|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Dobry
12 na plusie i słońce
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A u mnie niby 10 na plusie,ale wiatr od morza daje popalić
|
|
|
|
#1833 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Hmm... może z kurzych kosteczek? Cytat:
U mnie 13 stopni, kto da więcej? Stazja, ależ ten Balsam na cedrowym propolisie pafnie |
||
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No pachnie świetnie
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie, chyba nie |
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie 13,5 ![]() ale rano padało dopiero teraz słońce wyszło Znad kawy |
||
|
|
|
#1838 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kijowska , morawska Cytat:
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1840 |
|
grozi wypollizowaniem
|
apdałam zeby powiadomic ze poczyłam na nowo wybuch pasji perfumowej, która przez ostatnie 1,5 roku była mocno klapnieta...
i tera siedze z kartką , czytam siecunie i sie podniecam ![]() to ta wiosna chyba
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1842 |
|
To ja :)
|
Korzystacie z Janosika?? Bo mnie dziś zachwycił -we stolycy działa genialnie
![]() Lecę na koncert gongów. Pachnąca Goldem, znalazł się
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co zaobserwowałam faktycznie działa nieźle
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam go poleciła kuzynka bo ona ma teściów na Mazowszu więc często jeżdżą z Krakowa do nich i podobno nigdy ich nie zawiódł
|
|
|
|
|
#1846 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
aleo so chosi?
|
|
|
#1847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój już ma to za sobą dziękuję wszystkim za przytulasy cmoki Aktualnie umiram na okropne bóle kręgosłupa, w pniedziałek idę do lekarza, myślałam że przejdzie ale nie przechodzi a się nasila, więc mus iść do kochanej , pomocnej , sprawnej służby zdrowia ![]() Po pierwsze coś mi się dzieje z ..... eeee... ogonem, przesuneła mi się kość, zaczęła dziwnie wystawać i jest przesunięta na bok nad całym naddupiem mnie boli , nie mogę się aoni porządnie wyprostować ani nachylić, a wczoraj ból przesunął się do góry i boli mnie już wszystko... ![]() zachodzi obawa że będziem mieć w baru dwa ogony
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha...no to teraz nawilżanie, nawilzanie i dopiero potem inne rzeczy? Ja w sumie tego nie przestrzegam, i tak nic nigdy mi się nie wypłukuje ![]() Cytat:
Baw się dobrze
|
||
|
|
|
#1851 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oooo..przeszczapiłam ci mój ogon? z całym bagazem dolegliwości? ![]() bo mi tak jakby pszeszło ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- no i mam ochote nabyc kilka flaszek w ciemno ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- czy zna sie tu ktos na pitach? zaraz mnie owooj strzeli chodzi mi of kors o tę podupczonazmiane z płacenieim zaliczki za grudzien w styczniu ![]() zapłaciłam w styczniu, wiec w picoe za 2012 wyszła mi niedpłata-własnie ta zaliczka...i co mam terz zrobic? zapłącic 2 raz? bo w zeznaniu rocznym mi wychodzi ta suma do zapłąty
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-13 o 15:52 |
|
|
|
|
#1852 |
|
BAN stały
|
![]() Miałam mieć szkolenie od 13 do 16. Czekaliśmy pół godziny, z 30 osób w sali, szkoleniowcy się w ogóle nie zjawili Szkolenie przełożone na bliżej nieokreślony termin. Yet another fucked up day, już go spisałam na stary Tyle że się przejechałam do centrum i z powrotem przy ładnej pogodzie.
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To capnęłam cedr. Ale po nałożeniu włosy nie były stosownie śliskie więc dorzuciłam Jajco.Teraz siedzę w Bingo, dołożyłam miodu, pantenolu i oleju. Tak, tak, z nudów umyłam włosy po raz drugi ![]() A co do wypłukiwania też nie zauważyłam ale dla zasady od niedawna się tego trzymam. Akurat obecnie kolor mnie wkurza i wcale się nie obrażę jeśli spłowieje. Cytat:
|
||
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za pierwszym razem nie domyłam Barwą piwna odrobiny oliwki niebieskiej BD, no chyba nie domyłam bo były takie niedo☠☠☠ane w dotyku ( albo to wina pomyciowego mixa NV i FP ), nawet im dobrze wyschnąć nie dalam . No pod kran, Facell i sie zrobily do☠☠☠...a potem to już tylko balsam kwiatowy na chwile i troche silikonu. a dlaczego Cie wkurza? za cie,my tym razem? Mi sotatno henna nie zlapała odrostu. Znaczy zlapala, ale jakoś tak delikatnie...że jest badziej rudoblond niż rudy. W sumie jakoś sie w oko nie rzuca, ale widać róznice jak sie przyjrzeć.., a nie chcialo mi sie poprawiać. Tylko zastanawiam sie dlaczego. Zwalam na jakąś kiepską partię na mazidlach
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Skarbku
Oby szybko zaradzili. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
3 wydaje mi się normalna, ponczo z kapturem. 4 spłaszcza biust
|
|
|
#1856 |
|
Nindżopesz
|
No za ciemny i za bardzo wpadający w miedziany, wolę pomarańczowe. Ale i tak lepsze to niż przed farbowaniem kiedy miałam kilka kolorów na głowie (nie mówię o wpadce z cassją).
Ja już nie zwracam uwagi na kolor odrostów ale u mnie tak bardzo nie widać jak się wszystko pobałagani i pofaluje ![]() A teraz nie stylizuję ino siedze i czekam co same z siebie zrobią, dawno tego nie próbowałam. |
|
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aillen, morawska i kijowska
|
|
|
#1858 |
|
Nindżopesz
|
3. ale kaptur fajny
![]() 4. |
|
|
|
#1859 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja kupiłam tę szamponetkę co Truskawa polecała
I jakiś micel Delii, ciekawe czy mnie po nim nie wysypie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanabyłam na szybko Seboravit wcierkę, podobno robi nic?
A czy kozieradkę można zalewać niemieloną? Bo tylko taką mam. Win, Valparaiso jest dość obcisłe i chyba wolisz jaśniejszą? Brałabym Kyoto. Może da się skrócić? Albo rękaw albo długość sukienki? Pachnącego popołudnia
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

dopiero teraz słońce wyszło 

nad całym naddupiem mnie boli , nie mogę się aoni porządnie wyprostować ani nachylić, a wczoraj ból przesunął się do góry i boli mnie już wszystko...

Szkolenie przełożone na bliżej nieokreślony termin. Yet another fucked up day, już go spisałam na stary
Te za 169 zł są fajne, ale mają długi rękaw