|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
dziewczyny mam mały problem... pomożecie??wiecej info w klubie
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
Cytat:
A lody jedliście tam gdzie są najlepsze, bliziutko Rynku Starego Miasta, czy gdzieś indziej?
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relac
Cytat:
Choć nic go nie pobije i cena jak na coś z koronką bardzo ok. Wczoraj obeszłam inne sieciówki w poszukiwaniu czegoś i cóż... koronkowe marynareczki nie schodzą poniżej 200 zł... a tutaj jest 100... soł
|
|
|
|
|
#604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie za to nie będzie chrzestnej, nie pytajcie dlaczego ![]() Cytat:
Sama bardzo chciałam mieć wc podtynkowe, ale mieliśmy o 10cm za niski parapet w łazience
|
|
#605 |
|
Wtajemniczenie
|
Agassek nie ma problemu polecam sie na przyszlosc
![]() Panacea wysle kolo 22 jak wroce do domku i znajde Przykre sa takie odmowy ja mam dwoch dziadkow i dwie babcie i licze, ze beda. Tz ma jednego dziadka, ktory juz zamowil garnitur i jedna babcie, ktora raczej nie przyjdzie, jest bardzo chora
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
hej laski! Ale pędziecie! Aż tyle stron nowego wątku!
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak dzisiaj spokój jest...w pracy jestem i daję rade na bieżąco nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- To ja jeszcze zapodam moją suknię ślubną
|
|
#608 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Miałam swój łańcuszek stary i pierścionek, którego nie nosiłam i teściu po znajomości nam załatwił, że nie musieliśmy nic do tego dopłacać . 11 maja mamy przyjść na przymiarkę z tego względu, że jeszcze się nie zdecydowaliśmy, czy chcemy proste, czy z minimalną fazą. Także póki co Pan zrobi nam proste, przymierzymy, a jeżeli nie będą się nam podobać to doda minimalną fazę .Cytat:
.Cytat:
.---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- A w ogóle muszę do Mango pojechać, bo chyba tylko u nich podobają mi się jakieś długie sukienki. Wczoraj tę wypatrzyłam SUKIENKA MANGO . Ceny są trochę zaporowe, ale dałam na tyle mało za ślubną, że mogę sobie trochę odbić na poprawinowej .
|
||||
|
|
|
#609 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam na tej stronce, którą Wam wstawiłam i tutaj po raz pierwszy w ogóle miałam z tym styczność Aaa jeszcze chcemy nasze Mamy na Teściowe pasować Szukaliśmy wałków do ciasta z napisem "Super Teściowa" albo coś takiego, ale nie było na all Zobaczymy. Najwyżej kupimy wałki i sami je udekorujemy (pasowanie odbędzie się oczywiście wałkiem,ale klękać przed nami nie będą musiały ) To tak po podziękowaniach dla rodziców. I jakąś śmieszną "przysięgę" dla jednej i drugiej mamy chcemy ułożyć Cytat:
to przykre. Ja jak sobie pomyślę, jaką radochę miałaby moja Babcia, gdyby jeszcze żyła (zmarła jak z TŻ byłam nie całe 2 miesiące, więc nawet jej nie poznał- mieszkała w Niemczech), to łezka mi się w oku kręci. A ta, która żyje i mimo 88lat jest na prawdę na chodzie (sama zrzuca węgiel do piwnicy, robi zakupy, gotuje etc.), nie chce przyjść "bo nie" i "bo po co" Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- UCIEKAM DO TEŚCIOWEJ!! papapa
|
|
|
#610 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM
Dziekuje za odpowiedzi ws.slodkiego stolu :thumbup: jesli nie znajde jakichs sloiczkow to tak zostanie i wszystkie slodkosci beda w podobnych miseczkach
Cytat:
![]() Cytat:
a podziekowanie chcemy zrobic po pasowaniu..oczywiscie caly czas nie wieny co bedzie w prezencie aleee..chec do wymyslenia czegos jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
fajny pomysl z pasowaniem
|
#612 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relac
Cytat:
Ja kiedys takie waleczki widzialam wlasnie w sklepie "wszystko po 4,50" wiec moze warto szpernac po takich sklepach
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dzisiejszym PmkoM Zyczene żeby wszystko się udało zgodnie z planem no i Wszystkiego NAJ
|
#614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki wielkie Dziewczyny odpowiedz dostanę w środę i na pewno dam Wam znać co z tego wyszło
|
|
#615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam, ze siostra TŻta jest w ciąży
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Ma 2 letnią córcię, o którą rok się starali i teraz miała jechać ze mną po suknię do Krk, ale słabo się czuła i wymiotowała i w końcu nie pojechała z nami. Zrobiła wczoraj test i tylko pójdzie do lekarza potwierdzić
![]() Ale się cieszę
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
Ja już za 3 miesiące będę mieć bratanka
cieszę się chodź nie mam podejścia do dzieci lubią mnie ale ja nie umiem się z nimi bawić .Do tego były dziś wkurzył mnie
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem i nie doszliśmy do złotych tarasów.... mecz dzisiaj i pełno łysych... zawinęliśmy się do domu. Ale to nic. Sis Tż jest cały czas w Warszawce a i ja w sąsiednich miastach mam New Yorkera
Jak będę mieć jakiś dzień wolny to podjedziemy A jak nie to dam zlecenie
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
I "nasze" PMki sa juz zonami |
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiała, któraś z Was pokaz sztucznych ogni na wesele ? Zastanawiam się nad tym, podoba mi się to, ale też zależy od tego ile by to kosztowało
|
#624 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Jesteśmy w domu. Ufff, koniec rozwożenia zaproszeń! Męczące to strasznie. Jeszcze jakieś niedobitki zostały, ale sami znajomi. Za tydzień robię imprezę, to opchniemy. Obrączki zamówione. O takie jak chciałam. ![]() ![]() Półokrągłe, 4 mm., z delikatną soczewką w środku. Byliśmy z kumplem TŻ-ta (koło pięćdziesiątki, ale taaki facet ) i jak powiedziałam grawer to myślałam, że wszyscy padną. Śmiechu było co niemiara. TŻ po wyjściu mi mówi: ja myślałem że Ty z tym grawerem to żartujesz, a Ty tak poważnie. |
|
|
|
|
#625 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety na wągry nie dziala...Cytat:
Cytat:
A poza tym witam ![]() Dzis tak szybko mi dzien zlecial, ze nawet nie zauwazylam kiedy. No i nie wiem na co, bo w sumie nic nie zrobilam, a uczylam sie tyko troche...
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za załatwione sprawy. U mnie zalegaja jeszcze 4 zaproszenia
|
||
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=uqjW6JRJzD0 nie licząc lekko drażniącej PM i kiepskich unoszeń, całkiem miło im to wyszło
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Ja jestem po spotkaniu z moją ukochaną florystką... oto, co ustaliłyśmy: 1. Bukiet ślubny - klasyczny, wiązany, półokrągły, wykonany z zielonych mieczyków, ornitogalum, zielonych goździków, odrobiny santini, zielonej hortensji lub goździka włochatego i białej eustomy. Bukiet lekko roztrzepany , romantyczny, kwiaty grupowane. Wstążka ecru. Bukiet dość duży 28cm średnicy. 2. Butonierka dla Pana Młodego z zielonego kwiatka goździka. 3. Bukiet dla świadkowej w tej samej tonacji ale mniejszy. 4. Butonierka dla świadka i brata i chłopca od obrączek = 3 sztuki z tego jedna malutka. 5. Stroik do włosów? 6. Dekoracja auta - 4 stroiki do klamek z zielonych kwiatów i kokardy z dużą ilością zwisających cienkich zielonych wstążek średniej długości. 7. Poduszeczka z santini na obrączki z mocowaniem na wstążkę na środku na zawiązanie obrączek aby mały chłopiec nie upuścił 7. Dekoracja sali: a) Dekoracja stołu Młodych - zielone kwiaty w kubikach różnej wielkości i małe kubiki ze świeczkami. ( goździki zielone, margaretki zwykłe białe z zielonym oczkiem, santini, hortensja zielona, eustoma biała, goździki włochate i inne ładne , biało-kremowe) b) Za plecami Młodych wieszamy pojedyncze goździki w fiolkach ( na drutowym stelażu, który jest na miejscu) i troszkę bluszczu. c) 100 sztuk goździków zielonych do serwetek d) ok 10 szt wianków ze świecą 8. Dekoracja kościoła a) 2 szczupłe dekoracje na ołtarz z zielonych mieczyków i goździków z białą hortensją. b) 2 duże donice lub wazony z białą hortensją na boki drewnianej kapliczki c) 45 kokardek z zielonej i białej atłasowej wstążki ( wiązanych też wstążką) do dowiązania do balonów z helem. d) Nadmuchanie 40 balonów z helem i zawiązanie po obu stronach ławek co drugą ( na przemian) e) Ustawienie alejki z ceramicznych jasnych donic z białymi hortensjami lub surfiniami. ( przestawiamy je po ślubie na barierkę w sali) f) Płatki zielonych i białych róż ( green tea) w białych rożkach z zieloną tasiemką ( Olga zrobi do nich dodatkami) 9. Kwiaty dla rodziców - 2 piękne duże białe storczyki w zielonych osłonkach 10. Malutki stroik z zielonej eustoma na czubek okrągłego tortu Nie mogę się tego doczekać
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013
Cytat:
Przypomniasz ile Was bedzie kosztować tam przyjemność?
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym chciała sie dowiedziec jaki koszt Brzmi fajnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Pierwsze lody na powietrzu zjedzone
Choć nic go nie pobije i cena jak na coś z koronką bardzo ok. Wczoraj obeszłam inne sieciówki w poszukiwaniu czegoś i cóż... koronkowe marynareczki nie schodzą poniżej 200 zł... a tutaj jest 100... soł

fajnie to będzie wyglądało.
Ciekawa jestem jak u nas będzie, bo do tej pory zakładałam, że raczej wszyscy się pojawią 
1 MAJA 2013 

??