|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7
Cytat:
od mięsa odpycha mnie z jednego powodu, jak usłyszę, że tego mięsa w tym mięsie w ogóle nie ma i czym faszerują zwierzęta. Nigdy nie zapomnę jak sobie kupiłam pierś z kurczaka i tak śmierdziała penicyliną, że aż odrzucało.
|
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Składy niektórych rzeczy są zadziwiające. Ja w ogóle nie kupuję kostek rosołowych, pomysłów na....vegety i tego typu rzeczy. Nie kupuję nic co ma glutaminian sodu. Czasem zdarzy mi się jakieś świństwo przytargać do domu, wszystkiego się nie da unikać.
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem jakaś mega mięsożerna, mam takie okresy że mięsa nie jem prawie wcale, ale np. pizzy bez szynki sobie nie wyobrażam
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślimy tak samo...
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli chodzi o buty to obecnie nawet w tych eko wkładają wkładki skórzane , więc robienie samemu nie wchodzi w grę.. ja jem sery mój TŻ też niestety lubi mięso z czego nie jestem zadowolona.. nie cierpi serów, mleka ma uraz z dzieciństwa... i mam go za to nie kochać? trudno.. może kiedyś zmieni nawyk.. to każdego indywidualna decyzja... ja zresztą też nie cierpię mleka.. chyba, że do kawy
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#999 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadaj sobie po prostu pytanie czy go kochasz i czy czujesz się przy nim bezpieczna i czy masz w nim wsparcie itd. Będzie dobrze Cytat:
Cytat:
![]() Tak. Mam taką zasadę i tyle.. Cytat:
Cytat:
Ja ogólnie się nie odchudzam, bo też za bardzo nie mogę, ale pasowało by mi zrzucić jakieś 5 kg z moich ud, ale jakoś mi się nie chce.. Ale obiecałam chyba martii90, że się wezmę za siebie i tak też zrobię.. Zresztą TŻ mówi, że jest lux więc co najwyżej ja się czepiam.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masakra!Cytat:
Chociaż mówi się o niektórych kobietach/mężczyznach, że są jak wino.. Im starsze tym lepsze.. Może też będę jedną z nich ![]() Cytat:
Mnie u ludzi osobiście to wkurza, że jak ktoś powie, że jest wegetarianinem (i nie tylko to) to od razu na Ciebie skakają, że głupi.. Jak tak można itd.. I nie rozumieją tego, że każdy robi to co mu się podoba i jakie ma poglądy itd.. Cytat:
Cytat:
To już inna sprawa.. : ( Nie proszą taką krowę, żeby dała im mleko tylko wszystko siłą.. : ( Cytat:
Dobrze wiedzieć.. ![]() Cytat:
![]() Ja to samo.. Nawet bym wolała niż jakieś biedne zwierzątko co nie jest Bogu Ducha winne.. Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-11 o 23:07 |
|||||||||||||
|
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem mięsożerna
![]() Chociaż, kiedyś wolałam kanapki z serem żółtym niż z jakąś szynką, ale wtedy za mała byłam żeby wiedzieć o wegetarianizmie, że zwierzątka cierpią itp, więc chodziło o smak A tak to nie mam nic przeciwko skórzanym rzeczom, ew ich cenom... Mel B? zawsze jak czytam, że idziecie ćwiczyć z Mel B to kojarzy mi się ze Spice Girls i nigdy nie chcialo mi sie wygooglac o co chodzi, ale nie spodziewałam się, że teraz zajmuje się ćwiczeniami Jakoś nie jestem za tatuażami, sama bym nie chciała mieć, ale muszę przyznać, że niektóre na prawdę fajnie wyglądają ![]() Dzisiaj na pocieszenie, po tym co się działo w pracy....kliknęłam koszulkę, bo akurat S dorzucili http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM Mam pytanie do dziewczyn, które pracują w Inditexie, skąd wiedzieć, że szukacie kogoś do pracy? Bo ogłoszenie w necie widziałam tylko jak otwierali u mnie nową galerię, a tam Zare, Stradiego, Bershke, Pulla i Massimo Dutti, i szukali do załogi do każdego z tych sklepów Chyba, że źle pacze
Edytowane przez agusia2211 Czas edycji: 2013-04-12 o 01:07 |
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kurde coś bierze.. Czuję wszystkie kości i mięśnie.. A dzisiaj niby takie ciepło było.. A ja w szortach i topie po balkonie i do tego siedziałam cały dzień koło otwartego okna.. Masakra.. A śmiałam się z was, że chorowitki.. Zobaczymy co przyniesie kolejny dzień.. Idę spać
|
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie czy jest jeszcze dostępne cokolwiek z tych linków wyprzedażowych zarowych, które wyszukiwałyśmy kilka tygodni temu?
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
sorki za offtop ale mam problem z zamówieniem z bershki - dostałam potwierdzenie że jest do odbioru w sklepie ale jak się loguje na stronie to mam nadal status w transporcie i nie dostałam smsa z informacją że jest do odbioru - miał tak ktoś ?
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak usunąć konto ze sklepu on-line ? Nigdzie nie widze takiej opcji na stronie
Bo raz jeszcze chciałam z kodu rabatowego skorzystać O ile nadal działa
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taką rozkminę... czy wypada mi iść w pasiakach do koscioła??
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2013-04-12 o 09:29 |
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które pracują w Inditexie, skąd wiedzieć, że szukacie kogoś do pracy? Bo ogłoszenie w necie widziałam tylko jak otwierali u mnie nową galerię, a tam Zare, Stradiego, Bershke, Pulla i Massimo Dutti, i szukali do załogi do każdego z tych sklepów
Chyba, że źle pacze [/QUOTE]ogłoszenia w necia są tylko jak jest otwarcie albo jak szukają kogoś na wyższe stanowisko typu koordynator, menager, dyrektor... jeżeli chcesz byc zwykłym sprzedawcą musisz pochodzić i zostawić CV, bedziesz musiała zaznaczyc sklepy z inditexu w ktorych chcesz pracowac i powiedza Ci ze jak np bershka bedzie potrzebowała CV a nie bedzie miała to przejdzie sie do innego brandu i sobie wezmie, ale najlepiej zostawic w kazdym sklepie ktorym chcesz pracowac bo jest wieksza szansa jezeli juz jakis czas temu zostawialas CV i nie odddzwonili to idz jeszcze raz bo około raz na miesiac odsylamy wszystkie zalegajace CV do biura
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się nad tym zastanawiam, chyba założę konto na mamę, a powiedzcie mi jak to jest z odbiorem jeśli założę konto na mamę i wezmę jej dowód to będzie jakiś problem? Ktoś tak już próbował? |
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj sprawdzałam w domu i też mnie przenosiło, alebo jak nie przeniosło to i tak nic dostępne nie było :-( Szkoda Chciałam coś kliknąć bo i tak niezmówienie zrobić koleżance muszę Myślę, że w pasiakach spokojnie możesz iść o ile to nie jakaś ważna uroczystość
|
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam. Swoje drugie konto założyłam z identycznymi danymi jak pierwsze, zmieniłam tylko adres e-mail. I bez problemu już zamawiałam z dwóch kont ;] Z doświadczenia wiem, że nie zawsze chcą wydawać paczki innej osobie, pomimo że posiada się dowód osoby zamawiającej... |
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
koleżanka w pracy ostatnio opowiadała, że poszła w czerwonych woskach do kościoła to babkom staarym prawie szyja się ukręcila jak patrzyły na nią i bała się że zaraz będą ją od szatanó wyzywać
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow dzięki za pomysł
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=tikutka;40265916]
Tzn. co zrobiła? Mnie u ludzi osobiście to wkurza, że jak ktoś powie, że jest wegetarianinem (i nie tylko to) to od razu na Ciebie skakają, że głupi.. Jak tak można itd.. I nie rozumieją tego, że każdy robi to co mu się podoba i jakie ma poglądy itd.. Pokazywali materiały o zabijaniu chyba krów albo świnek xD o wrzucaniu do gara i one tak dziwnie wyskakiwały, i po tym jak to zobaczyłem to rzuciłem to mięso. A potem siostra ze mnie wzieła przykład ![]() Dziewczyny co do kaloryfera mi się nie podoba, bo wiem ile facet potrzebuje czasu aby go zrobic i potu a dziewczyna jeszcze więcej wiec to lekkie przegiecie dla mnie ^^ |
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamówiłam sobie właśnie 2 rzeczy z bershki bo dresy TŻ uznał za kalesony i stwierdził ze złotówki na to nie da ![]() też nie lubie kaloryfera u kobiet bleee wiadomo cięzka praca ale mi tak bardziej podoba się zwyczajnie płaski jędrny brzuszek u facetów tez bez przesady te mieśnie bardziej niż kaloryfer podobaja mi się umięśnione uda i łydki (szkoda ze te łydki u sporej częsci wyglądają marniutko) Edytowane przez jasnosz Czas edycji: 2013-04-12 o 12:35 |
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Otrzymalam przesylke z bluza i tak:
1. Ciensza niz myslalam . 2. Fajny nadruk. 3. Waskie rekawy ( ale na moje chudzinki ok). Po przemysleniu bluza zostaje poniewaz fajnie sie prezentuje pod skorzana czarna kamizelka Zamawialam rozmiar XS. T-shirt dla syna fajny http://www.pullandbear.com/webapp/wc...0Z%20NADRUKIEM |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam że tu tak jak w zarze i pullu wysyłają potwierdzenie sms-em
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szukam dzisiaj znów wiadomości na temat trądziku i przypadkowo trafiłam na tego bloga.
Moim zdaniem każda z nas walczących z paskudami powinna to poczytać. Mnóstwo informacji http://kosmostolog.blogspot.com/sear...max-results=13 a do tego bardzo sympatycznie i miło
Edytowane przez KujawiankA Czas edycji: 2013-04-12 o 14:41 |
|
|
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki.
Ale klepiecie Ledwo nadrobiłam wątek:Co do mięsa... jem bardzo okazjonalnie , staram sie jeść bardzo małe ilośći chociaż bardzo lubie pieczyste skrzydelka, dobrą szyneczke domowy pasztet itp ale jak pomyśle sobie co te biedne zwierzęta przeżywają i w ogóle to jest mi przykro.;( Chętnie bym zrezygnowała z jedzenia mięsa. Najbardziej mnie martwi chów zwierząt w Polsce, nielegalne ubojnie,zły transport zwierząt w szczególnośći koni...;( niehumanitarne zabijanie ich...ach żal i tyle Mam nadzieje że w najbliżśżym czasie to się zmieni.---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Jezeli wezmiesz dowód mamy oraz nr zamówienie to wydadzą Ci paczkę bez problemu. |
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

od mięsa odpycha mnie z jednego powodu, jak usłyszę, że tego mięsa w tym mięsie w ogóle nie ma i czym faszerują zwierzęta. Nigdy nie zapomnę jak sobie kupiłam pierś z kurczaka i tak śmierdziała penicyliną, że aż odrzucało.

, więc robienie samemu nie wchodzi w grę.. 

Fajna Sprawa tak nosic inna skore która jeszcze kilka miesiecy temu sie pocila i wydalala tlen ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bo raz jeszcze chciałam z kodu rabatowego skorzystać