|
|
#1861 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
w ostateczności wezmę Kyoto fioletowe, ale skracać nie będę, do tego buty na obcasie, jakiś jasny blezerek i będzie gut- to tylko komunia, luzik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Z cyklu - Amerykanów pojęcie o geografii politycznej:
A: Wiesz, zawsze fascynowała mnie rosyjska kultura no i wasz język, chciałbym się go w końcu nauczyć. Ja: ( ) Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że Polska nie jest prowincją Rosji...?A: Naprawdę? Polski też musi być interesujący. Myślałam, że to tylko stereotypy, jeśli chodzi o bezmózgowie Amerykanów, ale chyba byłam w błędzie |
|
|
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ja mam totalnie proste i co bym nie zrobiła to i tak odrost widać...do dupy z tym. Jeszcze ujdzie, jak chodze w spiętych ( ale w spiętych wyglądam jak glupia pyza). albo jak zrobie koka a po paru gdzinach rozpuszczę...to takie pobałaganowane jeszcze jakoś maskuja odrost...no i jaśniejszy odrost wyglada jak łysina ![]() Cytat:
![]() 2. Pewnie mozna, ale cieńka chyba będzie. A spróbuj może ją rozgnieść czymś..nie wiem..w woreczek i młotkiem? Albo zmiel w młynku do pieprzu? Cytat:
|
|||
|
|
|
#1864 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
To ja :)
|
Oł noł... Zajrzałam na perełkowy i zachorowałam na Budapeszt
A nie znam zapachu, tylko sentyment mnie namawia do kliknięcia...Wróciłam z gongów, po których zaraz byłam na kinderparty... Ze 40 minut dałam radę, kto jest zemnie dumny?? Ale chyba ogłuchłam...---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
#1866 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. pokręciły! Inaczej niż zwykle bo ciut luźniej ale za to jaka fajna objętość! Nie wiem czy to nie sprawka Bingo i miodu, w każdym razie póki co daję se siana z układniem ![]() 2. ano niestety. |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na chwilę obecną to jakieś 5 cm w kolorze popielato-beżowego blondu z poziomu 9, tymczasem reszta jest karmelowo-beżowa, na poziomie 7-8 ![]() Teraz nie jest źle, blond odrost na czarnych włosach wyglądał, jakbym machnęła sobie golarką przez środek głowy. |
|
|
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj foty !! Cytat:
![]() 2. Przy rudych i blond odroście jest dokładnie tak samo |
||
|
|
|
#1869 | ||||||||||
|
Panaroja
|
i owsik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po prostu będzie olej zmieszany ze śliną . Oczyszczanie krwi zachodzi wyłącznie w nerkach i aparacie do dializy .2.ale zarówno lanie z nosa jak charczenie flegmą jest objawem chorobowym , zdrowemu człowieku się nie leje i nie charczy , w przeciwieństwie do odwrotnego końca , który działa w sposób wydalniczy cały czas górny koniec działa wydalniczo przygodnie w ramach patologii Poza tym na przykład didy i większośc kobiet nie jest w stanie odkrztusić flegmy wykasływanej i wypluć, więc funkcja wydalania odpada a że się z nosa leje - jest to proces bierny , niezależny od woli , w przeciwieństwie do wydalania ![]() 3.ale czy będzie tak samo skutecznie ![]() 4.no ba , pewnie że tak , ale jakże spektakularnie by było , gdyby tak po całkowitym oczyszczeniu wypluwało się olej jeszcze bardzie rafinowany i czystszy ![]() 5. 6. Cytat:
![]() Cytat:
? Kura z Ukrainy 3.propolis w ogóle przecudnie pafnie 2.16 i słoneczko (było) Cytat:
Cytat:
mnie się zdarzyło usłyszeć , że mozaikowe posadzki na Zamku Królewskim pochodzą z komputerowego projektu ![]() ![]() Była u mnie dziś pierwsza wiosenna burza a aktualnie wiosennie leje... ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czekam aż mnie ktoś odwiedzi
|
||
|
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1872 | |
|
|
Cytat:
![]() Ktokolwiek?? ![]() I dzięks ![]() Na szczęście od 3 lat bezpośredniego kontaktu nie miałam, ale procedury mnie rozwalają ![]() Za to jak byłam na robotach w Niemczech, przyjechał Litwin -też na roboty. I autochtoni zapowiadając mi go, powiedzieli radośnie, że będę mogła z nim w ojczystym języku pogadać. Na co ja naiwnie -o, a on mówi po polsku?? Na co oni -o, a to wy macie różne języki??? Także tak...
|
|
#1873 |
|
Wpisz tu zomzing
|
saponics robi nic, seboravit w kolejce do robienia nic
![]() Betty btw, w leklerkach są: farmony i himalaye |
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mówią, Europa Narodów
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
w czwartek odwiedziła mnie dawno nie widziana fajna koleżanka. Przywiozła płytę z nagraniem ze swojego wesela, choć na nim nie byłam.
Właśnie oglądam ![]() Jak usłyszałam te przyśpiewki i "hiciory", to sobie przypomniałam, czemu tak nienawidze wesel
|
#1877 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1878 |
|
Nindżopesz
|
Chwilowo nie da rady bo bakterie mi padły. Ale kiedyś, kiedyś.
EDIT: jednak cyknęłam kalkulatorem. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-13 o 20:58 |
|
|
|
#1879 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Ja też nie miałam wesela szkoda kasy a i tak Ci zawsze
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dostałam komplementa włosowego ![]() Przyjechał wuj z ciotka, a że chlop bezposredni, to wypalił jak mnie zobaczył...o ☠☠☠☠a z odpowiednia mina ![]() No co, bardzo żle? E nie...ale wcześniej było lepiej ![]() Potwierdziło to moja teorię,że wyglądam jak debil
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się, chyba nawet niecnie i wrednie odgapię ![]() Jak się lubi biżuterię w takich klimatach, można popodziwiać też cały skarbiec TU (tylko najlepiej przymknąć oczy i nie patrzeć na ceny )Rany, co ja tu robię, mój pierwszy wpis w Barze
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem jak to boli. Po ostatnim cięciu, 3 kwietnia, odrosło mi ok. 1 cm, musiałam dzisiaj przycinać, ale jeszcze dłuuuuuga droga przede mną z całym tym odrastaniem. |
|
|
|
|
#1885 | |||
|
Zakorzenienie
|
śpita
wlasnie, i w dodatku poddałaś Baru inwignidacji ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() przeszło na mnie ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- liczę na to ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- no jak nic... prze pafnie ładnie jedną flaszkę zaledwie zużyłam tego saponicsa to mało aby ocenić czy działa czy nie ![]() ale kurka siwa.. dziwnie że Jantar działa a Sapon nie ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- ooo Rejcz nie śpi ![]() a reszta śpi
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mawiasz Sha-tzun jak Ty to zrobiłąś ja w marketach mam biedę przejść koło bawialni bez odpalenia pełnej serii z kałacha ![]() kurde podświadomość przeczytała ekler nie żebym uwielbiała, ale to smak dzieciństwa - lata nie jadłam Cytat:
![]() mimo że to nie maj stajl to podziwiam i doceniam jak doskonałe perfumy ktrych nie noszę Łatek jest nasz wiem wiem ze trochi przyspamuje ( zrobię to raz a dobrze ) plis forgive me - ale normalnie jest do zjedzenia - jest u siebie, lęki są only jak znika człowiek - ale się przyzwyczai - musi niemniej jest mocny psychicznie fizycznie w porównaniu do innych psów też ale... ostatni raz był an spacerze - (wyłączając wczorajszy) 3 tyg temu masakra - ale wciąż jest mniej wolontariuszy niż potrzeba - a każdy ma ileś psów w opiece kocha po prostu byc na wolnej przestrzeni, niestety osłabiony - męczy się bieganiem woli leżeć - ale to normalne w jego stanie - zastanym plus one tam dostają ubogie w skłądniki odzywcze żarcie byle nie były tylko głodne ma fajny charakter - pogodny i odważny - nigdy nie jechał samochodem - wszyscy bali się o zasikanie zarzyganie i zaslinienie ze strachu dreszcze i szamotanie - a on się wyluzował i obserwował sobie samochody jakby robił to całe życie będą z niego ludzie - nietopsz za cel sobie postawił regenrację zdrowotną jest pojętny siad zostań wyjdź zostaw (haha nie nietopsz pojętny ) - choć twierdzili ze nic nie umie no i jest kochany - no to end of story dziękuje za uwagę - zdjęcia w swoim czasie bo zachorzałam i ja i "przygodnie wydalam górą, w ramach mej patologii" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-14 o 10:02 |
||
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Się przyzwyczai do zostawania sam w domu, szybciej niz myslisz. I wogle pójdzie łatwiej, niz się spodziewacie, zobaczysz ![]() Ach...z tym zostawaniem samemu...na początku postarajcie sie jak będzie zostawał sam nawet na krotko, nie zostawiać znim butów, kapci...bo moze zjeść ![]() Nie musi, ale może brać sobie takie bucisko i memłać w pyszczku, właściciela nie ma, ale mam coś co nim intensywnie pachnie I nie dajcie mu żadnych starych kapci, jak tak zacznie robić, bo pomyśli że wolno i bedzie podkradał inne
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezyk piłeczka i coś co udaje kość ale niestety drapie po drzwiach - i nietopsze zmartwione cieżko będzie oduczyć no ale to dopiero drugi dzięńon nie ma wstępu do domu - to nie jest domowy pies, ma cały plac, ogród, budę i kojec, pomieszczenia gospodarcze pralnia garaze do dyspozycji - czyli parter wejscie do domu mamy po schodach wyżej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-14 o 11:01 |
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściciel mieszkania, w którym wynajmuję pokój poszedł wczoraj na imprezę, wrócił o 6 rano, przyprowadził jakiegoś obcego faceta do domu, Anglika, bo nie miał gdzie spać. Siedzi tu do teraz. Obydwoje wstawieni, zamiast spać, to musieli ofc drzeć mordy. Nie mam pojęcia skąd się biorą tacy ludzie, porażka. |
|
|
|
|
#1890 | ||
|
|
Cytat:
Fajnie Pokocha Was tak, jak mój Boniek ![]() Cytat:
Mi znów kumpela dała czadu, idę do Narzekalni...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

w ostateczności wezmę Kyoto fioletowe, ale skracać nie będę, do tego buty na obcasie, jakiś jasny blezerek i będzie gut- to tylko komunia, luzik

) Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że Polska nie jest prowincją Rosji...?
A nie znam zapachu, tylko sentyment mnie namawia do kliknięcia...

i owsik 

z odpowiednia mina

cieżko będzie oduczyć no ale to dopiero drugi dzięń