|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
moooniek co masz nowego fajnego do włosów?
masz coś rosyjskiego?
|
#4262 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Cytat:
Pewnie znajdziesz tą odpowiednią osóbkę ![]() oj te kosmetyki są cudowne w całości
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej za
Oleo Repair i Fruity Passion
Odzywka EH ultra gladkosc tez jest bardzo fajna, ale wole oleo i fruity ![]() A jak u Ciebie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-04-13 o 09:35 |
|
|
|
#4264 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy da
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy da
Cytat:
ja nic nowego nie mam, ale czaję się na tą maskę z efektem laminowania
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ebay.com/itm/Girl-HOT-Ple...item5d3bd7528d
Kupiłam dziś taką bardzo podobną w lumpku za 9 zł |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, wło
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też na to liczę
Teraz mamy urwanie głowy, chrześnica jest u nas od jakiegoś tygodnia, siostra w szpitalu. Cytat:
![]() Zdjęcie oczywiście będę. W przyszłym tygodniu się zapiszę. Oby wszystko było dobrze, bo póki co nic nie wiem czy ciąża rozwija się prawidłowo. Którą serię masz na myśli? Miałam sporo rosyjskich szamponów Cytat:
Podziwiam koleżankę, ja niestety tak nie potrafię Na szczęście póki co wszystko układa się tak jak chciałam - sala, orkiestra, kościół. Dzisiaj jedziemy do kamerzysty i fotografa. Wybraliśmy dwóch braci http://www.adimstudio.pl/ najbardziej trafiają w mój gust [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4028607 4] a myślałaś może o jakiś dziewczynach z YT z Twoich okolic? Np. z Lublina czy coś ? Pewnie znajdziesz tą odpowiednią osóbkę ![]() oj te kosmetyki są cudowne w całości [/QUOTE]Mam jedną dziewczynę na oku Cytat:
|
|||
|
|
|
#4271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 150zl za vero mode w outlecie??? Poszaleli chyba ![]() [quote]Wrrr, nie mówcie nic o rozmiarach biustu, ostatnio się wkurzylam - znalazlam w Orsay'u dwie sliczne sukienki - ten sam model, dwa rozne kolory. Przecena - tylko 50zł/szt (jak na Orsay to naprawde okazyjna cena). Lezaly bardzo fajnie i podobaly mi sie, natomiast... byly za male tylko w biuscie wrrr. Nie przypominam w zadnym stopniu Pani Anderson, wiec wkurzylo mnie to. Ja tam moglabym sie zamienic i miec mniejsze, za to moc wbic sie w te piekne sukienki ![]() ![]() Ja tez do Pameli mam daleko, a wiekszosc ciuchow jest wlasnie za malych w biuscie, a za duzych w talii ![]() A co do Orseja, to ja tu w UK czesto widuje ich ciuchy w jakichs sklepikach indyjskich, wyprzedazowych. Niedawno widzialam torebke za 3 funty, a ostatnio juz mialam kupic spodniczke za 2 f. Ale nad spodniczka za dlugo sie zastanawialam, i jak w koncu po nia poszlam, to zostaly same XS (czyli na jedna moja noge Cytat:
albo zamiast banana truskawki. zasem jej normalne sniadanie. To wtedy pije bardziej plynnego szejka proteinowego. Mleko sojowe, proteiny i kakao. Lub zamiast kakao kawa rozpuszczalna lub inka. Kolejna opcja to "owsianka". Tu znow, ja uzywam mieszanych platkow. Do goracego mleka sojowego dodaje wiorki kokosowe, platki, suszone owoce, proteiny i troche syropu klonowego do poslodzenia. Czekam 5 minut, az namiekna i wcinam. Czyje spora roznice w tym jak regeneruja sie miesnie po cwiczeniach. W ogole zakwasy mnie juz nie dotycza praktycznie. Mialam ostatnio 2 razy taki wycisk, ze bylam pewna, ze nastepnego dnia nie ztocze sie z lozka, a tu nic. W ogole, jakbym nic niezwyklego nie robila.
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2013-04-13 o 16:51 |
|||
|
|
|
#4272 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Nadrobiłam was ![]() Zaraz uciekam na zakupy
|
|
|
|
#4273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaka piękna to spódniczka. Uwielbiam takie lekkie spódniczki na wiosnę/lato. Jutro jadę na zakupy więc chyba trochę muszę zaszaleć chociaż i tak znając mnie to nic sobie nie kupię bo nie będę potrafiła dobrze zestawić ze sobą tych wszystkich ubrań. Zawsze tak mam, że w domu mam wizje swoich outfitów. Jak będę się prezentować w nich i wiem co chcę kupić, a w sklepie nic nie wybieram sobie bo nie umiem dobrać spodni do bluzki czy swetra do koszulki..Czy tylko ja tak mam? Brr... |
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy możecie mi podać jakieś dania, które robi się szybko i są zdrowe i małokaloryczne? I przy okazji dobre? Chciałabym jakieś zdrowe nawyki wprowadzić do diety.
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się bałam, ze w takich rozkloszownych będę wygladać śmiesznie, ale fajnie jest.
![]() a czemu mają być małokaloryczne? Mało kalorii nie znaczy zdrowo ![]() Rybkę sobie zrób w piekarniku z warzywami |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę mało kalorii, bo ostatnio przesadzam z jedzeniem i czuję to, chociaż się nie ważyłam. Jem wszystko, co jest bez ograniczeń, do tego fast foody, batony w hurtowej ilości z automatu.
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, mi się wydawało, ze jem dużo a jak przyszło co do czego to się okazało, ze zjadam dużo za mało kalorii dziennie.
i teraz walczę z dobiciem do większej ilości.Odstaw niezdrowe żarcie,jedz regularnie, ruch, a nie bawienie się w małą ilość kalorii . Oblicz sobie zapotrzebowanie sporo jest kalkulatorów w internecie. Małą ilością kalorii paradoksalnie można bardziej sobie zaszkodzić.Np orzechy są megakaloryczne, ale baaardzo zdrowe . No, a taka princessa kokosowa 600 kcal odkąd to zobaczyłam jakoś straciłam na to ochotę. 600kcal,a zero wartości odżywczych, sam tłuszcz i to jakiś koszmarny.
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę proste ciuchy, nie lubię wzorzystych, kwiecistych i nie lubię/nie umiem mieszać kolorów.
Jak tak sobie teraz pomyślę, to nie przypominam sobie, żebym kupiła jakąś pełnowymiarowa odżywkę/maskę do włosów przez ostatnie...1,5 roku Takie duże zapasy miałam. Już się powoli kończą
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysłałąm Tż a on "no tak, kwiatki..."
:p Uwielbiam motyw kwiatów, ptaków Teraz będzie szał na paski. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Ale bluzki mam w większości gladkie, zeby szło sensownie łączyć z wzorzystymi spódnicami
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Umowa z kamerzystą i fotografem spisana
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jedną bluzkę z kotem ale ma za dużo ozdobników jak dla mnie i rzado w niej chodze, jak już to po domu.Cytat:
|
|
#4282 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Myślę, że to może być od niezdrowego jedzenia. Ale zrobię tak jak mówisz: nie będę jeść słodyczy (Ja nie lubię kokosowych ani lodów, ani batoników/wafelków. Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Belli fajna spódniczka
Ja dzisiaj byłam na ryneczku miałam zamiar poszaleć, ale ojciec po 20minutach zaczął się niecierpliwić ;/// Tak więc kupiłam fajne grafitowe spodnie, koszule http://allegro.pl/mega-jeansowa-kosz...101407038.html i jeszcze taką beżową bluzkę https://plus.google.com/photos/11197...890?banner=pwa Za tydzień muszę sama pojechać. Chciałabym jakieś kolorowe spodnie, ale nie wiem jaki kolor jest najbardziej uniwersalny;> |
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym sobie kupiła jakieś spodnie. Dżinsowe by mi się przydały, do tego jakieś jaśniejsze, może szare.
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Tak móisz? To dobrze, bo kupiłąm sobie w lumpie koszulke w paseczki. Będę na czasie
A tak poważnie, to u mnie tej wiosny same gładkie pastele tak jest mdło i cukierkowo na wystawach. Kiedy będą modne takie kolory jak ja lubię![]() I krótkie bluzeczki. Takie zaraz pod cycki . Normalnie straszne.Mi się od lumpó we łbie poprzewracało i zrobiłam sie znowu totalną sknerą. Wczoraj w lumpie nie kupiłam spodni Miss Sixty, bo kosztowały 4f (ok 20 zł), a dziś w M&S były śliczne spodnie w kolorze tak jakby spranym burgundowym. Przód delikatnie woskowany, a tył normalny. Tak fajnie skomponowane to było. 16, przecenione z 35.
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce kolor ale nie wiem jaki przymierzałam czerwone legginsy w bershce i chyba to nie mój kolor, bo wyglądałam jak otyły bocian.
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
butelkowa zieleń, mam i uwielbiam
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- paski koniecznie pionowe i czarno-białe Legginsy, koszule, spódnice..
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku dzięki Tobie już wiem jakie chce: burgundowe
Z kolorów mam szare, niebieskie ( nie lubie ich bo strasznie łapia farfocle(?:P)) i brązowe lekko wpadające w taką wojskową zieleń (dziwny kolor do opisania) |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Burgundowe tez super
Ja nie kupiłam bo u mnei pół uczelni ma takie, a ja nie lubię tak ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Kupiłam wtedy w veromodzie dwie pary za 100 zł, zamiast 140 zielone i brązowe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

masz coś rosyjskiego?

Pewnie znajdziesz tą odpowiednią osóbkę 

ja nic nowego nie mam, ale czaję się na tą maskę z efektem laminowania

- 82
15.04.2013
odkąd to zobaczyłam jakoś straciłam na to ochotę. 600kcal,a zero wartości odżywczych, sam tłuszcz i to jakiś koszmarny.
tak jest mdło i cukierkowo na wystawach. Kiedy będą modne takie kolory jak ja lubię
przymierzałam czerwone legginsy w bershce i chyba to nie mój kolor, bo wyglądałam jak otyły bocian.