Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 17:54   #1831
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

nie wiem, kiedys u znajomych zartowal ze nie moze nazbierac na pierscionek (mamy wspolny budzet) wiec faktycznie moze byc ciezko ale poczekamy zobaczymy, idzie nasza 3cia rocznica, moje urodziny, wakacje, okazji ma wiele, will see .. kiedys sie pytal jakie mi sie podobaja, zmierzyl mi rozmiar ale chyba chodzi poprostu o pieniadze i odpowiedni moment .. tak sie poprawilo miedzy nami humory mu minely jest dobry, mily, czasem tylko cos palnie ale jak jest w domu codziennie mam sniadanie itp .. ja chyba za duzo sobie wkrecam moze poczulabym sie pewniej z tym cholernym pierscionkiem to zle wiem ale

ok melduje dzis tylko 6 weeks 6 pack bo mam straszne zakwasy a pozamiatalo mnie to strasznie dzis burak na twarzy i brzuch caly mokry ! ale to pewnie przez pas
Stary 2013-04-10, 17:56   #1832
charlizeee
Zakorzenienie

Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Cytat:
Napisane przez juz_mam_konto Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...

O właśnie, dziś będę miała okres.
Tak, na ogół ćwiczę, czasem robię przerwę pierwszego albo drugiego dnia, jeśli gorzej się czuję.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Kiedyś czytałam, że z tej części ciała najtrudniej schudnąć. Bo tam (na boczkach, na tych kościach) nie ma przecież mięśni. Podobno robią się głównie od spożywania dużych ilości cukrów prostych.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

U mnie nadal pochmurno i zimniej niż wczoraj.

charlizeee czy Ty robisz jakieś ćwiczenia na mięśnie grzbietu, te na dole?
No pewnie że tak np to ćwiczenie co jest w pierwszym levelu 30DS na brzuchu keżysz i podnosisz nogi i ręce w turbo tez jest to ćwiczenie
Stary 2013-04-10, 17:59   #1833
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez camelia111 Pokaż wiadomość
O rany co za pyszności
A mi słońce wyszło jak jechałam autem - pusta prosta droga, poczułam wiatr w żaglach i śpiewałam, że aż dostałam chrypki Wspaniałego kopa daje każdy promyk słońca

U mnie na uczelni też dostaję ataku śmiechu patrząc na dziewczyny "na diecie" - siedzą na wykładzie z 0,5l. butlami jogurtów naturalnych FIT z ziarnami itp, a taka jedna butelka to ma więcej kalorii niż big mac i więcej cukru niż przeciętna czekolada ( wiem co mówię, bo sprawdziłam)

No i poza tymi jogurtami to nie zjedzą oczywiście nic, więc chodzą głodne i wściekłe
to prawda, słońce potrafi zdziałać cudeńka.. mam nadzieję, że się jutro z nim spotkam choć na chwilkę, żeby mnie swoimi promieniami pobudził
kiedys też tak się odchudzałam.. tragedia, zresztą pamiętam jak się odżywiałam w LO, to tragedia była! Potrafiłam nie jeść śniadania, nie jeść nic w szkole, dopiero w domu obiad.. głupia ja, narobiłam sobie sama szkody

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
nie wiem, kiedys u znajomych zartowal ze nie moze nazbierac na pierscionek (mamy wspolny budzet) wiec faktycznie moze byc ciezko ale poczekamy zobaczymy, idzie nasza 3cia rocznica, moje urodziny, wakacje, okazji ma wiele, will see .. kiedys sie pytal jakie mi sie podobaja, zmierzyl mi rozmiar ale chyba chodzi poprostu o pieniadze i odpowiedni moment .. tak sie poprawilo miedzy nami humory mu minely jest dobry, mily, czasem tylko cos palnie ale jak jest w domu codziennie mam sniadanie itp .. ja chyba za duzo sobie wkrecam moze poczulabym sie pewniej z tym cholernym pierscionkiem to zle wiem ale

ok melduje dzis tylko 6 weeks 6 pack bo mam straszne zakwasy a pozamiatalo mnie to strasznie dzis burak na twarzy i brzuch caly mokry ! ale to pewnie przez pas
widzisz kochana, ułożyło się! to jest istotne.. nie oczekuj tego pierścionka, a któregoś dnia będziesz miała super niespodziankę
podoba się Tobie ten zestaw ćwiczeń z Jill? ja myślałam, żeby sobie folią owinąć brzuch podczas takich ćwiczeń.. może wtedy szybciej się spali sadełko
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:00   #1834
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
No i zrobiłam mimo bolącego barku i zakwasów..
30DS L3D9 jeszcze tylko jutro.., tiffoczki, cassey legs, abs i rozciąganie z mel b
Czyli jutro będzie ostatni dzień? Nie mogę się doczekać aż poznam efekty. Ja dziś robię D6 pierwszego levelu, ale już mnie to nudzi, a też boję się, że kolejny level mnie powali

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
no tak jak ja

Chciałam dziś oddać krew, ale mam za mało hemoglobiny tylko 11,3, a kobiety mogą oddawać od 12,5
Ja mam zawsze za niskie ciśnienie raz w życiu oddałam krew, a tak to zawsze to ciśnienie.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Kochana faceci przy organizacji wesela wykręcają się ile mogą
Jak jak robiłam swoje to stwierdziłam, że po co mam się denerwować i go prosić. Sama wszystko załatwiałam On się tylko dowiadywał po fakcie. Swój udział brał jedynie przy podpisywaniu umowy z zespołem, wyborze garniaka i obrączek. I NIC więcej nie robił (nie licząc spraw papierkowych, gdzie też musiał być osobiście i rozdawaniu zaproszeń). Impreza była genialna i Tż był bardzo zadowolony z moich wyborów, a on miał spokój przez te 2 lat przygotowań.
2 lata przygotowań? Myślałam, że rok to dużo. A tak swoją drogą, to ja sobie myślę tak - to on się oświadczył, czyli że on chce mieć żonę i brać ślub Ja nikogo o rękę nie prosiłam, więc wymagam, żeby zaangażowanie w przygotowania było większe po stronie mojego faceta. W ogóle ja uważam, że to facet powinien ogarniać i organizować. Nie mówię, że mam gdzieś ślub i przygotowania, ale mnie bardziej interesuje kwestia estetyczna i kulinarna, a on niech się umawia, dzwoni, podpisuje, płaci i te sprawy Ale zaczniemy się tym martwić w 2014, rok powinien wystarczyć na wszystko, mam nadzieję.

Cytat:
ja tez dzis mialam spaghetti ale mieso z indyka z udka mielone z kukurydza - cebulka i czosnkiem - sos sama zrobilam oraz makaron razowy i podzielilam na dwie porcje wiec nie mam wyrzutow
Ja też robię sos sama, z pomidorków w puszcze albo z przecieru (nigdy koncentratu) i właśnie mięsa z indyka. Ale nie daję cebulki własnie po to, żeby nie musieć dodawać do tego tłuszczu - indyka podsmażam na suchym teflonie, a cebulkę to już trzeba na oleju. Musze się tylko nauczyć, że 100g makaronu naprawdę mi wystarczy

Idę pisać magisterkę, potem Jillian + coś na brzuch
Stary 2013-04-10, 18:10   #1835
charlizeee
Zakorzenienie

Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
no tak jak ja

Chciałam dziś oddać krew, ale mam za mało hemoglobiny tylko 11,3, a kobiety mogą oddawać od 12,5
Kup sobie żelazo albo poprostu więcej jedz moja siostra zawsze też miała mało

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
no dzis dzien nijaki, mi zaczal sie ok pozniej oczywiscie spiecie z tz - normalka bo ja chce jechac zobaczyc jeszcze raz zespol na wesele a on juz nie musi bo raz widzial i sobie wkrecam ze moze on tego wesela nie chce ?? chyba serio za duzo wymyslam

no nic Jill na mnie czeka i moze zrobie jakiegos zwowa ? albo skalpel 2
A już macie wybrany zespół?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
ja tez dzis mialam spaghetti ale mieso z indyka z udka mielone z kukurydza - cebulka i czosnkiem - sos sama zrobilam oraz makaron razowy i podzielilam na dwie porcje wiec nie mam wyrzutow

za tabliczke

Nativ kochana wiem wiem ale taka juz jestem wkrecam sobie pozniej wiele rzeczy i przez to sa klotnie w zespole jest moj znajomy nie chce zaliczki ale umowe wypada podpisac, kosciola nie mamy tylko sale, zespol i alkohol moze to przez to ze oficjalnie nie jestesmy jeszcze zareczeni i to mnie tak wkurza a nie bede sie przeciez prosic .. i wypominac chociaz nie raz mam ochote .. zobaczymy czy pojedzemy tam jutro czy nie .. a wesele mamy za rok w czerwcu ..
Kochana ja jestem już po ślubie i pierścienia jeszcze sie nie doczekałem hehehe w sierpniu dostanę jak będę w pl
Mój tez nic nie robił przed ślubem nawet obrączki ja wyboerałam no wszystko też sie wkurzałam strasznie
Stary 2013-04-10, 18:14   #1836
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Hej

Redeyes, ja podobnie, w liceum pamiętam jadłam tylko jabłko , żadnej kanapki w szkole ani nic, obiadu też nie chciałam jeść. Na szczęście mama to zauważyła i miałam taki o.pier.dol. że mi się odechciało głupot

La Mezcla, głowa do góryyy, na pewno niedługo będzie pierścionek i wszystko czego chcesz

U mnie wczoraj bez ćwiczeń, a dziś już po : 4x6 min Ewki, 10 min na posladki Mel B i rozciąganie; )

Mnie też TŻ wkurzył i zepsuł mi cały dzień przez to. Mam dość

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:19   #1837
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Redeyes - podobaja mi sie te cwiczenia ale mialam 2 tyg przerwy wiec wiesz.. teraz nie chce odpuszczac ja mam ten pas neoprenowy brzuch po cwiczeniach jest strasznie mokry !

ah te chlopy - tak zespol juz mamy ale tam jest moj znajomy wiec nie musimy placic zaliczki itp juz ich sluchalismy, obraczki tez mniej wiecej ogladalismy i to tz glownie wybieral .. wspominal ostatnio ze musimy do kosciola jechac zamowic sobie msze .. ja wiem jaki on jest i staram sie go angazowac, na pewno bedzie wybieral zawieszki na alkohol a ja np zaproszenia, menu tez wybierzemy razem zobaczymy jak to bedzie wszystko wygladac ja nie wyobrazam sobie nie meic na d tym kontroli, musi byc idealnie ale tez bym nie przezyla jakby tz olal wszystko wtedy ja olalabym jego

eh jutro tez mam wolne ale musze pocwiczyc przed obiadem bo inaczej ciezko mi sie zmotywowac, jutro tez wybiore sie na basen z mama
Stary 2013-04-10, 18:21   #1838
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tuya Pokaż wiadomość
Ewaaa ... a kupowałaś na allegro, w tym roku cena nieco poniżej 300..a ile dobrze kojarzę
Nie, nie Ja kupowałam w Factory w promocji Nike dual fusion st:
472654500-002.jpg
Cytat:
Napisane przez camelia111 Pokaż wiadomość
Obejrzałam na sucho tą tabatę, podoba mi się I to nawet bardzo
Świetna jest!
Stary 2013-04-10, 18:35   #1839
juz_mam_konto
Zadomowienie

Dziś wyjątkowo jestem już po ćwiczeniach.
Zaliczyłam dziś:
Shred D6/L1
Tiffoczki
Tiffany na pośladki
Mel B ramiona

Cytat:
Napisane przez Wera014 Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Pierwszy raz w życiu chyba nie zjadłam żadnych słodyczy przez tydzień (oprócz musli i orzechów, ale to się chyba nie liczy?). A no i zapoznałam się z owsianką i tak mi zasmakowała,że chyba będę ją jeść do końca życia na śniadanko !
Musli to są jednak cukry takie jak w słodyczach, orzechy to głównie tłuszcz więc jak najbardziej zalecane.
Owsianka jest cudna, ale dziś rano się nią nie najadłam, co mnie strasznie zdziwiło.

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:39   #1840
pirisand
Rozeznanie

hej melduję Jillian!! ale mam takie potworne zakwasy że już chciałam odpuszczać
Stary 2013-04-10, 18:45   #1841
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
2 lata przygotowań? Myślałam, że rok to dużo. A tak swoją drogą, to ja sobie myślę tak - to on się oświadczył, czyli że on chce mieć żonę i brać ślub Ja nikogo o rękę nie prosiłam, więc wymagam, żeby zaangażowanie w przygotowania było większe po stronie mojego faceta. W ogóle ja uważam, że to facet powinien ogarniać i organizować. Nie mówię, że mam gdzieś ślub i przygotowania, ale mnie bardziej interesuje kwestia estetyczna i kulinarna, a on niech się umawia, dzwoni, podpisuje, płaci i te sprawy Ale zaczniemy się tym martwić w 2014, rok powinien wystarczyć na wszystko, mam nadzieję.)
No w moich okolicach (nieduże miasto) trzeba sobie rezerwować już usługodawców na dwa lata do przodu.
Teraz brat przełożył ślub (miał być w czerwcu, ale zmarła mama jego narzeczonej) na przyszły rok to już musieli wziąć termin po sezonie na jesieni.
Tak, że lepiej się zorientować wcześniej jak te sprawy wyglądają, by później nie było niespodzianki

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:46   #1842
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No w moich okolicach (nieduże miasto) trzeba sobie rezerwować już usługodawców na dwa lata do przodu.
Teraz brat przełożył ślub (miał być w czerwcu, ale zmarła mama jego narzeczonej) na przyszły rok to już musieli wziąć termin po sezonie na jesieni.
Tak, że lepiej się zorientować wcześniej jak te sprawy wyglądają, by później nie było niespodzianki
no dokladnie .. jeszcze musimy zarezerwowac fotografa i kamerzyste ale mysle ze tu pol roku przed wystarczy
Stary 2013-04-10, 18:48   #1843
BlackAngel
Adwokat diabła

jestem!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:50   #1844
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
No pewnie że tak np to ćwiczenie co jest w pierwszym levelu 30DS na brzuchu keżysz i podnosisz nogi i ręce w turbo tez jest to ćwiczenie
W 1 levelu? Kurde, nie kojarzę. Może ja złego Shreda robię

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
ah te chlopy - tak zespol juz mamy ale tam jest moj znajomy wiec nie musimy placic zaliczki itp juz ich sluchalismy, obraczki tez mniej wiecej ogladalismy i to tz glownie wybieral .. wspominal ostatnio ze musimy do kosciola jechac zamowic sobie msze .. ja wiem jaki on jest i staram sie go angazowac, na pewno bedzie wybieral zawieszki na alkohol a ja np zaproszenia, menu tez wybierzemy razem zobaczymy jak to bedzie wszystko wygladac ja nie wyobrazam sobie nie meic na d tym kontroli, musi byc idealnie ale tez bym nie przezyla jakby tz olal wszystko wtedy ja olalabym jego
Ej no, jak sam ci o tych sprawach przypomina to chyba chce tego ślubu.

Stary 2013-04-10, 18:53   #1845
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
jestem!

Cytat:
W 1 levelu? Kurde, nie kojarzę. Może ja złego Shreda robię

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Ej no, jak sam ci o tych sprawach przypomina to chyba chce tego ślubu.
Chyba w 2 albo 3 levelu są supermans więc to może to
Stary 2013-04-10, 18:53   #1846
seductivee
Zakorzenienie

Uf,
zrobiłam shreda level 2, mel b na tyłek, mel b rozgrzewkę, tiffany abs ;]

A jeśli już o pierścionkach i ślubach
To ja się doczekałam pierścionka, ale póki co nie planujemy ślubu - tzn. nie na tę chwilę Choć wiem jaką będę miała sukienkę, gdzie nie chcę brać ślubu, ile będzie osób (i granicy nie przekroczę ), wiem jaka pora roku No musiałoby być idealnie I jeszcze to co wiem na 100% - nie wezmę kamerzysty Jedynie ktoś znajomy może mi nakręci sam ślub w kościele Wolę mieć więcej pięknych zdjęć, bo film i tak się raz obejrzy i się kurzy, a zapłacić trzeba dużo za to że ktoś się pokręci z kamerą po sali

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:54   #1847
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Ile nasmarowałyście
Wpadłam do domu, szybka kawka i lecę na siłownię. Wczoraj zrobiłam sobie day off, dziś muszę dostać w dupę
Aha. I zjadłam Mc na obiad. ALe są pyszne McFlurry Magnum wersja z gorzką czekoladą lub toffie
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:56   #1848
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Ile nasmarowałyście
Wpadłam do domu, szybka kawka i lecę na siłownię. Wczoraj zrobiłam sobie day off, dziś muszę dostać w dupę
Aha. I zjadłam Mc na obiad. ALe są pyszne McFlurry Magnum wersja z gorzką czekoladą lub toffie
Weeee! Ja od 3 dni bezskutecznie próbuję namówić TŻ żeby pojechać do Mc na McFlurry, ale on nie chce, bo mówi, że "za zimno" A tak na prawdę to ma lenia...

Stary 2013-04-10, 18:58   #1849
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość

Chyba w 2 albo 3 levelu są supermans więc to może to
Aaaa supermeny... To czasem się zdarza w 30days butt lift.

Stary 2013-04-10, 18:58   #1850
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Weeee! Ja od 3 dni bezskutecznie próbuję namówić TŻ żeby pojechać do Mc na McFlurry, ale on nie chce, bo mówi, że "za zimno" A tak na prawdę to ma lenia...
Na to nie jest za zimno Bardzo mi podpasowała wersja z gorzką czekoladą. W sumie bez kawałków czekolady lepiej by było bo jestem za leniwa na gryzienie a tyle energii zbiera ta czynność
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:59   #1851
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
I po co mi to mówiłaś?

Stary 2013-04-10, 19:03   #1852
Nattiv
Zakorzenienie

Wy tu o takich pysznościach, a ja właśnie zjadłam pół wędzonej makreli z dwoma kromkami ciemnego pieczywka

Zaraz zmykam na zakupy i trzeba się zabrać za poślady. Wypiłam wcześniej kawę i mnie rozruszała troszkę.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 19:04   #1853
Wera014
Raczkowanie

Cytat:
[CENTER][LEFT]

Musli to są jednak cukry takie jak w słodyczach, orzechy to głównie tłuszcz więc jak najbardziej zalecane.
W takim razie zjem te musli, które mi zostały,a potem się z nimi żegnam.
Melduję 1,5h rolek.
Wera014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 19:04   #1854
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Na to nie jest za zimno Bardzo mi podpasowała wersja z gorzką czekoladą. W sumie bez kawałków czekolady lepiej by było bo jestem za leniwa na gryzienie a tyle energii zbiera ta czynność
*yummy* powiedział, że jutro pojedziemy

Stary 2013-04-10, 19:08   #1855
BlackAngel
Adwokat diabła

teeee rozumiem, że na ślub jesteśmy zaproszone

zjadam sobie cosik i zbieram się psychicznie do ćwiczeń ale do takich po których nie umrę po tych 2 dniach 'lenistwa'

Stary 2013-04-10, 19:12   #1856
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Czyli jutro będzie ostatni dzień? Nie mogę się doczekać aż poznam efekty. Ja dziś robię D6 pierwszego levelu, ale już mnie to nudzi, a też boję się, że kolejny level mnie powali
całe szczęście! w sumie to przed samym rozpoczęciem shreda to się nie mierzyłam tylko w trakcie.. zobaczymy po @ jak już z ciała zejdzie opuchlizna to się zmierzę, bo teraz jestem przed i chodzę jak balon.. w dodatku zła i wiecznie głodna
kochana, pierwszy lvl to praktycznie rozgrzewka drugi w miarę trudniejszy - nie wiem, ale nienawidziłam go chyba najbardziej.., a trzeci to już daje porządny wycisk, bo dużo skakania chociaż powiem szczerze, że w trakcie shreda ziewam kilkanaście razy, lubię urozmaicenia
Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Redeyes, ja podobnie, w liceum pamiętam jadłam tylko jabłko , żadnej kanapki w szkole ani nic, obiadu też nie chciałam jeść. Na szczęście mama to zauważyła i miałam taki o.pier.dol. że mi się odechciało głupot
moja też nieźle mnie opie..przała za te głupoty, ale ja i tak brnęłam w to dalej, durnota!
Cytat:
Redeyes - podobaja mi sie te cwiczenia ale mialam 2 tyg przerwy wiec wiesz.. teraz nie chce odpuszczac ja mam ten pas neoprenowy brzuch po cwiczeniach jest strasznie mokry !

eh jutro tez mam wolne ale musze pocwiczyc przed obiadem bo inaczej ciezko mi sie zmotywowac, jutro tez wybiore sie na basen z mama
muszę poczytać jak się to wykonuje.. te ćwiczonka, coby mnie zbytnio nie zanudziły

Cytat:
jestem!
heeeeeeeeej!
Stary 2013-04-10, 19:14   #1857
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
teeee rozumiem, że na ślub jesteśmy zaproszone

zjadam sobie cosik i zbieram się psychicznie do ćwiczeń ale do takich po których nie umrę po tych 2 dniach 'lenistwa'
no juz pislaam wczesniej ze tak wszystkie

a no chce chce tylko ja sobie wkrecam chyba
Stary 2013-04-10, 19:25   #1858
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
teeee rozumiem, że na ślub jesteśmy
Już dawno nas zapraszała

Stary 2013-04-10, 19:29   #1859
BlackAngel
Adwokat diabła

dobra ciiiiiiiiiiiiiiii, bo ja po chorobie jestem więc nie kontaktuje za wspaniale..

Stary 2013-04-10, 19:30   #1860
redeyes
Zakorzenienie

jednak po shredzie biorę się za killer abs z jillian
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości