Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 20:28   #3721
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Miało mnie nie być, ale mój Tż później przyyjedzie

Ja pewnie w wakacje kupie jakieś buty, może z deezee zamówię, pełno teraz będzie pastelowych butów to coś na pewno wybiorę jeżeli bbędą nietrafione, czyli nie będą pasować do sukni - kupię następne, a te założę na inną okazję, bo nie chce mieć białych butów a tu deezee: http://deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka.html

no suknia piękna, ale wciąż nie wiem co to za model

a co do wesela my też będziemy mieć 3 dni wesele-poprawiny-poprawiny poprawin

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-12 o 20:30
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:32   #3722
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kiedyś wstawiałam
Póki co to moje ślubne, o ile przez rok nie urzekną mnie inne

Śliczne!
Jak wysoki obcas mają? I ile za nie dałaś?
Stary 2013-04-12, 20:35   #3723
misiadelko
BAN stały

Magdalenka, a wchodzisz na forum dla zakręconych na wizazu? Dużo dziewczyn, które mają puch, po odpowiedniej pielęgnacji dowiaduje się jaki piękny skręt włosów mają
Ja w ogóle gdyby nie wizaz, to chyba bym była łysa jak kolano.. I spłukana przez lorealowskie g...na, odkryłam, że tanie też dobre, olejowałam włosy i w wakacje miałam je jak tafla, potem było zbyt pięknie, więc przestałam i znowu są nieciekawe, ale wiadomo że ładniejsze niż wcześniej I chcę znów zacząć intensywną pielęgnację i zapuszczanie, bo nie chcę doczepiać do ślubu

Idę spać, dobranoc dziewczyny
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:39   #3724
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Monia, piękne Jak nie dostanę fioletowych to właśnie tak widze te swoje tylko z fioletowym kwiatkiem czy czymśtam
Jak Ci zazdroszczę! Jedyne czego bardziej się obawiam od kupowania sukni to buty. Nic mnie tak nie stresuje jak nieszczęsne buciki.

Postanowiłam wznowić włosomaniactwo. Przez chorobę i zimę moje włosy podupadły! Jak zawsze się na coś napaliłam, a po kilku miesiącach przez pierdołę porzuciłam...
Mnie buty też martwiły i trochę nadal martwią bo w szerokości palców coś tam cisną. Ale zmuszę tż, żeby wepchnął w nie swoją stopę i tak posiedział i mi naciągnął ale to muszę trafić w dobry moment z tą prośbą, może jak będzie pijany

Ja swoje włosy też przez zimę zaniedbałam. Ale zaliczyłam wizytę u fryzjera, kupiłam oleje, jantara i codziennie je pielęgnuję

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Nie chodzi tu nawet o te zabobony i uciekające szczęście, ale jakoś tak podoba mi się długa sukienka i obcasy z zakrytymi palcami. Gdybym miała z tych krótszych wtedy chciałabym z odkrytymi. Ot takie moje widzimisię
A może masz dużo baby hair i stąd ten puch? Mi fryzjerka tłumaczyła, że mam całą głowę w baby hair, które mogą sprawiać wrażenie sterczących antenek, dawać efekt puszenia się włosów. A to po prostu te kurduple rosną :P
Już myślałam, że masz wizję uciekającego szczęścia Ja już słyszałam, że odkryte to pech,a różowe to bieda

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Śliczne!
Jak wysoki obcas mają? I ile za nie dałaś?
9cm obcas i 1cm platformy, a wylicytowałam je nowiuśkie za 34zł.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:42   #3725
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
Monia, piękne Jak nie dostanę fioletowych to właśnie tak widze te swoje tylko z fioletowym kwiatkiem czy czymśtam
Jak Ci zazdroszczę! Jedyne czego bardziej się obawiam od kupowania sukni to buty. Nic mnie tak nie stresuje jak nieszczęsne buciki.

Postanowiłam wznowić włosomaniactwo. Przez chorobę i zimę moje włosy podupadły! Jak zawsze się na coś napaliłam, a po kilku miesiącach przez pierdołę porzuciłam...
http://clarks24.pl/index.php/site/pr...974-,3291,1,3/
Nie wiem, czy szukasz balerin na przebranie, ale te są śliczne fioletowe
Ale nawypisywałyście przez 1 dzień. Nadrabiam

http://allegro.pl/zara-38-stylowe-fi...159554914.html i te jeszcze 4U

Edytowane przez Ines3037200
Czas edycji: 2013-04-12 o 21:15
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:43   #3726
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Magdalenka, a wchodzisz na forum dla zakręconych na wizazu? Dużo dziewczyn, które mają puch, po odpowiedniej pielęgnacji dowiaduje się jaki piękny skręt włosów mają
Ja w ogóle gdyby nie wizaz, to chyba bym była łysa jak kolano.. I spłukana przez lorealowskie g...na, odkryłam, że tanie też dobre, olejowałam włosy i w wakacje miałam je jak tafla, potem było zbyt pięknie, więc przestałam i znowu są nieciekawe, ale wiadomo że ładniejsze niż wcześniej I chcę znów zacząć intensywną pielęgnację i zapuszczanie, bo nie chcę doczepiać do ślubu

Idę spać, dobranoc dziewczyny
Z tym, że ja nie mam kręconych, raczej proste z tendencją do puszenia się.

moooniaaaa Ja raczej narzekam, że mi nie rosną, ale czasem faktycznie mam wrażenie, że albo mi się ukruszyły, albo nowe wyrosły.

Dobranoc. Kładę się, bo jutro po 6 pobudka i w niedzielę też. Uroki uczelni w weekend.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:50   #3727
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

I dobrze czyli Wasza lista gości cały czas jest ''świeża'' gorzej jak już zaproszenie wyślecie, a się rozmyślicie wtedy wyślecie kartkę z ''Jednak Was nie zapraszamy''
U tz w rodzinie była taka sytuacja z powodu psyhicznej matki pana młodego. Niestety musimy ją zaprosić :/

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
świetny argument
Do każdej musi kupić kiece na przebranie ;p

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
gdyby mnie było stać, poszłabym do ślubu w tych butach: www.net-a-porter.com/product/316993

Ane3ka gratuluję! Kiedy zaczynasz?

Dzisiaj dowiedziałam się u mnie w firmie można wziąć wolny dzień okolicznościowy za imieniny albo urodziny.... Na początku myślałam że mi sciemniaja

Wiola zastanów się która praca da ci większe doświadczenie -zależnie od tego co chcesz później robić. Z tego co wiem to do to twojej obecnej pracy zawsze możesz wrócić - sama tam kiedyś pracowałam chyba że ta druga praca polega na czymś podobnym to bym nie zmieniała.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 20:54   #3728
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś wstawiałam
Ale Ci zazdroszcze Gdzie takie dorwałaś?
Też chce!!!
Stary 2013-04-12, 20:55   #3729
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszcze Gdzie takie dorwałaś?
Też chce!!!
Jak to gdzie? Na all!
Stary 2013-04-12, 20:56   #3730
velika
Winter is coming

Cytat:

ja też przez zimę zaniedbywałam, myłam wieczorem, więc nie olejowałam na noc i od razu widać skutki. Jednak olejowanie u mnie robi różnicę i to dużą, więc wróciłam do rannego mycia z podkulonym ogonem. I mam nowe odkrycie
http://kalina-sklep.pl/naturalny-ole...fii-p-518.html
rewelacja!
A jutro kładę hennę

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:59   #3731
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Jak to gdzie? Na all!
Nigdy nie widzialam takich slicznych
ale jako slubne czy normalne czółenka?
Stary 2013-04-12, 21:01   #3732
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja musze jutro kupić farbę bo siwe wyłażą jak grzyby po deszczu, jedno pasmo takie mam, najgorzej że nawet do wyrywania się nie kwalifikują-za dużo ich. Normalnie stoję przed lustrem i widzę pasmo białych włosów. Teraz mam prostą grzywkę to już w ogóle rzuca się w oczy Domyślam się, że to tata przekazał mi takie cudowne siwe geny

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Nigdy nie widzialam takich slicznych
ale jako slubne czy normalne czółenka?
Ale jak to ślubne czy normalne? Jeśli chodzi o frazę wpisana na all to szukałam w zwykłych butach :P
Stary 2013-04-12, 21:06   #3733
szklaneczka25
Rozeznanie

No to miałaś farta
Ja na all widze same obleśne Mam strasznie małą stopę bo 35, wiec bede miec problem
Stary 2013-04-12, 21:08   #3734
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Pysia ja bym poinformowała poźniej. Wioliix Ty masz dość ciężką pracę z tego co wiem (mój TŻ tak zaczynał) ale zawsze to pewna praca. Chociaż nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Oo. nam wczoraj powiedzial, że jak był mały to ojciec mu wkręcał, że od masturbacji przy wypływie nasienia wypływa też rdzeń kręgowy i można być sparaliżowanym

A jak się uczył na księdza to jakiś stary ksiądz mówił, że jak będzie spowiadał i przyjdzie do niego dziewczyna i powie, że współżyła z chłopakiem to ma zapytać czy miała orgazm czy nie, bo orgazm to grzech śmiertelny a bez orgazmu to już nie

Ale chcialabym trafić do niego na spowiedź, mówi, że jego takie rzeczy nie interesują, nie lubi zaglądac ludziom pod kołdrę... i w ogóle podobało mi się jak mówił, że on nas nie będzie do niczego namawiał, bo jesteśmy wolni i mamy wybór czy chcemy współżyć przed ślubem czy nie, czy chcemy używać antykoncepcji (chociaż powiedział "ale poczytajcie o NPR - to nie jest jakiś kalendarzyk przedpotopowy ani watykańska ruletka ), podobają mi się te nauki
U nas na naukach też do niczego nie nakłaniali, nie moralizowali tylko przedstawili swoje zdanie, opowiedzieli trochę o tym i generalnie było ok

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane
Tak czytam o tych Waszych Poltrach (gratuluję konceptu! na pewno będzie huczna zabawa *: ) i coś mi się przypomniało... Jest taka sytuacja, że mój TŻ ma piękny ogród za domem, stoły, grilla z cegieł itd. W lato często zapraszają do siebie rodzinę i robią taką większą imprezę (: U mnie też niby jest sporo przestrzeni, ale z rodzinnych powodów nigdy nikogo do siebie nie zapraszamy (zdziwaczały i przepełniony agresją dziadek-alkoholik na tym samym podwórku ): ). Przykro mi z tego powodu, bo w tym roku robię licencjat i chciałabym to jakoś uczcić... A musicie wiedzieć, że uwielbiam gotować i organizować przyjęcia - w swoim rodzinnym domu nie mam możliwości, ale gdy wynajmowałam mieszkanko albo gdy znajomi coś robią, to odzywa się we mnie tygrys organizacyjno-imprezowy

No i teraz pytanie: czy gdybyśmy ja i mój TŻ zorganizowali w ogrodzie za domem jego rodziców imprezę (mój licencjat i jego magisterka albo mój licencjat i jego urodziny, bo on się chyba obroni dopiero na jesieni) i on zaprosiłby swoją bliższą rodzinę (żeby nie było - jego "najbliższa" rodzina to jakieś 16 osób) oraz ja swoją bliższą rodzinę, to to byłoby dziwne? Dokładniej: czy dziwne jest zapraszanie mojej rodziny do niego, a konkretniej do jego rodziców? Oczywiście koszta imprezy (zakupy na żarcie, napoje) ponosimy ja i TŻ na spółę.
Myślę że trzeba zapytać rodziców tż czy mają ochotę zapoznać się bardziej z twoimi rodzicami (nie wiem jak tam wasze układy) i spędzić czas wspólnie. Ale myślę że jest to fajny pomysł

Ja dziś widziałam się z tż, byliśmy na spacerze powitać wiosnę bo w końcu dziś cały śnieg zszedł poza tym strasznie zaczęła boleć mnie głowa miałam nadzieję że mi przejdzie jak się dotlenię ale niestety a tu muszę siadać i mgr robić.. Byliśmy też jedną salę dziś zobaczyć ale lipa straszna mnie podobało mi się poza tym pani chciała żeby jej zapłacić całą kwotę w dniu wesela! nie wyobrażam sobie w trakcie zabawy kiedy myślę o gościach, o tym co się dzieje latać z takimi pieniędzmi za panią! zdecydowanie odpada. Jutro jeszcze mamy jedną do obskoczenia mam nadzieję że nam się spodoba
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:11   #3735
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tym, że ja nie mam kręconych, raczej proste z tendencją do puszenia się.
Dziewczyny ktore mają proste włosy też stosują pielęgnację dla kręconowłosych

a i są takie, którym się wydawało, że mają proste puszące się włosy, a po takiej pielęgnacji zonk, włoski się pięknie pokręciły

nie wierzysz? zobacz:
http://www.anwen.pl/2011/10/moja-wos...ria-kasia.html

http://www.anwen.pl/2012/04/moja-wos...hill-cake.html

http://www.anwen.pl/2012/07/moja-wos...a-paula-c.html

http://www.anwen.pl/2012/08/moja-wos...talcia250.html

http://www.anwen.pl/2012/10/moja-wos...-alex1989.html

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:17   #3736
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
N

Mam tak samo, moje ulubione i najwygodniejsze szpilki to zawsze te 10+ Mam jedne zwykłe czarne lakierowane na 7cm to chodzę w nich jak kaczka, zero gracji, leżą nieużywane :P

Byłam dzisiaj na rozmowie, w przyszłym tygodniu się dowiem czy zmieniam pracę
Witaj w klubie
Ja też nie potrafię chodzić w niższych obcasach.
A moje ukochane to 12-cm Ryłki

Trzymam kciuki za pracę!!!

Co myślicie o takim stroju dla mamy panny młodej?
KLIK!
Nie wiem, czy TA nadawałaby się dla 50-paroletniej pani, ale podobają mi się takie kolory

Jeszcze coś TAKIEGO- oczywiście bez kapelusza.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-04-12 o 21:27
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:36   #3737
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
Ja też nie potrafię chodzić w niższych obcasach.
A moje ukochane to 12-cm Ryłki

Trzymam kciuki za pracę!!!

Co myślicie o takim stroju dla mamy panny młodej?
KLIK!
Nie wiem, czy TA nadawałaby się dla 50-paroletniej pani, ale podobają mi się takie kolory

Jeszcze coś TAKIEGO- oczywiście bez kapelusza.
Piękne te kiecki dla mam!

Sent from my iPad using Tapatalk

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Czy ktoś mi powie co to jest olejowanie i z czym to się je? Na to co to się robi?

Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:47   #3738
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Czy ktoś mi powie co to jest olejowanie i z czym to się je? Na to co to się robi?
Na włosy prosta sprawa, kupujesz olej, nakładasz na włosy (nie za dużo) na noc, rano zmywasz szamponem. Żadna odżywka nie da włosom tyle co olejowanie
Tu też pytania i odpowiedzi:
http://www.blondhaircare.com/2012/01...-kurs-dla.html
Na twarz też można, dziś na noc mam mix kwasu hialuronowego z olejem arganowym, ale wiadomo, z twarzą trzeba bardziej uważać

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

ja zresztą olei używam też np.zamiast kremu do stóp albo balsamu. Tak zużyłam kokosa, który robił mi puch na włosach. Ale miałam miękkie stópki

Stary 2013-04-12, 21:50   #3739
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Na włosy prosta sprawa, kupujesz olej, nakładasz na włosy (nie za dużo) na noc, rano zmywasz szamponem. Żadna odżywka nie da włosom tyle co olejowanie
Na twarz też można, dziś na noc mam mix kwasu hialuronowego z olejem arganowym, ale wiadomo, z twarzą trzeba bardziej uważać

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

ja zresztą olei używam też np.zamiast kremu do stóp albo balsamu. Tak zużyłam kokosa, który robił mi puch na włosach. Ale miałam miękkie stópki
Merci!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 21:53   #3740
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Dla mnie buty o takiej wysokości są już groteskowe
Cytat:
Już myślałam, że masz wizję uciekającego szczęścia Ja już słyszałam, że odkryte to pech,a różowe to bieda
O losie, nie słyszałam o tym
Strach się bać ubierać do ślubu
Cytat:
Dobranoc. Kładę się, bo jutro po 6 pobudka i w niedzielę też. Uroki uczelni w weekend.
Znam ten ból niestety
A kiedy kończysz?
Ja w czerwcu i żadnej szkoły ani uczelni nie planuje w najbliższym czasie
Cytat:
No to miałaś farta
Ja na all widze same obleśne Mam strasznie małą stopę bo 35, wiec bede miec problem
O, to faktycznie maleńka.
Pewnie jak wpisujesz białe buty to komunijne wyskakują
Poszukaj na ebay
Stary 2013-04-12, 21:54   #3741
anannke
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chyba mało w temacie jestem póki co ale też zamierzam się za to zabrać bo moje włosy wołają o pomstę do nieba Ale generalnie chodzi o to że nakładasz olej na włosy i trzymasz ileś tam i to bardzo podobno jest zdrowe dla włosów i regeneruje je jest cały wątek na wizażu o tym m.in. klik
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:55   #3742
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore mają proste włosy też stosują pielęgnację dla kręconowłosych

a i są takie, którym się wydawało, że mają proste puszące się włosy, a po takiej pielęgnacji zonk, włoski się pięknie pokręciły

nie wierzysz? zobacz:
http://www.anwen.pl/2011/10/moja-wos...ria-kasia.html

http://www.anwen.pl/2012/04/moja-wos...hill-cake.html

http://www.anwen.pl/2012/07/moja-wos...a-paula-c.html

http://www.anwen.pl/2012/08/moja-wos...talcia250.html

http://www.anwen.pl/2012/10/moja-wos...-alex1989.html
O kurczę
Ja w sumie mam falowane włosy...
Może też bym się pokusiła o takie loki...
Gdzie ten wątek?
Stary 2013-04-12, 22:01   #3743
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
O kurczę
Ja w sumie mam falowane włosy...
Może też bym się pokusiła o takie loki...
Gdzie ten wątek?
idź na forum dla kręconowłosych
Ja sama mam falowane włosy, w zależności od stylizacji mogę zrobić fajne loki. A pomaga w tym dyfuzor i żel lniany Super jest jest ten ten żel, ale ja stosuję go w duecie z żelem lnianym.
Generalnie z włosów ni w ☠☠☠☠ę ni w oko mam fajne loki dzięki pielęgnacji i stylizacji, ale przesuszu nie udało mi się jeszcze opanować... tak samo jak rozdwajających końcówek

Stary 2013-04-12, 22:07   #3744
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś wstawiałam
ale śliczne!! mogłabym takie mieć

Cytat:

zapraszam na ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686989

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

http://deezee.pl/obuwie_damskie/bale...listkiem_khaki
a może takie balerinki na zmianę i na poprawiny? wyglądają całkiem ładnie, ciekawe jak z wykonaniem. w gdańsku jest stacjonarny sklep deezee, może sobie pójdę zobaczyć.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 22:09   #3745
szklaneczka25
Rozeznanie

zmykam spać drogie Panie!
Jutro czeka mnie pisanie pracy
Stary 2013-04-12, 22:17   #3746
wioliix
Rozeznanie

Witam

Byliśmy dzisiaj w Krakowie kupiliśmy zawieszki na alkohol połowa takie krawatki biało czarne a połowa takie serduszka

Aniolki co będą trzymać nr stolika przyjdą mi już pocztą bo jeden był uszkodzony i pani musi go naprawić ale dostane duży rabat
Polecam ogólnie sklep Astra w pasażu Weneckim bardzo miła obsługa

Trzymam się mojej listy co muszę kupić

jedyny nadprogramowy wydatek to w galerii ręczniki na nowe mieszkanko

Co do pracy to zmieniam bo tam więcej zarobie od poniedziałku do piątku bede tam pracować a w weekendy zostaje w mc
W takim ukladzie jak sobie tylko zmniejsze etat to zawsze mogę wrócić do całego etatu jak by mi w drugiej pracy nie wypaliło

I zawsze to więcej pieniażków jak będe 7 dni w tygodniu pracować a teraz mi potrzebne jak woda

Co do butów to ja mam jedne 12 cm obcas peep up białe na platformie a drugie na przebranie 11 obcas i z paseczkiem wygodniejsze;0
Dodam zdjęcia przy czasie jedne kosztowały 270a drugie 280W Krakowie na długiej i na sw Filipa w podworku duży wybór butów
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 22:25   #3747
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
zmykam spać drogie Panie!
Jutro czeka mnie pisanie pracy
Ja dzisiaj też CIERPIĘ.... a termin w środę
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 23:12   #3748
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
co do butow, patrzylyscie Menbur? http://www.lukamo.pl/26-buty
słyszałam, że te buty straszliwie niewygodne są

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Witam

Byliśmy dzisiaj w Krakowie kupiliśmy zawieszki na alkohol połowa takie krawatki biało czarne a połowa takie serduszka

Aniolki co będą trzymać nr stolika przyjdą mi już pocztą bo jeden był uszkodzony i pani musi go naprawić ale dostane duży rabat
Polecam ogólnie sklep Astra w pasażu Weneckim bardzo miła obsługa
kurde, ja to nic takiego kupować nie będę wydaje mi się ze to strata kasiory ale już kupna dwóch par butów nie będę żałować

dotka dzięki za spis książek

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 23:27   #3749
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
no! Chociaż jednej z Was podobają się te same rzeczy szkoda, że nie mieszkasz w moich rejonach poszłybyśmy na shopping ślubny

Kobietki mnie już dzisiaj nie będzie, ale chciałam się dowiedzieć, czy może któraś się orientuje co to za model sukni? Bo z chęcią takową bym zmierzyła... i się głowię i troję co to jest.

Milego dnia, mam nadzieję, że u Was nie leje tak jak u mnie
nie wiem co to za model,ale to ideał
oooj szkoda, chętnie bym się z tobą na taki szoping wybrała
Cytat:
Kiedyś wstawiałam
śliczne!
Ja z butami mam duzy problem.. nie lubię obcasów, zawsze mnie obcierają. takie czółenka już zwłaszcza, myślałam o butach z paseczkiem, ale mi się nie podobają, a białe to już wcale.. nie mam pojęcia co wymyślę. chciałabym przebrać poźniej na płaskie,ale będę deptac po sukni

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 23:38   #3750
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość

Właśnie skończyłam przeglądać tego bloga. A niech cię!! Teraz mam taki Metalliki ze nie wiem co kupić
jakieś rady na początek? Szampon odzywka maska olej?

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Metlik miało być. Ah ta autokorekta

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości