|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
2. No nie kusze, to jest fakt, nie kuszenie ![]() Dobra, to jeszcze ten jest genialny https://www.google.pl/search?rlz=&q=...IuSQ7AaHkoDIBA skubaniec zawiera jakieś krople wody czy coś i normalnie jak rozsmarowujesz i sie przyjrzysz, to widać te kropelki zanim wmasujesz dziada w skorę. Bardzo dobrze nawilża. I to tez jest świetny fotoszop https://www.google.pl/search?um=1&hl...mg.4bKnbopPmII Kurde, sama mam dużo tych mineralnych podkladów...ale co tam, nie zepsją sie. Ale chyba zrobie porządek, zostawie se ze dwa , a reszty sie pozbędę
|
|
|
|
|
#1622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzifnie trochę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i tak mi się wydaje ze za dużo czasu w łazience spędzam a, jak tak porównuję z Waszymi wywodami, tylko podstawowe czynności wykonuję ![]() Cytat:
![]() nie mogłam uwierzyć ![]() Dziękuję za udział w ankiecie |
||||
|
|
|
#1623 |
|
BAN stały
|
Zaczęłam Jillian Michaels 30 days shred level 1
Można się śmiać ![]() W temacie sukienki Ewusi - też bym wzięła stalową. I do niej jakieś jaskrawe dodatki typu oczo☠☠☠nie różowe szpilki, ale to już wersja dla odważnych, nie dla mnie
|
|
|
|
#1624 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Jak zużyję minerały to pomyślę o bebikach
|
|
|
|
|
#1625 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
bosze bosze bosze
przez Was zamawiam właśnie próbki bbcudów na allu m.in. zieleńca ![]() bry wieczór
|
|
#1627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Fajny jest bardzo Cytat:
, jak by Cię jeszcze kusiło ), bo teraz to juz zamowienia praktycznie zamknięte....https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667184&page=98 Połowę taniej, albo jeszcze więcej niż polowę ![]()
|
||
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Heja,
Red, ja już chyba powoli wychodzę z rudego, teraz mam coś na kształt ciemnego miodowego blondu, lekko zrudziałego tu i ówdzie. Za 3-4 tygodnie nałożę jakiś opalizujący popiel, chyba nie odważyłabym się cassii kłaść na moje chemiczne włosy ![]() Ale fakt, nieźle Ci sprała rudzielca. Co tam jeszcze było.... A! Racheli nie wiem czy mogę już gratulować, ale trzymam kciuki, żeby pies trafił do was i szybko się zaaklimatyzował ![]() BB mnie kuszą jak diabli, szczególnie zielony, ale nie mam cierpliwości do zamawiania próbek z Allegro. To tak jak z próbkami perfum, już dawno zarzuciłam ![]() Ostatnio kręcę się koło tonującego z Bella, przynajmniej są kolory do wyboru. |
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka dziewczyna, jak malowanie i ![]() Co do widoczności, wcale nie wiem, czy czerń powoduje znikanie. Taki jest stereotyp - ale wszak mówiłas, że Cię zaczepiają, co się stało. Co do mojej widoczności - nie to mną powoduje w kolorach, tylko one mnie samą - dla siebie - ożywiają, dopasowuję je raczej do nastroju - a wygląd potem trzeba dostosować - typu niebieskie klapki na oczach ![]() [QUOTE=Ewusia_marchew;4023 3927 Myślę pomiędzy stalową a fioletową:[/QUOTE] STALOWA! Cytat:
Zachodzące słońce i kobitka w złotej sukni? Albo profil - złote włosy I w ogóle przytulam mocno - słońce i do doła niedługo zajrzy
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale skąd to jest zamawiane? sklep jakiś? bo nie widzę tzn. gdzie można zobaczyć wszystkie dobra
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-04-10 o 20:59 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
Machnę tylko
|
|
#1632 |
|
To ja :)
|
Tort z ptakiem robię
![]() I muszę zamówić szafkę na buty, gdyż przez Campusa muszę przeskakiwać nach ich hałdą przy drzwiach wejściowych...
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://en.koreadepart.com/ I tam rozbiera się pakiety duze probek - po 30, 50,60 szt, pielęgnacja droga i bebiki i to jest rzadziej, 2- 3 miechy, bo zamówienie idzie okolo miesiąca w kilku pakach A drugaz Ebaya, średnio raz w miesiącu duże zamowienie , tez bezpośrednio od koreaskich/japońskich sprzedawcow. No i to z ebaya wygląda tak, że wrzuca sie swoje typy co by sie chciało ( to samo bebiki, pielegnacja) no i tak jak było dawniej na perfumach. Jak sie na typ zbiora chętne to rozebrany, przeważnie jest kilkanaście roduktow, czasem więcej...potem lodlewki idą w sloiczki szklane do adresata ;-) No, chyba że sprzedawca ma probki w saszetkach to w saszetkach ;-) A Ty masz robisz zakupy na ebayu prawda? Ja jestem sierota i nie robie ![]() To weż sobie tam popatrz, bo jest masa od tych koreańskich ludziów wląśnie na przylad probek bb w saszetkach, masa probek świetnej pielęnacji, masa minaiturek bb i pielęgnacji i dużo sprzedawców ma wysyłkę darmową do Polski. A jakie zamowilaś probki? |
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na ebayu nie kupuję a zamówiłam trzy i po kryciu (bo silnego potrzebuję) "jechałam" czyli Mishha i Skinn (korektor) i ten zieleniec i dzięki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-04-10 o 21:23 |
|
|
|
|
#1635 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na resztę przyjdzie czas niedługo ![]() Cytat:
ale zapisuje sobie w kolejce do kupienia Baru. klikłam te minerały ale normalnie rujnuje mnie wizaż po całości wuosy, paszcza, tapeta, boje się czytać/pytać o dbaniu o cycki i tyłek ![]() wydałam dzisiejszy limit kasowy, idę miłego ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
wiosennie z bocianem? czy insze ptastwo bardziej pospolite?
|
|
#1636 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Od szyi w dół przestałam się przejmować, ćwiczę tylko i dietuję żeby upchać zewłok w obcisłe ciuchy a na cellulit i zwisy już postawiłam krzyżyk ![]() Nie jest to do ogarnięcia, dobrze, że nie muszę pięknie wyglądać nago i chłopa szukać
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzałam tą Here i Mizona na Allegro, są tylko próbki
![]() Jeśli chciałabym pełnowymiarowe opakowanie, to tylko eBay zostaje? Nie kupuję na eBayu.... |
|
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będziem zgłębiać - jedziemy gdzieś za ok miesiac jest czas na rezerwacje itp - aleście mi zrobiły dzień - choć i tak był udany nadrabiam po stronie ![]() Matejko i Mehoffer odpadajo bo bylim znamy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-10 o 21:40 |
||
|
|
|
#1640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale z ptakiem ptakiem czy ptakiem ptakiem
?Cytat:
![]() Daj znać jak sie sprawują jak dojda ![]() Mówisz i masz próbasy ![]() http://allegro.pl/tony-moly-probka-h...143753784.html A...taki jeden ml probkowy starcza na conajmniej 2 - 3 razy jak nie lepiej, przynajmniej mi Cytat:
Jak już doszłam do tego że figurę mam lepszą niż niejedna nastolatka ( tfu,żeby niebyło,że taka super...nie jest super, tylko dzisiejsze nastolatki jakieś takie odzywione dobrze) to sie molestuje rożnymi ulepszaczami i ujędrniaczami...tylko jeszcze musze coś ekstra na cycki znależć bo zaczęły uciekać w dol ![]() Cytat:
Zawsze możesz poprosić kogoś milego o zakup, tak jak ja zazwyczaj czynię
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-04-10 o 21:39 |
|||
|
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nic mi nie mów, od miesiąca katuję cielsko na siłowni, piję białko (ostatni tylko z wodą) nie żre i ...... przybrałam Cytat:
taki kolorowy włos
|
|
|
#1642 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja po prostu nie wierzę, że się ujędrnię bom od nastolatki była sflaczała... Na plażach nie bywam, Kruszynka się nie zna a do piachu bliżej niż dalej. Więc wolę poleżeć, poczytać i pojeść niż się kremować
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak na cycki znajdziesz to się podziel wiedzą
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz na tapetę biorę te rozświetlające ![]() Flo Znaczy się, różnokolorowy? W istocie, taki jest ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-04-10 o 21:54 |
|
|
|
|
#1645 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze, bo 10 lat temu taką sukmanę kazałam se uszyć i wyglądałam jak baba z saloonu - zrobiłam furrorę na weselu u kumpeli - i ja sie boję tych halek - jak je widzę to uciekam - ale jak mówię - efekt na Cię w obecnej dekadzie może być cudny - jedna rada - mierzyć na się 2. 3. Cytat:
wyglądasz rewelacyjnie - kolor włosów typ fryzura - jak gwaizda kina - powinnaś bywać w tefałenie zamiast tych pożal się borze pogodynek Cytat:
yyyy zapomniaąłm o co cho z zaczepianiem? o które jakie zaczepności chodzi ![]() bo są różne ale od kiedy mam popiół na włosach jest cudnie ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
przeca wszyscy wiedzo ze mięśnie są cięższe od tłuszczu i że po siłowni wagowo się przybiera - po siłowych cwiczeniach a białko to budulec mięśnia więc NIE ODCHUDZA a jedynie buduje mięśnie - jesteś mniej tłusta - a ważą mięśniorki - zawsze tak jest po siłowni - ZAWSZE Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-10 o 22:01 |
||||
|
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tefałenie nie będę, ale jutro idę na targi pracy, zawsze to coś |
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
z adnotacją że Ju widziałąbym w kombinezonie, pomarańczu lub czarno czerwieni - ale Ju jest do kombinezonu jednak chyba za niska, i nie wiem czy czarny z czerwonym to nie nazbyt zwyczajnie, ale tak ją widziałam na żywo i jest szalenie widoczna acz elegancka, stąd moja propozycja na kolor - pomarańcz lub fuksja - zapamiętywalny - kojarzący się, docelowy względem wystawy |
|
|
|
#1649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego
![]() Peeling sodowy testowałaś? Nie działa? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wogle większość bb ma malo odcieni, maja sie dopasowywać do naszych ![]() Jak Ty znajdziesz, tez sie dziel ![]() a...wogle ten bb z Hery ma odcien 1 i 2 . Ja jestem jasna i wtopil sie idaelnie i woglle och i ach. Koleżnaka z ciemniejszą dużo, wogle iny typ i odcień , podkradła mi 3 ostatnie probki, i było jeszcze wieksze och i ach, jak zuzyła to stwierdzila że po kiego ma testować inne, bierze to. I kupiła pelny wymiar ![]() wiadomo,że sa i tempe, podkreslające wszystko co nie trzeba i robiace maske totalną badziewia...no jak ze wszystkim... |
|||
|
|
|
#1650 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- jefce nie sprawdzałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

to co jestem w stanie ogarnąć to płyn do zmycia łocóf , miciel do reszty , krem na noc na dzień i po łocy i czasem jak sobie przypomnę piling
a, jak tak porównuję z Waszymi wywodami, tylko podstawowe czynności wykonuję