|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
wiesz, dobrze ze kupilas bo juz bedziesz miec na przyszly sezon ![]() monia, super kopertówka ![]() ja dzis dwie spodniczki kupilam, ale fotki moze jutro bo jak zwykle nic mezowi nie mowilam a ze siedzi na l4, to nie mam jak tu dzialac ![]() Jedna spodniczka Atmo w serduszka a druga New york laundry w gwiazdki
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie wiadomo będzie na następnym sezon, ale na pomorzu taka wiosna, że jeszcze teraz zaloze kilka razy
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
W tych SH, do których ja chodzę to staniki są wymieszane w jednym koszu z majtkami ,a fuj! Szczerze mówiąc to brzydzę się tam rękę zanurzyć, bo wiem co na dnie znajdę?
Dziewczyny, jakie sieci SH polecacie? Bigę lubię, ale przeszłabym się jeszcze gdzie indziej
|
|
|
|
#3424 |
|
Konto usunięte
|
Moja druga z wczoraj.
Koszula z krótkim rękawem w kwiatki. Atmosphere. Około 1,75 zł. Na żywo kolor jest bardziej intensywny. |
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubię weekendów, bo najczęściej tu jest zastój i nie ma co podziwiać hehe
|
|
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z KrK!
Powiedzcie mi czy w tych Artusach to wszędzie jest tak jak na Alejach? Część gdzie jest wszystko za 5 zł, za 3zł itp? Interesuję mnie ten na Karmelickiej... ale tam zazwyczaj wisiała tabliczka 10 zł.. i nie wiem czy tam wszystko jest po 10 zł czy jak
|
|
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś chyba w 6 sh i nie kupiłam nic
![]() Ale w Bidze ma być w pon duża dostawa- wybiorę się rano i liczę, że tam coś wyłowię..
|
#3428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczególnie jak widzę wielkie, pomechacone, odbarwione gacie...
|
|
|
|
|
#3429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja dziś byłam, ale nic nie kupiłam, nie było nawet czego. Jeśli chodzi o staniki to się przełamałam i już 2 sobie kupiłam, tylko ciężko dorwać rozmiar. Piękny ten czarny płaszcz
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba zmierzyć
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
Lumpkowo wiosennie
![]() 1. Koronkowa H&M Divided - 1,5 zł 2. Kombinezon Miss Swan - 8,5 zł + torebka skórzana (chyba już kiedyś pokazywałam) - 5 zł 3. Pasiak z bufkami niemieckiej marki Passport (ma baaardzo milutki materiał, milszego dla skóry jeszcze nie spotkałam - 5 zł4. Dłuuuga i o wiele za duża narzutka M&Co, ale ja się lubię tak mega omotać - 1 zł5. Nowe gatki Cecile - 1 zł |
|
|
|
#3433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w dodatku za całe 5 zła płaszczyk świetny nie wiem, czemu sama nie kupiłam tego, który mierzyłam z miesiąc temu... tylko mój był beżowy i dłuższy, też z wełną, ech
|
|
|
#3434 |
|
Żona Gargamel
|
Ja się do Lidla nie wybierałam bo wiedziałam, że będzie tak jak ostatnio z tregginsami, ale koleżanka pojechała i o 8 już nie było (tylko ogromne rozmiary)
|
|
|
|
#3435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Rozeznanie
|
odnośnie staników: ja kupuję, ale do tego celu mam wybrane specjalnie lumpki, gdzie są szanse coś po pierwsze trafić (i tak w jednym kupiłam już 4, w drugim 3, w trzecim jeden; z tym że większość kupuję dla mamy, bo łatwiej dorwać rozmiar f czy g w większym obwodzie). W większości są to sklepy, w których towar jest sortowany na tej zasadzie, że skarpetki osobno, majtki też osobno no i staniki sobie ładnie leżą na takim wygodnym stole (tuż przy kasie... raz myślałam, że stamtąd nie wyjdę, stojąc w kolejce wracałam się do przymierzalni 4 razy!).
Raz z kolei trafiłam w lumpku na dostawie na stringi z serii erotyczne, ze sznurkiem perełek w kroku. Co najlepsze, ktoś je kupił!
|
|
#3437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Tak samo rzucaja sie na buty...a nie raz tak drogo wyceniaja buty, ze lepiej juz doplacic i kupic nowe. U Chińczyka dziadostwo (przestalam kupowac kilka razy sie sparzylam nawet calego sezonu w takich nie pochodzilam).
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakbym znalazła w kolorze bezu lub karmelowym taki płaszczyk jak mój to bym padla z radości Nawet wzielabym jakby był dlugi choć ja takich nie lubie wszystkie skracam za tylek...Teraz poluje na jakas kurtke na rower
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Konto usunięte
|
Od kilku (chyba już) tygodni próbuje uporządkować swoją szafę i kompletnie mi to nie idzie. Nie umiem się przełamać, żeby wyrzucić pewne rzeczy, bo w sumie to są ładne i może je założę... Tylko pewnie nie założę. Zostały mi do uporządkowania bluzki i te chyba są najgorsze...
|
|
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4028916 4]Od kilku (chyba już) tygodni próbuje uporządkować swoją szafę i kompletnie mi to nie idzie. Nie umiem się przełamać, żeby wyrzucić pewne rzeczy, bo w sumie to są ładne i może je założę... Tylko pewnie nie założę. Zostały mi do uporządkowania bluzki i te chyba są najgorsze...[/QUOTE]
Mam ten sam problem. Jak to mawia moja matula: "tego szkoda, tego żal" . Chomicze skłonności to zło .Mnie przeraża sortowanie lżejszych rzeczy, które leżały przez zimę w skrzyniach na dnie szafy. Szkoda tylko, że nie mam już ni grama miejsca na półkach
|
|
#3441 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4028745 2]Śliczna
|
|
|
|
#3442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też zawsze wiosną i jesienią robię zamianę pewnych ubrań. Wszystko wkładam do dużych pudeł i stawiam na szafę. Chociaż luźniej się robi
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Żona Gargamel
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4028916 4]Od kilku (chyba już) tygodni próbuje uporządkować swoją szafę i kompletnie mi to nie idzie. Nie umiem się przełamać, żeby wyrzucić pewne rzeczy, bo w sumie to są ładne i może je założę... Tylko pewnie nie założę. Zostały mi do uporządkowania bluzki i te chyba są najgorsze...[/QUOTE]
a ja nie wiem co z butami zrobić, torebki jakoś upchnęłam do szafki, buty układam w pudełkach na dnie ale już nie wcisne nic a 2 pary czekają na miejsce
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
moje ostatnie łupy
![]() 1. koszula transparentna z kokardą Michael Kors 2,50zł 2. sukienka Dorothy Perkins 4zł 3. bluzka w panterę z cekinowym sercem Next 1,80zł 4. koronkowy top Atmosphere 2zł 5. spodenki Umbro dla TŻ 2,50zł 6. bolerko no name 2,50zł 7. srebrna sukienka (metka wycięta) 1,80zł
|
|
|
|
#3445 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
reszta też bardzo fajna. Widziałam ostatnio w lumpku taką samą bluzkę z sercem
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny znacie jakieś blogi, w których dziewczyny prezentują stylizacje z ciuszkami z sh?
chętnie bym sobie pooglądała kiedyś znalazłam jakiś fajny, ale niestety nie zapisałam do zakładek, no i przepadł
|
#3447 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie to z tym Lidlem, ale slyszalam to wiele razy, od wielu osob. Sama nigdy nie bylam jeszcze w polskim Lidlu ![]() W UK jak rzucaja jakies produkty, to one potem leza kilka tygodni, sa przeceniane. Ja jak widze w gazetce cos ciekawego, to celowo czekam ze 2 tygodnie i dana rzecz zwykle jest przeceniona o jakies 25%. Nie zawsze, ale czesto tak jest. Poza tym takie sklepy jak Lidl, Aldi, w UK sa postrzegane jak sklepy dla ubogich. Wiekszosc spoleczenstwa niechetnie tam chodzi. A mi to wisi, jesli normalne codzienne produkty moge kupic duzo taniej, to wiadomo, ze ide tam gdzie taniej. Za to jak jest wypuszaczan nowa gra, nowy film, nowy telefon, zaczyna sie swiateczna wyprzedaz, to tu ludzie spia pod sklepem Cytat:
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
bluesky49 dziękuję
kolejne łupy: 1. bluzka w kwiaty E-vie 2,50zł 2. fioletowa bluzka Top Shop 2zł 3. Luźna z kamyczkami przy dekolcie New Look 2,50zł 4. Czarny top Atmosphere ze złotą ozdobą, która po pierwszy praniu zrobiła się przezroczysta ;/ 2zł 5. zielony bezrękawnik Papaya 18zł NÓWKA SZTUKA 6. granatowa jeansowa kurteczka H&M 30zł NÓWKA SZTUKA jeszcze z metką
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze dziewczynki:
1. parka E-vie 9,50zł ![]() jak w niej wyglądam? zostawić czy puścić dalej? w sumie z metki jest rozmiar za duża, sama nie wiem... ![]() ![]() + ja w sukience Dorothy Perkins za 4zł, też nie wiem czy zostawić. Chyba jest trochę za krótka na moje 176cm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

nie wiem, czemu sama nie kupiłam tego, który mierzyłam z miesiąc temu... tylko mój był beżowy i dłuższy, też z wełną, ech 

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013