Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 14:58   #4651
ParashuteEffect
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
oj tez podlaczam sie od pytania- sama musze sie na dniach wybrac na farbowanie,ale z ostatniego efektu zdecydowanie nie jestem zadowolona refelksy bardziej przypominaja kilka grubych pasm i to zupelnie nie jest to co chcialabym miec na glowie

Anies- pieknie sie prezentuje twoj nowy kolor
moze Adrian z instytuta vivien (Gdynia) jestem nim bardzo zadowolona, ale robie u niego wlosy juz 4 lata i chcialabym ostatnio moze zmnienic cos (tez mam lekke ombre na swoj kolor wlasny niefarbowany, bardzo fajnie naklada farbe, musial mi pietw natapirowac koncowki , a pozniej gabka nakladal, nie wiem po co, ale effekt byl fajny)/
po prostu juz bym chciala cos zmienic u fryzjera, moze zeby tez inaczej spojzal na moje wlosy.
Stary 2013-04-13, 15:11   #4652
aniser
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
moze Adrian z instytuta vivien (Gdynia) jestem nim bardzo zadowolona, ale robie u niego wlosy juz 4 lata i chcialabym ostatnio moze zmnienic cos (tez mam lekke ombre na swoj kolor wlasny niefarbowany, bardzo fajnie naklada farbe, musial mi pietw natapirowac koncowki , a pozniej gabka nakladal, nie wiem po co, ale effekt byl fajny)/
po prostu juz bym chciala cos zmienic u fryzjera, moze zeby tez inaczej spojzal na moje wlosy.
dzieki za namiar wlasnie weszlam na strone- wyglada bardzo zachecajaco cennik rowniez znosny ( dla porownania za farbe w naturalnym odcieniu plus refleksy na srednich wlosach w Studio Bogna chcieli od 210zl wzwyz...)
W dodatku mam baaaardzo blisko na Swietojanska

A masz moze jakies zdjecie swojego ombre?
Stary 2013-04-13, 15:11   #4653
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Olśniło mnie, że mam w iMacu aparat , także proszę zdjęcia.
Cudownie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:11   #4654
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję na żywo jest bardziej "agresywnie", ale nie potrafię ująć tego na zdjęciach. Bazę zrobiła mi idealną, a większość osób twierdziło, że to niemożliwe. A jednak .

Dziękuję . Na górnej powiece MAC Haux i Mulch, na dolnej Satin Taupe.
Dzięki Postaram się znaleźć jakiś odpowiednik haux w Inglocie, bo niestety nie mam żadnego MAC w promieniu 500 km
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:24   #4655
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy w życiu nie zabrałabym się za samodzielne próby "upiększania".

Miałam już duży odrost, na około 4-5 cm, więc całość wyrównała do mojego koloru (nie wiem jakim cudem udało jej się tak idealnie wstrzelić) i na to refleksy karmelowo-złotawe. Wizję miałam na coś "agresywniejszego", ale ostatecznie Ania stwierdziła, że lepiej zrobić coś pośredniego i mniej inwazyjnego, a ewentualnie później rozjaśniać bardziej. Mam efekt lekkiego ombre, bo nie robiła mi refleksów od nasady, żeby nie było problemu z odrostem.

Pięknie, subtelnie i uroczo

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:30   #4656
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

dziewczyny czy dobrze myślę, że polecała któraś z Was ten tusz?
http://allegro.pl/maybelline-falsies...166304552.html
kojarzy mi się, że Lady o nim pisała, ale pamięć to ja mam słabą
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:44   #4657
pati_pz
Zadomowienie

Dziękuję za Wasze opinie o Melisskach Bardzo miło z Waszej strony

Anies, wyglądasz przepięknie w tych włosach swoją drogą zauważyłam, że mamy ten sam model drzwi szafy Ja do fryzjera idę w przyszły piątek do Milek Design w Warszawie. Na samo ścięcie, bo odkąd noszę dłuższe włosy mam problem ze znalezieniem fryzjerki, która ładnie je ostrzyże, żeby się dobrze układały (najlepiej same z siebie lub przy mojej drobnej pomocy) i były dopasowane do mojej twarzy. Teraz mam tragiczną grzywkę, którą ciągle upinam, bo w ogóle się nie układa. Mam nadzieję, że wizyta będzie udana, bo przyzwyczajona jestem do fryzjerek o połowę tańszych, więc liczę, że większe pieniądze za usługę = lepsza jakość usługi.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:45   #4658
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję na żywo jest bardziej "agresywnie", ale nie potrafię ująć tego na zdjęciach. Bazę zrobiła mi idealną, a większość osób twierdziło, że to niemożliwe. A jednak.
Bardzo ładnie, przede wszystkim naturalnie, przez to fryzura zyskuje wiele uroku. Uważam,że Pani Ania świetnie wybrnęła z zadania - dobrana baza, refleksy w przyjemnym tonie, efektu 'borsuka' brak'.
Już dzwoniłam do mojego, niestety potwierdzili mój najgorszy scenariusz - szybciej się nie uda.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:57   #4659
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Nie chwaliłam się nowym nabytkiem
Stary 2013-04-13, 16:09   #4660
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Mogę Ci ją kupić jeśli chcesz, z paragonem oczywiście.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję Ci bardzo. Zerknę jeszcze czy są u mnie bo może po prostu przeoczyłam. W razie czego się odezwę

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Wiosna przyszła i mam nadzieję, że już się na dobre rozgości.

Dzisiaj u mnie +12 ( jak na razie ) to lubię, jeszcze, żeby słońce się wyłoniło za chmur i będzie pięknie

Wiem, że lubicie psiaki to podsyłam postęp wzrostowy Naszej Kluski i ekipy W przyszłym tygodniu zabieramy Kluska do domu !
słodziak

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40275516]przeprosiłam się z olejem kokosowym i dzisiaj mam tak świetne włosy, że nie mogę przestać ich dotykać [/QUOTE]

Też zrobiłam dzisiaj kolejne podejście do kokosowego. Jednak wolę Sesę, kokosowy pewnie oddam mamie.

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj przeczytałam dość ciekawy pomysł na odżywkę do rzęs. Zamiast olejku rycynowego... pomadka z Rossmanna Jutro po nią lecę, zobaczymy, brzmi zachęcająco. Olejku bałam się używać, bo jestem niezdarą, a w dodatku mam bardzo wrażliwe oczy i gdyby dostał się do oka to byłoby źle
Też czytałam o tej pomadce i koniecznie muszę wypróbować, bo mam beznadziejne rzęsy.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Są trochę niskie, kiepsko wyglądam na takim obcasie, ale za mąż wyjdę w tych z załącznika
Cytat:
A jaka jest wysokość obcasa?

Po obejrzeniu zdjęć na blogu zakochałam się w melisskach Świetnie wyglądają do białej sukni. Do tej pory chciałam buty w mocnym kolorze, ale teraz myślę, że melisski będą lepszym rozwiązaniem. Chyba już mogę zacząć na nie oszczędzać.

Chociaż znając mnie to przez te dwa lata, które zostały mi do ślubu jeszcze wszystko mi się pozmienia.

Cytat:

Miałam już duży odrost, na około 4-5 cm, więc całość wyrównała do mojego koloru (nie wiem jakim cudem udało jej się tak idealnie wstrzelić) i na to refleksy karmelowo-złotawe. Wizję miałam na coś "agresywniejszego", ale ostatecznie Ania stwierdziła, że lepiej zrobić coś pośredniego i mniej inwazyjnego, a ewentualnie później rozjaśniać bardziej. Mam efekt lekkiego ombre, bo nie robiła mi refleksów od nasady, żeby nie było problemu z odrostem.

Ale pięknie wyglądasz a zresztą Ty zawsze pięknie wyglądasz.

Jak tam zakupy z kuponami Glamour? Obkupiłyście się? Ja niestety spędzam weekend w domu nad książkami.
Powinnam rozejrzeć się za jakimiś sukienkami.Mam w maju dwa wesela i jeszcze nie wiem w czym pójdę. Strasznie nie lubię kupować sukienek. Jestem dość wysoka i niestety większość jest dla mnie za krótka. Jak już jest dobra na długość to oczywiście musi być za szeroka w biuście albo za wąska w biodrach.
Chciałabym też w tym miesiącu kupić zwykłe skórzane baleriny i marzy mi się jeszcze jasna ramoneska.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:26   #4661
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Też zrobiłam dzisiaj kolejne podejście do kokosowego. Jednak wolę Sesę, kokosowy pewnie oddam mamie.
mi sesa bardzo nie przypadła do gustu, oddałam koleżance, tej samej od której mam kokos
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 16:38   #4662
lucy111
Zadomowienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40292319]mi sesa bardzo nie przypadła do gustu, oddałam koleżance, tej samej od której mam kokos [/QUOTE]

Ja mam niskoporowate włosy i mam wrażenie, że kokosowy im nic nie daje.
A Ty używasz czystego kokosowego czy może z jakimiś dodatkami?
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:42   #4663
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam niskoporowate włosy i mam wrażenie, że kokosowy im nic nie daje.
A Ty używasz czystego kokosowego czy może z jakimiś dodatkami?
czystego, ale ja nie używam żadnych olejków regularnie. miałam swoją przygodę z naturalną pielęgnacją, wcierkami, odstawianiem sylikonów itd itd. dodatkowo przeszłam na CG (bo naturalnie mam włosy falowane i miałam prawie do pasa), ale u mnie kompletnie się to nie sprawdzało, a traciłam sporo czasu na cudowanie z włosami
teraz właściwie jak mi się przypomni to zużywam zapasy pozostałe po tamtej przygodzie, bo nie lubię marnować kosmetyków
Stary 2013-04-13, 17:50   #4664
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Rewelacja, zwłaszcza 1 wsze zdj. Gdzie jest dużo "volume"
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 17:54   #4665
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo. Zerknę jeszcze czy są u mnie bo może po prostu przeoczyłam. W razie czego się odezwę

słodziak

Też czytałam o tej pomadce i koniecznie muszę wypróbować, bo mam beznadziejne rzęsy.

A jaka jest wysokość obcasa?

Po obejrzeniu zdjęć na blogu zakochałam się w melisskach Świetnie wyglądają do białej sukni. Do tej pory chciałam buty w mocnym kolorze, ale teraz myślę, że melisski będą lepszym rozwiązaniem. Chyba już mogę zacząć na nie oszczędzać.

Chociaż znając mnie to przez te dwa lata, które zostały mi do ślubu jeszcze wszystko mi się pozmienia.

Ale pięknie wyglądasz a zresztą Ty zawsze pięknie wyglądasz.

Jak tam zakupy z kuponami Glamour? Obkupiłyście się? Ja niestety spędzam weekend w domu nad książkami.
Powinnam rozejrzeć się za jakimiś sukienkami.Mam w maju dwa wesela i jeszcze nie wiem w czym pójdę. Strasznie nie lubię kupować sukienek. Jestem dość wysoka i niestety większość jest dla mnie za krótka. Jak już jest dobra na długość to oczywiście musi być za szeroka w biuście albo za wąska w biodrach.
Chciałabym też w tym miesiącu kupić zwykłe skórzane baleriny i marzy mi się jeszcze jasna ramoneska.
Ja właśnie dzisiaj kupiłam, więc zaczynam rzęsową kurację. Szczególnie, że ostatnio częściej wypadają mi rzęsy, muszę chyba zmienić tusz.

Co do kuponów z Glamour - brak $$$ więc brak kolejnych ciuchów, które nie mieszczą się w szafie Ostatnio próbowałam swój biały sweter (bardzo fajny, z metaliczną nitką i uroczą koronką, nieco babciowaty, ale co tam!) tam wcisnąć (jest strasznie gruby), ale nie dało rady Muszę coś wymyślić innego, a najlepiej to pozbyć się niepotrzebnych ciuchów (mam z tym problem, bo mi po prostu szkoda nawet jeśli nigdy nie założę). W dodatku ostatnio dotarły do mnie 2 koszule z eBaya, ale na szczęście dla nich miejsca znalazłam (ale to w innej szafie)

Hmm, kusi mnie ten pasiak z Sinsaya, bo pasowałby do wielu rzeczy. Boję się, że ulegnę.

Anies -
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 18:00   #4666
carpaibex
Zakorzenienie

mm111111, obiecałam Ci opinię o Annabelle Minerals dla suchej skóry. O ile po pierwszym nałożeniu byłam naprawdę zadowolona, o tyle teraz cała ekscytacja opadła Jeżeli suche skórki się u Ciebie nie pojawiają i masz w miarę gładką skórę, to możesz być nawet zadowolona. Kolor też wbrew pozorom łatwo dobrać. Ale niestety u mnie to raczej klapa i skończę te próbki jako puder. Piekielnie podkreślał mi suche skórki na twarzy, włazi w pory aż miło, a najlepszy numer zrobił mi na laboratoriach z chemii - gorąco mi się zrobiło, więc przetarłam dłonią o czoło i .. starłam wszytko Miałam takie smugi od palców na czole jak jakieś znaki wojenne i koleżanki ratowały mnie jakimś swoim pudrem.

Z tego co wiem Fiona, która również używa ich do suchej skóry jest bardziej zadowolona. Ja podzielam już teraz zdanie Maqua - płynne podkłady to jedyne słuszne.
Stary 2013-04-13, 18:06   #4667
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mm111111, obiecałam Ci opinię o Annabelle Minerals dla suchej skóry. O ile po pierwszym nałożeniu byłam naprawdę zadowolona, o tyle teraz cała ekscytacja opadła Jeżeli suche skórki się u Ciebie nie pojawiają i masz w miarę gładką skórę, to możesz być nawet zadowolona. Kolor też wbrew pozorom łatwo dobrać. Ale niestety u mnie to raczej klapa i skończę te próbki jako puder. Piekielnie podkreślał mi suche skórki na twarzy, włazi w pory aż miło, a najlepszy numer zrobił mi na laboratoriach z chemii - gorąco mi się zrobiło, więc przetarłam dłonią o czoło i .. starłam wszytko Miałam takie smugi od palców na czole jak jakieś znaki wojenne i koleżanki ratowały mnie jakimś swoim pudrem.

Z tego co wiem Fiona, która również używa ich do suchej skóry jest bardziej zadowolona. Ja podzielam już teraz zdanie Maqua - płynne podkłady to jedyne słuszne.
Potwierdzam, jeśli masz suche skórki to będzie to nieestetetycznie wyglądać. U mnie wszystko się unormowało dzięki olejkowi+używam nawilżającego balsamu pod minerały, dlatego cera wygląda dobrze.
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 18:07   #4668
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Potwierdzam, jeśli masz suche skórki to będzie to nieestetetycznie wyglądać. U mnie wszystko się unormowało dzięki olejkowi+używam nawilżającego balsamu pod minerały, dlatego cera wygląda dobrze.
Ja używam kremu nawilżającego z Sanoflore. Niestety tak czy siak nie zdaje to egzaminu Suche skórki zawsze będą moją zmorą.
Stary 2013-04-13, 18:54   #4669
fashionismypassion
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40273395][B]
Trzymam za Was kciuki aby "bezboleśnie" udało się psiaka przyzwyczaić do nowego domku, bo Was już trochę zna - odwiedzacie go Jak przyjechał mój psiak-golden (z odległej Polski) do domu to brałam 2-tygodniowy urlop żeby maleńswu pomóc w zaaklimatyzowaniu się w nowym domu więc moglam sobie pozwolić na zarwane noce, ale potem przez 2 m-ce i tak chodziłam do pracy zamroczona Aktualny mój pies od samego początku pozwala mi się wyspać - dlatego różnie to wygląda, wiele zależy od samego psa, jego usposobienia i oczywiście nas - właścicieli [/QUOTE]

Trzymaj kciuki każde wsparcie się przyda !

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Podoba mi się i to bardzo I strasznie Ci zazdroszczę, że będziesz miała w domu takiego słodziaka
Wyobrażam sobie, jak już ciężko się z nim rozstać. W końcu już kilka razy byliście u Kluska (uwielbiam tę nazwę ) i stał się już członkiem rodziny Ale jeszcze kilka dni i będzie z Wami Kiedy go dokładnie odbieracie?

Klusek
Dziękuję Kochana

Nazwa vel imię "Klusek" bardzo mi się podoba To prawda, co jakiś czas oglądam zdjęcia z Kluskiem w roli głównej i liczę dni kiedy będziemy mogli go zabrać do domu.

Zabieramy go w najbliższy czwartek. Dzisiaj śmialiśmy się, że to ostatni nasz weekend tylko we 2 teraz będzie nas 3

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
marzę o własnym psiaku, ale póki wynajmujemy mieszkanie to możemy sobie wszelkie zwierzaki wybić z głowy
Marzenia się spełniają Życzę Ci aby i Twoje marzenie o posiadaniu psa się spełniło

Cytat:

Bardzo udana zmiana

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
słodziak

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-04-13 o 18:56
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 20:25   #4670
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Cytat:
Ja używam kremu nawilżającego z Sanoflore. Niestety tak czy siak nie zdaje to egzaminu Suche skórki zawsze będą moją zmorą.
Ostatnio tak mi się łuszczy skóra na twarzy, że już nie daję rady. Nagle mycie olejem, dobre kremy, olej arganowy, masło shea nie pomaga masakra.
A tak w ogóle to pomóżcie. Włączyłam na chwilę piekarnik , podpiekłam tosty, wyłączyłam , a teraz wyje co chwilę!!! Robi pik pik co minutę mniej więcej. Wiecie może o co może mu chodzić???
Stary 2013-04-13, 20:26   #4671
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ostatnio tak mi się łuszczy skóra na twarzy, że już nie daję rady. Nagle mycie olejem, dobre kremy, olej arganowy, masło shea nie pomaga masakra.
A tak w ogóle to pomóżcie. Włączyłam na chwilę piekarnik , podpiekłam tosty, wyłączyłam , a teraz wyje co chwilę!!! Robi pik pik co minutę mniej więcej. Wiecie może o co może mu chodzić???
u mnie tak pikał tylko timer jak go nie wyłączyłam to później pikał cały czas...
Stary 2013-04-13, 20:34   #4672
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
To jest straszne i czasami mam wrażenie, że nie do opanowania. Żaden peeling, nawet najbardziej regularny jeszcze nie pomógł.
Stary 2013-04-13, 20:47   #4673
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Czekam na zdjęcia
Baaardzo wygodne

Moim zdaniem są bardzo wygodne, są niskie i dobrze trzymają się stopy

Zamawiałam z Blind Ja tej marynarki w ogóle na żywo nie widziałam

Dziewczyny planuję dzisiaj zrobić dzień naukowy, zaraz wyłączam komputer i idę się uczyć
Załączam zdjęcia beżowego mangowego żakietu, którego niestety nie udało mi się przymierzyć, ponieważ najmniejszy jaki był na sklepie to roz. M, a ja noszę XS, więc nie było sensu...przymierzyłam za to biały z czarnymi dodatkami i kilka innych - zdjęcia umieszczałam na mangowym watku
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 20:48   #4674
mm111111
Wtajemniczenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40295914]u mnie tak pikał tylko timer jak go nie wyłączyłam to później pikał cały czas...[/QUOTE]

Cholera jasna, klikałam już wszystko i nic!!! :[

Cytat:
To jest straszne i czasami mam wrażenie, że nie do opanowania. Żaden peeling, nawet najbardziej regularny jeszcze nie pomógł.
Mi już ręce opadają. Cały nos i poliki przy nosie + czoło. Wieczna sahara!!! Zaczynam się zastanawiać czy to nie może przez małą ilość wody (nie mam nawyku picia dużej ilości), albo przez podkłady. Już sama nie wiem. Czasami jak zmieniam pielęgnację/ krem, to przez chwilę jest "wow" ulga dla skóry, jest miękka i nie ma suchych skórek. Po kilku tyg. wszystko wraca

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-04-13 o 20:49
Stary 2013-04-13, 20:55   #4675
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

zdjęcia... nie wiem dlaczego ich nie wkleiło do poprzedniego postu
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 21:01   #4676
mm111111
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40296392]zdjęcia... nie wiem dlaczego ich nie wkleiło do poprzedniego postu [/QUOTE]
Jest świetna, gdyby była taliowana. Oj :P
Stary 2013-04-13, 21:02   #4677
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Cholera jasna, klikałam już wszystko i nic!!! :[

Mi już ręce opadają. Cały nos i poliki przy nosie + czoło. Wieczna sahara!!! Zaczynam się zastanawiać czy to nie może przez małą ilość wody (nie mam nawyku picia dużej ilości), albo przez podkłady. Już sama nie wiem. Czasami jak zmieniam pielęgnację/ krem, to przez chwilę jest "wow" ulga dla skóry, jest miękka i nie ma suchych skórek. Po kilku tyg. wszystko wraca
Być może, ja też nie piję dużych ilości wody, bo mam pęcherz z pergaminu Małą ulgę mojej skórze przyniosły oleje, ale też szału nie ma.
Stary 2013-04-13, 21:40   #4678
mm111111
Wtajemniczenie

Słuchajcie, z tym kolorem włosów to wcale nieprawda. Jestem brunetką a po dzisiejszej sytuacji stwierdzam, że jestem łagodnie pisząc, nieogarnięta. Gdy piekłam tosty w piekarniku, położyłam blachę na kuchence, i to kuchenka wydawała ciągle te dźwięki a ja się znęcam nad piekarnikiem i klikam co popadnie ...
Stary 2013-04-13, 22:07   #4679
blekitne_niebo
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40296392]zdjęcia... nie wiem dlaczego ich nie wkleiło do poprzedniego postu [/QUOTE]

Jaki piękny Zapoluję na niego, choć coś czuję, że ciężko go będzie zdobyć
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:44   #4680
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Jest świetna, gdyby była taliowana. Oj :P
O tak, mogłaby być taliowana

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości