Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 18:41   #301
201611220859
Konto usunięte

Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40292880]no właśnie w realu to jest mięta http://stylio.pl/ogloszenia/pastelow...xs-787880l.jpg[/QUOTE]
O, tak dużo lepiej

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Tuśka cwaniara myslała, ze jak na tyłek założy, to już nie będzie musiała pokazywać...

Ale się garów nazmywałam
A Tż dalej przy aucie
201611220859 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 18:41   #302
20160901857
Konto usunięte

No wolałam na dupalu, ale jak już musiałaś to się zadowolę tym co jest
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 18:43   #303
201611220859
Konto usunięte

Teacherka, Nouvelle, co jak co, ale po Was to bym się nie spodziewała, że się będziecie domagać tak majtasków
Stary 2013-04-13, 18:46   #304
20160901857
Konto usunięte

A czemu po mnie nie? Ja jestem tak naprawdę perwersem tylko się trochę kamufluje
Stary 2013-04-13, 18:54   #305
201611220859
Konto usunięte

Ale na wątku takie grzeczne jesteście zwykle
Stary 2013-04-13, 18:58   #306
teacherka
Zakorzenienie

No jak się chwali majtasami a potem nie pokazuje, to jak to tak?! Niekulturalnie się zachowała. Jestem zbulwersowana :P

Ja muszę się wyżyć i wyszumiec, bo niedługo mi nie przystoi

Wheneeeee, za te pity to chybamega czekolada będzie, bo ładny zwrot mi wyszedł. Tż zaniesie do sprawdzenia to będzie potwierdzenie, ale jakby było tak jak jest to by było miło
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 19:05   #307
201611220859
Konto usunięte

Ciekawe, Tż też wyszedł zwrot wg tego programu większy, niż byśmy się spodziewali i jakby to nie analizować na mój zdrowy rozum (chciałabym bardziej się znać na podatkach ), niby jest ok.
Zobaczymy
Stary 2013-04-13, 19:11   #308
teacherka
Zakorzenienie

Może skończył się kryzys i państwo rozdaje pieniądze?
Stary 2013-04-13, 19:51   #309
Talullah
Wtajemniczenie

Tusiamar - podobaja mi sie spodnie i balerinki, a co do zakietu to mam spodnie w takim kolorze

Ja w koncu nie pojechalam na te zakupy bo poszlam biegac Wyszlo taniej i zdrowiej Ale zla jestem na siebie bo ledwo machnelam 4 km i to mieszajac bieg z marszem, podupadla mi kondycja

Teraz czas na pranie i musze zrobic obiad na jutro do pracy, ale mi sie nie chceeee...

A orientujecie sie moze kiedy jest doplata?
Bo ja w tamtym roku mialam mega maly zwrot a teraz zarobilam wiecej i sie obawiam ze bede miec doplate, tylko wlasnie nie wiem na jakich to jest zasadach.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 20:07   #310
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
No jak się chwali majtasami a potem nie pokazuje, to jak to tak?! Niekulturalnie się zachowała. Jestem zbulwersowana :P

Ja muszę się wyżyć i wyszumiec, bo niedługo mi nie przystoi

Wheneeeee, za te pity to chybamega czekolada będzie, bo ładny zwrot mi wyszedł. Tż zaniesie do sprawdzenia to będzie potwierdzenie, ale jakby było tak jak jest to by było miło
a ja ci powiem dlaczego ci wyszedł taki duży zwrot:P

bo moja droga jeśli masz umowę o pracę to państwo ci miesięcznie daję "kwotę obniżającą podatek:" i ci od 18% podatku odlicza 46,33 zł co w skali roku wynosi 556,02 zł więc jeśli masz u.o.dz.(odliczane są tylko koszty uzyskania przychodu 20% lub 50% i podatek) to cała ta właśnie "kwota" jest ci oddawana, jako zwrot podatku

przynajmniej tak mi się zdaje, bo dużo studentów na jakimś forum prosiło o wyliczenie zwrotu o wychodziło w zasadzie w większości właśnie 556, 02 zł

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

A orientujecie sie moze kiedy jest doplata?
Bo ja w tamtym roku mialam mega maly zwrot a teraz zarobilam wiecej i sie obawiam ze bede miec doplate, tylko wlasnie nie wiem na jakich to jest zasadach.
dopłata jest wtedy gdy pracodawca pobiera za niską zaliczkę na podatek.

lub jeśli posiadasz 2 umowy o pracę i na jednej i drugiej jest właśnie ta kwota obniżająca podatek (46,33 zł), wtedy należy jednemu z pracodawców złożyć pit-2 z inf. o innym miejscu pracy czy posiadanej rencie.

a jeśli np. przekroczysz kwotę 82 tyś rocznie , to wskakujesz już w podatek 32% więc musisz dopłacić różnicę między 18 a 32%. przynajmniej tak mi się zdaje.....

ale to tylko tyle co wyczytałam na necie, bo ja się zbytnio nie znam, ale rozgryzłam za jak obliczyć na piechotę zwrot:P
Stary 2013-04-13, 20:12   #311
teacherka
Zakorzenienie

A jak wyszło minimalnie więcej zwrotu to może być możliwe? Czy moj "prywatny księgowy" się machnął? Pani księgowooooooo?

SWoją drogą, bolał mnie brzuszek, a Tż pocałował i pogadał z córeczka żeby była grzeczna i nie bolała mnie i mówił jej że ją kocha.. Az się popłakałam....
W ogóle to wiem, że 80% to nie 100% i nie powinniśmy mówić do dzidzi po imieniu, ale to tak kusi.... Ja chcę do lekarza, niech znowu mi powie co tam siedzi...
Stary 2013-04-13, 20:21   #312
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość

dopłata jest wtedy gdy pracodawca pobiera za niską zaliczkę na podatek.

lub jeśli posiadasz 2 umowy o pracę i na jednej i drugiej jest właśnie ta kwota obniżająca podatek (46,33 zł), wtedy należy jednemu z pracodawców złożyć pit-2 z inf. o innym miejscu pracy czy posiadanej rencie.

a jeśli np. przekroczysz kwotę 82 tyś rocznie , to wskakujesz już w podatek 32% więc musisz dopłacić różnicę między 18 a 32%. przynajmniej tak mi się zdaje.....

ale to tylko tyle co wyczytałam na necie, bo ja się zbytnio nie znam, ale rozgryzłam za jak obliczyć na piechotę zwrot:P
Dziekuje
Dwoch umow o prace nie mialam, mialam 1 etat plus kilka umow zlecenie (stad 8 pitow ) - zawsze rozliczalam sie sama le w tym roku zaniose do ksiegowej bo juz nie ogarniam.
I tak musze do niej isc zaniesc faktury za marzec - w tym roku za to mam etat, potem do etatu doszla mi umowa zlecenie ktora nastepnie zerwalam, zalozylam DG i podpisalam nowa umowe - i zaczelam nie ogarniac wiec zatrudnilam ksiegowa
Aaa, ona kazala mi isc do kadr i powiedziec ze wlasnie nie chce miec odliczanej od pensji z etatu ulgi podatkowej zeby potem tych 550 nie doplacac pod koniec roku.
Ogolnie masakra jak to czasem jest skomplikowane.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 21:49   #313
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Tusiamar - podobaja mi sie spodnie i balerinki, a co do zakietu to mam spodnie w takim kolorze
ja też mam, ciut ciemniejsze spodnie. poczułam wiosnę... ale wieczorem taka była burza, że o matko!

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
No wolałam na dupalu, ale jak już musiałaś to się zadowolę tym co jest
yyyyyyyyyyyyy

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sunflower__ Pokaż wiadomość
Teacherka, Nouvelle, co jak co, ale po Was to bym się nie spodziewała, że się będziecie domagać tak majtasków
odkrywamy wszystkie oblicze Grey'a vel Nouvelle and Teacherka

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Ale na wątku takie grzeczne jesteście zwykle
kryją swoje "ja"

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:

przepraszam...

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Może skończył się kryzys i państwo rozdaje pieniądze?
nierealne

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:

SWoją drogą, bolał mnie brzuszek, a Tż pocałował i pogadał z córeczka żeby była grzeczna i nie bolała mnie i mówił jej że ją kocha.. Az się popłakałam....
W ogóle to wiem, że 80% to nie 100% i nie powinniśmy mówić do dzidzi po imieniu, ale to tak kusi.... Ja chcę do lekarza, niech znowu mi powie co tam siedzi...
mnie boli i nie wiem czemu.... :|mam ciążowe paranoja same dzieciary widzę, wysyp po zimie! (bez urazy Ticzer)
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 21:54   #314
teacherka
Zakorzenienie

No co, mamy pamiątkę z "podróży poślubnej"

Pamiętaj, bój się dopiero jak parę dni masz bóle okresowe a krwawienia niet.

Zaczynamy Friendsów. Again......... Ale w telewizji taki shit że co się dziwić.
Stary 2013-04-13, 22:13   #315
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
A jak wyszło minimalnie więcej zwrotu to może być możliwe? Czy moj "prywatny księgowy" się machnął? Pani księgowooooooo?
oj wiesz co nie mam pojęcia..... aż tak to nie ogarniam.. hmm no wiesz czasem jak miałaś wypłatę to np program mógł ci wyliczyć większy podatek niż licząc na piechotę bo sam sobie tak obliczył.. ale wyślę ci na pw jeszcze jeden wzór i policzycie na piechotę

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Dziekuje
Dwoch umow o prace nie mialam, mialam 1 etat plus kilka umow zlecenie (stad 8 pitow ) - zawsze rozliczalam sie sama le w tym roku zaniose do ksiegowej bo juz nie ogarniam.
I tak musze do niej isc zaniesc faktury za marzec - w tym roku za to mam etat, potem do etatu doszla mi umowa zlecenie ktora nastepnie zerwalam, zalozylam DG i podpisalam nowa umowe - i zaczelam nie ogarniac wiec zatrudnilam ksiegowa
Aaa, ona kazala mi isc do kadr i powiedziec ze wlasnie nie chce miec odliczanej od pensji z etatu ulgi podatkowej zeby potem tych 550 nie doplacac pod koniec roku.
Ogolnie masakra jak to czasem jest skomplikowane.
yyy no ja też nie ogarniam ale są osoby które na szczęście to ogarniają ale może coś pomogłam

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2013-04-13 o 22:16
whenee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-13, 23:12   #316
behindblueeyes
Zakorzenienie

Tuśka - super zakupy! Marynara boska..i ten kolorrrr Mierzyłam kilka par spodni w takim kolorku ale źle leżały

Ja dostałam spodenki i kieckę. W sumie TŻ płacił bo stwierdził,że to już prezent na urodziny Ale jeansów nadal nie mam..a ile par mierzyłam! najlepiej leżały Lee za 359zł No niestety ale tyle za portki nie dam

whenee - kiedy kupujesz rower?

Jak u nas dziś ciepło byłooo! Jutro jedziemy z kumpelami odwiedzić małego Filipka Kupiłam mu bluzeczkę i zabawkę A chłopaki robią sobie męski wypad do Gniezna na żużel

Tuśka - jakie majteczki, no no no
Stary 2013-04-14, 10:29   #317
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
No co, mamy pamiątkę z "podróży poślubnej"
Naprawdę Wam wychodzi z obliczeń tamten wyjazd?
Ale romantycznie!

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Ja dostałam spodenki i kieckę. W sumie TŻ płacił bo stwierdził,że to już prezent na urodziny Ale jeansów nadal nie mam..a ile par mierzyłam! najlepiej leżały Lee za 359zł No niestety ale tyle za portki nie dam
A spisałaś sobie model i rozmiar?
Na allegro są markowe Wranglery i Lee dwa razy taniej
Ja sobie następne spodnie tak mam zamiar kupić, bo jakościowo i pod względem wyglądu markowe jeansy robią różnicę, a znajomi sprawdzili sposób i mówią, że dokładnie to samo jest na all. To u nas w PL tak windują ceny w górę tych marek

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Dzień dobry, tak poza tym

Ja już po płatkach z mlekiem i kawusi, Tż dosypia
Wczoraj po The Voice oglądaliśmy 3 odcinki Gry o tron Poszliśmy spać o 3, ale spoko
Tylko Nouvelle, Ciebie nie rażą tam te... "brutalne" sceny? Jej... Ja mam zwykle mocne nerwy, ale bywają momenty, że naprawdę... Tu napisy lecą i dialog, a na pierwszym planie oprawianie zwierzyny, wyciąganie flaków, poderżnięcie gardła koniowi itd. To przykłady i tak delikatne

Edytowane przez 201611220859
Czas edycji: 2013-04-14 o 10:31
Stary 2013-04-14, 10:49   #318
teacherka
Zakorzenienie

Hej hej

Ale przyjemny poranek, słoneczko, mężuś, śniadanko

Behind, bo te drogie jeansy to chyba jedyne, które sa dobrze zaprojektowane. Kiedyś dostałam po kuzynce jakies ekstra, pamiętam o ile fajniej w nich się czulam. No ale bez przesady, prawie 400zł, kogo na to stać... W dodatku ja mam taką budowę, że mi się w udach zawsze przecierają

Sun, serio, wychodzi mniej więcej tamten dzień Możemy uparcie twierdzić, że to pamiątka. A dzidzi dać na imię Chelsea albo po prostu London hahahaa.

Ja muszę kupić sobie jakieś ciuuuuuuchy. Staniki już mi sprawiają ból, spodnie ciążowe mam jedne, z koszulkami jeszcze daję radę, ale pewnie niedługo.... Ojojojoj jakie zakupy się szykują aaaa no i kurtka koniecznie!

Whenee, doczytałam, ze jeszcze coś chcesz mi przesłać. Okkkkks Dzięx

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2013-04-14 o 10:50
Stary 2013-04-14, 10:58   #319
201611220859
Konto usunięte

Cytat:
Hej hej

Ale przyjemny poranek, słoneczko, mężuś, śniadanko
Sielanka...

Cytat:
No ale bez przesady, prawie 400zł, kogo na to stać... W dodatku ja mam taką budowę, że mi się w udach zawsze przecierają
Ja porządne jeansy noszę latami (jedne mam jeszcze z liceum i gdyby były rzadziej prane, to nie byłoby widać zużycia) i 400 zł to fakt, za dużo, ale już za 150 zł (tyle kosztują na allegro) jak najbardziej warto, moim zdaniem oczywiście

Cytat:
Sun, serio, wychodzi mniej więcej tamten dzień Możemy uparcie twierdzić, że to pamiątka. A dzidzi dać na imię Chelsea albo po prostu London hahahaa.
(Whenee, wyrasta Ci na wątku konkurentka w rozśmieszaniu)
Fajnie, chyba każdy by chciał, aby poczęcie dziecka było takim specjalnym momentem...

Cytat:
Ja muszę kupić sobie jakieś ciuuuuuuchy. Staniki już mi sprawiają ból, spodnie ciążowe mam jedne, z koszulkami jeszcze daję radę, ale pewnie niedługo.... Ojojojoj jakie zakupy się szykują aaaa no i kurtka koniecznie!
Zainwestuj w miarę tanie i neutralne na później ciuchy, aby po ciąży je jeszcze móc nosić (legginsy, do tego sukienki, tuniki, swetry (np. zamiast kurtki, kardigan), niekoniecznie ciążowe, ale rozciągliwe). Siostra całą ciążę przechodziła praktycznie w nieciążowych ciuchach, dzięki temu zaoszczędziła...
Choć z drugiej strony, np. na stanikach nie zaoszczędzisz

Edytowane przez 201611220859
Czas edycji: 2013-04-14 o 11:00
Stary 2013-04-14, 11:21   #320
teacherka
Zakorzenienie

Zamiast sweterków kupiłam na razie narzutkkę niezapinaną. Z koszulkami już doszłam do wniosku, że jednak to nie to samo, nie tak się układają. Spodnie, legginsy - może i mogłabym je nosić pod brzuchem, ale to nie jest tak wygodne chyba.... Stanik..... To jest masakra, bo poniżej 150zł to rzadko mi się udaje kupić, ale czego chcieć przy miseczce J, a teraz to może i większej.... ;/

A co do jeansów, to gdyby nie moje wahania wagi i te nieszczęsne uda, to chętnie bybm wydała te 150-200 zł żeby starczyły na dłużej A nie co pare miesięcy szukać nowych, bo stare nie dają rady...

:dzie kuje: ale do whenee mi daleko:P
Stary 2013-04-14, 12:02   #321
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
O Jesuuuuu Się wzruszyłammmm

Cytat:
Tylko Nouvelle, Ciebie nie rażą tam te... "brutalne" sceny? Jej... Ja mam zwykle mocne nerwy, ale bywają momenty, że naprawdę... Tu napisy lecą i dialog, a na pierwszym planie oprawianie zwierzyny, wyciąganie flaków, poderżnięcie gardła koniowi itd. To przykłady i tak delikatne
Wiesz co? Jestem psychopatką, ale nie. Nie wiem od czego to zależy, bo np flaki we wszelkiej maści horrorach wywołują u mnie obrzydzenie (Piła chociażby )

Głowa mnie boli, nie chce mi się uczyć, nie chce mi się wychodzić z domu, a muszę
Stary 2013-04-14, 12:06   #322
201611220859
Konto usunięte

To Tż stwierdził, że jestem nienormalna, bo mnie tylko przerażają mocne sceny ze zwierzętami, a z ludźmi nie. Hmm... bo ja wiem, że ludziom nic złego się nie dzieje i aktorzy są wszystkiego świadomi... Natomiast zwierzęta są takie bezbronne i zawsze mam poczucie, że jednak krzywdzi się je na planie

U nas taaaaka pogoda cudna!
Tż w końcu postanowił wstać, więc zaraz prysznic i trzeba gdzieś na spacer iść
Stary 2013-04-14, 12:30   #323
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
whenee - kiedy kupujesz rower?
mam jeden, ale chcę kupić lepsiejszy, najlepiej jakiś holenderski. byłam dzisiaj na giełdzie ale ceny zabójcze a wybór mały...

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
W dodatku ja mam taką budowę, że mi się w udach zawsze przecierają
a bo trzeba sobie teaecher znaleźć panią kracową która ci spodnie wystenuje, tzn naszyje łatę na dziurę i tą łatę dokładnie wszyje milimetr po milimetrze w spodnie ja płacę 12 zł za taką usługę i wszystkie spodnie mam tak robione bo też mi się wycierają na udach....

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:

U nas taaaaka pogoda cudna!
Tż w końcu postanowił wstać, więc zaraz prysznic i trzeba gdzieś na spacer iść
a u nas się chmurzy.....

a widzisz teacher ci się humor wyostrzył po zimie, ciąża itp

a bejbik może mieć na imię - london callin(g) - .... czyż nie oryginalnie
Stary 2013-04-14, 12:31   #324
behindblueeyes
Zakorzenienie

sun - spisałam model tych z BigStara i chcialam własnie na All sprawdzić ile kosztują
I to prawda,że wszystkie jeansy z pozostałych sklepów leżały beznadziejnie...W housie za 120zł też tragedia

teacherka - ale slodko z tym buziaczkiem

whenee - może warto zobaczyć w jakimś sklepie typu Decathlon..chociaż tam może się przepłaca, nie wiem

Ja się powoli ogarniam bo o 15 jedziemy z kumpelami w odwiedziny do koleżanki Miałam się uczyć bo za tydz egz..i nawet nosa w notatki nie włozyłam
Stary 2013-04-14, 12:37   #325
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
whenee - może warto zobaczyć w jakimś sklepie typu Decathlon..chociaż tam może się przepłaca, nie wiem
nie to ja chce używany i koniecznie oldschool koszyk, hamowanie na pedały, torpedo żadne przerzutki, hamulce ręczne....

http://solidnerowery.pl/produkt/219/batavus-piazza-111

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2013-04-14 o 12:40
whenee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 13:19   #326
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
nie to ja chce używany i koniecznie oldschool koszyk, hamowanie na pedały, torpedo żadne przerzutki, hamulce ręczne....

http://solidnerowery.pl/produkt/219/batavus-piazza-111
Świetny! I jaka piękna cena
Stary 2013-04-14, 13:46   #327
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Świetny! I jaka piękna cena
a no na cenę nie patrzyłam, tylko chciałam pokazać jaki typ mnie interesuje.

a tutaj goście kupują za granicą, podmalują, dadzą nowe chwyty do kierownicy, jakąś gumę na bagażnik dołożą i sprzedają za 1000 zł.... i biznes się kręci....
Stary 2013-04-14, 13:54   #328
klaudusk_a
Zakorzenienie

wpadłam na moment..Zuzia dostała rowerek od teściowej, od rana jeździ nim po domu. ja przed chwilą skończyłam szykować jedzenie i czekamy teraz na gości. Więc życzę wam miłego dnia, bo ja pewnie odezwę sie dopiero jutro

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 14:53   #329
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
wpadłam na moment..Zuzia dostała rowerek od teściowej, od rana jeździ nim po domu. ja przed chwilą skończyłam szykować jedzenie i czekamy teraz na gości. Więc życzę wam miłego dnia, bo ja pewnie odezwę sie dopiero jutro
Bawcie się dobrze

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
a no na cenę nie patrzyłam, tylko chciałam pokazać jaki typ mnie interesuje.

a tutaj goście kupują za granicą, podmalują, dadzą nowe chwyty do kierownicy, jakąś gumę na bagażnik dołożą i sprzedają za 1000 zł.... i biznes się kręci....
Każdy kombinuje jak może
Stary 2013-04-14, 16:06   #330
teacherka
Zakorzenienie

Hyhyhy a wiesz whenee, że nawet taksówkę-reklamę widzieliśmy z takim hasłem? chyba vodaphone czy virginmobile sie reklamowało Mam gdzieś fotkę Myslisz że jak nazwę tak dziecko i potem opowiem "bo wiesz kochanie, tam Cie właśnie zrobiliśmy...." to dziecko zrozumie tę oryginalność?:P:P

Behind, miłych odwiedzin, pobawcie się z maluchem
Klaudia, wszystkiego naj dla małej i udanej imprezy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości