Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 18:19   #721
Solciuchna
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40240212]emii, a rozmowy z facetem nic nie daja? przeciez to, ze nie pracujesz nie znaczy, ze masz robic wszystko w domu. Ok, on w pracy, wtedy ty zajmujesz sie dzieckiem/sprzatasz/ gotujesz, ale potem oboje powinniscie podzielic sie obowiazkami, a nie ze ty odwalasz drugi etat.
w kazdym radzie niefajna sytuacja
[/QUOTE]
Kiedyś czytałam ciekawą wypowiedź - gdy mąż uważa, że żona powinna robić wszystko w domu, bo on zarabia, to niech płaci jej jak na etacie pensję sprzątaczki, kucharki i opiekunki do dzieci

Można by się też zamienić z TŻ na kilka dni obowiązkami - niech on zrobi wszystko w domu, a Ty emii wyjedź gdzieś, czy weź sobie jakoś dorywczo pracę, wtedy zobaczy jak jest milutko
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 18:33   #722
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
odebrała już któraś z Was tego czarno-białego pasiaka?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%2BW%2BPASKI
jak z jakością?
ostatnio mam same wpadki w pullu i ciągle coś zwracam, a będę w sklepie dopiero w sobotę, to może już nie być

ostatnio spodobała mi się ta koszula:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BSTOJK%C4%84
co myślicie?

zastanawiam się jeszcze nad takim zwyklakiem na lato do pracy:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...EM%20NA%20DOLE - kolor jeżynowy
na watku zarowym dziewczyna wklejala fote w pasiaku

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Gratulacje

emii..szczera rozmowa powinna sie u Was odbyc...wypisz sobie za co go kochasz i co Ci w nim przeszkadza..popros go o to samo i wtedy wymienicie sie spostrzezeniemi i daj mu jasno do zrozumienia co Ci przeszkadza i co powinniscie zmienic...moze to cos da... trzymam kciuki. Jestem z facetem 17 lat i nie ma u nas czegos takiego, ze nie zrobi tego czy tamtego
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 18:33   #723
gozia
Zakorzenienie

czekam na sms'a i nic :/ zamowione juz tydzien temu
Stary 2013-04-10, 18:34   #724
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Kiedyś czytałam ciekawą wypowiedź - gdy mąż uważa, że żona powinna robić wszystko w domu, bo on zarabia, to niech płaci jej jak na etacie pensję sprzątaczki, kucharki i opiekunki do dzieci

Można by się też zamienić z TŻ na kilka dni obowiązkami - niech on zrobi wszystko w domu, a Ty emii wyjedź gdzieś, czy weź sobie jakoś dorywczo pracę, wtedy zobaczy jak jest milutko
to samo chcialam napisac..powinna go niespodziewanie zostawic na caly dzien i zobaczyc jak sobie poradzi z gotowaniem ,opieka i sprzataniem

Edytowane przez iva78
Czas edycji: 2013-04-10 o 18:36
Stary 2013-04-10, 18:39   #725
emii
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40240212]
emii, a rozmowy z facetem nic nie daja? przeciez to, ze nie pracujesz nie znaczy, ze masz robic wszystko w domu. Ok, on w pracy, wtedy ty zajmujesz sie dzieckiem/sprzatasz/ gotujesz, ale potem oboje powinniscie podzielic sie obowiazkami, a nie ze ty odwalasz drugi etat.
w kazdym radzie niefajna sytuacja
[/QUOTE]
Nic nie dają rozmowy. On twierdzi, że robi najwięcej , bo pracuje i od czasu do czasu umyje naczynia i śmieci wywali. Uważa, że ja nic nie robię i jeszcze z przekąsem dogaduje: ale się narobiłaś. Efekt tego taki, że teraz rzeczywiście jak mała mi śpi w ciagu dnia siedzę sobie przed kompem, śpię i tylko obiad ugoptuję. Przestałam sprzatać, żeby go zmobilizować to i tak nie dziła, bo teraz mi gada, że siedzę w domu i nic nie zrobione. Wszytsko ma odwrotny skutek do zamierzonego
Miał iść do lekarza po receptę to powiedziła, zebym ja poszła , bo on nie ma czasu. Miesiąc z nim walczyłam i poszła jego mamusia
Zaparłam sie i przstalam prac jego ciuchy na piłkę ponad tydzień sie kisiło w koszu, akurat trafiłam z małą do szpitala i kto wyprał : mamusia
Koszmar

Cytat:

Karmię małą piersią, więc wyjechać nie wyjadę czy nie zostawię na cały dzień. Jak wyjdę na godzine a zwykle wychodzę jak musze coś zalatwić to mam kilka telefonów czy już wracam, a jak juz wrócę to to co zastaję w domu to masakra bo nie sprzata na bierząco tylko daje wszytsko rozwalać. I oczywiście mi wypomina, że ja przecież sobie wyszłam.

Ja się nauczyłam wszystko sama robić, nawet rano jak idę do przedszkola zabieram małą, bo jak wychodze to się rzuca na drzwi i płacze, bo on za późno do niej wstaje, żeby odwrócić jej uwagę.Nie dość , że się na pierwszym przejechałam, bo było tak samo. Z deszczu pod rynnę
Na dwór też go nie puszcza z dziećmi, bo zabierze do kolegów na ławkę.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość

emii..szczera rozmowa powinna sie u Was odbyc...wypisz sobie za co go kochasz i co Ci w nim przeszkadza..popros go o to samo i wtedy wymienicie sie spostrzezeniemi i daj mu jasno do zrozumienia co Ci przeszkadza i co powinniscie zmienic...moze to cos da... trzymam kciuki. Jestem z facetem 17 lat i nie ma u nas czegos takiego, ze nie zrobi tego czy tamtego
Teraz to jest tak, że siedzimy w osobnych pokojach i nie rozmawiamy ze sobą. Mi się znudziło w kółko powtarzać.
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 18:44   #726
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie dają rozmowy. On twierdzi, że robi najwięcej , bo pracuje i od czasu do czasu umyje naczynia i śmieci wywali. Uważa, że ja nic nie robię i jeszcze z przekąsem dogaduje: ale się narobiłaś. Efekt tego taki, że teraz rzeczywiście jak mała mi śpi w ciagu dnia siedzę sobie przed kompem, śpię i tylko obiad ugoptuję. Przestałam sprzatać, żeby go zmobilizować to i tak nie dziła, bo teraz mi gada, że siedzę w domu i nic nie zrobione. Wszytsko ma odwrotny skutek do zamierzonego
Miał iść do lekarza po receptę to powiedziła, zebym ja poszła , bo on nie ma czasu. Miesiąc z nim walczyłam i poszła jego mamusia
Zaparłam sie i przstalam prac jego ciuchy na piłkę ponad tydzień sie kisiło w koszu, akurat trafiłam z małą do szpitala i kto wyprał : mamusia
Koszmar

Karmię małą piersią, więc wyjechać nie wyjadę czy nie zostawię na cały dzień. Jak wyjdę na godzine a zwykle wychodzę jak musze coś zalatwić to mam kilka telefonów czy już wracam, a jak juz wrócę to to co zastaję w domu to masakra bo nie sprzata na bierząco tylko daje wszytsko rozwalać. I oczywiście mi wypomina, że ja przecież sobie wyszłam.

Ja się nauczyłam wszystko sama robić, nawet rano jak idę do przedszkola zabieram małą, bo jak wychodze to się rzuca na drzwi i płacze, bo on za późno do niej wstaje, żeby odwrócić jej uwagę.Nie dość , że się na pierwszym przejechałam, bo było tak samo. Z deszczu pod rynnę
Na dwór też go nie puszcza z dziećmi, bo zabierze do kolegów na ławkę.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Teraz to jest tak, że siedzimy w osobnych pokojach i nie rozmawiamy ze sobą. Mi się znudziło w kółko powtarzać.

czyli tak nauczono go w domu, ze wszystko podane pod nos ciezko cos doradzac bo nie chcemy wchodzic komus z butami w zycie , ale sprobuj jeszcze raz z nim pogadac, ale tak szczerze...bo z tego co piszesz to chyba nie dorosl do zwiazku a Ty sie meczysz co niekorzystnie wplywa na Twoje samopoczucie i dzieci tez na pewno wyczuwaja napieta atmosfere w domu...lanie nalezy sie tez mamusce
Stary 2013-04-10, 18:55   #727
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
tak ten sweterek kupilam , ale jeszcze go nie dostalam bo dzis rano zamawialam. A na bluze

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...WYM%20DEKOLTEM

tez czekam. Jak dojdzie to zdam relacje
fajne obydwie a ja to nie wiem co kupic

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
A jak rozmiarowo wypadają te bluzy z haftem i z nadrukiem "31" ?
myślę, że standardowo także ja bym brała na pewno swój rozmiar.
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 18:59   #728
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

mi sie jeszcze z 4 podobaja ale nie ma rozmiarow i funduszy
Stary 2013-04-10, 19:02   #729
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki A ty byłaś w Toruniu w Plazie? Dużo rzeczy z mid season sale jest w sklepie?
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:09   #730
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:
odebrała już któraś z Was tego czarno-białego pasiaka?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%2BW%2BPASKI
jak z jakością?
ostatnio mam same wpadki w pullu i ciągle coś zwracam, a będę w sklepie dopiero w sobotę, to może już nie być

co myślicie?

Przymierzałam i rozmiary wypadają duże :/
Noszę M, częściej L a tu S było nawet spore na mnie.
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:40   #731
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
wczoraj pomyslalam ze moze majtki ze znizka kupie

Ja poki co nie zaluje ze zostalam z TZ mimo ze nie mieszkam razem, jak cos sie podzieje to wtedy wyjade

Ja również.
Co ma się podziać? Nic się nie podzieję! Będzie ŻYLI DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE! I koniec kropka
Cytat:
o matko...to ja juz jestem okazem muzealnym

W koncu udalo mi sie kupic spodenki i jeszcze wzielam bluze...oczywiscie ze znizka 30%

Ale z wami to masakra jest.. No nic te Moje dziewuszki nie potrafią sobie odmówić!
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
nie pracuję i raczej nie mam na to już szans. Podyplomowe zrobiłam z rachunkowości i bardziej przyszłościowo myślę o finansach
Masakra.. Ja gdybym tak coś skończyła i znów musiałabym coś robić, całkiem w innym kierunku to chyba bym się załamała albo po prostu nie chciało by mi się już.. : ( To jest jakiś koszmar co się teraz dzieje.. I dodatkowo mnie wkurza jak takie puchwy stare siedzią i pracują, a młodzi nie mają pracy.. Chodzi mi tutaj oczywiście o takich ludzi, którzy już mogą przejść na emeryturę, ale po prostu nie chcą.. Wrrr.. I do tego często są ciemne.. Bo wiadomo wszystko też idzie do przodu, zmienia się, a one pracują na starych obrotach/sposobach.. Albo siedzią i popijają kawę, żeby tylko iść do pracy i mieć dodatkową kasę i żeby spotkać się z ludźmi.. No, a ludzie młodzi bezrobotni..
Cytat:
Napisane przez laven Pokaż wiadomość
Witam miło ,
nie jestem stalą bywalczynią w pull&bear, właściwie nigdy tam nawet nie byłam, ale niesamowicie spodobala mi się ta sukienka http://static.pullandbear.net/2/phot...=1358512364761 i chciałam Was zapytać orgie Wizażanki czy jest jeszcze szansa, że znajdę ją w sklepie stacjonarnym? Czy to np. już nie aktualna kolekcja? Pytam, bo do sklepu P&B mam dość daleko, a jestem ciekawa czy Wy widujecie ją jeszcze u siebie w sklepach i czy jest szansa, że ją zastane Bardzo dziękuje z góry za odpowiedzi
Ja odkąd pierwszy raz weszłam do Pulla już dawno.. Stwierdziłam, że to nie sklep dla mnie i jak czasami jakimś cudem tam weszłam to popatrzyłam na ubrania bez jakiegoś większego celu, żeby coś zakupić.. Z góry zakładałam, że tam nic dla mnie nie ma.. Ale odkąd trafiłam tu na do rzutki to żałuję.. : (
Co do sukienki to ona też mi się podoba, ale nie widziałam jej u siebie w Pullach.
I jak pisała hammie, jeżeli Ci się podoba i daleko masz do Pulla to zamów ONLINE, a zawsze jak Ci nie przypasuje coś to przecież masz 30 dni na oddanie od daty złożenia zamówienia :- ) I jak masz kasę zamów od razu rozmiar jaki nosisz i np. rozmiar większy :- ) I masz wybór albo do domu i płacisz dodatkowo albo do sklepu i za darmo.
Cytat:
Jak masz możliwość lepiej idź do faceta
Co do wczesnego mieszkania z chłopakiem to ja wolę minusów nie wymieniać, bo jak już pisałam wyżej dwa razy źle trafiłam, więc nie jestem najlepszym przykładem. Z obecnym się dalej męczę i wygląda to tak, że miesiąc mam zatkany zlew w kuchni i jakoś go to nie razi, żeby zrobić. Poza praca albo śpi, albo leży, albo wychodzi do kolegów albo gra w piłkę. Prz porządkach świątecznych nie pomagał, bo musiał odpoczywać. Jak już mu się zdarzy coś w domu zrobić to święto a jeszcze wypomina to później. Dziewczynami zajmuje się ja on tylko wtedy się pobawi jak mała jest spokojna, jak tylko zaczyna wyć to od razu mi ja ładuje i to nie ważne czy ja w tym momencie jestem zajęta czy nie. Mogła bym tak długo wymieniać. Ja oczywiście jestem ta zła i niedobra, bo nie pracuje a dzieckiem się zająć to co to za wysiłek, przecież to nie problem. Tylko, ze ja od porodu nie mam ani jednej nocy przespanej i generalnie cały czas działam na najwyższych obrotach.
Kochana, ale ja młoda jestem i jakoś wstydzę się i głupio mi tak do faceta.. A do tego, że ja nigdy nie rodziłam itd. Bo słyszałam, że inaczej się podchodzi do wyboru ginekologa po tym.. W sensie, że wtedy to już to wszystko obojętne czy to kobita czy facet jest ginekologiem..

Ciekawe od czego tak odpocząć musiał? Chyba od spania Kobiety zawsze mają przepieprzone, jeżeli o to chodzi.. A taki samiec siedzi i myśli, że wszystko mu się należy.. ! I, że to my powinnyśmy wszystko zrobić, bo tak na prawdę nic nie robimy.. A do tego chcieliby mieć kobietę przy boku, która jest zadbana itd. itd. Ale pomóc to nie raczą.. Ja bym swojego za takie coś z domu wykopała.. Strasznie wredna jestem, jeżeli o to chodzi.. Ale z tego co rozmawialiśmy na ten temat od tak to TŻ niby zastrzega się, że pomógł by.. Bo oczywiście wie co by się działo! Straszna tikutka jest! To chyba jedna z gorszych cech facetów, przestają się starać jak myślą, że już nas zdobyli! Wrr.. :/

I nie jesteś sama ja też czekam kolejny dzień na do rzutkę i już zaczyna mnie to wkurzać.. :/
Cytat:
Zapchany zlew? Wez kreta albo ta przepychaczke ewentualnie wezownice i po klopocie
Tak czy siak Panicz to powinien zrobić..
Cytat:
Napisane przez magdazzz18 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, oj dawno mnie nie było, z zakupami u mnie cisza i chyba przez jakiś czas tak pozostanie... z rzeczy z wyprzedaży też niewiele pochodziłam... bo okazało się że jestem w ciąży... oj będzie motywacja żeby powrócić szybko do wagi i wychodzić nowe rzeczy... także udanych łowów życzę, a ja niestety narazie muszę się wstrzymać z zakupami... no chyba że Pull otworzy jakiś dział dla ciężarówek hehe
Gratuluje! :-* Mały Alejandro będzie :BOUNCE:

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-10 o 19:45
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:49   #732
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia2211 Pokaż wiadomość
Studia to zdecydowanie piękny okres może nie sesja, ale jakieś 2-3tyg przed nią są najcięższe, kiedy same zaliczenia, ze wszytskich przemdiotów. A w sesji już "tylko" egzaminy
W tej bede miała 2. Cieszyłam się że tylko tyle, a okazało się, żę wcale nie będzie lżej, bo mam jakieś 6 projektów do zrobienia na zaliczenie

Nie noszę, bo...nie umiem chodzić Jak założę szpilki to jestem wyższa od innych, a ja wstydliwa dziewczynka i jakoś nie lubię się rzucać w oczy. A do tego nie mam wprawy i chodzę jak koślawiec nie, nie, nie, wolę tak nie przykuwać uwagi
Chociaż....ostatnio stwierdziłam, że chyba czas najwyższy posiąść umiejętność chodzenia na obcasach, więc kupiłam botki na obcasie (lepiej zacząć od takich, niż od czółenek czy sandałek). Założyłam parę razy na imprezę, egzamin i chyba nie było tak źle
Ale z kolei, jak poszłam na imprezę z towarzystwem z LO to koleżanka pytała "co mnie pokusiło, żeby takie buty kupić?", więc dla niektórych to jest szok jak założę jakieś wyższe.... A tych ze studiów to chyba nic nie zdziwi chłopaki i tak nie ogarniają, szczególnie jak rozmawiamy z dziewczynami o kolorach ha ha

A ja listopad 92
No tak racja.. U mnie podobnie..
Ja, gdy założę szpilki to jestem wyższa od swojego TŻ więc głupio się wtedy czuję troszkę.. Wiem, że to nie ma znaczenia i jemu to nie przeszkadza, ale ja jakoś nie bardzo.. A do tego mam problemy z paznokciami przez balerinki i teraz od chirurga przeniosłam się do kosmetyczki i mam nadzieję, że będę znów mogła chodzić z odkrytymi palcami, a nie z bandażami.. To już jest nie do wytrzymania.. A do tego boli.. Dzisiaj byłam na pierwszej wizycie.. Zobaczymy co będzie dalej Najważniejsze, żeby wyleczyć i gdzieś pojechać nad wodę bez problemu na wakacjach

Z tymi kolorami to każdy facet ma jakiś problem Dla nich istnieją tylko podstawowe..

To Ty gówniara jesteś przy mnie
Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
dwie marynarki , granatowa taka ze zlotym guzikiem neonowa rozowa i sukienka taka jakby z rozyczek rozkloszowana buty tez mi sie podobaja ... szkoda ze kodu nie ma zadnego
A był chyba ostatnio na FB -20% albo 25% i nie wiem czy w jakiejś gazecie teraz też nie ma. Ja widziałam tam ostatnio taką fajną żółtą/neonową sukienkę z ćwiekami na dekolcie i z takim trójkątem odkrytym na plecach i grubszy materiał.. Z kieszonkami.. Ale nie kupiłam, bo ona taka rozkroszowana i jakby mnie pogrubiała, a do tego zero na koncie wtedy były.. Ale teraz nie żałuję jakoś specjalnie..
Cytat:
ja widziałam fajną bluzeczkę w reserved i w koncu nie kupiłam, teraz żałuję, pewnie juz nie będzie. Na stronie jej nie widzę.
A do sklepu zaglądałaś czy jeszcze jest?
Cytat:
Komuś się zlew zapchał?
Polecam sode kaustyczną
Hydraulik z zawodu? :-D
Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Ja widziałam wczoraj taką pastelową morelową cienką parkę
Chyba myślimy o tych samych.. Mnie się ona nie podobała..
Cytat:
Napisane przez Musashi1992 Pokaż wiadomość
Słaba płeć tak Wyżynarka, sztuki walki zaraz się okaże ze są tu płatne morderczynie
My jesteśmy tylko wredne i tyle
Cytat:
Jak to jest z rzeczami do wyprzedaży, potem wszystkie są przecenione czy może się tak zdarzyć , że coś zniknie i już nie będzie? Nie wiem czy te rzeczy na których mi bardziej zależy kupić czy czekać
Z tego co dziewczyny kiedyś pisały to zazwyczaj wszystko jest, ale niektóre rzeczy znikają więc może się tak zdarzyć, że akurat tego nie będzie.. : -(
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40240212]Jestem wkurzona na pulla. Zamowilam tydzien temu spodnie i dalej nie mam do odbioru, a co gorsza dalej mi nie oddali pieniedzy za anulowanie z 14 marca. musze do nich zadzwonic, bo juz przeginaja.

Doczytałam, ze wiele z was studiuje ścisłe kierunki, to moge przybić piątke. Aczkolwiek ja na moich studiach czuje sie czesto jak debil i podczas sesji zawsze niemal płacze, ze co mnie podkusiło, ze poszlam na polibude. Jak sesji nie ma to jakos sie trzymam, bo nie mam nad glowa wizji, ze obleje rok.

Chociaz wlasciwie tak jak ktos tu pisal sesja to pikus, przynajmniej zajec nie ma. Okres przed to istny armagedon, nie mam wtedy zycia. Chociaz teraz podczas poprawkowej polowalam na ciuchy w pullu ;d[/QUOTE]
Ja czekałam 4 dni na pieniądze za buty, które oddałam..

Spoko, ja mam podobnie

Cytat:
Napisane przez migotkaa1 Pokaż wiadomość
ja mam bardzo podobną z diversa http://www.diversesystem.com/kolekcj...istina-xv.html kupowałam ją zimą w stacjonarnym więc może się gdzies uchowała
Również w tym samym okresie podobna była w H&M.
Cytat:
co myślicie?

Ta pierwsza mi się nie podoba, ta druga taka sobie.
Cytat:

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-10 o 19:54
Stary 2013-04-10, 19:57   #733
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana mogłabyś wrzucić, jeżeli masz gdzieś na wierzchu to zdj.?
Cytat:
czyli tak nauczono go w domu, ze wszystko podane pod nos ciezko cos doradzac bo nie chcemy wchodzic komus z butami w zycie , ale sprobuj jeszcze raz z nim pogadac, ale tak szczerze...bo z tego co piszesz to chyba nie dorosl do zwiazku a Ty sie meczysz co niekorzystnie wplywa na Twoje samopoczucie i dzieci tez na pewno wyczuwaja napieta atmosfere w domu...lanie nalezy sie tez mamusce
BRAWO!

emii, to co pisałaś to masakra jakaś.. Ja bym nie wytrzymała z takim fazetem : ( I pamiętaj nigdy nic na siłę albo dla dobra dzieci.. I zawsze możesz na nas liczyć : )
Stary 2013-04-10, 20:01   #734
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość

Hydraulik z zawodu? :-D

Nie ale często mi sie rury zapychaja bo mieszkam w starej kamienicy
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:02   #735
zonjusha
Zakorzenienie

emii
mam nadzieję, że w końcu się obudzi i doceni to co mażyczę Ci tego z całego serca...
może chcecie kawał na poprawę humorów? też mi się to dziś przydało...chcecie nie chcecie wklejam i mam nadzieję, że uczuć religijnych nie obrażam
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii.
Postanowił dodać do święconej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, i tak się stało.
Czuł się wspaniale.
Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:
"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj:
- Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut;
- Jest 10 przykazań, a nie 12;
- Jest 12 apostołów, a nie 10;
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T";
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara;
- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie;
- Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn";
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w ☠☠☠☠u;
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada;
- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina;
- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą;
- Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla;
- Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać";
- A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao";
- Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.
- Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup.
Amen!"

Edytowane przez zonjusha
Czas edycji: 2013-04-10 o 20:04
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:03   #736
kaszlak18
Rozeznanie

Dziewczyny, czy jaka wczoraj zrobiłam zakupy online , a dzisiaj dostałam już meila, że zamówienie zostało wysłane (status w drodze) tzn., że moją paczkę ma już kurier? jest szansa, że w piątek ciuchy już będą u mnie?

Dostanę jakiegoś meila, jeszcze od kuriera?
Zapłaciłam za wysyłkę standart 8zł

Coco Chanel
kaszlak18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:05   #737
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki A ty byłaś w Toruniu w Plazie? Dużo rzeczy z mid season sale jest w sklepie?
no w Plazie, w Plazie. Dużo to bym nie powiedziała, ale są przynajmiej rozmiary bluz a nie jak online
Stary 2013-04-10, 20:07   #738
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana mogłabyś wrzucić, jeżeli masz gdzieś na wierzchu to zdj.?

BRAWO!

emii, to co pisałaś to masakra jakaś.. Ja bym nie wytrzymała z takim fazetem : ( I pamiętaj nigdy nic na siłę albo dla dobra dzieci.. I zawsze możesz na nas liczyć : )
str. 40 post 1175

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kaszlak18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jaka wczoraj zrobiłam zakupy online , a dzisiaj dostałam już meila, że zamówienie zostało wysłane (status w drodze) tzn., że moją paczkę ma już kurier? jest szansa, że w piątek ciuchy już będą u mnie?

poczekasz tydzien dostaniesz wiadomosc ze sledzeniem przesylki...bardzo dlugo ta paczka lezy w Niemczech co jest wkurzajace
Stary 2013-04-10, 20:07   #739
hailie21
Zakorzenienie

Emii, czy od początku związku/wspólnego mieszkania już tak było pomiędzy Wami?

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:08   #740
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
emii
mam nadzieję, że w końcu się obudzi i doceni to co mażyczę Ci tego z całego serca...
może chcecie kawał na poprawę humorów? też mi się to dziś przydało...chcecie nie chcecie wklejam i mam nadzieję, że uczuć religijnych nie obrażam
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii.
Postanowił dodać do święconej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić, i tak się stało.
Czuł się wspaniale.
Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:
"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj:
- Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut;
- Jest 10 przykazań, a nie 12;
- Jest 12 apostołów, a nie 10;
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T";
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara;
- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi, a nie Indianie;
- Nie wolno na Judasza mówić "ten sk**wysyn";
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w ☠☠☠☠u;
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg to przesada;
- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina;
- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą;
- Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla;
- Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "k**wa mać";
- A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao";
- Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.
- Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta. To byłem ja, Biskup.
Amen!"
byc na takiej mszy...
Stary 2013-04-10, 20:08   #741
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cześć Pullinki
tęsknię za naszym forum choć pogodę mam bajeczną i korzystam ze śniegu ile można! Jedyne co mnie smuci to fakt, że z wieści z domu wynika, że grochówa nie doszła ile może iść, już osiem dni (dobra, z weekendem, ale to priorytet), no tracę nadzieję
obiecuję nadrobić jak wrócę!
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:09   #742
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
byc na takiej mszy...
czad zaczęłabym chodzić do kościoła
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:13   #743
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Cześć Pullinki
tęsknię za naszym forum choć pogodę mam bajeczną i korzystam ze śniegu ile można! Jedyne co mnie smuci to fakt, że z wieści z domu wynika, że grochówa nie doszła ile może iść, już osiem dni (dobra, z weekendem, ale to priorytet), no tracę nadzieję
wracaj do nas szybko jak nie doszla? od kogos kupowalas?
Stary 2013-04-10, 20:18   #744
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
emii
Mieć taką Pullowiczkę w domu i tego nie zauważać, co za Kretyn Bez obrazy emii
Cytat:
Napisane przez kaszlak18 Pokaż wiadomość

Ja bardzo często miałam tak, że jak zamówiłam coś jednego dnia to na drugi miało status W DRODZE. Oznacza to, że po prostu wysłali, ale wątpię, żeby od razu miał to kurier jak paczka taka do domu idzie chyba od 5 do 7 dni.
Cytat:
str. 40 post 1175

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

poczekasz tydzien dostaniesz wiadomosc ze sledzeniem przesylki...bardzo dlugo ta paczka lezy w Niemczech co jest wkurzajace
Dziękuję
Nie ma czasami tak, że jak się odbiera paczkę w sklepie to jest szybciej?
Cytat:
byc na takiej mszy...

Cytat:
Cześć Pullinki
Na pewno dojdzie!
Cytat:
czad zaczęłabym chodzić do kościoła
Kocham Was
Stary 2013-04-10, 20:21   #745
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Mieć taką Pullowiczkę w domu i tego nie zauważać, co za Kretyn Bez obrazy emii

Ja bardzo często miałam tak, że jak zamówiłam coś jednego dnia to na drugi miało status W DRODZE. Oznacza to, że po prostu wysłali, ale wątpię, żeby od razu miał to kurier jak paczka taka do domu idzie chyba od 5 do 7 dni.

Dziękuję
Nie ma czasami tak, że jak się odbiera paczkę w sklepie to jest szybciej?

Na pewno dojdzie!

Kocham Was
do sklepu szybciej dochodzi niz do domu
Stary 2013-04-10, 20:25   #746
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
wracaj do nas szybko jak nie doszla? od kogos kupowalas?
od Doli, ale jej nie oskarżam. W sumie nikogo nie oskarżam (jeszcze), nawet Poczty, ja tylko chcę moją kiecę

Ściskam Was, dziewczynki, ze szczególnym uwzględnieniem emii - nie doczytałam jeszcze historii, ale widzę, że coś niefajnie się dzieje
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:28   #747
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
od Doli, ale jej nie oskarżam. W sumie nikogo nie oskarżam (jeszcze), nawet Poczty, ja tylko chcę moją kiecę

Ściskam Was, dziewczynki, ze szczególnym uwzględnieniem emii - nie doczytałam jeszcze historii, ale widzę, że coś niefajnie się dzieje
moze lezy na poczcie a listonosz awiza nie zostawil..glowa do gory
Stary 2013-04-10, 20:29   #748
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
do sklepu szybciej dochodzi niz do domu
Tak właśnie mi się wydawało..

Dziewczyny miała, któraś z was problem z wrastającymi paznokciami? Bo ja walczę z tym od 2 lat jak nie więcej.. Miałam już wycinane na żywca przez chirurga, żeby nic nie wrastało, a i tak to wracało i znów było to samo.. I tyle cierpienia.. Aż któregoś dnia powiedziałam dość i nie pójdę do żadnego innego rzeźnika z tym już więcej nigdy.. Mama gdzieś ostatnio wyczytała coś o Kostce Arkady i teraz właśnie się na to zapisałam.. Wolę zapłacić kasę niż cierpieć jak cierpiałam.. Dzisiaj dowiedziałam się również, że chirurg zamiast mi pomóc to pogorszył mi mój stan, bo jakbym od razu przyszła do kosmetyczki to trwało by to o wiele krócej.. Dzisiaj zapuścili mi specjalnym preparatem, żeby co nie co z tam tąd wypalić.. W piątek jadę na klamry.. A potem na Kostkę.. Boże, żeby w końcu się udało Już mam tego serdecznie dość.. A teraz ta rana, która musiała być dzisiaj oczyszczona strasznie piecze i rwie! Szału zaraz dostanę!!!
Stary 2013-04-10, 20:34   #749
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:

Zapewne wkrótce dojdzie. Jeśli nie, to po 14 dniach roboczych od daty wysyłki można na poczcie złożyć reklamację. Najlepiej żeby Doli to zrobiła.

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:34   #750
Morn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda845 Pokaż wiadomość
a może znajdzie się jakaś Pullinka-bratnia dusza studiująca coś z zakresu medyczno-przyrodniczego?
ja piszę ponownie maturkę za rok i startuję na medycynę ciekawe jak mi pójdzie, trzymajcie kciuki
oooo matko, ciężko was nadrobić!

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości