![]() |
#4471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
Nikus Kochana, ja nabywam droga kupna ów puder w zwykłej drogerii przy bazarkowej. Musisz niestety poszukac, ale nie jest to kosmetyk ekskluzywny, więc odpadaja wszelkie Sephory i tym podobne, a puder jest wart polecenia, koniecznie nabądź - oczywiście droga kupna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Joasiu kochana niestety to nie jestem ja ![]() Wygladam zupełnie inaczej. ![]() Proponuje Asiu,pzreslij mi swojego mila na PW to wysle Ci moją podobiznę. ![]()
![]() |
#4473 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
Lewku Kochana, niestety nie byłam jeszcze na Testosteronie, choc bardzo chciałam - albo nie mam z kim sie wybrac, albo czasu brakuje, ale slyszałam , ż efilm jest świetny, chociaz niketórzy bardziej chwala sztuke - niestety nie moge sie wypowiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny to ja teraz na okolo godzinke znikam,wezme sobie kapiel,porobie cos ze soba,zebym byla jeszcze piekniejsza...
![]() Ide dzisiaj na kontrole do pana doktora,gdzie tylko kobiety chodza,nie lubie ale muszem...no to do zaraz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadza się, że nie wszystkim kobietom zwłaszca ten homor odpowiadał. Powiem więcej, oglądałam tamtą sztukę w innym męskim towarzystwie i nie wszystko mnie tak bawiło jak obecnie. W drętwych, drewnianych związkach nawet humor jest kiepski ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Haha, jasne, bo jak czujesz sie niepewna i zaszczuta to trudno, żeby Cię śmieszyły dowcipy o słabosciach kobiecych itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ale teraz jestes juz zrealizowana i spełniona - i z tego bardzo sie ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana, caly czas myslę, jak Ci ułatwic zakup pudru Vipery - bo wiem, że nie we wszystkich drogeriach jest dostępny. Wejde zaraz w google - może cos znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Njważniejsza jest konekswencja, plany i marzenia, bo przynajmniej ma człowiek do czego dążyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba tak nie potrafie, szybko sie zniechęcam, ale to kolejna rzecz, ktorej moge sie nauczyc lub chociaz sprobowac zastsowac w kilku pzrypadkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postaram sie poszukac w okolicy.Moze sie uda. ![]() Nabede go na pewno jak tylko znajde drogerię. ![]() Dorinka napisala nazwe tego pudru z Sephory czy umknęlo mi. ![]() Napisz Dorinko prosze,ten za 25 zł,oczywisćie ![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na efekty nie będziesz musiała długo czekać, jestem o tym przekonana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój puder jest w kamieniu i bezwzględnie tylko do pędzla- podaję nazwę SEPHORA compact powder GOLDEN, NR I30 (cena 25 zł). On nie jest jakiś niezwykły, ale nadaje takiej świetlistej powłoki, jaużywam raczej tylko na kości policzkowe, ale możliwe że fajnie też wygląda na całości. Sprawdzę to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorinko Moja Kochana, byc może masz rację. ja działam zawsze w afekcie - natychmiastowo, impulsywnie, gdy załatwiam sprawy wszystko jest poukładane i systematyczne, jesli osiągne cel jestem szczęśliwa i zadowolona z siebie, jesli zas nie moge sie pzrebic mimo usilnych staran zniechęcam sie i bark mi mobilizacji do działania, a teraz szczególnie nie znajduje zadowolenia w swoim zyciu. Wiem, że to dlatego, iz nie potrafie go normalnie zorganizowac - jestem zbyt słaba i ofensywna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana - szukałam w google pudru Vipera i znalzałam kilka opisów własnie z wizażu - oponie sa różne, ale ja jestem w stanie potwierdzic jego dobra jakość i pozytywny efekt. Oczywiście uzywac nalezy go na podkład - jako wykończenie makijazu, nałożony na sama skore lub krem - będzie przynosił mierne efekty.
Puder Dorinki, tez mnie zaintrygował i jest tani - zaraz zapisze namiary. Tylko, ż eja używam pudru transparentnego, a ten ma w nazwie golden i jeszcze numer jakis - więc nadaje kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Śwtezianko Ty o sobie myślisz, że jesteś za słaba i ofensywna a tak nie można
![]() Spróbuj Kochana a przekonasz się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, wbrew pozorom nie jestem taka straszna malkontentka, wierze tez w siłę pozytywnego myslenia i mam wrażenie, ze ta wiara pozwala mi pzretrwac wiele sytuacji.
Niestety moje wyobrazenia o sobie w niewielu tylko pzrypadkach pzrynoszą sukces, widac trafiam na ludzi, ktorzy cenia tylko samych siebie. Ale wierzę Kochana i chcę wierzyc, że będzie lepiej ![]() Zawsze sie staram , tylko niestety rzadko mi cos wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorinko Kochana, ale wydaje mi sie, że mają rowniez inne odcienie z tego typu pudrow, jesli mowisz, że jest dobry, to warto wypróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zadomowienie
|
Jestem i zaraz sprawdzilam wasze maile i............
![]() Normalnie szczeka mi opadla......Dziewczyny wy jestescie..... ![]() ![]() ![]() No niesamowite...takie piekne...a z czego wy juz sie chcecie odchudzac to ja juz nie wiem... ![]() Ten watek nie powinien sie nazywac jak schudnac? tylko najladniejsze wizazanki na wizazu..tak,tak.... Jestem ciekawa tez calej reszty.....loooooo matkoooo ...no nie moge ![]() zapomnialkam podziekowac nika i switezianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Johhanko,
dziękujemy za komplimenta, ale cóż Ty Kochanie np. w tym moim zaciemnieniu mogłas widziec - zreszta zdjęcie ma chyba 100 lat, w dodatku wcale na nim nie widac, że mam sie z czego odchudzać. Ael, że u nas są Najładniejsze Wizażanki, to masz racje Kochanie - sama jestes Jedną z Nich i dodajesz naszemu Klubikowi Wzajemnej Adoracji - wiele splendoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
Switezianko
![]() ![]() Zawsze mam problem z doborem odpowiedniego odcienia jakiegokolwiek pudru czy fluidu. Nigdy nie umiem sobie z tym poradzic.Nawet testery w sklepach do mnie nie przemawiaja bo jest tam bardzo zle oświetleni. ![]() Najczesciej sprawdzam u kogos albo kupuje i nie uzywam jak mi nie pasuje. ![]() Dzieki Wam jestem bardziej w tym wszystkim zorientowana. ![]() Też uzywam fluidu raczej jasnego i własnie pudrem przyciemniam troche. Dlatego mam pytanie czy ten odcien Dorinko bedzie pasował do mnie?Czy raczej musze sobie dopasowac. I do Switezianki ,kochana po prostu poprosić rozświetlający sypki i to wystarczy? ![]() ![]() Ale ciemnota jestem ![]()
#4496 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
juz Ci opisuje swoja sytuacje makijazową; -używam podkładu Max factora 105 - taki średni beż - ale zimową pora jest ciemniejszy o ton mojej skory i musze wyrownywac różnice miedzy twarza i szyją, ale puder Vipery będac transparentnym nie rozjasnia tonacji cery w senie jej rozjasnienia, tylko ja rozświetla delikatnie. Nie nadaje koloru, ale matuje i bardzo dobrze komponuje się z podkładem. Musze Ci tez powiedziec Kochanie, że ów puder używam rowniez z powodzeniem letnia pora , gdy jestem nawet bardzo opalona lub uzywam ciemniejszego podkładu, wtedy własnie puder transparentny świetnie kończy maikjaz. Nikus, ten puder dla mnie jest doskonaly i nawet droższe i firmowe, nie dadzą mu rady. Używam go od 3 lat lub od 4 i jestem bardzo zadowolona, a skore mam mieszaną, z ktora inne pudry sobie nie radziły, a ten świetnie komponuje się ze skora i nie tworzy ciemnych plam, jak to bywa w moim pzrypadku z pudrami w jakims kolorze. Sprobuj Nkuś - polecam, chociaz pzreciez każda z nas jest inna we wszystkich aspektach - urody też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zadomowienie
|
No switezianko...jezeli moj synus juz powiedzial,ze jestescie ladne
![]() ![]() ![]() Nika a na tym zdjeciu to twoja corcia?Duza pannica bo jak sie nie myle to pisalas,ze ma 12 lat....Moj ma prawie 12 a taki chudziutki,drobniutki.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Johanno,dziekuje za komplementy.
![]() Joasiu ja to już mam gdzie troche schudnąc ![]() ![]() Rozumiesz ![]() ![]() Tak Johanno,to Corcia. Jest wysoka ma 167cm.Jest tylko 2cm niższa ode mnie. Jest chudziutka,bardzo ![]() ![]()
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-03-29 o 14:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
Oj Nikus, juz Ty pzrestan z tym odchudzanie, , szczupła z Ciebie Laska i wyglądasz jak Dziewczynka
![]() Johhanko Kochana, dziekujemy Twojemu Synusiowi za taką sympatyczna ocenę |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane, w kwestii, którą poruszyła kolejna wymiana naszych zdjęć, pomyślałam sobie, jak badrzo różniły sie nasze wyobrażenia o danych osobach od ich faktycznych wizerunków.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.