|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zuzana Light
idź Ty już spać dzisiaj
![]() nie dramatyzuj- ładnie lecisz ze Zwowami, radzisz sobie z ćwiczeniami, masz motywację- jest dobrze!!! a że kondycyjnie nie dajesz radę w końcówce Zwowa, który jest na pdsumowanie całego roku??? Hania... ![]() za 3 miesiące pochwalisz sie nogami w lipcowym słońcu ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- ...się rozpisałam strasznie na wszystkie posty, a mój Zwow gdzie? ![]() 30sty (1szy) dziś zrobiłam -polubiliśmy się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Rzabbocop
|
Hania ja się założę, że już masz, tylko się czepiasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Wtajemniczenie
|
węszę podpuszczanie
![]()
![]() |
#2014 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nałożyłam wczoraj 12 kg..i nie mogłam tego jedną ręką podnieść. Ale dziś zrobię tą 62- z 8 kg!! Czy ja wiem....ja mam wrażenie że mi te mięśnie jakoś ten brzuch w ryzach trzymały. Nie rozlewałam się na boki. W 8 miesiącu ciąży normalnie brzuszki mogłam robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To było podsumowanie roku....aaa....no to ja sobie miesiąc tym podsumowałam. Czyli suma sumarum mogę się cieszyć że mam taką kondychę ![]() Wszystko się wzięło stąd że kupowałam wczoraj kostium kąpielowy i moje nogi bardzo mnie zdenerwowały. Zupełnie nie pasują do reszty ciała ![]() No waidomo że się czepiam ![]() ![]() nieee, nieee; nie o tym, nie o tym ![]()
![]() |
#2015 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie panikuję, dzieki. Albo mam krzywy cm, albo źle zmierzyłam za pierwszym razem.
Jestem "twardsza" ciuchy sa luźniejsze, jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na jutro lub sobote też go machnę jeszcze ![]() Hania, Ty kupowłaś hantle niedawno? Co konkretnie? Pokazywałaś? Ja mam mężowskie na razie, ale ona mają takie sterczące zapinane motylki i na przykład wczoraj przy zwowie 2 było mi trudno z pierwszym ćwiczeniem. Poza tym niedługo talerze się skończą do dokładania ![]() Cytat:
![]() ![]() A ile wzyła Twoja corcia po urodzeniu? Bo mam jedną "żylastą" kumpelę, szczupłą i z ładnym brzuchem, ale w ciąży miała brzuch wielki, a dziecko ponad 4 kg wazyło ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj nr 2 zrobiłam - no ten też daje radę, co tu dużo mówić, pot się leje ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-04-11 o 08:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz bym te kupiła http://allegro.pl/zestaw-hantli-hant...132132090.html. Córa była standardowa 3400. Tylko długa bardzo 59 cm. Mi pot wczoraj dosłownie kapał z czoła na matę ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2013-04-11 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Rzabbocop
|
Ja w ciąży miałam wieeeeelki brzuch
![]() ![]() pod koniec ciąży wyglądałam jak w 12 m-cu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2019 |
Rzabbocop
|
Myślę, że dużo zależy od "zawartości brzucha"
![]() u mnie wody 2,5 kg (ważyłam się przed i po odejściu) dziecko 4.660 łożysko 1.700 gdzieś się to musiało zmieścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2021 |
Rzabbocop
|
Miesiąc przed porodem
![]() ![]() I moja starsza z 3 dniową młodszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakie fajne brzdące ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() jak chodziłam do szkoły rodzenia jakoś w 7 m-cu to w szpitalu często pytali czy przyszłam rodzić i czy to bliźniaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Raczkowanie
|
wlasnie ledwo 2 rundy zrobilam z zwowu 62...masakra. mialam 6 kg wiec chyba to mnie wykonczylo i nie mialam sily na kolejna runde. wstyd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Raczkowanie
|
Cześć, jestem nowa w tym wątku, chciałabym rozpocząć treningi z Zuzanną, ale nie wiem od czego zacząć... Pomożecie?
![]() Mam 160 cm i 57 kg. Od listopada ćwiczyłam z Ewą Chodakowską (początkowo skalpel, potem w zdecydowanej większości killer) jednak te ćwiczenia niewiele mi pomogły. Zaczęłam tracić chęci i motywację do dalszego ćwiczenia... Postanowiłam spróbować z Wami ![]() Chciałabym spalić zbędny tłuszcz a moim największym kompleksem jest brzuch- otłuszczony, wystający, wyglądający jak u kobiety w ciąży. Które zwowy powinnam ćwiczyć? Czy trening powinien w sumie trwać godzinę, czy jest mozliwość krótszych męczarni? Jestem w stanie ćwiczyć sumiennie, codziennie lub co dwa dni. Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest realna szansa krótszych "męczarni"... ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Dalej jest taka duża?
![]() |
#2027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() he he, nie dziwię się tym pytaniom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moja kruszynką była ![]() Cytat:
To ja miałam 107 cm tuż przed porodem. Do 25 tyg to w ogóle nie było widać że w ciąży jestem. Ogólnie mocno przytyłam bo 18 kg- ale brzuch malutki.
![]() |
#2029 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj robilam zwow 31 i nie mam pojecia co robilam nie tak, ze skonczylam 6 minut pozniej (niz zuzka)
![]() ![]() nie wiem dlaczego ale moje nogi sa takie ciezkie. najbardziej to uda. ciezko mi je "ciagnac". ciekawe od czego to... przetrenowanie raczej nie bo cwicze tylko zuzke co drugi dzien
#2030 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Trochę ważyła Twoja córka mój ważył 4.3 ja w obwodzie miałam 130cm hehe wszyscy myśleli że trojaczki mam a od siódmego miesiąca w każdym sklepie panie pytali za ile dni rodze jak mówiłam ze za dwa miesiące to były w szoku.
#2031 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Proszę: 1. przysiad 2. martwy ciąg na prostych nogach 3. Wyciskanie sztangielek leżąc na ławce skośnej 4. wiosłowanie w podparciu o ławkę-m.górnego grzbietu 5. Unoszenie bokiem w górę sztangielek 6. wspięcia na palce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję, a robiłaś na swoim max obciążeniu? ile serii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Rzabbocop
|
Ćwiczyłam z małym obciążeniem ale powoli i dokładnie, skupiałam się na technice
robiłam to obwodowo 2-3 obwody Przyjęłam że skoro i tak podnoszę wiele razy dziennie starszą córkę to spokojnie mogę ćwiczyć z ciężarem takim jak jej waga i tego się trzymałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() BLOG FITNESSOWY BLOG MACIERZYŃSKI INSANITY 24/60 30 day shred - done ![]() 6Weeks Six-Pack -DONE ![]() ![]() SQUAT 30/30 ![]() ![]() KILLER ABS - DONE ![]() Ćwiczę z Zuzką ![]() ![]() Trening siłowy <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]()
![]() |
#2037 | |
Raczkowanie
|
ahhhhh, dzięki kochana
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rzabba- jeśli po dwóch ciążach (po ostatniej 'jakby bliźniaczej' ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj mam ciezki dzien, bo od rana jestem polprzytomna po calotygodniowych praktykach na oddziale w szpitalu... dzisiaj jeszcze ide na odpytke
![]() ![]() po powrocie szybko robie zwow-a (dzisiaj 32) i musze sie ogarnac troche, bo szykuje sie wieczorne wyjscie. nie wiem jak dam sobie z tym wszystkim rade :p
#2039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja bym dzisiaj chciała mieć w planach wieczorne wyjście ![]() U mnie na tapecie wczoraj zwow 38 - kolejny konkret, coś ostatnio same fane wyłapuję ![]() ![]() Zuzka fajne miny na poczatku strzelała ![]() Ile ona ma lat w ogóle?
![]() |
#2040 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.