Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 22:47   #2761
monik2092
Raczkowanie

Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Orientujecie się, czy jest może w stacjonarce Yria? W ciemno nie chcę kupować - za drogo
Stary 2013-04-11, 22:59   #2762
Arta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
A czy byłyście kiedyś na zabiegu na skórę albo na ciało w Salonie Kosmetycznym YR ?

.
Ja miałam parafinę na dłonie. Fajna sprawa, rączki gładkie, bardziej miękkie. Oczywiście przy okazji pogawędka o YR.
Stary 2013-04-11, 23:00   #2763
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
ja ostatnio wszystko kupuję z głową, ciuchy, kosmetyki, książki... promocje kuszą a ja się kilka razy zastanawiam czy bedę to używać, czy wrzucę do szafy
a jak potem cieszą takie przemyślane zakupy bo wiemy, że to są rzeczy faktycznie potrzebne, które faktycznie będą nam służyć. YR mają świetnie prowadzony marketing, trzeba bardzo uważać, żeby nie popaść w pułapkę zakupoholizmu.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 23:11   #2764
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jezusie, dziewczyny, po co wam tyle kosmetyków? nadążacie w ogóle je zużywać chociaż trochę? nakręcacie się wzajemnie na zakupy "bo promocja, bo się opłaca" a potem wam leży hałda... bez sensu
Nie popadajmy w przesadę Kosmetyki z YR w tych promocjach wychodzą tanio, a szampony i żele itp. i tak musiałabym kupić a perfumy to inna sprawa, te i tak są tańsze od perfum choćby w Rossmanie, więc tak się przerzuciłam ostatnio dzięki czemu mam np. Naturelle za jakieś 20 zł i SEP 15 ml za 10 zł A teraz Werbenę bede mieć też podobnie
I tak to wszystko zużywam/ zużyję, u mnie idą ilości masowe bo mam dwie córki

Edytowane przez megi.3
Czas edycji: 2013-04-11 o 23:12
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 23:53   #2765
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
a jak potem cieszą takie przemyślane zakupy bo wiemy, że to są rzeczy faktycznie potrzebne, które faktycznie będą nam służyć. YR mają świetnie prowadzony marketing, trzeba bardzo uważać, żeby nie popaść w pułapkę zakupoholizmu.
cieszą, cieszą... bo nie leżą pochowane w szafkach, czasami jak robiłam porządki w szafach z ciuchami to wynajdywałam coś o czym zapomniałam... że coś takiego mam
żele i szampony szybko schodzą, ale mam już 4 kremy do twarzy w zapasie i tu już uważam, że przegięłam... więc się pilnuję

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
Nie popadajmy w przesadę Kosmetyki z YR w tych promocjach wychodzą tanio, a szampony i żele itp. i tak musiałabym kupić a perfumy to inna sprawa, te i tak są tańsze od perfum choćby w Rossmanie, więc tak się przerzuciłam ostatnio dzięki czemu mam np. Naturelle za jakieś 20 zł i SEP 15 ml za 10 zł A teraz Werbenę bede mieć też podobnie
Tak, tylko problem w tym, że one są ciągle w promocjach

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 07:45   #2766
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Dzień dobry!
Weekend już blisko

Cytat:
Napisane przez beeskiss Pokaż wiadomość
Witajcie
Dotarła wiosenna paczka kilka dni temu niestety nie zapakowali kosmetyczki z Retropical ale jest już w drodze więc wrzucę jak dojdzie
Śliczne, kolorowe zakupy
I już nawet pazurki zdążyłaś pomalować

Cytat:
Napisane przez Arta Pokaż wiadomość
Ja miałam parafinę na dłonie. Fajna sprawa, rączki gładkie, bardziej miękkie. Oczywiście przy okazji pogawędka o YR.
Ile kosztował ten zabieg?
Chyba kiedyś przyglądałam się cennikowi i ogólnie wydawał się oczywiście droższy od osiedlowej kosmetyczki Ale może warto?

Insta

PM 2018

Edytowane przez Niebieska88
Czas edycji: 2013-04-12 o 07:47 Powód: dopisek
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 08:21   #2767
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Dotarła wiosenna paczka kilka dni temu niestety nie zapakowali kosmetyczki z Retropical ale jest już w drodze więc wrzucę jak dojdzie
Ładnie opakowania Ciekawa jestem tej wersji Naturelle

Już doczytałam co to za zapach - i nie jestem nim zainteresowana

Widzę, że wywiązała się dyskusja na temat zakupów Każdy ma swoje zdanie na ten temat - ja wydaję na kosmetyki, ktoś inny na papierosy. Niech każdy robi według własnego uznania
Tak jak pisałam mam słabość do róży do policzków i do pomadek, inne kosmetyki mam w znikomych ilościach A w Yves Rocher - kupuję wszystko to co chcę przetestować, moja lista jest ograniczona, więc jak wypróbuję wszystko co mam na niej zapisane, to będę wracała tylko do tych ulubionych kosmetyków, które się sprawdziły. Jak na razie jestem pewna żelu JdM Kawa - na pewno będzie kolejne opakowanie i oczywiście zapachy Comme Une Evidence i So Elixir (ale te używam od lat z przerwami na jakieś nowości).
A co do marketingu YR : są dobrzy trzeba przyznać ale ja robię zamówienia wtedy, gdy na prawdę interesuje mnie gratis (np. jest to jakiś ładny zapach, albo kosmetyk który będę używać). Jeżeli jest to niespodzianka - to czekam aby się dowiedzieć co to - w ciemno nie biorę

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2013-04-12 o 08:32
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 08:38   #2768
kuba222
Rozeznanie

Witam, witam z rana!

Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy!
Chyba ktoś pomylił wątki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Witajcie
Bajeczne kolorki

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ładnie opakowania Ciekawa jestem tej wersji Naturelle

Już doczytałam co to za zapach - i nie jestem nim zainteresowana

Widzę, że wywiązała się dyskusja na temat zakupów Każdy ma swoje zdanie na ten temat - ja wydaję na kosmetyki, ktoś inny na papierosy. Niech każdy robi według własnego uznania
Tak jak pisałam mam słabość do róży do policzków i do pomadek, inne kosmetyki mam w znikomych ilościach A w Yves Rocher - kupuję wszystko to co chcę przetestować, moja lista jest ograniczona, więc jak wypróbuję wszystko co mam na niej zapisane, to będę wracała tylko do tych ulubionych kosmetyków, które się sprawdziły. Jak na razie jestem pewna żelu JdM Kawa - na pewno będzie kolejne opakowanie i oczywiście zapachy Comme Une Evidence i So Elixir (ale te używam od lat z przerwami na jakieś nowości).
A co do marketingu YR : są dobrzy trzeba przyznać ale ja robię zamówienia wtedy, gdy na prawdę interesuje mnie gratis (np. jest to jakiś ładny zapach, albo kosmetyk który będę używać). Jeżeli jest to niespodzianka - to czekam aby się dowiedzieć co to - w ciemno nie biorę
tak jest

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
Perfumy często mamy za darmo lub pół darmo

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
To tak jak pytać kobietę po co jej tyle torebek czy butów ?
Ja nie kupuję tylko ze względu na promocję, zużywam też wszystko co mam więc u mnie to nie jest bez sensu.
A róże i pomadki to moje "uzależnienie" - przynajmniej zdrowe

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Hmmm no właśnie nie mam jeszcze swojego KWC wśród róży - dlatego nadal kupuję / testuję Najbardziej lubię chyba róże NYX i MUA - tanie a dość dobre

OK - myślę dalej, a jutro puszczę zamówienie
Zamówienie puszczone?
Ja mam kolekcję lakierów do paznokci, bo tak lubię i co komu do tego? Nieprawdaż?

Trzymajcie się kobietki, lecę do pracy
Tak na marginesie, poruszyła mnie ta dyskusja, więc się odezwałam. Czytuję Was natomiast regularnie

~ Calvin & Hobbes

Edytowane przez kuba222
Czas edycji: 2013-04-12 o 08:43
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 08:48   #2769
gosus
Rozeznanie

witam wszystkich
Wczoraj otrzymałam paczki z zamówieniami od YR. Zero dodatkowych bonusów.
Ja mam dużo kosmetyków, ale najbardziej uwielbiam balsamy do ciała i perfumki taki nałóg, a lubię też pomadki i błyszczyki.
pozdrawiam wszystkich
idzie wiosna
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:00   #2770
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość
Witam, witam z rana!

Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy!
Chyba ktoś pomylił wątki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Bajeczne kolorki

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

tak jest

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Perfumy często mamy za darmo lub pół darmo

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Zamówienie puszczone?
Ja mam kolekcję lakierów do paznokci, bo tak lubię i co komu do tego? Nieprawdaż?

Trzymajcie się kobietki, lecę do pracy
Tak na marginesie, poruszyła mnie ta dyskusja, więc się odezwałam. Czytuję Was natomiast regularnie

No właśnie jeszcze nie puściłam Ale chyba dziś to zrobię
Stary 2013-04-12, 09:04   #2771
stenka30
Zadomowienie

Witam wszystkich w ten piękny wiosenny poranek
Co do zarzutów że się tu nakręcamy i po co nam to, myślę że to forum to nie miejsce na takie teksty, każdy robi z kasą co chce, nie pale, nie ćpam, nie chleje i nikt mnie w domu z kosmetyków nie wylicza a tu się będziemy wyliczać
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:10   #2772
aktulipan
Raczkowanie

Ja też się przywitam i dorzucę swoje 3 grosze do dyskusji bo jest ciekawa
Trafiłam na wątek gdzieś w okolicach jego V części. I muszę powiedzieć, że pierwsza moja reakcja w miarę czytania była taka jak SALIX - jak czytałam, że ktoś ma 20 żeli pod prysznic i kilka kartonów (!) kosmetyków poupychanych gdzie się da to włosy stawały mi dęba nie mogłam tego zrozumieć - sama zawsze mialam po 1 egzemplarzu danego kosmetyku i jak sie kończył kupowałam następny. Ale w końcu stwierdziłam, że jak ktoś lubi to niech ma i 50 żeli, nie moja broszka
Ja po ok. roku czasu mam na koncie 8 zamówień - wszystkiego używam codziennie, jedyną rzeczą w zapasie są żele - mam 4 sztuki w szufladzieszał:cool :
Inna sprawa, że wiele osób kupuje nie tylko dla siebie - ale trudno za każdym razem się tłumaczyć, że to zamówienie było dla koleżanki, to dla mamy to dla kogośtam. A potem wyskakuje post - "to moje 10-te zamówienie w tym miesiącu "
Wiem, wiem, urzekła Was moja historia
A na zakończenie moja ostatnia paczka-tez bez dodatkowych gratisów. Teraz mam juz wszystko co chciałam mieć z YR. Czekam jeszcze na paczkę dla brata z wysyłkowej z Evidence green i balsamem Ginseng - całość 34zł z przesyłką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4110523.jpg (103,5 KB, 87 załadowań)
aktulipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:53   #2773
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Co do zarzutów że się tu nakręcamy i po co nam to, myślę że to forum to nie miejsce na takie teksty, każdy robi z kasą co chce, nie pale, nie ćpam, nie chleje i nikt mnie w domu z kosmetyków nie wylicza a tu się będziemy wyliczać

Dokładnie

Co się będziemy czarować - w końcu to wątek dla zakupoholiczek

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez aktulipan Pokaż wiadomość
Ja też się przywitam i dorzucę swoje 3 grosze do dyskusji bo jest ciekawa
Trafiłam na wątek gdzieś w okolicach jego V części. I muszę powiedzieć, że pierwsza moja reakcja w miarę czytania była taka jak SALIX - jak czytałam, że ktoś ma 20 żeli pod prysznic i kilka kartonów (!) kosmetyków poupychanych gdzie się da to włosy stawały mi dęba nie mogłam tego zrozumieć - sama zawsze mialam po 1 egzemplarzu danego kosmetyku i jak sie kończył kupowałam następny. Ale w końcu stwierdziłam, że jak ktoś lubi to niech ma i 50 żeli, nie moja broszka
Ja po ok. roku czasu mam na koncie 8 zamówień - wszystkiego używam codziennie, jedyną rzeczą w zapasie są żele - mam 4 sztuki w szufladzieszał:cool :
Inna sprawa, że wiele osób kupuje nie tylko dla siebie - ale trudno za każdym razem się tłumaczyć, że to zamówienie było dla koleżanki, to dla mamy to dla kogośtam. A potem wyskakuje post - "to moje 10-te zamówienie w tym miesiącu "
Wiem, wiem, urzekła Was moja historia
A na zakończenie moja ostatnia paczka-tez bez dodatkowych gratisów. Teraz mam juz wszystko co chciałam mieć z YR. Czekam jeszcze na paczkę dla brata z wysyłkowej z Evidence green i balsamem Ginseng - całość 34zł z przesyłką
To też prawda - ja często biorę coś dla mamy / siostry. Razem taniej

A jaka to woda na zdjęciu ? Werbena czy Herbata Zielona ?
I widzę maseczkę z glinką Kończę właśnie opakowanie miniaturkę - którą nota bene dostałam gratis - pomyślę chyba nad zakupem pełnowymiarowej w przyszłości, bardzo mi ta maseczka służy
Stary 2013-04-12, 09:58   #2774
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Dziewczyny piękne zamówienia a co do wypowiedzi SALIX - to jest tylko nasza sprawa co i ile kupujemy i ile na to kasy idzie. Koniec kropka - ale długi wywód
A w ogóle to bry dzień
Stary 2013-04-12, 10:05   #2775
aktulipan
Raczkowanie

Cytat:
A jaka to woda na zdjęciu ? Werbena czy Herbata Zielona ?
I widzę maseczkę z glinką Kończę właśnie opakowanie miniaturkę - którą nota bene dostałam gratis - pomyślę chyba nad zakupem pełnowymiarowej w przyszłości, bardzo mi ta maseczka służy
Werbena - chodziła za mną dłuższy czas ale szkoda mi było 75zł ;] pachnie limonką jak dla mnie. O maseczce naczytałam się tyle dobrych opinii, że musiałam kupić
Wrzucam fotki kremu BB średniego -na 1 stronie jest chyba tylko jasny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4120524.jpg (83,2 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4120531.jpg (102,4 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez aktulipan
Czas edycji: 2013-04-12 o 10:31
Stary 2013-04-12, 10:19   #2776
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Cytat:
Werbena - chodziła za mną dłuższy czas ale szkoda mi było 75zł ;] pachnie limonką jak dla mnie. O maseczce naczytałam się tyle dobrych opinii, że musiałam kupić
Wrzucam fotki kremu BB średniego -na 1 stronie jest chyba tylko jasny.

Ten BB jest taki ciemny? Czy tylko takie wrażenie jest?

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Byłam wczoraj w stacjonarce (wyciągnęłam kumpelę na zakupy) i poszłam tylko popatrzeć, no ewentualnie wziąć dwie rzeczy żeby wykorzystać ulotki a zrobiłam zakupy na ponad 100zł

Wieści ze stacjonarki:
1. Przy kasie za 19,90 można kupić krem (chyba to był krem) z serii Hydra Vegetal
2. Wody Werbena oraz Zielona Herbata były po 37,50
3. Riche Creme były przecenione (wszystkie kremy z tej serii oraz serum), niestety nie wiem jak cenowo
4. Seria CS (Cure Solutions) też była w przecenie ale nie wiem jak cenowo
5. cała nowa linia męska też już jest, pomacałam i pooglądałam
6. Konwalię niuchnęłam - ładna ale szału na mnie nie zrobiła
7. Wąchałam Neroli i przepadłam Piękna - muszę ją dorwać w maju, oczywiście jak będzie w jakiejś promocji

Moje zakupy Zrealizowałam 3 ulotki - mailing kwietniowy, ulotkę urodzinową - gratis naszyjnik oraz ulotkę FP
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie048.jpg (157,9 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie051.jpg (74,6 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie052.jpg (230,2 KB, 101 załadowań)

Edytowane przez Anna1987
Czas edycji: 2013-04-12 o 10:20
Anna1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:23   #2777
ana761
Zakorzenienie

GG do ana761

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość

Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu......
ana761 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:24   #2778
aktulipan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Ten BB jest taki ciemny? Czy tylko takie wrażenie jest?
Prawdę mówiąc po wcześniejszych opisach spodziewałam się ze będzie jaśniejszy. Uznałam, że kolor jasny będzie dla mnie zbyt jasny i wzięłam średni. Mam nadzieje, że na twarzy będzie wyglądał ok.
Mogę pstryknąć jakoś inaczej fotkę, żeby było bardziej widoczne

Czas edycji: 2013-04-12 o 10:26
Stary 2013-04-12, 10:26   #2779
tamtam
Zadomowienie

hej
pilnie szukam jakiegoś mazidła z serii WYSZCZUPLANIE
- Minceur Café Vert
- Minceur Intensive

Macie cos na wymiankę? Mam sporo w zamian: żele jdm, PN, Perfumy MdB, Voile ambre, PN Kokos, Jeżyna, Mleczko do biustu, błyszczyk SexyP i wiele innych dobroci

Szukam: Solgar na włosy, Placenta, płyn do soczewek
tamtam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:39   #2780
wolanin1
Raczkowanie

Cytat:
Jezusie, dziewczyny, po co wam tyle kosmetyków? nadążacie w ogóle je zużywać chociaż trochę? nakręcacie się wzajemnie na zakupy "bo promocja, bo się opłaca" a potem wam leży hałda... bez sensu
Tego jeszcze nie było na forum
No nie było przez ani na tym wątku ani na poprzednim

Jak ja tłumacze moje zakupy YR:
- muszę coś zamówić bo mam nową toaletkę i przecież nie może być pusta.
- muszę zamówić bo jest genialna promocja.
- muszę zamówić bo ten kosmetyk jest super i chcę mieć jeden na zapas.
- muszę zamówić bo lubię oglądać moje zapasy

i co najważniejsze - dobrze mi z tym ;D
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:40   #2781
glossary
Raczkowanie

Witam
a ja czekam na paczkowego
w maju mam całe mnóstwo urodzin i imienin w mojej rodzince ( i do tego dzień matki, a co za tym idzie teściowej też).
Podzieliłam koszty zakupu na 2 miesiące, w kwietniu połowa, a w maju druga (portfel nie będzie tak płakał jednorazowo).

Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 3 44.85 zł
STOP zaskórnikom 1 21.00 zł
Zestaw cytrusowy 3 59.70 zł
Mleczko perfumowane do ciała 1 PREZENT

Wartość produktów: 125.55 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "HW1302" / -50.00 zł
Wartość zamówienia: 75.55 zł

dla mnie tylko STOP zaskórnikom nawet mleczko pójdzie na prezent
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:52   #2782
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Cytat:
Prawdę mówiąc po wcześniejszych opisach spodziewałam się ze będzie jaśniejszy. Uznałam, że kolor jasny będzie dla mnie zbyt jasny i wzięłam średni. Mam nadzieje, że na twarzy będzie wyglądał ok.
Mogę pstryknąć jakoś inaczej fotkę, żeby było bardziej widoczne
Nie trzeba prosiłabym Cię tylko o opinię jak prezentuje się na twarzy - jak będziesz używać
Stary 2013-04-12, 10:52   #2783
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Czekam jeszcze na paczkę dla brata z wysyłkowej z Evidence green i balsamem Ginseng - całość 34zł z przesyłką
A co to za oferta? też chcę evidence green

Co do kupowania kosmetyków w zbyt duże ilości - kosmetyki z definicji nie są niezbędne do życia, właściwie każda ilość to może być w czyjejś opinii "za dużo".
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:07   #2784
aktulipan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
A co to za oferta? też chcę evidence green

Co do kupowania kosmetyków w zbyt duże ilości - kosmetyki z definicji nie są niezbędne do życia, właściwie każda ilość to może być w czyjejś opinii "za dużo".
Oferta dla przyjaciółki z prezentem do wyboru pyb2mm05 bodajże.
Mam magazyn urody z 2012 roku i w środku 2 blankiety zamówienia, czekały na swoją kolej-jeden właśnie wykorzystałam, został jeszcze jeden z naturelle
Cytat:
Nie trzeba prosiłabym Cię tylko o opinię jak prezentuje się na twarzy - jak będziesz używać
Nie ma sprawy, skrobne pare zdań jak poużywam

Czas edycji: 2013-04-12 o 11:09
Stary 2013-04-12, 11:08   #2785
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
Witam
a ja czekam na paczkowego
w maju mam całe mnóstwo urodzin i imienin w mojej rodzince ( i do tego dzień matki, a co za tym idzie teściowej też).
Podzieliłam koszty zakupu na 2 miesiące, w kwietniu połowa, a w maju druga (portfel nie będzie tak płakał jednorazowo).

Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 3 44.85 zł
STOP zaskórnikom 1 21.00 zł
Zestaw cytrusowy 3 59.70 zł
Mleczko perfumowane do ciała 1 PREZENT

Wartość produktów: 125.55 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "HW1302" / -50.00 zł
Wartość zamówienia: 75.55 zł

dla mnie tylko STOP zaskórnikom nawet mleczko pójdzie na prezent

Fajna paka Ci przyjdzie ja też robię jak Ty, przeważnie zamawiam na prezenty, czasem dla siebie ale większość właśnie daję innym
Stary 2013-04-12, 11:13   #2786
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Anna1987, fajne zdobycze
Ten balsam do ust w słoiczku dostałaś za ulotkę? Kokosowy? Mogłaś sobie wybrać?

wolanin1, świetnie piszesz, że Ci dobrze z tym!
Ja lubię to uczucie, kiedy denkuję kosmetyk i zaraz mogę wyciągnąć nowy z zapasów A teraz kończy mi się olejek pod prysznic, żel pod prysznic, szampon, krem na noc i krem do ciała

glossary, sprytnie to sobie wykoncypowałaś

Insta

PM 2018

Edytowane przez Niebieska88
Czas edycji: 2013-04-12 o 11:14 Powód: emotki
Stary 2013-04-12, 11:15   #2787
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Fajna paka Ci przyjdzie ja też robię jak Ty, przeważnie zamawiam na prezenty, czasem dla siebie ale większość właśnie daję innym
I ja również . Zamawiam czasem z myślą o jakiejś osobie, czasem rzeczy których wiem, że nie będę używać czekają w kuferku aż jakas ciocia będzie miała imieniny. Dzięki temu nie kupuje już dodatkowych prezentów. Ostatnio moja przyjaciółka została obdarowana kremem CS na urodziny (+ oczywiście kwiaty), akurat bardzo się ucieszyła

Inna kwestia czy zawsze otoczenie jest szczęśliwe kiedy jest obdarowywane kosmetykami z YR ale na pewno jest to niesamowita oszczędność.
201608171256 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:20   #2788
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Anna1987, fajne zdobycze
Ten balsam do ust w słoiczku dostałaś za ulotkę? Kokosowy? Mogłaś sobie wybrać?
A dziękuję tak balsam dostałam za ulotkę (Festiwal Piękna), mogłam sobie wybrać, pani w sklepie wzięła pudełko i powiedziała mi jakie są i wybrałam sobie kokosowy - pachnie bosko

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
I ja również . Zamawiam czasem z myślą o jakiejś osobie, czasem rzeczy których wiem, że nie będę używać czekają w kuferku aż jakas ciocia będzie miała imieniny. Dzięki temu nie kupuje już dodatkowych prezentów. Ostatnio moja przyjaciółka została obdarowana kremem CS na urodziny (+ oczywiście kwiaty), akurat bardzo się ucieszyła

Inna kwestia czy zawsze otoczenie jest szczęśliwe kiedy jest obdarowywane kosmetykami z YR ale na pewno jest to niesamowita oszczędność.
Tego nie wiem, ale nikt nigdy nie narzekał jak dostał ode mnie coś z YR
Stary 2013-04-12, 11:24   #2789
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
,,rzeczy faktycznie potrzebne" - ale z punktu widzenia czyjego? Twojego? czy kupującego? Bo z mojego punktu widzenia wszystkie kupowane przeze mnie rzeczy są mi potrzebne, cieszą mnie przeokrutnie i faktycznie mi służą. Uwierz mi, nawet jeśli jest to 50 czy 60 flakon perfum, używam go, służy mi. I nic tak właśnie mnie nie cieszy
201608171256 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:28   #2790
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
A dziękuję tak balsam dostałam za ulotkę (Festiwal Piękna), mogłam sobie wybrać, pani w sklepie wzięła pudełko i powiedziała mi jakie są i wybrałam sobie kokosowy - pachnie bosko
Świetne wieści Moja ulotka FP czeka w torebce, dziś po pracy jadę do Katowic i jutro zamierzam zawitać do stacjonarki po mleczko i gratisik

Insta

PM 2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości