Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 20:56   #4531
lucy111
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem leży dobrze i nie wyglada na za ciasny. Musisz się w nim dobrze czuć. Ja mam trencz z h&m, ale jakoś za nim nie przepadam. Leży dobrze, jednak nie noszę go za często.

Fajny

Jestem w szoku, bo większość dziewczyny woli jednak długie włosy, ja niestety mam za szczupłą twarz do długich włosów i wygladam jak topielica (w gimnazjum miałam i dzięki Bogu je obcięłam).

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Zastanawiam się nadal nad białą, bo fajna by była na lato, tylko materiał jest dość gruby.
Bluza kosztowała chyba 69 zł, sukienka biała - 69, safari 99 zł.
Olcia super zestaw!
Dzięki za odpowiedź.
Szkoda, że u mnie nie było tych bluz, bo z kuponem by wyszło całkiem korzystnie.

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Fajne w tej drugiej I bluzka też mi się podoba. Gratuluję prawka

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Też mam swój ulubiony kolor z Celii i lubię te pomadki, nawilżaja usta i chwilę się trzymają i ta cena . Fajnie że zapanowała "moda" na polskie dobre i tanie kolorowe kosmetyki (eveline, pease, vibo).
Wiele polskich kosmetyków wcale nie odbiega jakością od tych drogich zagranicznych. Są tylko mniej rozreklamowane i czasem mają mniej atrakcyjne opakowania. Szkoda tylko, że niektóre polskie kosmetyki są tak trudno dostępne. Pomadki z Celii szukałam już kilka miesięcy, znalazłam dopiero w małym, osiedlowym sklepiku z kosmetykami.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:00   #4532
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zestawy Co do trencza z Mango - rzeczywiście, może spróbuj zawiązać tak jak Katia proponuję, ja tak robię z moim płaszczem zimowym. Robisz z jednej strony pentelkę i przekładasz (ale wytłumaczyłam, nie ma co ). Co do butów skracających nogi - też mam takie, tylko że czarne, ale się nie przejmuję

Hmm, a mi z kolei ta pierwsza mniej się podoba, skoro zwracasz uwagę na talię to druga jest idealna. A bluzka jest świetna!

Dla mnie leży dobrze Jedynie nie podobają mi się czarne lamówki, ale to już kwestia indywidualna.

Też super! Czy to woskowane spodnie? Ja dalej poluję na swoje idealne!

czarne botki do ciemnych spodni nie wyrządzają aż takiej krzywdy
Tak, woski wyprzedażowe z mango. Te i granatowe jeansy to ostatnio moje ulubione
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
udało mi się go sprzedać i sprzedawca zwrócił mi połowę jego ceny

zestaw super wróciłam ze spaceru i jest bosko na zewnątrz WIOSNA

Teraz utwardzacz muszę kupić go się nakłada na lakier czy pod lakier czy w ogóle bez lakieru?

idealnapogoda do biegania
To super, że Ci się udało

Ja nakładam na lakier albo na odżywkę, w zależności czym pomaluję.
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja już mam "red alert" jeśli chodzi o produkty Eveline. Kupiłam teraz tylko korektor. A ten roll on dobry jest?

Paulina Migotka - gratuluję!

Ja też dzisiaj w kurtce skórzanej wyszłam + wielki szalik oczywiście :P
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
też mam taki trencz ze śliskiego materiału, że normalnie przeciągnięty przez klamrę pasek się poluźnia, ja radzę sobie z tym tak, że przeciągam go przez klamrę dwa razy- nie wiem czy dam radę wytłumaczyć o co mi chodzi, ale przekładam pasek normalnie przez klamrę od strony lewej do prawej zaginam w lewo i przeciągam od strony prawej do lewej, dzięki temu dobrze się trzyma i nic się nie luzuje
Dzięki, nie wiem czy zrobiłam dokładnie tak jak Ty, ale chyba mi się udało
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Kolejny świetny zestaw
To ten szal z H&M? Bardzo ładnie się prezentuje
to ten szal
Cytat:
Olcia super zestaw!
Dziękuję

Żeby nie było tak ponuro, na ustach miałam czerwień
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:04   #4533
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Z Wibo świetne są szminki Elixir
O - popatrzę za nimi bo uwielbiam pomadki
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:07   #4534
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
O - popatrzę za nimi bo uwielbiam pomadki
Spróbuj, polecam, tylko nie przestrasz się opakowania
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:13   #4535
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Też go uwielbiam. Chyba ode mnie się zaczęło. Ostatnio znalazłam drogerię, w której kosztuje tylko 9.99. Teraz mam ochotę na podkład tej firmy Miałyście może z nim do czynienia ?

Tak, pamiętam, od Ciebie kupuję zawsze po 2op. bo nie chcialabym żeby mi go zabrakło. Oprócz genialnego przedłużenia trwałości lakieru daje świetny efekt hybrydy

Jestem ostatnio bardzo zabiegana, kończę zajęcia, załatwiam tysiąc spraw i sobie randkuję. Stąd ta moja nieregularna obecność, poprawię się

Ćwiczyłam przysiady dwa dni, ale przeczytałam tutaj, że rozbudowują uda, a tego wolałabym uniknąć:niee:, dlatego UWAGA dzisiaj zaczęłam biegać. Co prawda szybko się zmęczyłam, mnóstwo śniegu na dworze, ale liczą się dobre chęci .
Cytat:
ale uważaj bo bieganie rozbudowuje łydki
Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mi bieganie najbardziej pomogło wyszczuplic brzuch i talie ale fakt, łydki sie mogą rozbudować.

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
dzięki Wam zaczęłam robic przysiady-dzis dzien czwarty i wykupiłam karnet na siłownie i nie mogę sie ruszac....ale nic to dzisiaj tylko aeroby i luźniej troche
aaa i nie bójcie się że przysiady zrobią mega mięśnie-tłuszczyk się zgubi i mięśnie które już posiadacie będą bardziej widoczne...trzeba by było nie wiadomo jakiego obciążenia,żeby je rozbudowac.No i dieta oparta na dużej ilości białka( mięcho,,,inne plus suplementy) tak że cwiczyc nie marudzic
Eeeeejjj, nie uważacie że taka ładnie zarysowana łydka jest ekhm... sexy...? Mnie się to bardzo podoba oczywiście bez przechyłu w żadną stronę

katia84 czy ty kupowałaś może zegarek Geneva na ebayu? Albo w ogóle któraś z Was? Bo mam parę pytań

Dziewczyny, kolejna część wątku za pasem - tytuł proszę wymyślać
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:38   #4536
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z Wibo świetne są szminki Elixir Opakowanie jest paskudne (fuj, fuj, fuj, biały plastik plus różowe napisy które zdzierają się od samego patrzenia), ale jakość dobra Cena to 9-10zł bez promocji, na promocji około 6zł. Warto się im przyjrzeć w Rossmanie
Używam i polecam Mam dwa kolory - 02 (dosyć ciemny beż) i 04 (ciepły róż). Fajny też jest numerek 05 - taki typowy nude. Co do opakowania, to ani razu jeszcze nie udało mi się za pierwszym razem zamknąć Plastikowe dziadostwo. Kupiłam za 6zł na promocji.
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:41   #4537
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź.
Szkoda, że u mnie nie było tych bluz, bo z kuponem by wyszło całkiem korzystnie.

Wiele polskich kosmetyków wcale nie odbiega jakością od tych drogich zagranicznych. Są tylko mniej rozreklamowane i czasem mają mniej atrakcyjne opakowania. Szkoda tylko, że niektóre polskie kosmetyki są tak trudno dostępne. Pomadki z Celii szukałam już kilka miesięcy, znalazłam dopiero w małym, osiedlowym sklepiku z kosmetykami.
Mogę Ci ją kupić jeśli chcesz, z paragonem oczywiście.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:44   #4538
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Zazdroszczę Ci
Kurcze, ja kupiłam ten czarny żakiet z mng ostatnio i cały czas wisi w szafie z metkami. nie powinnam sobie pozwalać na kolejną marynarkę.. W ogóle myślisz, że do jeansów będzie spoko wyglądać? bo one dominują w mojej szafie, a wydaje mi się, że to połączenie materiałów może nie być do końca trafione
Powiem szczerze, że nie widziałam tej marynarki na żywo także trudno mi powiedzieć . Może do wosków ?

Cytat:
On jest absolutnie rewelacyjny, tak więc dziękuję za polecenie
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Też mam takie i też z Lidla Tylko ja wybrałam szare z fioletowymi dodatkami
hahaha piątka!

Cytat:
to wrzucam jeszcze dzisiejszy zestaw z wizyty u lekarza w cienkiej kurtce
Super
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 22:05   #4539
caarolaaa
Zakorzenienie

Migotko - pierwsza sukienka super, bardzo dobrze w niej wyglądasz a bluza jestem oczarowana

Wybieracie się w sobotę na zakupy ze zniżkami Glamour ?
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 22:10   #4540
Stace
Zakorzenienie

To ja pomęczę jeszcze o te woskowane rurki . Wiecie gdzie są oprócz Zary? Bo mi w końcu psychika siądzie przez nie, szukam i szukam .

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 22:19   #4541
jutka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładnie leży na Tobie, chociaż mi się w nim nie podobają te czarne elementy... Ale poza tym jest fajny
Cytat:
Dla mnie leży dobrze Jedynie nie podobają mi się czarne lamówki, ale to już kwestia indywidualna.
jakość szczególnie nie przeszkadzają mi te czarne lamówki, chociaż wolałabym cały beżowy, ale ciężko znaleźć mi taki który będzie idealny i dobrze leżał.. Chciałam kupić ten który ma Katia z mohito ale u mnie oczywiście sprzedano wszystkie w tamten weekend;/
jutka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 22:55   #4542
olka900
Rozeznanie

Cytat:

Bardzo fajny zestaw, szaliczek jaki ładny
Stary 2013-04-12, 06:08   #4543
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Eeeeejjj, nie uważacie że taka ładnie zarysowana łydka jest ekhm... sexy...? Mnie się to bardzo podoba oczywiście bez przechyłu w żadną stronę

katia84 czy ty kupowałaś może zegarek Geneva na ebayu? Albo w ogóle któraś z Was? Bo mam parę pytań

Dziewczyny, kolejna część wątku za pasem - tytuł proszę wymyślać
Na temat zegarka czy na temat zakupów na eBayu ? Bo wiem od koleżanki wiem, że sam zegarek to dziadostwo Generalnie jak dla mnie to 50zł za zegarek mówi samo za siebie.

A niech mnie, jest 7:08 i już 10 stopni, wyciągam trencz !
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 06:35   #4544
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Na temat zegarka czy na temat zakupów na eBayu ? Bo wiem od koleżanki wiem, że sam zegarek to dziadostwo Generalnie jak dla mnie to 50zł za zegarek mówi samo za siebie.

Ja byłam w tenczu już wczoraj

Nie wiem czy widziałyście prognozy na najbliższe dni ? Ponoć zaraz lato
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 06:59   #4545
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:

Ano właśnie, moja koleżanka ma 2 - srebrny i złoty, nosi je bardzo często - nie ścierają się, ładnie błyszczą i ogólnie zrobiły na mnie dobre wrażenie dla mnie złoty zegarek to jednak chwilowa fanaberia, chyba jednak nie zainwestuję w MK, stąd zainteresowanie Genevą
Mam parę pytań odnośnie konta na ebayu bo nie mam, nie zakładałam i nie wiem na co zwracać uwagę:prosi :

U mnie dziś też ładnie, jestem już po joggingu i przysiadach
Stary 2013-04-12, 07:04   #4546
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

ja mam ale ten silikonowy, podaj aukcję na którerj znalazłaś srebrny

Konto na ebay możesz założyć nawet na polskim ten login i hasło działa też na zagranicznych
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 07:09   #4547
Madzia_M77
Zadomowienie

proszę
http://www.ebay.com/itm/GENEVA-metal...item43b9ef0b99

i bez diamentów
http://www.ebay.com/itm/Geneva-Boyfr...item2c6e00d119

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-04-12 o 07:10
Stary 2013-04-12, 07:59   #4548
Ag4
AGA :)

Cytat:
Przede wszystkim moim zdaniem żakiety ze stradiego są kiepskiej jakości... strasznie się gniotą, materiał mechaci. Warto poczekać do wyprzedaży w Zarze albo dołożyć trochę i kupić np. w Mango
trzech marynarek stamtąd się pozbyłam

Wrzucam zdjęcie płaszcza z Mango i butów plus dwa zestawy, które różnią się tylko górą wiem, botki skracają nogi
I bardzo spodobał mi się żakiet w Mango, co o nim myślicie?
Co do jakości się nie wypowiem bo ze względu na rozmiarówkę nigdy nie miałam, ale rzeczywiście nie wyglądają na jakoś specjalnie dobre gatunkowo

Bardzo fajne zestawy

Cytat:

Zahaczyłam dziś o reserved i mierzyłam 2 sukienki. Jedna to biała, delikatna (wklejałam ją w liście must have tutaj), druga taka bardziej w stylu safari, szmizjerka. Niestety nie jestem do nich przekonana, ja źle wyglądam w sukienkach. Co myślicie? Mierzyłam też bluzę, ale taka sobie. Tak chcę nosić sukienki, ale mój brak talii mnie dobija. Jedynie sukienki z mocno zaznaczoną talią, przez rozszerzany dół leżą ok.
Ta safari jest ok, ale ta biała brzydko na Tobie leży
Bluza jest świetna!!

Cytat:
Napisane przez jutka555 Pokaż wiadomość
ja z kolei kupiłam trencz w reserved ale nie wiem czy nie jest za ciasny przymierzałam kilka ale w każdym mi coś nie pasowało i ten był najbardziej możliwy z tych wszystkich.. Co sądzicie?
Dobrze leży

Cytat:
Cześć dziewczyny
Znalazłam fajny blog http://www.hrhcollection.net/ i konto na youtube też polecam. Dla klasomaniaczek :P
jak Wam dzień mija? U mnie pogoda w kratkę z przewagą zachmurzenia :/
Fajny blog, zabioeram się za oglądanie

Cytat:
Jestem po zabiegu, nie taki diabeł straszny... tylko niedobrze mi na myśl, że mam tam ranę... Ale ludzie przechodzą gorsze rzeczy i żyją więc i mnie nic nie będzie
Zdrówka!

U mnie dzis dość ciepło, ale strasznie deszczowo. Przyjechałam do pracy w kaloszach.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 08:59   #4549
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Wiosna przyszła i mam nadzieję, że już się na dobre rozgości.

Dzisiaj u mnie +12 ( jak na razie ) to lubię, jeszcze, żeby słońce się wyłoniło za chmur i będzie pięknie

Wiem, że lubicie psiaki to podsyłam postęp wzrostowy Naszej Kluski i ekipy W przyszłym tygodniu zabieramy Kluska do domu !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie.jpg (12,2 KB, 78 załadowań)
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 09:44   #4550
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Dzisiaj u mnie +12 ( jak na razie ) to lubię, jeszcze, żeby słońce się wyłoniło za chmur i będzie pięknie

Wiem, że lubicie psiaki to podsyłam postęp wzrostowy Naszej Kluski i ekipy W przyszłym tygodniu zabieramy Kluska do domu !
Ale słodziaki przygotuj się na spanie w nocy z przerwami psie "dziecko" tak ma
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:45   #4551
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
U Was też dzisiaj tak pada? U mnie pogoda iście barowa, a tu czeka mnie jeszcze wystawanie na cmentarzu Mam nadzieję, że się przez to nie rozchoruję
Cały czas czekam na moje melisski i już mnie to czekanie zaczyna dobijać Cały czas mam przesyłkę "w przygotowaniu" A ja tu tak na te butki czekam

Cytat:
Dziękuję
bo materiał jest dziwny

Tak mi się też wydawało, że ten materiał jest taki nieco grubszy i sztywny Niemniej marynarka jest piękna

Bardzo fajny zestaw Ja jeszcze pomykam w płaszczyku

Cytat:
na razie zostawiam Muszę na pewno zwęzić rękawki, bo trochę za szerokie są

Pewnie ponoszę trochę i sprzedam
Kasiu, miałam się pytać Tobie o tę koszulę w paski Jaki jest jej materiał? Mogłabyś cosik o nim napisać?

Cytat:
Z Wibo świetne są szminki Elixir Opakowanie jest paskudne (fuj, fuj, fuj, biały plastik plus różowe napisy które zdzierają się od samego patrzenia), ale jakość dobra Cena to 9-10zł bez promocji, na promocji około 6zł. Warto się im przyjrzeć w Rossmanie
Też mam dwie pomadki z Wibo i jestem z nich zadowolona Fajne za małe pieniądze

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Wybieracie się w sobotę na zakupy ze zniżkami Glamour ?
Raczej nie, bo choć będę w Poznaniu, to jednak czas spędzać będę na uczelni W sobotę wprawdzie kończę szybciej zajęcia, ale umówiłam się o 14:00. Ma przyjechać do mnie dziewczyna, która jest zainteresowana zakupem mojej sukienki ślubnej

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

U mnie też cieplutko, ale za to deszczowo

Klusek jest boski Czyli już niedługo będzie u Was Pewnie już wyczekujecie go z niecierpliwością
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:46   #4552
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że nie widziałam tej marynarki na żywo także trudno mi powiedzieć . Może do wosków ?

Super

do wosków na pewno, muszę iść jutro i przymierzyć o ile jeszcze w tym mango koło mnie będą rozmiary to taki mniejszy sklep i tak jakby wpuszczają jakiś model i po paru dniach znika http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1365755919098 biało czarna wersja też fajna
Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Bardzo fajny zestaw, szaliczek jaki ładny

Cytat:

Dzisiaj ma padać, weź parasol
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Co do jakości się nie wypowiem bo ze względu na rozmiarówkę nigdy nie miałam, ale rzeczywiście nie wyglądają na jakoś specjalnie dobre gatunkowo

Bardzo fajne zestawy

Ta safari jest ok, ale ta biała brzydko na Tobie leży
Bluza jest świetna!!

Dobrze leży

Fajny blog, zabioeram się za oglądanie

Zdrówka!

U mnie dzis dość ciepło, ale strasznie deszczowo. Przyjechałam do pracy w kaloszach.
Dziękuję

Sprzedałam jedne czarne szpilki, te z bershki oddaję, została mi jedna para z zary trf... dopiusję porządne czarne szpilki do listy

fashionismypassion, pieskowi będzie na pewno wspaniale u Ciebie w domu, widać to w postach...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:00   #4553
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny
Znalazłam fajny blog http://www.hrhcollection.net/ i konto na youtube też polecam. Dla klasomaniaczek :P
jak Wam dzień mija? U mnie pogoda w kratkę z przewagą zachmurzenia :/
bardzo fajny blog

nie wiem czy znacie ale ja jako miłośniczka pasiaków uwielbiam tą stronkę:

http://la-mariniere.tumblr.com/
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 10:09   #4554
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
bardzo fajny blog

Fajny pasiasto mi się w oczach zrobiło
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:50   #4555
fashionismypassion
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40269910]Ale słodziaki przygotuj się na spanie w nocy z przerwami psie "dziecko" tak ma [/QUOTE]

Obawiam się, że pierwsze noce mogą być ciężkie Zaplanowaliśmy przyjazd Kluska do domu tak, aby proces zadomowienia przebiegł w miarę łagodnie. Trzymaj kciuki, żebym nie musiała nosić okularów przeciwsłonecznych przez nieprzespane noce

Cytat:
Hej
U Was też dzisiaj tak pada? U mnie pogoda iście barowa, a tu czeka mnie jeszcze wystawanie na cmentarzu Mam nadzieję, że się przez to nie rozchoruję
Cały czas czekam na moje melisski i już mnie to czekanie zaczyna dobijać Cały czas mam przesyłkę "w przygotowaniu" A ja tu tak na te butki czekam

U mnie też cieplutko, ale za to deszczowo

Klusek jest boski Czyli już niedługo będzie u Was Pewnie już wyczekujecie go z niecierpliwością
U mnie niebo dzisiaj od rana szarobure jest i zanosi się na deszcz.

Współczuję wizyty na cmentarzu.

Dziękuję Kochana czułam, że Ci się spodoba Tak w przyszłym tygodniu zabieramy go do domu. Czekamy z niecierpliwością to prawda, jak odwiedzamy psiaki z każdą wizytą jest się nam trudniej pożegnać.

Cytat:
fashionismypassion, pieskowi będzie na pewno wspaniale u Ciebie w domu, widać to w postach...
Olcia bardzo Ci dziękuję za tak miłe słowa Mam nadzieję, że będzie się mu u nas dobrze. Dołożymy wszelkich starań żeby tak było.

Jak to małżon stwierdził w odpowiedzi na pytanie - jakie mamy plany względem psa - nie mamy żadnych wyszukanych planów, poprostu szukamy przyjaciela ...

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:

cieszę się, że nie jestem osamotniona w sympatii do pasiaków

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40270384]Fajny pasiasto mi się w oczach zrobiło [/QUOTE]

To jest dopiero natężenie pasiaków

Uwielbiam pasiaki zwłaszcza w połączeniu bieli z granatem

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-04-12 o 10:45
Stary 2013-04-12, 11:03   #4556
Ag4
AGA :)

ale pasiastu thumbl

fassionmypassion piesek będzie się nazywać Klusek? czy to takie tymczasowe okreslenie?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:19   #4557
_Kari_
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40269910]Ale słodziaki przygotuj się na spanie w nocy z przerwami psie "dziecko" tak ma [/QUOTE]

o tak... śwęta prawda ;/ Stwierdzam że szczeniak to doskonały sprawdzian dla kogoś przed macierzynstwem...przetrwa sz szczeniaka... to jeseś w miarę gotwa na poświęcenie
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:24   #4558
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
ale pasiastu thumbl

fassionmypassion piesek będzie się nazywać Klusek? czy to takie tymczasowe okreslenie?
Tymczasowe

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
o tak... śwęta prawda ;/ Stwierdzam że szczeniak to doskonały sprawdzian dla kogoś przed macierzynstwem...przetrwa sz szczeniaka... to jeseś w miarę gotwa na poświęcenie
Coś w tym jest
Stary 2013-04-12, 11:26   #4559
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

dzięki kliknę sobie
ten drugi jest super ale dlaczego licytacja
Cytat:
Hej
Kasiu, miałam się pytać Tobie o tę koszulę w paski Jaki jest jej materiał? Mogłabyś cosik o nim napisać?
kompletnie nie znam się na materiałach bluzka niestety jest bez metek, ale jak na moje oko to poliester - całkiem wygodny

Cytat:

Sprzedałam jedne czarne szpilki, te z bershki oddaję, została mi jedna para z zary trf... dopiusję porządne czarne szpilki do listy
a dlaczego je oddajesz
ja się nad moimi zastanawiam, jak nie puszczą się na all to też je oddam, bo są mi za małe ale mam upatrzone buty w Mango Outlet jak nie znajdę innych ładniejszych to je kliknę
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:29   #4560
olka900
Rozeznanie

Cytat:

do wosków na pewno, muszę iść jutro i przymierzyć o ile jeszcze w tym mango koło mnie będą rozmiary to taki mniejszy sklep i tak jakby wpuszczają jakiś model i po paru dniach znika http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1365755919098 biało czarna wersja też fajna

Oglądałam dzisiaj przelotem te marynarki, jak dla mnie bardzo dziwny materiał, trochę się błyszczy, no i ja nie toleruje nie taliowanych marynarek także dla mnie niestety odpada.

A co do szpilek z bershki to czemu oddajesz?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości