Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 18:20   #2101
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Z tym becikowym faktycznie popieprzyli, dużo osób przez ten wyznaczony próg się niestety nie łapie...

My się na szczęście załapiemy, do tego wpadnie kasa z mojego ubezp i Tż, każdy grosz się przyda

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:38   #2102
kruszynka86
Raczkowanie

Hej witam się z łóżka...przeziębienie mnie złapało niestety, normalnie to bym pewnie do pracy poszła ale teraz wiadomo, choć leżenie to dla mnie męczarnia......

Jutro nareszcie wizyta, trochę się boję to by był początek lub środek 11 tyg. teraz ma być określone kiedy w końcu ta owulka była

Od kilku dni pobolewa mnie w dolnym odcinku kręgosłupa, wiecie może coś na ten temat?

Gratuluje wszystkich wizyt i usg, zdrówka dla waszych dzidziaków

Acha a tym bólem zęba to niby nadwrażliwość i szyjki się poodsłaniały... kupiłam pastę meridol oby pomogła

Trzymajcie kciuki za wizyte, bo już się stresuje

ślub kościelny 2.06.2012 r.

II 23.02.2013 r.
Krzyś

kruszynka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:49   #2103
annayake
Przyczajenie

Witajcie.
Ja po dzisiejszej wizycie mam mega doła, bo znowu miałam podwyższone ciśnienie (co u mnie podczas mierzenia przez pielęgniarkę lub lekarza jest normalne)... ale nie udało mi się uspokoić i gin troszkę mnie nastraszył, że jeśli do ok. 20 tygodnia nadal będzie to ciśnienie tak wariować to skieruje mnie na obserwację do szpitala ogólnie dziś mega dół i przygnębienie u mnie panuje. Ale to może też hormony na to wpłynęły.

pozdrawiam i dużo słoneczka życze

TP 04.12.2013
annayake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:54   #2104
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Przyszłam trochę ponarzekać. Fatalnie się dziś czuję, od rana kilka razy wymiotowałam. Najchętniej przespałabym cały dzień. Nie wiem jak pojadę na studia w week

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:58   #2105
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynka86 Pokaż wiadomość
Hej witam się z łóżka...przeziębienie mnie złapało niestety, normalnie to bym pewnie do pracy poszła ale teraz wiadomo, choć leżenie to dla mnie męczarnia......

Jutro nareszcie wizyta, trochę się boję to by był początek lub środek 11 tyg. teraz ma być określone kiedy w końcu ta owulka była

Od kilku dni pobolewa mnie w dolnym odcinku kręgosłupa, wiecie może coś na ten temat?

Kuruj się trochę odpoczynku nikomu jeszcze nie zaszkodziło lepiej to wyleż i wylecz.

Mocno ściskam za wizytę.

Hmm mnie też czasami plecy pobolewają jak np. za długo stoję, muszę często zmieniać pozycje i wtedy jest ok

Cytat:
Napisane przez annayake Pokaż wiadomość
Witajcie.
Ja po dzisiejszej wizycie mam mega doła, bo znowu miałam podwyższone ciśnienie (co u mnie podczas mierzenia przez pielęgniarkę lub lekarza jest normalne)... ale nie udało mi się uspokoić i gin troszkę mnie nastraszył, że jeśli do ok. 20 tygodnia nadal będzie to ciśnienie tak wariować to skieruje mnie na obserwację do szpitala ogólnie dziś mega dół i przygnębienie u mnie panuje. Ale to może też hormony na to wpłynęły.

Na pewno ciśnienie Ci się ureguluje nie martw się na zapas

Ja tez dziś mam kiepski nastrój

Miki współczuję złego samopoczucia mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie!

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-04-10 o 19:00
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 19:15   #2106
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam kciuki Nic się nie martw i zdaj jutro koniecznie relację. Mnie na przeziębienie pomógł prenalen. Coś mnie łamało ale wyszłam z tego obronną ręką.

Cytat:
Witajcie.
Głowa do góry. Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą. Mnóstwo osób ma tzw syndrom białego fartucha i podczas mierzenia ciśnienia przez lekarza jest ono wyższe niż zwykle. Dla swojego spokoju i wiadomości gina mierz sobie ciśnienie w domu i rób notatki, wtedy będziecie mogli ocenić czy faktycznie dzieje się coś niedobrego.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Przyszłam trochę ponarzekać. Fatalnie się dziś czuję, od rana kilka razy wymiotowałam. Najchętniej przespałabym cały dzień. Nie wiem jak pojadę na studia w week
Współczuję... oby szybko przeszło.

Wszystkie macie dzisiaj jakieś zkwaszone minki, a ja wręcz odwrotnie...
Zamiast gofrów zrobiłam sobie meeega wielkiego, grubachnego omleta z olbrzymią ilością bitej śmietany i sosu karmelowego to było cudowne przeżycie

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 19:17   #2107
Dzastin08
Wtajemniczenie

A mnie głowa zaczyna boleć...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-10, 19:58   #2108
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluje wszystkich wizyt i usg, zdrówka dla waszych dzidziaków

Acha a tym bólem zęba to niby nadwrażliwość i szyjki się poodsłaniały... kupiłam pastę meridol oby pomogła

Kuruj się Kregosłup też mnie bolał i nadal boli, nie wiem jaki jest powód ale czasem spać przez to nie mogę, a z racji że się w nocy budzę na siusiu to nie umiem nawet stanąć na nogi! Mi mąż rozmasowuje kręgosłup i wtedy jest lepiej
za wizytę!
Zębami miałam podobny problem w 8 tygodniu i poleciła mi pastę elmex- zadziałała

Cytat:
Witajcie.

syndrom białego fartucha? :P moze podsuń lekarzowi pomysł na holtera? moze ominie Cie szpital

Miki -

A moja rozmowa z szefem zakończyła się niczym . Zadzwonił i powiedział,że nie ma czasu na rozmowę, że mamy czas do końca miesiąca i zdążymy porozmawiać
Stary 2013-04-10, 19:59   #2109
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Widzę, że nie tylko mi dziś źle Mam nadzieję, że niedługo będziemy czerpać pełną radość z ciąży, bo przy złym samopoczuciu, mdłościach jakoś nie potrafię się z niczego cieszyć.

Wam też tak zimno? W mieszkaniu niby mam ciepło, a siedzę ubrana w gruby szlafrok, przykryta kocem i nadal mi zimno

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 20:46   #2110
annayake
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko mi dziś źle Mam nadzieję, że niedługo będziemy czerpać pełną radość z ciąży, bo przy złym samopoczuciu, mdłościach jakoś nie potrafię się z niczego cieszyć.

Wam też tak zimno? W mieszkaniu niby mam ciepło, a siedzę ubrana w gruby szlafrok, przykryta kocem i nadal mi zimno
Ja siedzę pod kocem w grubym swetrze i telepię się z zimna... i strasznie mnie mdli to chyba póki co najgorszy dzień...

TP 04.12.2013
annayake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:29   #2111
_Peggy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja siedzę pod kocem w grubym swetrze i telepię się z zimna... i strasznie mnie mdli to chyba póki co najgorszy dzień...
Współczuje kochana.

Po 16.00 zjadłam bułki z z dynią (3 ), popiłam mlekiem i do teraz mi na żołądku siedzą. Nie mogę ruchu zrobić bo mnie mdli. Nie mogę nawet gwałtownie wstać Dziewczyny doradzcie co zrobić by to pchnąć ... w dół
A wiecie jak mi smakowało

Mnie też plecy bolą. Okropnie Strach pomyśleć jak będą boleć jak brzuch będzie duży. No ale dla Dzidzi wszystko

Edytowane przez _Peggy
Czas edycji: 2013-04-10 o 21:39
_Peggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:48   #2112
agata8899
Raczkowanie

niestety-ciaza biochemiczna. byla ale zle sie zagniezdzila i niestety samoistne poronienie. Lekarz sprawdzil na usg ale juz nic nie widac.Kazal poczekac az sieskonczy okres i rozpoczac probe od nowa. To takie dziwne..Bylam jeszcze pare dni temu w ciazy a juz jej nie ma:CMusze sie pogodzic ze strata .Jak to lekarz mowi glowa do gory-za miesiac beda 2 kreski
agata8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:52   #2113
_Peggy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata8899 Pokaż wiadomość
niestety-ciaza biochemiczna. byla ale zle sie zagniezdzila i niestety samoistne poronienie. Lekarz sprawdzil na usg ale juz nic nie widac.Kazal poczekac az sieskonczy okres i rozpoczac probe od nowa. To takie dziwne..Bylam jeszcze pare dni temu w ciazy a juz jej nie ma:CMusze sie pogodzic ze strata .Jak to lekarz mowi glowa do gory-za miesiac beda 2 kreski
Przykro mi Kochana
Za miesiąc się uda. Na pewno
Stary 2013-04-10, 21:53   #2114
agata8899
Raczkowanie

Peggy..dzieki na pewno sie uda.
agata8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:08   #2115
domii29
Zakorzenienie

Z tego co tu wyczytałam widzę że nie tylko mnie od rana mdli... ogólnie uważam że to najgorszy dzień od kąd jestem w ciąży... czuje się okropnie.
Do tego dochodzi stres, jutro mam wizytę i pomimo tego że nic mi się nie dzieje panicznie boję się że coś może być nie tak
Trzymajcie jutro mocno kciuki !
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:16   #2116
_Peggy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Z tego co tu wyczytałam widzę że nie tylko mnie od rana mdli... ogólnie uważam że to najgorszy dzień od kąd jestem w ciąży... czuje się okropnie.
Do tego dochodzi stres, jutro mam wizytę i pomimo tego że nic mi się nie dzieje panicznie boję się że coś może być nie tak
Domiś nawet nie myśl że coś może być nie tak. Nie nakręcaj się. Ja głęboko wierzę że dobre emocje przywołują dobro. Więc myśl pozytywnie o Swojej Maleńkij Kruszynie. Najlepiej skup się na tym jak będzie wyglądać. Po kim odziedzicy oczy, a po kim kształt stopy

Będę myślami przy Tobie.
Stary 2013-04-10, 22:19   #2117
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Domiś nawet nie myśl że coś może być nie tak. Nie nakręcaj się. Ja głęboko wierzę że dobre emocje przywołują dobro. Więc myśl pozytywnie o Swojej Maleńkij Kruszynie. Najlepiej skup się na tym jak będzie wyglądać. Po kim odziedzicy oczy, a po kim kształt stopy

Będę myślami przy Tobie.
Dziękuję bardzo za wsparcie baaaardzo chcę tego dziecka i wydaje mi się że jeżeli bardzo czegoś chce to to jest za piękne żeby mogło się stać tak jak bym chciała... Poza tym jestem okropną panikarą, wizyty powinny być zdecydowanie częściej.
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:38   #2118
Amcizia
Rozeznanie

hejka troszke mnie nie bylo, mdlosci mnie skutecznie wykluczyly z zycia, tydzien po siwetach bylam u mamy wiec troche odzyzlam ale rzadko korzystalam z neta a po powrtocie do domu znowu to samo dobrze ze mam leki i dostalam jeszcze czopki jak bym duzo wymiotowala

dzis bylismy na wizycie u ginki, wyniki ok, dzidzius ma juz 3,15 cm dlugosci, serduszko bije 173.04/min. nasteona wizyta 30 kwietnia zbadaniem przeziernosci karku i wszytsko na nfz :0 fajna ta moja przychodnia opieka jak prywatnie a wszystko na nfz jak będe mieć więcej siły to dodam zdjecia dzidziusia

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png

Amcizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 23:01   #2119
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi, ale głowa do góry następnym razem na pewno sie uda
Dobrze, że byłaś u lekarza, przynajmniej wiesz co i jak.

Cytat:
współczuję samopoczucia

Kochana myśl pozytywnie bo to dobre dla dzidzi, na pewno wszystko będzie dobrze Kciuki zaciskam i czekam na dobre wieści

Cytat:
Napisane przez Amcizia Pokaż wiadomość
hejka troszke mnie nie bylo, mdlosci mnie skutecznie wykluczyly z zycia, tydzien po siwetach bylam u mamy wiec troche odzyzlam ale rzadko korzystalam z neta a po powrtocie do domu znowu to samo dobrze ze mam leki i dostalam jeszcze czopki jak bym duzo wymiotowala

dzis bylismy na wizycie u ginki, wyniki ok, dzidzius ma juz 3,15 cm dlugosci, serduszko bije 173.04/min. nasteona wizyta 30 kwietnia zbadaniem przeziernosci karku i wszytsko na nfz :0 fajna ta moja przychodnia opieka jak prywatnie a wszystko na nfz jak będe mieć więcej siły to dodam zdjecia dzidziusia
oby szybko Ci przeszło to złe samopoczucie

świetnie
Super, że masz tak fajną przychodnię

Mi wieczorkiem trochę sie samopoczucie poprawiło przy mężu
Spokojnej nocy
Stary 2013-04-10, 23:18   #2120
Nanusia76
Zadomowienie

Hej
Witam wszystkie nowe mamusie, gratuluje udanych wizyt
Dawno mnie tu nie było ale podczytuje na bieżąco U mnie stagnacja , żadnych wizyt , dolegliwości itp. więc nie miałam o czym pisać poz tym nie chciałam drażnić dobrym samopoczuciem . Normalnie nie do uwierzenia, energia mnie rozsadza, żadnych mdłości i nieprzyjemnych dolegliwości ciążowych. Obleciałam całą chałupę z odkurzaczem , mopem i innymi atrybutami perfekcyjnej pani domu , umyłam okna i tera zsiedzę z gilem przy nosie i kuruję się herbatką z imbirem i kardamonem .
Tż się ze mnie śmieje że skoro tak dobrze znoszę ciążę to może surogatką zostanę to on sobie wtedy kupi tego wymarzonego Land Rovera
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 01:01   #2121
Trele_Morele
Zakorzenienie

Rybko ; no ja mam ogromną nadzieje że będę znała płeć . To będzie 20 tydzień Najważniejsze jednak żeby wszystko było w porządku , już wiem jak będę panikowała przed ta wizyta - został równiutki miesiąc
Ktoś pytał czy mam jakieś przeczucia ? Mam ,że to dziewczynka . Chociaż wszyscy , mama , babcia znajomi mówią że to na pewno będzie chłopak ! Zobaczymy ..
Jeśli chodzi o zakupy , mam już buteleczki , sterylizator , kosz na pampersy , wanienke i takie tam .. Z konkretnymi zakupami czekam na UsG połówkowe i wtedy już ruszę pełną parą Nikt mnie nie powstrzyma
Co do wózka który wrzuciłaś , to jest straszny , kojarzy mi się z horrorem i sktrzypiącymi kółkami Ja upatrzyłam sobie taki .. Kosztuje masakryczne pieniądze , tutaj w UK , w Polsce i nawet sprowadzany od producenta z Holandii nie mniej .. Będę musiała poszukać innego ale ciężko mi jakoś jak ja już znalazłam swój ideał Co myślicie ? http://www.quinny.com/pl-pl/w%C3%B3zki/moodd/

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 07:48   #2122
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi,ale to sie niestety na poczatku zdarza czesto.Zanim zaszlam tez mialam dwa takie samoistne poronienia.

Cytat:
Dziewczyny,bez paniki.Wiekszosc dzieci przychodzi zdrowa na swiat
Mi tez niedobrze-pomagaja spacery na swiezym powietrzu.Najgorzej jak usiade przy kompie,wtedy wszystko sie kreci i mdli mnie okropnie.
Cytat:
Napisane przez Nanusia76 Pokaż wiadomość
Hej

Tż się ze mnie śmieje że skoro tak dobrze znoszę ciążę to może surogatką zostanę to on sobie wtedy kupi tego wymarzonego Land Rovera
No poczekaj to dopiero poczatek ciazy Ale faktycznie sa kobiety,ktore cala ciaze na nic sie nie skarza i czuja sie super.To mniejszosc wiec mozesz czuc sie zaszczycona

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
R
Co do wózka który wrzuciłaś , to jest straszny , kojarzy mi się z horrorem i sktrzypiącymi kółkami Ja upatrzyłam sobie taki .. Kosztuje masakryczne pieniądze , tutaj w UK , w Polsce i nawet sprowadzany od producenta z Holandii nie mniej .. Będę musiała poszukać innego ale ciężko mi jakoś jak ja już znalazłam swój ideał Co myślicie ? http://www.quinny.com/pl-pl/w%C3%B3zki/moodd/
To tez moje marzenie.W Niemczech maja w duzych miastach i sa naprawde super.Nie wiem tylko jak jest pozniej,czy siedzenia nie sa za plytkie dla starszych dzieci.
My mamy po synku hartana.Duzy ale to kombi wiec spacerowka i gleboki w jednym.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 08:24   #2123
olenka1304
Raczkowanie

Witajcie u mnie z rana wszystko ok jak narazie rowniez nie mam mdlosci chociaz mozr jak bym miala to bylabym spokojniejsza. Wózek bardzo świetny chociaz cena tez super wysoka . Ja wozek chyba bede miala ok znajomej zobaczymy.
Bardzo mi przykro ze to ciaza biochemiczna ale nastepnym razem napewno sie uda dobrze ze bylas u lekarza.
U mnie pogoda dzisiaj brzydka zobaczymy czy sie rozkreci.
olenka1304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:15   #2124
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:

Bardzo mi przykro
Ale dobrze,że poszłaś do gina...,no i życzę dalszego powodzenia w postaci II kreseczek

Gratuluję udanych wizyt!

Domi- 3mam kciuki za wizytę, o której masz?

A my wczoraj do późna skręcaliśmy szafkę, tzn Tż skręcal a ja dopingowałam hah.Dziś widziałam,że ledwo wstał jak o 6 mu budzik zadzwonił...

No i zamówiłam sobie wczoraj balsam na rozstępy plamersa

Zaraz niestety muszę się brać za porządkowanie tej szafki....

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-11, 09:30   #2125
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi, to się często zdarza, zazwyczaj dziewczyny nawet nie wiedzą w takiej sytuacji, że były w ciąży. Wiem, że łatwo się mówi, ale głowa do góry! Pomyśl sobie, że jesteś zdolna zajść w ciąże. Tylko dzidziuś nie dał rady sie ulokować. Następnym razem musi się udać! Uwierz w to i po okresie - do roboty!

Cytat:
Napisane przez Nanusia76 Pokaż wiadomość
Hej
Witam wszystkie nowe mamusie, gratuluje udanych wizyt
Dawno mnie tu nie było ale podczytuje na bieżąco U mnie stagnacja , żadnych wizyt , dolegliwości itp. więc nie miałam o czym pisać poz tym nie chciałam drażnić dobrym samopoczuciem . Normalnie nie do uwierzenia, energia mnie rozsadza, żadnych mdłości i nieprzyjemnych dolegliwości ciążowych. Obleciałam całą chałupę z odkurzaczem , mopem i innymi atrybutami perfekcyjnej pani domu , umyłam okna i tera zsiedzę z gilem przy nosie i kuruję się herbatką z imbirem i kardamonem .
U mnie też zero objawów i niedogodności, czuję się znakomicie tylko czasem mam lenia, ale dzisiaj już prawdziwa Wiosna! Piękne słoneczko i 12 stopni na plusie. Jestem cała w skowronkach. Gdyby nie delikatny lęk, który ciągle odczuwam, było by całkowicie bosko.

Dziewczyny bardzo Wam współczuję złego samopoczucia, mdłości i tych wszystkich złych rzeczy Życzę wszystkim, żeby jak najszybciej te dolegliwości się skończyły i pozostała tylko radość z odmiennego stanu.

Miłego dzionka!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:31   #2126
anulka2205
Wtajemniczenie

Przykro mi Agata i życzę, żeby za miesiąc już tylko lepiej było

Domi kciuki mocno trzymam, jeśli ktoś jeszcze dziś wizytuje to również

Nam tez wczoraj regał przywieźli, ale jeszcze nie ma czasu, zeby to poskręcać, bo mam sporo roboty papierkowej niestety terminowej, więc najpierw musze to oddać, potem porządki tym sposobem ciągle żyjemy z szafą na podłodze

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:38   #2127
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie cała w skowronkach

Dzidzia ma już 4,32 cm, serduszko pięknie bije, wszystko na swoim miejscu
Kosmówka już się przykleiła, dupka kazala odstawić więc wszystko oki
Kartę ciąży mi założy w domu i da mi na następnej wizycie, strasznie się z tym ociąga.
30.04 kolejna wizyta.

A oto moja kruszynka
i gratulacje dla pozostałych wizyt

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Hej witam wszystkie mamusie te, które już dołączyły i te które mają zamiar dołączyć
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt super że serduszka biją cudowne uczucie prawda??
Ja się już doczekać nie mogę 15 kwietnia w końcu zobaczę swojego bąbelka i mężuś zobaczy bąbelka albo bąbelinkę, ostatnio widziałam w 8 tyg, a teraz będzie już 14 i to będzie genetyczne więc na o wiele lepszym sprzęcie niż mój gin ma u siebie w gabinecie, na NFZ, bo oczywiście prywatnie ma sprzęt niebo lepszy.
Kurcze piękne macie brzuszki, ja mam wrażenie że jeszcze trochę mam odruch wciągania brzucha bo jak nie wciągam to jest taki fajny. Ale wczoraj moja szwagierka dotknęła brzuszka i powiedziała że może jeszcze go aż tak nie widać od razu ale czuć już pięknie

Aaaaaaa nie pochwaliłam Wam się że kupiłam sobie spodnie ciążowe, wyczaiłam na allegro, używane, w super stanie za 35 zł z przesyłką, naprawdę się cieszę, bo doszły już i są super.

Ktosiula trzymam kciuki daj znać po wizycie.
Przepraszam że rzadko się odzywam ale powiem Wam że mam sporo teraz na głowie na uczelnie, a nie chce mi się niemiłosiernie, a jak przyjeżdżam do domu jest 18, zanim coś zjem, odpocznę chwilę to w sumie robi się wieczór i najchętniej wpakowałabym się do łóżeczka i tak mi mijają dni.
mi moja gin mówiła że 14 tydz to na genetyczne za późno, że najpóźniej 13 tydz i mnie wciskała pomiędzy inne pacjentki bo bała się że kilka dni później już dzidziek będzie za duży, no ale ja oprócz usg robiłam jeszcze test papp-a i wyniki z usg i tego testu wprowadza się do specjalnego programu i on wylicza prawdopodobieństwo ryzyka pewnych chorób.

agata trzymam kciuki za nast cykl, domyślam się że Ci teraz ciężko ale czasem jest tak że organizm sam wie co dla niego dobre, może coś się źle komórki podzieliły i dzidzia byłaby chora i dlatego doszło do poronienia.. w ogóle dlatego nie radzi się robienia testów ciążowych przed dniem spodziewanej miesiączki bo b duży procent zarodków się nie zagnieżdża i lepiej tak jakby tego nie wiedzieć..... trzymaj się kochana

Trele co do wózka to ciekawy ale te 3kołowe mnie nie przekonują... u nas dziadki podjęły się sprezentować wózek więc może poszalejemy

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:46   #2128
Dzastin08
Wtajemniczenie

Anulka,a Ty kiedy masz wizytę?

U Nas też dziś cieplutko

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-11, 09:54   #2129
anulka2205
Wtajemniczenie

Ja niby w poniedziałek, ale nie wiem czy sobie nie przyśpieszyć troszkę bo mój gin. nie zapisuje tylko się idzie pon. śr. albo piątek i przyjmuje wszystkich, a kazał za miesiąc czyli w pon, no ale piątek to prawie jak poniedziałek, nie?

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:58   #2130
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Ja niby w poniedziałek, ale nie wiem czy sobie nie przyśpieszyć troszkę bo mój gin. nie zapisuje tylko się idzie pon. śr. albo piątek i przyjmuje wszystkich, a kazał za miesiąc czyli w pon, no ale piątek to prawie jak poniedziałek, nie?
A no baa, 3 dni w tą czy w tamtą różnicy nie robi

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości