Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013 cz. 47 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 22:03   #691
meg22
Zakorzenienie

Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687695 niektórym to się nudzi w domu
Stary 2013-04-13, 22:19   #692
Misia89p
Wtajemniczenie

Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiała, któraś z Was pokaz sztucznych ogni na wesele ? Zastanawiam się nad tym, podoba mi się to, ale też zależy od tego ile by to kosztowało
My będziemy mieli na pewno ale jeszcze nie interesowaliśmy się cenami ale będą fajerwerki, goście będą mieli sztuczne ognie a my puścimy nasz wyjątkowy lampion do nieba
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
My w prezencie mamy fotografa. (chyba )
A my na pewno w przyszłym tyg się z nim umówimy na szczegóły muszę mu przedstawić moją opcję, boję się, że ucieknie

My na pewno tańczymy do Time of my live, a co to jeszcze nie wiemy. Jedynie wiem, że na końcu zamiast skoku podbiegnę do Tż i polecą na nas płatki róż wiem, mam swoją wyobraźnie

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:21   #693
jjulkaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Nie, przy normalnych tańcach będzie spoko, wiedeński wymaga ogromnej swobody ruchów więc w ogóle ciężko by się go tańczyło w jakiejkolwiek sukni ślubnej.
My tańczymy do wiedeńskiego, ale nie wydaje mi się, żeby sukienka jakoś mi przeszkadzała.
jjulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:28   #694
panacea
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Co do tanca to my z Tz cwiczylismy przed jego wyjazdem ( ja nie przepadam za tancem) bedziemy tanczyc 2 na 1 do tego (mozna sie poprzytulac i troche obrocikow porobic i spoxik) http://www.youtube.com/watch?v=ac3HkriqdGQ
Baaardzo lubie ta piosenke ahh.. Wspomnienia z lat przeszlych

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
My będziemy mieli na pewno ale jeszcze nie interesowaliśmy się cenami ale będą fajerwerki, goście będą mieli sztuczne ognie a my puścimy nasz wyjątkowy lampion do nieba

A my na pewno w przyszłym tyg się z nim umówimy na szczegóły muszę mu przedstawić moją opcję, boję się, że ucieknie

My na pewno tańczymy do Time of my live, a co to jeszcze nie wiemy. Jedynie wiem, że na końcu zamiast skoku podbiegnę do Tż i polecą na nas płatki róż wiem, mam swoją wyobraźnie
Tez rozwazalam ta piosenke..w sumie dalej rozwazam bo jeszcze nic nie wymyslilismy RAZEM..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

1.12.13
1.08.14

20.10.15
panacea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:30   #695
Misia89p
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12012_488811614506167_119492307_n.jpg (72,6 KB, 45 załadowań)

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Stary 2013-04-13, 22:33   #696
Misia89p
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relac

Cytat:
Napisane przez panacea Pokaż wiadomość
Tez rozwazalam ta piosenke..w sumie dalej rozwazam bo jeszcze nic nie wymyslilismy RAZEM..

my od razu wiedzieliśmy,że do tego zatańczymy. Oczywiście wiemy, że jest to trudny taniec jeśli chcielibyśmy tak jak z filmy, więc po prostu nauczymy się coś łatwego ta piosenka kojarzy mi się z cudownymi chwilami

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Stary 2013-04-13, 22:50   #697
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Kuknelam w kalendarz i zliczylam ze jeszcze przed nami 99 slubow tych ktore sa wpisane w kalendarz oczywiscie ( i slubnych relacji ) ,a ile jeszcze jest tych niewpisanych??
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:52   #698
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie kolczyki na ślub Zupełnie inne niż Wy
Chcę mieć taki look jak w załączniku. Muszę się tylko opalić

http://www.swarovski.com/Web_PL/en/1..._Earrings.html
ładne kolczyki, pasuje Ci taki wygląd. Ja mam ciemne kręcone włosy i w takich kolczykach wyglądam jak cyganka

Co do tańca to jestem zawodową tancerką więc choreografie piszę sama. Chyba zdecydujemy się na mix 3 piosenek (niepopularny na tym forum ) bo nie mogę się zdecydować na jeden styl
Stary 2013-04-13, 22:55   #699
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość

my będziemy miec fajerwerki, bo pokaz jest w cenie sali i podobno jest bardzo ładny
witam się po udanych zakupachl
Kupilismy TŻtowi buty, garnitur i koszulę do munduru
Z garniturem jaja wyszły, bo ja byłam święcie przekonana, że TŻ planuję się w niego po oczepinach przebrać (z mudnuru), po czym jak juz kupiliśmy, to mi oznajmił, że nie, przecież on sie przebierał nie bedzie a gajer to na poprawiny kupił... czarny na poprawiny rankiem w sierpniu Czasem brak mi sił do niego
póki co jesteśmy na etapie kupienia kolejnego garnituru, jaśniejszego, na poprawiny
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 23:03   #700
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
my będziemy miec fajerwerki, bo pokaz jest w cenie sali i podobno jest bardzo ładny
witam się po udanych zakupachl
Kupilismy TŻtowi buty, garnitur i koszulę do munduru
Z garniturem jaja wyszły, bo ja byłam święcie przekonana, że TŻ planuję się w niego po oczepinach przebrać (z mudnuru), po czym jak juz kupiliśmy, to mi oznajmił, że nie, przecież on sie przebierał nie bedzie a gajer to na poprawiny kupił... czarny na poprawiny rankiem w sierpniu Czasem brak mi sił do niego
póki co jesteśmy na etapie kupienia kolejnego garnituru, jaśniejszego, na poprawiny
za zakupy, ach z tymi Tżtami czasem ciezko sie dogadac. Moj za nic w swiecie(mimo moich zapewnien ze bedzie wygladal w takim bosko) jeszcze pol roku temu nie chcial czarnego garniaka, a jak przed jego wyjazdem chodzilismy po sklepach i kazalam mu przymierzyc piekny czarny, taliowany garnitur to stwierdzil " ty kochanie jak zawsze masz racje"
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 23:03   #701
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tańca to jestem zawodową tancerką więc choreografie piszę sama. Chyba zdecydujemy się na mix 3 piosenek (niepopularny na tym forum ) bo nie mogę się zdecydować na jeden styl
Bo jesli ludzie nie umieją tańczyć (a w 95% co najmniej nie umieją) to wygląda to żenująco. Ty umiesz, jeśli tylko zrobisz coś na miarę możliwości Twojego TZta to powinno wyjść fajnie.
Stary 2013-04-13, 23:36   #702
Misia89p
Wtajemniczenie

umieściłam u siebie w klubie zabawy weselne jakie dostałam od zespołu jeśli kogoś interesują to zapraszam

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Stary 2013-04-13, 23:50   #703
Klaudynka...a
Zadomowienie

widzę, że tańce ślubne co o tym myślicie: http://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU
Klaudynka...a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 00:14   #704
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Nasze dziewczyny mają oczepiny nie mogę się doczekać.....
Stary 2013-04-14, 00:17   #705
Misia89p
Wtajemniczenie

dobranoc

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Stary 2013-04-14, 00:45   #706
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687695 niektórym to się nudzi w domu
O rajusku

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Nasze dziewczyny mają oczepiny nie mogę się doczekać.....
ja dzisiaj już kilka razy o nich myślałam, zwłaszcza że w klubiku tuż obok naszego domu dzisiaj się odbywa wesele podjeżdżali bryczką z końmi takimi biało-szarymi, pan młody wnosił PMkę przez próg, i goście jakoś tak "wiejsko" się zachowywali Dobrze, ze to nie nasze dziewczyny

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A, no i byliśmy dzisiaj na lekcji tańca - pierwsza indywidualna.
Powtórka za tydzień - potem dopiero w środę przed ślubem.
Tak mało?

Co do tego spokoju - my dzisiaj mamy równo 6 tygodni do ślubu () i w ogóle się nie stresuję

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Mogę Ci powiedzieć ile jest warta... 4900 oczywiście nie upadłam na głowę i nie wydam na to tyle hajsu.. moja ukochana przyjaciółka ma pracownię florystyczną i robi mi nieziemski prezent
O kurczę, to przegenialnie!

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 01:16   #707
19izka89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Czołem
Ja jestem po spotkaniu z moją ukochaną florystką... oto, co ustaliłyśmy:
1. Bukiet ślubny - klasyczny, wiązany, półokrągły, wykonany z zielonych mieczyków, ornitogalum, zielonych goździków, odrobiny santini, zielonej hortensji lub goździka włochatego i białej eustomy. Bukiet lekko roztrzepany , romantyczny, kwiaty grupowane. Wstążka ecru. Bukiet dość duży 28cm średnicy.
2. Butonierka dla Pana Młodego z zielonego kwiatka goździka.
3. Bukiet dla świadkowej w tej samej tonacji ale mniejszy.
4. Butonierka dla świadka i brata i chłopca od obrączek = 3 sztuki z tego jedna malutka.
5. Stroik do włosów?
6. Dekoracja auta - 4 stroiki do klamek z zielonych kwiatów i kokardy z dużą ilością zwisających cienkich zielonych wstążek średniej długości.
7. Poduszeczka z santini na obrączki z mocowaniem na wstążkę na środku na zawiązanie obrączek aby mały chłopiec nie upuścił
7. Dekoracja sali:
a) Dekoracja stołu Młodych - zielone kwiaty w kubikach różnej wielkości i małe kubiki ze świeczkami. ( goździki zielone, margaretki zwykłe białe z zielonym oczkiem, santini, hortensja zielona, eustoma biała, goździki włochate i inne ładne , biało-kremowe)
b) Za plecami Młodych wieszamy pojedyncze goździki w fiolkach ( na drutowym stelażu, który jest na miejscu) i troszkę bluszczu.
c) 100 sztuk goździków zielonych do serwetek
d) ok 10 szt wianków ze świecą
8. Dekoracja kościoła
a) 2 szczupłe dekoracje na ołtarz z zielonych mieczyków i goździków z białą hortensją.
b) 2 duże donice lub wazony z białą hortensją na boki drewnianej kapliczki
c) 45 kokardek z zielonej i białej atłasowej wstążki ( wiązanych też wstążką) do dowiązania do balonów z helem.
d) Nadmuchanie 40 balonów z helem i zawiązanie po obu stronach ławek co drugą ( na przemian)
e) Ustawienie alejki z ceramicznych jasnych donic z białymi hortensjami lub surfiniami. ( przestawiamy je po ślubie na barierkę w sali)
f) Płatki zielonych i białych róż ( green tea) w białych rożkach z zieloną tasiemką ( Olga zrobi do nich dodatkami)
9. Kwiaty dla rodziców - 2 piękne duże białe storczyki w zielonych osłonkach
10. Malutki stroik z zielonej eustoma na czubek okrągłego tortu

Nie mogę się tego doczekać
Będziecie mieć balony z helem w kościele? Jakie? Wiesz dokładnie? Też tak chciałam, ale moi rodzice powiedzieli, że już do końca mnie powaliło... Bardzo mi się to podoba Ja chciałam takie duże okrągłe balony, ale one mają średnice 100cm i wyniosłoby to mnie prawie 1000 zł, więc odpuściłam, bo aż tak na tych balonach mi nie zależy... No, ale Tobie zazdroszczę [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Nie jestem zwolenniczka takich kolczykow ale calosc musze przyznac ze komponuje sie swietnie
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
ładne! nietypowo, ale ci pasuje

ja nie moge nosić żadnych kółek, małych, dużych, bo czuje sie wtedy jak ciocia klocia...z twarzy mam +20 kg
Cytat:
ładne kolczyki, pasuje Ci taki wygląd. Ja mam ciemne kręcone włosy i w takich kolczykach wyglądam jak cyganka
Dzięki Wiem, że nietypowo, ale ja tak właśnie lubię

Edytowane przez 19izka89
Czas edycji: 2013-04-14 o 01:17
19izka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 07:35   #708
Klaudynka...a
Zadomowienie

dzień dobry śpiochy

wieczorem dopadły mnie stresy związane ze ślubem, że sporo rzeczy nie mam, niby perdołki, ale jest ich sporo.
Stary 2013-04-14, 08:05   #709
FlightlessBird
Zakorzenienie

witam w ciepłą, słoneczną niedzielę

wczoraj mnie olśniło, patrzyliśmy z TŻem na Voice of Poland i przypomnieli mi o pewnej piosence... Idealna na pierwszy taniec

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 08:12   #710
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013 c

Wstawanie tak wczesnie w niedziele to jakas masakra... a tu jeszcze trzeba do pracy..

wysłane z tapatalk
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 08:18   #711
panacea
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM

Witam sie i ja po ciezkiej nocy..
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
witam w ciepłą, słoneczną niedzielę

wczoraj mnie olśniło, patrzyliśmy z TŻem na Voice of Poland i przypomnieli mi o pewnej piosence... Idealna na pierwszy taniec

Probowalam do niej przekonac TZ ale stwierdzil ze zamiast po angielsku mozemy zatanczyc przytulanca do jakiejs polskiej piosenki.. :banghead:

1.12.13
1.08.14

20.10.15
panacea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 09:11   #712
Klaudynka...a
Zadomowienie

ale ciszaaa
Stary 2013-04-14, 09:20   #713
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie kolczyki na ślub Zupełnie inne niż Wy
Chcę mieć taki look jak w załączniku. Muszę się tylko opalić

http://www.swarovski.com/Web_PL/en/1..._Earrings.html
pasuja do Ciebie wg mnie

Dzień dobry

Umieram, łeb mi pęka.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 09:30   #714
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Witajcie jest u Was słoneczko?

Ciekawo jak dziewczyny po ślubie? się czuje z niecierpliwością czekam na relacje

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 09:31   #715
paulina006
Zadomowienie

Hej . Ciekawe jak nasze mezatki
Stary 2013-04-14, 09:33   #716
Klaudynka...a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulina006 Pokaż wiadomość
Hej . Ciekawe jak nasze mezatki
pewnie niedawno poszły spać
Stary 2013-04-14, 09:33   #717
paulina006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Witajcie jest u Was słoneczko?

Ciekawo jak dziewczyny po ślubie? się czuje z niecierpliwością czekam na relacje
U mnie slonca brak, jest szaro i ponuro.
Stary 2013-04-14, 09:38   #718
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Na naszym wątku pozytywne wibracje, bo znowu czekamy na ślubne relacje! PM2013 c

Dziewczyny, jak u mnie jest pieknie! slonko swieci, lekki wiaterek, ale cieplutki, ptaszki spiewaja...

ale nie moze byc za dobrze, ide do pracy...

wysłane z tapatalk
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 09:46   #719
motylek2701
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a Pokaż wiadomość
widzę, że tańce ślubne co o tym myślicie: http://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU
Chyba najładniejszy taniec jaki widziałam, ale mam wrażenie że nam byłoby ciężko zatańczyć w połowie tak dobrze jak oni

A w ogóle dziewczyny ile wcześniej poszłyście z TZtami na kursy?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak u mnie jest pieknie! slonko swieci, lekki wiaterek, ale cieplutki, ptaszki spiewaja...

ale nie moze byc za dobrze, ide do pracy...

wysłane z tapatalk
A u mnie szaro buro i wietrznie. Mam nadzieję, że nasze PMki wczoraj nie zaskoczył deszcz
Stary 2013-04-14, 09:47   #720
paulina006
Zadomowienie

My bedziemy tanczyc do Mojej dumki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości