Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 22:17   #991
emii
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Tak, serio. Nie przesadzaj, ja szanuję Wasz wybór, Ty mogłabyś zrobić to samo. Nie wiem co próbujesz teraz wywołać moje wyrzuty sumienia czy mnie potępić czy co? Myślałam, że ten wątek jest hmm bardziej tolerancyjny
Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
tez jestem miesozerna
Ja tez mam swoje mięsne hity od mięsa odpycha mnie z jednego powodu, jak usłyszę, że tego mięsa w tym mięsie w ogóle nie ma i czym faszerują zwierzęta. Nigdy nie zapomnę jak sobie kupiłam pierś z kurczaka i tak śmierdziała penicyliną, że aż odrzucało.
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 22:17   #992
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
z żelatyną staram się nie kupować, bo w ogóle dla mnie jest dziwne, że ją tam dodają.Wiem, że chodzi o zagęszczenie, ale w domu samemu można zrobić też gęsty serek bez żelatyny.

Jasne, że tak
To jest bardzo dziwne bo po jakiego..... powinno wejsc prawo ze wszystko co jest dodawanae powinni pokazywac na opakowaniu a nie ukrywaja duzo rzeczy....
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 22:22   #993
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Musashi1992 Pokaż wiadomość
To jest bardzo dziwne bo po jakiego..... powinno wejsc prawo ze wszystko co jest dodawanae powinni pokazywac na opakowaniu a nie ukrywaja duzo rzeczy....
Składy niektórych rzeczy są zadziwiające. Ja w ogóle nie kupuję kostek rosołowych, pomysłów na....vegety i tego typu rzeczy. Nie kupuję nic co ma glutaminian sodu. Czasem zdarzy mi się jakieś świństwo przytargać do domu, wszystkiego się nie da unikać.
Stary 2013-04-11, 22:24   #994
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam swoje mięsne hity od mięsa odpycha mnie z jednego powodu, jak usłyszę, że tego mięsa w tym mięsie w ogóle nie ma i czym faszerują zwierzęta. Nigdy nie zapomnę jak sobie kupiłam pierś z kurczaka i tak śmierdziała penicyliną, że aż odrzucało.
oj, ja też nie jestem jakaś mega mięsożerna, mam takie okresy że mięsa nie jem prawie wcale, ale np. pizzy bez szynki sobie nie wyobrażam
Stary 2013-04-11, 22:24   #995
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
emii oj wierz mi, zywot krowy na fermie jest okropny... ale nie ejste, tu aby moralizowac, bo ja wychodze z zalozenia, ze nikomu nie zaglada sie do talerza i powinien jest to, co chce.

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
oj bez sera mleka i jajek ja bym nie dała rady

mięso też czasami zjem raz na miesiąc dwa

ale człowieka też bym zjadła jakby w sklepach sprzedawali torebka z jakiegoś podłego typa też by nie była glupia
myślimy tak samo...
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 22:25   #996
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
tez jestem miesozerna
ja tez
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 22:40   #997
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
A mnie zawsze zastanawia, dlaczego ktoś, kto nie je mięsa z powodu przekonań, nosi skórzane buty, torebki, kurtki...
ja nie mam żadnej torebki ze skóry...
jeżeli chodzi o buty to obecnie nawet w tych eko wkładają wkładki skórzane , więc robienie samemu nie wchodzi w grę..
ja jem sery
mój TŻ też niestety lubi mięso z czego nie jestem zadowolona.. nie cierpi serów, mleka ma uraz z dzieciństwa... i mam go za to nie kochać? trudno.. może kiedyś zmieni nawyk..
to każdego indywidualna decyzja...
ja zresztą też nie cierpię mleka.. chyba, że do kawy
Stary 2013-04-11, 22:46   #998
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
ja nie mam żadnej torebki ze skóry...
jeżeli chodzi o buty to obecnie nawet w tych eko wkładają wkładki skórzane , więc robienie samemu nie wchodzi w grę..
ja jem sery
mój TŻ też niestety lubi mięso z czego nie jestem zadowolona.. nie cierpi serów, mleka ma uraz z dzieciństwa... i mam go za to nie kochać? trudno.. może kiedyś zmieni nawyk..
to każdego indywidualna decyzja...
ja zresztą też nie cierpię mleka.. chyba, że do kawy
To nie masz żadnych butów skórzanych? Co do wkładki to można kupić i wymienić, ale skórzana wkładka w bucie jest najlepsza.
Stary 2013-04-11, 23:05   #999
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Na terapię to mnie jego mamusia wysyłała, ale ja nigdzie nie pójdę, niech idzie sam. Ja się nie muszę z niczego leczyć, znam swoje obowiązki i ich nie zawalam. No wlaśnie czy ja chce ratować, już chyba mi się odechciało
Niech ona sama idzie na tą terapię z nim! Zadaj sobie po prostu pytanie czy go kochasz i czy czujesz się przy nim bezpieczna i czy masz w nim wsparcie itd. Będzie dobrze
Cytat:
a ja sie kiedyś zastanawiał czemu ona ma kaloryfer taka ładna a się oszpeciła, a to sprawa marketingu i sprzedaży płyt
Niektórym kobietom się to po prostu podoba więc nie możesz od razu zakładać marketingu itd.
Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Pasja i zainteresowanie to podstawa w wyborze studiów (moim zdaniem). Nie poszłabym na kierunek studiów, który jest prestiżowy lub przyszłościowy tylko dlatego, że taki niby jest, nie interesując się taką tematyką. Praca powinna mi dawać przede wszystkim satysfakcję i radość. Oczywiście dobra wypłata jak najbardziej się przyda, ale nie ma decydującego wpływu na to, jaką ścieżką zawodową chcę podążać.

Część osób zapewne mówi/ło Ci, żebyś dała sobie spokój i go "kopnęła w zadek". Ale nie jest to takie proste. Jednak to Ty masz być szczęśliwa w związku, traktowana jako partnerka a nie kuchta. Jeśli nie otrzymujesz od partnera należytego wsparcia, uczucia i pomocy i nic nie wskazuje na to, że sytuacja się zmieni, to po co się męczyć z taką osobą? Nie jest dla Ciebie partnerem w pełnym słowa tego znaczeniu ani ojcem dla dziecka (takim, jaki być powinien)
Ale koleżanka piszę mądrze
Cytat:
dlaczego? to buty tez wszystkie z eko kupujesz
Tak. Mam taką zasadę i tyle..
Cytat:
Brawo Fajna Sprawa tak nosic inna skore która jeszcze kilka miesiecy temu sie pocila i wydalala tlen nie stworzone rzeczy to jakie ?? Rzuc powoli jedzenie mięsa może to trudno ale da rade
Nawet mi nie mów! Nie stworzone to jakaś cielęcina, kaczki, zające itp. Fuuj! Nie mogę do końca rzucić, bo jestem na lekach i za bardzo jakieś diety nie są mi wskazane, a troszkę mięsa muszę pochłaniać, bo nie było by to dobre dla mojego stanu zdrowia.. Zresztą był taki okres, że gdzieś 1-2 miesiące w ogóle nie jadłam mięsa to potem czułam się strasznie osłabiona.. Niektórzy niestety muszą chociaż trochę, bo wtedy zaczynają się problemy zdrowotne.. Koleżanka z uczelni ma podobne poglądy co do mięsa i również próbowała nie jeść, ale też nie skończyło się to dobrze..
Cytat:
Piękno to pojęcie względne nei lepiej powiedzieć zdrowe i pełne energii ??
Zdrowie jest najważniejsze! Jak to się ma to reszta to już mniej ważna.. Wiem co mówię.. Jedzenie jak jest dobre to jest fajne i miłe Ja ogólnie się nie odchudzam, bo też za bardzo nie mogę, ale pasowało by mi zrzucić jakieś 5 kg z moich ud, ale jakoś mi się nie chce.. Ale obiecałam chyba martii90, że się wezmę za siebie i tak też zrobię.. Zresztą TŻ mówi, że jest lux więc co najwyżej ja się czepiam..
Cytat:
też raczej nie kupuje skór tnz w chwili obecnej nie mam nic ze skóry a wszystko co miałam zmieniło właściciela

futro to już totalnie odpada

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Ja nie lubie skór, bo jak powącham takiego buta czy kurtke to czuje zapach skóry mojego pieska i czułabym sie dziwnie nosząc cos ze skóry
Nawet mi nie mów! Masakra!
Cytat:
nie wiem czy fajne ale mi tam się podoba chociaż chwalic nie mam się za bardzo czym

a starośc no taka pawda nawet szminka na ustach wtedy zaczyna wyglądac inaczej,kreska na powiece też już nie taka,ciało skóra wszystko się zmienia z czasem, chociaż znam kilka apetycznych 50 które z tatuażem czy bez są totalnie hot
Laska jesteś! I masz rację.. Ja chciałabym być wiecznie młoda Chociaż mówi się o niektórych kobietach/mężczyznach, że są jak wino.. Im starsze tym lepsze.. Może też będę jedną z nich
Cytat:
u mnie przynajmiej raz ta głupia tv sie do czegoś przydała

Kurcze ale tu nas dużo a tak to w życiu jak ludzi spotykasz to prawie każy je ;(
Tzn. co zrobiła?
Mnie u ludzi osobiście to wkurza, że jak ktoś powie, że jest wegetarianinem (i nie tylko to) to od razu na Ciebie skakają, że głupi.. Jak tak można itd.. I nie rozumieją tego, że każdy robi to co mu się podoba i jakie ma poglądy itd..
Cytat:
Nie no bez przesady, żeby jeszcze jajek i serów nie jeść Uważam, że przeginanie w drugą stronę też jest niezdrowe. Wychodząc z takiego założenia nic by się nie jadło, bo przecież rośliny też żyją. Jajko to jeszcze nie kurczak, a ser to przecież z mleka jest, krowa nie cierpi na tym.
Też tak uważam.. Chociaż czasami jak robię jakaś jajecznicę i widzę te zarodki to nie dobrze mi się robi i odechciewa mi się jeść..
Cytat:
np w jogurtach jest zelatyna wieprzowa xD i to jest dziwne.... dlatego staram sie tego nie jesc choc powiem wam cos nawet skladniki e to sa nikiedy zmielone robaki wiec i tak jemy i tak
Nawet mi nie mów!
Cytat:
emii oj wierz mi, zywot krowy na fermie jest okropny...
To już inna sprawa.. : ( Nie proszą taką krowę, żeby dała im mleko tylko wszystko siłą.. : (
Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Tak, serio. Nie przesadzaj, ja szanuję Wasz wybór, Ty mogłabyś zrobić to samo. Nie wiem co próbujesz teraz wywołać moje wyrzuty sumienia czy mnie potępić czy co? Myślałam, że ten wątek jest hmm bardziej tolerancyjny
Martolek, nie przesadzaj, przecież ewcik nic Ci takiego nie napisała.. Tylko zapytała..
Cytat:
koszenila
Dobrze wiedzieć..
Cytat:
nie wiem czy mi obiecales, ale mowilam, ze masz pokazac jakas swoja stylizacje
Tobie, Tobie!
Cytat:
ale człowieka też bym zjadła jakby w sklepach sprzedawali torebka z jakiegoś podłego typa też by nie była glupia
Ja to samo.. Nawet bym wolała niż jakieś biedne zwierzątko co nie jest Bogu Ducha winne..

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-11 o 23:07
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 00:15   #1000
agusia2211
Raczkowanie

Też jestem mięsożerna
Chociaż, kiedyś wolałam kanapki z serem żółtym niż z jakąś szynką, ale wtedy za mała byłam żeby wiedzieć o wegetarianizmie, że zwierzątka cierpią itp, więc chodziło o smak
A tak to nie mam nic przeciwko skórzanym rzeczom, ew ich cenom...

Mel B? zawsze jak czytam, że idziecie ćwiczyć z Mel B to kojarzy mi się ze Spice Girls i nigdy nie chcialo mi sie wygooglac o co chodzi, ale nie spodziewałam się, że teraz zajmuje się ćwiczeniami

Jakoś nie jestem za tatuażami, sama bym nie chciała mieć, ale muszę przyznać, że niektóre na prawdę fajnie wyglądają

Dzisiaj na pocieszenie, po tym co się działo w pracy....kliknęłam koszulkę, bo akurat S dorzucili mam nadzieję, że będzie dobra http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM

Mam pytanie do dziewczyn, które pracują w Inditexie, skąd wiedzieć, że szukacie kogoś do pracy? Bo ogłoszenie w necie widziałam tylko jak otwierali u mnie nową galerię, a tam Zare, Stradiego, Bershke, Pulla i Massimo Dutti, i szukali do załogi do każdego z tych sklepów Chyba, że źle pacze

Edytowane przez agusia2211
Czas edycji: 2013-04-12 o 01:07
agusia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 01:02   #1001
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia2211 Pokaż wiadomość
Jakoś nie jestem za tatuażami, sama bym nie chciała mieć, ale muszę przyznać, że niektóre na prawdę fajnie wyglądają
Ojj, masz racje

Mnie kurde coś bierze.. Czuję wszystkie kości i mięśnie.. A dzisiaj niby takie ciepło było.. A ja w szortach i topie po balkonie i do tego siedziałam cały dzień koło otwartego okna.. Masakra.. A śmiałam się z was, że chorowitki.. Zobaczymy co przyniesie kolejny dzień.. Idę spać
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 08:08   #1002
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo
JAKIEGO masz Psa ??
Małego kundelka, wklejałam kiedyś zdjęcia ale nie pamiętam czy to w tym wątku czy poprzednim
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 09:11   #1003
KujawiankA
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie czy jest jeszcze dostępne cokolwiek z tych linków wyprzedażowych zarowych, które wyszukiwałyśmy kilka tygodni temu?
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 09:17   #1004
Mollinka
Zadomowienie

sorki za offtop ale mam problem z zamówieniem z bershki - dostałam potwierdzenie że jest do odbioru w sklepie ale jak się loguje na stronie to mam nadal status w transporcie i nie dostałam smsa z informacją że jest do odbioru - miał tak ktoś ?

instagram #mollinkaa
Mollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 09:25   #1005
n_o_b_o_d_y
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak usunąć konto ze sklepu on-line ? Nigdzie nie widze takiej opcji na stronie Bo raz jeszcze chciałam z kodu rabatowego skorzystać O ile nadal działa
Stary 2013-04-12, 09:28   #1006
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie czy jest jeszcze dostępne cokolwiek z tych linków wyprzedażowych zarowych, które wyszukiwałyśmy kilka tygodni temu?
właśnie sprawdziłam wszystkie i przenosi mnie na nowa kolekcję

mam taką rozkminę... czy wypada mi iść w pasiakach do koscioła??

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2013-04-12 o 09:29
Stary 2013-04-12, 09:29   #1007
ddtvn
Zakorzenienie

Mam pytanie do dziewczyn, które pracują w Inditexie, skąd wiedzieć, że szukacie kogoś do pracy? Bo ogłoszenie w necie widziałam tylko jak otwierali u mnie nową galerię, a tam Zare, Stradiego, Bershke, Pulla i Massimo Dutti, i szukali do załogi do każdego z tych sklepów Chyba, że źle pacze [/QUOTE]

ogłoszenia w necia są tylko jak jest otwarcie albo jak szukają kogoś na wyższe stanowisko typu koordynator, menager, dyrektor... jeżeli chcesz byc zwykłym sprzedawcą musisz pochodzić i zostawić CV, bedziesz musiała zaznaczyc sklepy z inditexu w ktorych chcesz pracowac i powiedza Ci ze jak np bershka bedzie potrzebowała CV a nie bedzie miała to przejdzie sie do innego brandu i sobie wezmie, ale najlepiej zostawic w kazdym sklepie ktorym chcesz pracowac bo jest wieksza szansa jezeli juz jakis czas temu zostawialas CV i nie odddzwonili to idz jeszcze raz bo około raz na miesiac odsylamy wszystkie zalegajace CV do biura
Stary 2013-04-12, 09:31   #1008
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n_o_b_o_d_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak usunąć konto ze sklepu on-line ? Nigdzie nie widze takiej opcji na stronie Bo raz jeszcze chciałam z kodu rabatowego skorzystać O ile nadal działa

też się nad tym zastanawiam, chyba założę konto na mamę, a powiedzcie mi jak to jest z odbiorem jeśli założę konto na mamę i wezmę jej dowód to będzie jakiś problem? Ktoś tak już próbował?
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 09:45   #1009
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
właśnie sprawdziłam wszystkie i przenosi mnie na nowa kolekcję

mam taką rozkminę... czy wypada mi iść w pasiakach do koscioła??

Ja wczoraj sprawdzałam w domu i też mnie przenosiło, alebo jak nie przeniosło to i tak nic dostępne nie było :-(

Szkoda
Chciałam coś kliknąć bo i tak niezmówienie zrobić koleżance muszę

Myślę, że w pasiakach spokojnie możesz iść o ile to nie jakaś ważna uroczystość
Stary 2013-04-12, 09:47   #1010
Give Me Some Cookies
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
też się nad tym zastanawiam, chyba założę konto na mamę, a powiedzcie mi jak to jest z odbiorem jeśli założę konto na mamę i wezmę jej dowód to będzie jakiś problem? Ktoś tak już próbował?

Witam.
Swoje drugie konto założyłam z identycznymi danymi jak pierwsze, zmieniłam tylko adres e-mail. I bez problemu już zamawiałam z dwóch kont ;]
Z doświadczenia wiem, że nie zawsze chcą wydawać paczki innej osobie, pomimo że posiada się dowód osoby zamawiającej...
Give Me Some Cookies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 09:50   #1011
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość

Ja wczoraj sprawdzałam w domu i też mnie przenosiło, alebo jak nie przeniosło to i tak nic dostępne nie było :-(

Szkoda
Chciałam coś kliknąć bo i tak niezmówienie zrobić koleżance muszę

Myślę, że w pasiakach spokojnie możesz iść o ile to nie jakaś ważna uroczystość
należę do osób odważnych., ale wolałam się zapytać ... normalnie w niedziele..
Stary 2013-04-12, 09:58   #1012
ddtvn
Zakorzenienie

koleżanka w pracy ostatnio opowiadała, że poszła w czerwonych woskach do kościoła to babkom staarym prawie szyja się ukręcila jak patrzyły na nią i bała się że zaraz będą ją od szatanó wyzywać
Stary 2013-04-12, 10:06   #1013
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Give Me Some Cookies Pokaż wiadomość
Witam.
Swoje drugie konto założyłam z identycznymi danymi jak pierwsze, zmieniłam tylko adres e-mail. I bez problemu już zamawiałam z dwóch kont ;]
Z doświadczenia wiem, że nie zawsze chcą wydawać paczki innej osobie, pomimo że posiada się dowód osoby zamawiającej...

Wow dzięki za pomysł
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 10:57   #1014
Musashi1992
Rozeznanie

[QUOTE=tikutka;40265916]
Tzn. co zrobiła?
Mnie u ludzi osobiście to wkurza, że jak ktoś powie, że jest wegetarianinem (i nie tylko to) to od razu na Ciebie skakają, że głupi.. Jak tak można itd.. I nie rozumieją tego, że każdy robi to co mu się podoba i jakie ma poglądy itd..

Pokazywali materiały o zabijaniu chyba krów albo świnek xD o wrzucaniu do gara i one tak dziwnie wyskakiwały, i po tym jak to zobaczyłem to rzuciłem to mięso. A potem siostra ze mnie wzieła przykład

Dziewczyny co do kaloryfera mi się nie podoba, bo wiem ile facet potrzebuje czasu aby go zrobic i potu a dziewczyna jeszcze więcej wiec to lekkie przegiecie dla mnie ^^
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 12:33   #1015
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mollinka Pokaż wiadomość
sorki za offtop ale mam problem z zamówieniem z bershki - dostałam potwierdzenie że jest do odbioru w sklepie ale jak się loguje na stronie to mam nadal status w transporcie i nie dostałam smsa z informacją że jest do odbioru - miał tak ktoś ?
dostałaś na maila? jak tak to jest do odbioru sms nie dostałam nigdy a status w transporcie zmienia się dopiero jak odbierzsz albo i nie nadal mam w transporcie paczki które mam dawno w domu

zamówiłam sobie właśnie 2 rzeczy z bershki bo dresy TŻ uznał za kalesony i stwierdził ze złotówki na to nie da

też nie lubie kaloryfera u kobiet bleee wiadomo cięzka praca ale mi tak bardziej podoba się zwyczajnie płaski jędrny brzuszek u facetów tez bez przesady te mieśnie bardziej niż kaloryfer podobaja mi się umięśnione uda i łydki (szkoda ze te łydki u sporej częsci wyglądają marniutko)

Edytowane przez jasnosz
Czas edycji: 2013-04-12 o 12:35
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 13:21   #1016
iva78
Zakorzenienie

Otrzymalam przesylke z bluza i tak:

1. Ciensza niz myslalam .
2. Fajny nadruk.
3. Waskie rekawy ( ale na moje chudzinki ok).

Po przemysleniu bluza zostaje poniewaz fajnie sie prezentuje pod skorzana czarna kamizelka Zamawialam rozmiar XS.

T-shirt dla syna fajny

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0Z%20NADRUKIEM
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5594308805_2_4_1.jpg (44,0 KB, 38 załadowań)
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 14:20   #1017
Mollinka
Zadomowienie

Cytat:
dostałaś na maila? jak tak to jest do odbioru sms nie dostałam nigdy a status w transporcie zmienia się dopiero jak odbierzsz albo i nie nadal mam w transporcie paczki które mam dawno w domu

zamówiłam sobie właśnie 2 rzeczy z bershki bo dresy TŻ uznał za kalesony i stwierdził ze złotówki na to nie da

też nie lubie kaloryfera u kobiet bleee wiadomo cięzka praca ale mi tak bardziej podoba się zwyczajnie płaski jędrny brzuszek u facetów tez bez przesady te mieśnie bardziej niż kaloryfer podobaja mi się umięśnione uda i łydki (szkoda ze te łydki u sporej częsci wyglądają marniutko)
dziękuję myślałam że tu tak jak w zarze i pullu wysyłają potwierdzenie sms-em

instagram #mollinkaa
Mollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 14:40   #1018
KujawiankA
Zakorzenienie

Dziewczyny, szukam dzisiaj znów wiadomości na temat trądziku i przypadkowo trafiłam na tego bloga.
Moim zdaniem każda z nas walczących z paskudami powinna to poczytać.
Mnóstwo informacji

http://kosmostolog.blogspot.com/sear...max-results=13

a do tego bardzo sympatycznie i miło

Edytowane przez KujawiankA
Czas edycji: 2013-04-12 o 14:41
Stary 2013-04-12, 14:47   #1019
nataliap87
Rozeznanie

Hej dziewczynki.
Ale klepiecie Ledwo nadrobiłam wątek:
Co do mięsa... jem bardzo okazjonalnie , staram sie jeść bardzo małe ilośći chociaż bardzo lubie pieczyste skrzydelka, dobrą szyneczke domowy pasztet itp ale jak pomyśle sobie co te biedne zwierzęta przeżywają i w ogóle to jest mi przykro.;( Chętnie bym zrezygnowała z jedzenia mięsa. Najbardziej mnie martwi chów zwierząt w Polsce, nielegalne ubojnie,zły transport zwierząt w szczególnośći koni...;( niehumanitarne zabijanie ich...ach żal i tyleMam nadzieje że w najbliżśżym czasie to się zmieni.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Jezeli wezmiesz dowód mamy oraz nr zamówienie to wydadzą Ci paczkę bez problemu.
nataliap87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 14:58   #1020
ensi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mollinka Pokaż wiadomość
dziękuję myślałam że tu tak jak w zarze i pullu wysyłają potwierdzenie sms-em
mnie w ZT zawsze pytają o smsa którego nigdy w życiu jeszcze nie dostałam - zawsze tylko maila

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości