|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8
Orientujecie się, czy jest może w stacjonarce Yria? W ciemno nie chcę kupować - za drogo
|
|
#2762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2763 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo wiemy, że to są rzeczy faktycznie potrzebne, które faktycznie będą nam służyć. YR mają świetnie prowadzony marketing, trzeba bardzo uważać, żeby nie popaść w pułapkę zakupoholizmu.
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kosmetyki z YR w tych promocjach wychodzą tanio, a szampony i żele itp. i tak musiałabym kupić a perfumy to inna sprawa, te i tak są tańsze od perfum choćby w Rossmanie, więc tak się przerzuciłam ostatnio dzięki czemu mam np. Naturelle za jakieś 20 zł i SEP 15 ml za 10 zł A teraz Werbenę bede mieć też podobnie ![]() I tak to wszystko zużywam/ zużyję, u mnie idą ilości masowe bo mam dwie córki Edytowane przez megi.3 Czas edycji: 2013-04-11 o 23:12 |
|
|
|
|
#2765 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
żele i szampony szybko schodzą, ale mam już 4 kremy do twarzy w zapasie i tu już uważam, że przegięłam... więc się pilnuję ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Weekend już blisko Cytat:
![]() I już nawet pazurki zdążyłaś pomalować ![]() Cytat:
Chyba kiedyś przyglądałam się cennikowi i ogólnie wydawał się oczywiście droższy od osiedlowej kosmetyczki Ale może warto?
Edytowane przez Niebieska88 Czas edycji: 2013-04-12 o 07:47 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem tej wersji Naturelle ![]() Już doczytałam co to za zapach - i nie jestem nim zainteresowana ![]() Widzę, że wywiązała się dyskusja na temat zakupów Każdy ma swoje zdanie na ten temat - ja wydaję na kosmetyki, ktoś inny na papierosy. Niech każdy robi według własnego uznania ![]() Tak jak pisałam mam słabość do róży do policzków i do pomadek, inne kosmetyki mam w znikomych ilościach A w Yves Rocher - kupuję wszystko to co chcę przetestować, moja lista jest ograniczona, więc jak wypróbuję wszystko co mam na niej zapisane, to będę wracała tylko do tych ulubionych kosmetyków, które się sprawdziły. Jak na razie jestem pewna żelu JdM Kawa A co do marketingu YR : są dobrzy trzeba przyznać ale ja robię zamówienia wtedy, gdy na prawdę interesuje mnie gratis (np. jest to jakiś ładny zapach, albo kosmetyk który będę używać). Jeżeli jest to niespodzianka - to czekam aby się dowiedzieć co to - w ciemno nie biorę
Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2013-04-12 o 08:32 |
|
|
|
|
#2768 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam, witam z rana!
Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! Chyba ktoś pomylił wątki ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Zamówienie puszczone?![]() Ja mam kolekcję lakierów do paznokci, bo tak lubię i co komu do tego? Nieprawdaż?Trzymajcie się kobietki, lecę do pracy ![]() Tak na marginesie, poruszyła mnie ta dyskusja, więc się odezwałam. Czytuję Was natomiast regularnie
"Jesteśmy tak zajęci wypatrywaniem tego, co przed nami, że nie poświęcamy czasu na cieszenie się z tego, gdzie jesteśmy teraz." ~ Calvin & Hobbes Edytowane przez kuba222 Czas edycji: 2013-04-12 o 08:43 |
||||
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkich
![]() Wczoraj otrzymałam paczki z zamówieniami od YR. Zero dodatkowych bonusów Ja mam dużo kosmetyków, ale najbardziej uwielbiam balsamy do ciała i perfumki taki nałóg, a lubię też pomadki i błyszczyki. pozdrawiam wszystkich idzie wiosna |
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie jeszcze nie puściłam Ale chyba dziś to zrobię
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich w ten piękny wiosenny poranek
![]() Co do zarzutów że się tu nakręcamy i po co nam to, myślę że to forum to nie miejsce na takie teksty, każdy robi z kasą co chce, nie pale, nie ćpam, nie chleje i nikt mnie w domu z kosmetyków nie wylicza a tu się będziemy wyliczać
|
|
|
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się przywitam i dorzucę swoje 3 grosze do dyskusji bo jest ciekawa
![]() Trafiłam na wątek gdzieś w okolicach jego V części. I muszę powiedzieć, że pierwsza moja reakcja w miarę czytania była taka jak SALIX - jak czytałam, że ktoś ma 20 żeli pod prysznic i kilka kartonów (!) kosmetyków poupychanych gdzie się da to włosy stawały mi dęba nie mogłam tego zrozumieć - sama zawsze mialam po 1 egzemplarzu danego kosmetyku i jak sie kończył kupowałam następny. Ale w końcu stwierdziłam, że jak ktoś lubi to niech ma i 50 żeli, nie moja broszka![]() Ja po ok. roku czasu mam na koncie 8 zamówień - wszystkiego używam codziennie, jedyną rzeczą w zapasie są żele - mam 4 sztuki w szufladzie szał:cool : Inna sprawa, że wiele osób kupuje nie tylko dla siebie - ale trudno za każdym razem się tłumaczyć, że to zamówienie było dla koleżanki, to dla mamy to dla kogośtam. A potem wyskakuje post - "to moje 10-te zamówienie w tym miesiącu " ![]() Wiem, wiem, urzekła Was moja historia ![]() A na zakończenie moja ostatnia paczka-tez bez dodatkowych gratisów. Teraz mam juz wszystko co chciałam mieć z YR. Czekam jeszcze na paczkę dla brata z wysyłkowej z Evidence green i balsamem Ginseng - całość 34zł z przesyłką
|
|
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() Co się będziemy czarować - w końcu to wątek dla zakupoholiczek ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() A jaka to woda na zdjęciu ? Werbena czy Herbata Zielona ?I widzę maseczkę z glinką - pomyślę chyba nad zakupem pełnowymiarowej w przyszłości, bardzo mi ta maseczka służy |
||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piękne zamówienia
a co do wypowiedzi SALIX - to jest tylko nasza sprawa co i ile kupujemy i ile na to kasy idzie. Koniec kropka - ale długi wywód ![]() A w ogóle to bry dzień
|
#2775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wrzucam fotki kremu BB średniego -na 1 stronie jest chyba tylko jasny. Edytowane przez aktulipan Czas edycji: 2013-04-12 o 10:31 |
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten BB jest taki ciemny? Czy tylko takie wrażenie jest? ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Byłam wczoraj w stacjonarce (wyciągnęłam kumpelę na zakupy) i poszłam tylko popatrzeć, no ewentualnie wziąć dwie rzeczy żeby wykorzystać ulotki a zrobiłam zakupy na ponad 100zł ![]() Wieści ze stacjonarki: 1. Przy kasie za 19,90 można kupić krem (chyba to był krem) z serii Hydra Vegetal 2. Wody Werbena oraz Zielona Herbata były po 37,50 3. Riche Creme były przecenione (wszystkie kremy z tej serii oraz serum), niestety nie wiem jak cenowo 4. Seria CS (Cure Solutions) też była w przecenie ale nie wiem jak cenowo 5. cała nowa linia męska też już jest, pomacałam i pooglądałam ![]() 6. Konwalię niuchnęłam - ładna ale szału na mnie nie zrobiła 7. Wąchałam Neroli i przepadłam ![]() Moje zakupy Zrealizowałam 3 ulotki - mailing kwietniowy, ulotkę urodzinową - gratis naszyjnik oraz ulotkę FP
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2013-04-12 o 10:20 |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Prawdę mówiąc po wcześniejszych opisach spodziewałam się ze będzie jaśniejszy. Uznałam, że kolor jasny będzie dla mnie zbyt jasny i wzięłam średni. Mam nadzieje, że na twarzy będzie wyglądał ok.
Mogę pstryknąć jakoś inaczej fotkę, żeby było bardziej widoczne Edytowane przez aktulipan Czas edycji: 2013-04-12 o 10:26 |
|
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
hej
pilnie szukam jakiegoś mazidła z serii WYSZCZUPLANIE - Minceur Café Vert - Minceur Intensive Macie cos na wymiankę? Mam sporo w zamian: żele jdm, PN, Perfumy MdB, Voile ambre, PN Kokos, Jeżyna, Mleczko do biustu, błyszczyk SexyP i wiele innych dobroci
|
#2780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie było przez ani na tym wątku ani na poprzednim ![]() Jak ja tłumacze moje zakupy YR: - muszę coś zamówić bo mam nową toaletkę i przecież nie może być pusta. - muszę zamówić bo jest genialna promocja. - muszę zamówić bo ten kosmetyk jest super i chcę mieć jeden na zapas. - muszę zamówić bo lubię oglądać moje zapasy ![]() i co najważniejsze - dobrze mi z tym ;D |
|
|
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
Witam
a ja czekam na paczkowego w maju mam całe mnóstwo urodzin i imienin w mojej rodzince ( i do tego dzień matki, a co za tym idzie teściowej też ).Podzieliłam koszty zakupu na 2 miesiące, w kwietniu połowa, a w maju druga (portfel nie będzie tak płakał jednorazowo). Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 3 44.85 zł STOP zaskórnikom 1 21.00 zł Zestaw cytrusowy 3 59.70 zł Mleczko perfumowane do ciała 1 PREZENT Wartość produktów: 125.55 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "HW1302" / -50.00 zł Wartość zamówienia: 75.55 zł dla mnie tylko STOP zaskórnikom nawet mleczko pójdzie na prezent |
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do kupowania kosmetyków w zbyt duże ilości - kosmetyki z definicji nie są niezbędne do życia, właściwie każda ilość to może być w czyjejś opinii "za dużo". |
|
|
|
|
#2784 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam magazyn urody z 2012 roku i w środku 2 blankiety zamówienia, czekały na swoją kolej-jeden właśnie wykorzystałam, został jeszcze jeden z naturelle ![]() Cytat:
Edytowane przez aktulipan Czas edycji: 2013-04-12 o 11:09 |
||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna paka Ci przyjdzie ja też robię jak Ty, przeważnie zamawiam na prezenty, czasem dla siebie ale większość właśnie daję innym
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Anna1987, fajne zdobycze
![]() Ten balsam do ust w słoiczku dostałaś za ulotkę? Kokosowy? Mogłaś sobie wybrać? wolanin1, świetnie piszesz, że Ci dobrze z tym! ![]() Ja lubię to uczucie, kiedy denkuję kosmetyk i zaraz mogę wyciągnąć nowy z zapasów glossary, sprytnie to sobie wykoncypowałaś Edytowane przez Niebieska88 Czas edycji: 2013-04-12 o 11:14 Powód: emotki |
|
|
|
#2787 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Zamawiam czasem z myślą o jakiejś osobie, czasem rzeczy których wiem, że nie będę używać czekają w kuferku aż jakas ciocia będzie miała imieniny . Dzięki temu nie kupuje już dodatkowych prezentów. Ostatnio moja przyjaciółka została obdarowana kremem CS na urodziny (+ oczywiście kwiaty), akurat bardzo się ucieszyła Inna kwestia czy zawsze otoczenie jest szczęśliwe kiedy jest obdarowywane kosmetykami z YR ale na pewno jest to niesamowita oszczędność.
|
|
|
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak balsam dostałam za ulotkę (Festiwal Piękna), mogłam sobie wybrać, pani w sklepie wzięła pudełko i powiedziała mi jakie są i wybrałam sobie kokosowy - pachnie bosko ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#2789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulotka FP czeka w torebce, dziś po pracy jadę do Katowic i jutro zamierzam zawitać do stacjonarki po mleczko i gratisik |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

A teraz Werbenę bede mieć też podobnie
więc się pilnuję 

szał:cool :
Werbena czy Herbata Zielona ?