance odcien chyba Ivory

Perfekcjonistka napisz na pw jakie miasto moze nie mamy daleko od siebie

Stary 2013-04-10, 17:21   #2840
Madaaa
Zakorzenienie

Colorstay ma jeszcze Ivory jansiejszy od buff, ale ponoc ma rozowe tony, a ja mam zoltawa cere. Poczytam o podkladach maca A max factor chcialam kiedys kupic, ale u mnie w miescie najjasniejszy jaki byl to chyba 102, a są jeszcze dwa odcienie jasniejsze 100 i 101. Ten 102 był za ciemny ;/Przez internet jakos nie chcialo mi sie zamawiac tym bardziej, ze opinie ma bardzo rozne, nawet chyba jest porownywany do RC.
Stary 2013-04-10, 18:35   #2841
Brook
Zakorzenienie

No wlasnie ale ja kupuje pod beże podklady, zadne żółte i różowe tylko beż.
Max Factor porownywalny do colorstay bo mocne krycie daje. ale z Mac jestem zadowolona.Duza kolorowka i sa rozne ich rodzaje: do roznych rodzajow cer i kryć.

Stary 2013-04-10, 20:50   #2842
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Ja mam Max Factor, Smooth Effect Foundation i go sobie chwalę, ponieważ nie wysusza i nie podkreśla mi skórek Niestety jest troszkę za ciemny i unikam nakładania go w dzień, bo widać delikatną różnicę między szyją a twarzą
Kiedyś myślałam o tym z MAC, ale nie wiem jaki dokładnie wybrać...
Stary 2013-04-10, 23:44   #2843
very niceee
Zadomowienie

Wreszcie większy ruch na wątku. Witam nową koleżankę. Eve tylko coś się nie odzywa. Też kocham czerwoną szminkę, używam takiej z Manhatanu, nie pamiętam teraz odcienia. Co do podkładów to mam przechlapane, bo walczę z suchą skórą, dlatego nie każdy podkład mi pasuje. Przed nałożeniem podkładu muszę obowiązkowo nałożyć krem, żeby się nie było widać skórek.
Perfekcjonistka twoja nazwa jest zdecydowanie lepszaDzięki, za życzenie powodzenia, już przyjęli mój wniosek, teraz jeszcze tylko żeby pup się zgodził. Nie dziwię Ci się, że nie chcesz wracać do Polski, bo teraz u nas szaro i ponuro, wczoraj padał u mnie śnieg z deszczem!. Tęsknię za Dusseldorfem, duszę się w tej mojej małej mieścinie, gdzie każdy o każdym plotkuje.
Madaa, a jak tam Twój wyjazd, masz już coś nagrane?
Ex Au pair De
Stary 2013-04-11, 01:19   #2844
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie większy ruch na wątku. Witam nową koleżankę. Eve tylko coś się nie odzywa. Też kocham czerwoną szminkę, używam takiej z Manhatanu, nie pamiętam teraz odcienia. Co do podkładów to mam przechlapane, bo walczę z suchą skórą, dlatego nie każdy podkład mi pasuje. Przed nałożeniem podkładu muszę obowiązkowo nałożyć krem, żeby się nie było widać skórek.
Perfekcjonistka twoja nazwa jest zdecydowanie lepszaDzięki, za życzenie powodzenia, już przyjęli mój wniosek, teraz jeszcze tylko żeby pup się zgodził. Nie dziwię Ci się, że nie chcesz wracać do Polski, bo teraz u nas szaro i ponuro, wczoraj padał u mnie śnieg z deszczem!. Tęsknię za Dusseldorfem, duszę się w tej mojej małej mieścinie, gdzie każdy o każdym plotkuje.
Też zawsze wcześniej kremuję twarz bo inaczej za bardzo byłoby widać skórki

Nie tylko Eve Dawno nie było tu czarnulki i asik... Szkoda, bo na innych wątkach się udziela No ale może jeszcze kiedyś do nas wpadną

Ja porozsyłałam podania, ale nikt się nie odzywa
Zaraz wyślę jeszcze jedno mailem, bo w dzisiejszej gazecie znalazłam ogłoszenie, że szukają pomocy.

Mam nadzieję, że w maju będzie już lepsza pogoda Oby, oby
Stary 2013-04-11, 11:54   #2845
white_bear

To widzę, że ja się nie ubieram tak bardzo dziecinnie jak mi się wydawało (głownie chodzi mi o nienoszenie obcasów :P) bo niektóre z Was też piszą, że ich nie noszą na co dzień Ja bardzo lubie bluzy, adidasy i jeansy. Ewentualnie róznego rodzaju koszulki, bez motywów żadnych, ewentualnie z jakimś pojedynczym napisem. Nie mam żadnej z jakimś większym rysunkiem, czy coś. Mnie się wydaje, że znów w zimę, kiedy jestem opatulona płaszczem i ograniczona czapką ludzie biorą mnie za młodszą. W lato mam wrażenie, że jest lepiej. Najgorzej jest jak się ubiorę elegancko-wyglądam jak gimnazjalistka idąca na egzamin gimnazjalny ;/

Co do podkładów, tez używam revlon colorstay. Jest dość ciężki, ale dobrze kryje, a na tym mi najbardziej zależy na bardzo mocnym kryciu. Zawsze kupowałam ten sam nr 180, ale ostatnio zauważyłam, że jest jakiś taki ciemniejszy. Zazwyczaj kupuje go na allegro i są dwie aukcje tego samego sprzedawcy jedna: jest napisane, że seria jest z UK, a druga, że z UE. Może one się róznią trochę odcieniami? Nie orientujecie się? Ostatnio kupiłam właśnie ten UK i coś mi się ciemniejszy wydaje. Poza tym bardzo mi się odróżnia kolor twarzy od koloru szyi ;/
Na zawsze MY

Stary 2013-04-11, 12:10   #2846
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a kolorowe szminki nie zmazuja sie wam z ust? Bo ja zawsze trafiam na krotkotrwale, a jak jest to intensywny kolor to nie fajnie wyglada jak tak schodzi z ust. Mi czesto szminki sie roluja :/

Ja obowiazkowo nakladam krem pod podklad i czasami to nie wystarczy. Jeszcze pol roku temu mialam mieszana cere i problem ze swieceniem sie, zmienilam radykalnie pielegnacje i cera zrobila sie sucha

Jesli chodzi o prace czekamy. Przez pogode jest zastój, w jedno miejsce gdzie skladalismy CV wstrzymali zatrudnienia a nawet zwolnili ponad setke osob :/ ale pewnie jak sie ruszy bede na nowo zatrudniać.... W drugiej firmie ( sezonowa praca) trzeba czekaz az cos ruszy, rok temu to tam juz od marca pracowali. Mam nadzieje, że uda nam sie dostac bo tz mnie straszy ze do Angli wyjedziemy a ja nie chcem.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Też zawsze wcześniej kremuję twarz bo inaczej za bardzo byłoby widać skórki

Nie tylko Eve Dawno nie było tu czarnulki i asik... Szkoda, bo na innych wątkach się udziela No ale może jeszcze kiedyś do nas wpadną

Ja porozsyłałam podania, ale nikt się nie odzywa
Zaraz wyślę jeszcze jedno mailem, bo w dzisiejszej gazecie znalazłam ogłoszenie, że szukają pomocy.

Mam nadzieję, że w maju będzie już lepsza pogoda Oby, oby
asik jeszcze niedawno sie odzywala, ale czarnulki to kawal czasu tu nie było.

A ja wcoraj zaczelam ćwiczyć z Ewą Chodakowska i mam zakwasy Tak mi sie zamarzylo miec piekne cialo do wakacji i piekna duszę, wiadomo endorfiny i te sprawy. Ostatnio chodze ciagle przygnebiona, a to pewnie sprawa tak dlugiej zimy

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
To widzę, że ja się nie ubieram tak bardzo dziecinnie jak mi się wydawało (głownie chodzi mi o nienoszenie obcasów :P) bo niektóre z Was też piszą, że ich nie noszą na co dzień Ja bardzo lubie bluzy, adidasy i jeansy. Ewentualnie róznego rodzaju koszulki, bez motywów żadnych, ewentualnie z jakimś pojedynczym napisem. Nie mam żadnej z jakimś większym rysunkiem, czy coś. Mnie się wydaje, że znów w zimę, kiedy jestem opatulona płaszczem i ograniczona czapką ludzie biorą mnie za młodszą. W lato mam wrażenie, że jest lepiej. Najgorzej jest jak się ubiorę elegancko-wyglądam jak gimnazjalistka idąca na egzamin gimnazjalny ;/

Co do podkładów, tez używam revlon colorstay. Jest dość ciężki, ale dobrze kryje, a na tym mi najbardziej zależy na bardzo mocnym kryciu. Zawsze kupowałam ten sam nr 180, ale ostatnio zauważyłam, że jest jakiś taki ciemniejszy. Zazwyczaj kupuje go na allegro i są dwie aukcje tego samego sprzedawcy jedna: jest napisane, że seria jest z UK, a druga, że z UE. Może one się róznią trochę odcieniami? Nie orientujecie się? Ostatnio kupiłam właśnie ten UK i coś mi się ciemniejszy wydaje. Poza tym bardzo mi się odróżnia kolor twarzy od koloru szyi ;/
A do jakiej cery kupujesz? Bo one ponoc troche sie roznia kolorystyką. Ostatnio zaczeli produkować jakas nową forumłę, moze jest jakas roznica m-y nimi. Chociaz ja zadnej nie widze, nawet w jakości, bo chodzą głoski ze ten nowy jest gorszy.
Moze byc tez tak, że po zimie cera ci zjaśniała. brak słońca robi swoje

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2013-04-11 o 12:07
Stary 2013-04-11, 12:11   #2847
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

W ostatniej weekendowej pracy wzbudziłam sensacje swoim wiekiem Byly laski mlodsze ode mnie i oczywiście wyglądały na starsze. Jedna dala mi 18, inna 16. Jedna babka dala mi 14, ale stwierdzila, żę to przez moją drobną figurę Niektórzy jak uslysza machną reka i wierza a inni sie podniecają i nie dowierzają. Teksty "o Jezu, w zyciu bym tyle nie dala... "Irytują mnie takie sytuacje.....Jedna dziewczyna po 30stce spokojnie sie przedstawiła imieniem, mowilysmy sobie na ty i nie przezywała tego, tylko powiedziala, ze rzeczywiście mlodo, ale ona sama wygladala na młodsza, no ale nie na nastolatke tylko kobiete tak 25-28 lat. A dzisiaJ jeszcze brat przy oglądaniu zdjec wlanał, że na kazym wyglądam jak dziewczynka

Masakra. Bede robic okulary nowe, musze sobie poczytać co nie co jakie by tu mi pasowały
Tez to czesto slysze....

Cytat:
Witam i tu

Witamy
Cytat:
Zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, aby strój troche nas postarzał? Ja ubieram się na ogól na sportowo, ewentualnie bardziej na młodzieżowo typu koszulki w lato, bluzki na ramiączkach, czy krótkie spodenki. Butów na obcasie praktycznie w ogole nie noszę, szczególnie na takim wysokim. Wole adidasy czy japonki na płaskim...

Jakoś nie wyobrażam sobie siebie w żakiecie np. Chyba wyglądałabym na małolatę, która chce sie zrobić na wielce dorosłą... Tak samo jak zrobie sobie mocniejszy makijaż...
Ja nie ubieram sie sportowo ale staram sie tak tez na pol elegancko. Wiem, ze w calkiem eleganckim stroju bym dziwnie wygladala a w sportowym to juc calkiem jak dziecko
Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
Witamy
Cytat:
Ja tez mam problem z podkladem Uzywalam Revlon Colorstay bardzo dlugo, ale zniszczyl mi cere. Jest to ciezki podklad, teraz uzywam sporadycznie i szukam nowego. Kiedy odpowiadal mi odcien 150, ale od kad uzywam serum migdalowego, robie peelingi to jest dla mnie za ciemny. Jak trzeba rozjaśniam go pudrem. Na przemien uzywam Loreal True Match N1, Mniej kryje, ale ładnie sie prezentuje, jest jaśniejszy od revlona, ale jest nietrwały wiec tylko na krotkie wysjcia. Ma tez taka wade ze przesusza twarz, a teraz po serum cera mi sie luzczy wiec za fajnie to nie wyglada. Mam nadzieje, że poprawi mi sie stan cery to kupie sobie jakies koreańskie bb kremy. Jak bym nie potrzebowala takiego krycia pewnie łatwiej by mi było cos dostać

A ty znasz jakis godny polecenia jansiutki podklad?
Moze byc mineralny?- jesli tak to annabelle minerals.
Cytat:
Wiem, wiem baty mi sie naleza
Tez lubie czerwona szminke, pasuje mi
Tez mam sucha skore . Pasowal mi kiedys podklad alverde ale pozniej go juz nie widzialam na allegro.
Co do pogody to ma byc coraz lepiej. U mnie dzis swieci slonko.

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2013-04-11 o 12:13
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 12:21   #2848
Madaaa
Zakorzenienie

Jest eve Witaj
Nigdy nie uzywalam minerałków. A widze ze ma dobre opinie na kwc. ON jest sypki z tego co widze. Ciezko mi sobie wyobrazic zeby zrobil trwał makijaz, ale jak patrze na zdjęcia w google to bardzo dobrze wygląda i dobrze kryje. Jak tylko bede miala przyplyw gotowki zamowie sobie testery.
Eve widzialam na twoim blogu ze tez uzywasz bb kremow? Czy twoim zdaniem sa lepsze od mineralków? Na lato bede musiala jakis nowy podklad obowiazkowo kupic....
Stary 2013-04-11, 12:25   #2849
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jest eve Witaj
Nigdy nie uzywalam minerałków. A widze ze ma dobre opinie na kwc. ON jest sypki z tego co widze. Ciezko mi sobie wyobrazic zeby zrobil trwał makijaz, ale jak patrze na zdjęcia w google to bardzo dobrze wygląda i dobrze kryje. Jak tylko bede miala przyplyw gotowki zamowie sobie testery.
Eve widzialam na twoim blogu ze tez uzywasz bb kremow? Czy twoim zdaniem sa lepsze od mineralków? Na lato bede musiala jakis nowy podklad obowiazkowo kupic....
Jest trwaly ale np. slabo matuje(mi to odpowiada ale uprzedzam). Daja one bardzo naturalny efekt Nie widac go na twarzy a efekt jest .
BB kremy maja w skladzie filtry co jest wielkim plusem w okresie letnim. Z tym, ze moj naklada sie bardzo ciezko(jak szpachlowke) i musze go zmieszac z kremem bo inaczej efekt jest sztuczny. Daje on taki swietlisty efekt(nie matowy).

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2013-04-11 o 12:26
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 12:31   #2850
Madaaa
Zakorzenienie

Pozostaje tylko testować
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości