Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 20:43   #2371
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

a mówiłam ze jeszcze wcześnie ja o drapaniu mogę zapomnieć bo mąż usiadł do komputera wiec pewnie nad ranem sie położy

A Madziusia niech działa jak najskuteczniej
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:47   #2372
sylwusia0411
Raczkowanie

Pradip podobno sie cieszy tam to usuneła bo to dziecko z wpadki bylo i nie wiedziała kogo ;/

chcialabym zeby sie w koncu udało ale sie nie nakrecam

Juz sie dziele obiadkiem

mój maz teraz na l4 jest ale jak wyzdrowieje bo przeziebiony to mamy tez zamiar biegac bo ja mam wolne w czwartek od fitnessu i zumby wiec byśmy biegali zobaczymy jak to wyjdzie

pozdrawiam
sylwusia0411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:48   #2373
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Mmmmm...ale się rozmarzylam... Chyba nie przepuszcze dzisiaj TZ tych pleców

Coś Madziusia nam dzisiaj zaginęła. Chyba ostro działa

oooo tak, plecy i kark to jest to - tylko szkoda że mój TZ tak szybko zasypia

Pradip, Gegee - dziękuję za wyrazy współczucia, sama już sobie współczuję.. Ale miałyście rację, że z każdym kolejnym cyklem ta niepewność i rozczarowanie trochę słabnie.
ag9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:25   #2374
dzoker007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Gratulacje !) Wspaniała wiosenna wiadomość Czekamy na wskazówki
Na początku przypomnę tylko, że należę do tych kobit które mają długie( około 40 dniowe) cykle. u mnie to było tak:

Starania rozpoczęły się w grudniu, a udało się w 4 cs.
28 marzec 2013 33dc- temp 36,6
29 marzec 2013 34dc- test owu negatyw,- temp 36,7
30 marzec 2013 35dc- test owu pozytyw- temp 36,9
31 marzec 2013 36dc - test owu pozytyt- temp 36,7
1 kwiecień 2013 37dc- test owu pozytyw- temp36,7
2 kwiecień 2013 38dc- test owu negatyw- temp 36,9
3 kwiecień 2013 39dc- temp 36,9
4 kwiecień 2013 40dc-temo 36,9
5 kwiecień 2013 41dc -temp 37
6 kwiecień 2013 42dc temp 36,9
7 kwiecień 2013 43dc- temp 37
8 kwiecień 2013 44dc-temp 36,9- I test ciażowy negatyw
9 kwiecień 2013 45dc- temp 37,1 - test ciążowy- cień cieniosia było widać- myślałam że to jednak negatywny. Test najtańszy z kauflanda:p
10 kwiecień 2013 46dc- test pink test- pozytywny- zobaczcie na zdjęciu. Z siku popołudniowego. temp37.2
11 kwiecień 2013 47dc- temp 36,9
12 kwiecień 48 dc- temp 37,1 - test z allegro najtańszy- widoczna słaba II kreska
14 kwietnia zrobię jeszcze raz pink test- sikany:p identyczny jak ten który wyszedł w 11 dniu po owu i załączę porównanie

miłość była 33, 35 i 36 dnia cyklu.
Test owu pozytywny w 35 dniu cyklu. I test ciążowy z II kreskami to 11 dni po tym jak test owu wyszedł pozytywnie. - bardzo słabiutkie- prawie nie widoczne- uznałam że raczej negatywne.
test 12 dni po owu- załączam zdjęcie.

Objawy? po owulacji tkliwość piersi- bardziej niż zwykle tak około 3-4 dni. Poza tym troszkę więcej gęstego śluzu i teraz lekkie kłucie w samym dole brzucha. Narazie to początek więc nie mam żadnych innych objawów. Nie jestem senna, nie mam mdłości , zachcianek itp.

Mogę wam polecić zwykłe tesy owulacyjne z allegro - u mnie jak widać pokazały owulację( 2 silne kreski) . Jeśli chodzi o testy allegrowe to moim zdaniem są słabe- pokażą wyraźną ciażę co najmniej 3 tyg po spóźnionym okresie.

Jeśli miałybyście jakieś pytania to pytajcie I życzę kolejnych II kreseczek na testach!! To jest cudowny widok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg test 1.jpg (64,4 KB, 37 załadowań)
dzoker007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 22:03   #2375
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

witam jestem jestem ale wpadne jutro padam juz co njwyżej jeszcze tzta wykorzystam

dzoker piękny test!!

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 07:14   #2376
Gegee
Rozeznanie

Witam się z rana

Oczywiście wczoraj zasnęłam przed telewizorem i nici ze spalania kalorii

Madziusia, no ale Ty to chyba wykorzystalas TZ porzadnie

Pradip - mój też jak się przyklei do swojego laptopa to koniec. Tylko gra się liczy i nic więcej. Ostatnio cały czas przebakuje coś o playstation ale powiedziałam ze za nic się nie zgodzę słomiana wdowa chyba bym została

Ag9 - coś w tym jest, ze z każdym kolejnym cyklem emocje coraz mniejsze. Mi najbardziej przykro było po pierwszym nieudanym. Teraz to powiem szczerze, ze się po prostu z tym licze i nie ma takiego rozczarowania. Chociaż wiadomo, nadzieja przed terminem @ jest

Dzoker - no to jeszcze raz GRATULACJE a Twój opis to mistrzostwo, pelna profeska nic tylko pozazdrościć można (tak pozytywnie oczywiscie) uważaj teraz na siebie i nie uciekaj od nas

Milej soboty dziewczyny! My dzisiaj chcemy na zakupy jechać, moze coś fajnego się kupi
Stary 2013-04-13, 09:15   #2377
Lilo_89
Przyczajenie

Cytat:
Dziękuję

No to powodzenia w działaniach starajcie się intensywnie no i przede wszystkim owocnie
Obserwujesz się jakoś? wyczuwasz owu czy tak raczej na chybił trafił działacie?

No widać pomogły, bo rzeczywiście wyszło ok. Bałam się, że powie, że owu w ogóle nie ma i nie będzie.... Tak, to była ta babka co Ci namiar dawałam. Bardzo zadowolona jestem, tak więc polecam. Chociaż ja w zasadzie z kompletem badań do niej przyszłam, sama nic mi nie kazała robić. Tylko tę prolaktynę kazała powtórzyć, bo była trochę za wysoka.

Dobrze, że działalismy... Chociaż teraz już jakaś nakręcona coraz bardziej jestem, a to nie dobrze muszę przestać myśleć, zająć się czymś i przypomnieć sobie o temacie tak za jakieś 2 tygodnie jak zaobserwuje, że mi się @ spóźnia już któryś dzień (oby ).

Fajnie, że już tak ciepło się robi. Mi też od razu humor się poprawił i bardziej optymistycznie na wszystko patrzę. A poza tym urwałam się dzisiaj do fryzjera i zmieniłam trochę fryzurkę, więc w ogóle jestem cała happy
Co do ppogrubionego to jakoś specjalnie się nie obserwuję nie mierzę temp ani nic takiego.Tzn liczę długośc cyklu staram się też zaobserwować śluż płodny i zwykle kłuje mnie w lewym boku ale jeśli okaże się, że ten cykl zmarnowaliśmy to chyba zacznę coś działać
Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny udało się!!!!
Nie mam już wątpliwości co do drugiej kreski- od wczoraj wyraźnie widać. Jutro wieczorem wrzucę wam fotki! Tempka wysoko, czuję się super!!! Rodzice już wiedzą, jedni i drudzy oraz nasze rodzeństwo i to jest taka radość nie do opisania!!!!
Jak obiecałam opiszę wam swój cykl, tempki, czego używałam itp- jutro wieczorem zasiądę sobie z herbatką i napiszę co i jak!
Jutro też dzwonię do lekarza żeby umówić siię na wizytę- tak myślę na spokojnie w przyszłym tygodniu dopiero bo jak policzyłam moja ciąża ma około 2 tyg.- na usg może nie widać. Teraz tylko pozostaje mi wierzyć w to że na wizyycie wszystko okaże się OK!

Kiedy testujecie?? trzymam kciuki!!
Która następna??
Serdecznie CI gratuluję i pozytywnie zazdraszczam
Ja dopiero zaczynam starania w tym cyklu więc pewnie będę testowac początkiem maja

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
dziewczynki chciałam wam tylko powiedzieć, że nie będzie mnie jakiś tydzień, bo lecimy na urlop do domku
Mam nadzieję, że jak wrócę, to będzie dużo więcej II kreseczek
Pozdrawiam
Odpoczywajcie i wracajcie we trójkę

Cytat:
Dziewczyny,

natchnęło mnie też pytanie Eleo... ja już nie ogarniam która w którym cyklu jest, w którym wyszło naszym zafasolkowanym i tak sobie pomyślałam, że ja mogę jakąś listę zrobić i potem w podpisie mieć link do wiadomości z listą. Każda jakby co to sobie na ten link z podpisu kliknie i będzie wiedziała.

To taka luźna propozycja, jak chcecie to mogę spróbować się tym zająć (nie wiem tylko jak zrobić link do wiadomości ale chyba jakoś ogarnę).

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Wiem, wiem... na razie to taka nasza wymówka, żeby jeszcze nie zaczynać "za zimno i w ogóle, to może jeszcze poczekamy, może w przyszłym tygodniu" to nasze ostatnie motto
Ja uważam, że to świetny pomysł tylko jakie dane trzeba Ci wysłac bo chętnie dołącze do listy??

Dziewczyny ale tu cicho dzisiaj pewnie korzystacie z pięknej pogody i dobrze!A ja siedzę cąły dzien w pracy (praca w centrum handlowym).Coś maernie sie poczułam po południu głowa strasznie bli i mdli, jakby była gdzieś w 20 dc to juz bym się nakręcała

Edytowane przez Lilo_89
Czas edycji: 2013-04-13 o 13:23
Lilo_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 13:50   #2378
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
Na początku przypomnę tylko, że należę do tych kobit które mają długie( około 40 dniowe) cykle. u mnie to było tak:

Starania rozpoczęły się w grudniu, a udało się w 4 cs.
28 marzec 2013 33dc- temp 36,6
29 marzec 2013 34dc- test owu negatyw,- temp 36,7
30 marzec 2013 35dc- test owu pozytyw- temp 36,9
31 marzec 2013 36dc - test owu pozytyt- temp 36,7
1 kwiecień 2013 37dc- test owu pozytyw- temp36,7
2 kwiecień 2013 38dc- test owu negatyw- temp 36,9
3 kwiecień 2013 39dc- temp 36,9
4 kwiecień 2013 40dc-temo 36,9
5 kwiecień 2013 41dc -temp 37
6 kwiecień 2013 42dc temp 36,9
7 kwiecień 2013 43dc- temp 37
8 kwiecień 2013 44dc-temp 36,9- I test ciażowy negatyw
9 kwiecień 2013 45dc- temp 37,1 - test ciążowy- cień cieniosia było widać- myślałam że to jednak negatywny. Test najtańszy z kauflanda:p
10 kwiecień 2013 46dc- test pink test- pozytywny- zobaczcie na zdjęciu. Z siku popołudniowego. temp37.2
11 kwiecień 2013 47dc- temp 36,9
12 kwiecień 48 dc- temp 37,1 - test z allegro najtańszy- widoczna słaba II kreska
14 kwietnia zrobię jeszcze raz pink test- sikany:p identyczny jak ten który wyszedł w 11 dniu po owu i załączę porównanie

miłość była 33, 35 i 36 dnia cyklu.
Test owu pozytywny w 35 dniu cyklu. I test ciążowy z II kreskami to 11 dni po tym jak test owu wyszedł pozytywnie. - bardzo słabiutkie- prawie nie widoczne- uznałam że raczej negatywne.
test 12 dni po owu- załączam zdjęcie.

Objawy? po owulacji tkliwość piersi- bardziej niż zwykle tak około 3-4 dni. Poza tym troszkę więcej gęstego śluzu i teraz lekkie kłucie w samym dole brzucha. Narazie to początek więc nie mam żadnych innych objawów. Nie jestem senna, nie mam mdłości , zachcianek itp.

Mogę wam polecić zwykłe tesy owulacyjne z allegro - u mnie jak widać pokazały owulację( 2 silne kreski) . Jeśli chodzi o testy allegrowe to moim zdaniem są słabe- pokażą wyraźną ciażę co najmniej 3 tyg po spóźnionym okresie.

Jeśli miałybyście jakieś pytania to pytajcie I życzę kolejnych II kreseczek na testach!! To jest cudowny widok
Strasznie późno miałaś owulacje nawet jak na swoje cykle.
Opis pierwsza klasa
Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
oooo tak, plecy i kark to jest to - tylko szkoda że mój TZ tak szybko zasypia

Pradip, Gegee - dziękuję za wyrazy współczucia, sama już sobie współczuję.. Ale miałyście rację, że z każdym kolejnym cyklem ta niepewność i rozczarowanie trochę słabnie.
U nas to ja pierwsza zasypiam. Mąż się śmieje że uwielbia ze mną filmy oglądać. 15 minut do pierwszej reklamy i ja śpię
Nie ma za co dziękować wszystkie się tu wspieramy
Cytat:
Witam się z rana

Oczywiście wczoraj zasnęłam przed telewizorem i nici ze spalania kalorii

Pradip - mój też jak się przyklei do swojego laptopa to koniec. Tylko gra się liczy i nic więcej. Ostatnio cały czas przebakuje coś o playstation ale powiedziałam ze za nic się nie zgodzę słomiana wdowa chyba bym została
Milej soboty dziewczyny! My dzisiaj chcemy na zakupy jechać, moze coś fajnego się kupi
Ale Ty jesteś Ale i tak Ci życzę brzuszka i bynajmniej nie z lodówki
Weż mi nic nie mów o grach. Myślałam że go dziś rozszarpie gdyby nie przyjechał facet obejrzeć samochód o 12.30 to pewnie by do tej pory nie wstał. Tak mnie wkur...... te internetowe gry bez końca że nie macie pojęcia
Owocnych zakupów
Cytat:
Napisane przez Lilo_89 Pokaż wiadomość
Ja uważam, że to świetny pomysł tylko jakie dane trzeba Ci wysłac bo chętnie dołącze do listy??
Wyślij Gegee swój wiek cykl starań i datę OM
Jak głowa?

A my właśnie zaliczyliśmy pierwszą wiosenną burzę
Stary 2013-04-13, 14:38   #2379
ryba91
Zakorzenienie

dzokero- GRATULUJE!!!

Super, może ta zła passa została przełamana? OBY! :KCIUKI: No cóż to czekamy na więcej kreseczek oczywiście tych podwójnych
Przy tak dlugich cyklach to chyba cięzko jest wyliczać tydzień ciąży.. tak mi się wydaje więc umów się tak za 2 tygodnie najwcześniej bo może nie być widać. Super, tak się cieszę!! No i w tych początkach to uważaj na siebie!! nie dźwigaj b. cięzkich rzeczy- lepiej dmuchać na zimne! Ale super!!!!!!!!

Dziewczyny która następna? ;>

Gdzieś wyczytałam, ale nie wiem co tm wyczytałam ( tak, ciąża odebrała mi rozum. ) że robicie jakąs listę, proszone były też zafasolkowane o podanie swoich danych. Cóż to za lista? ;>

A poza tym, burza i słońce- coś pięknego

i łeb mi rozpier..nicza i ten II trymestr wcale nie zaczął się dla mnie najlepiej, nie będę zanudzać, ale nie jest fajnie

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KOLEJNE TESTUJĄCE!
Stary 2013-04-13, 15:09   #2380
Lilo_89
Przyczajenie

Rybo mocny przytulasek za lepsze samopoczucie

Pradip moja głowa lepiej zażyłam coś przeciwbólowego i ożyłam co prawda miałam nie brać szadnych niepotrzebnych leków, tak żeby sie odtruć no ale dziś musiałam:/
Lilo_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:46   #2381
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
dzokero- GRATULUJE!!!

Super, może ta zła passa została przełamana? OBY! :KCIUKI: No cóż to czekamy na więcej kreseczek oczywiście tych podwójnych
Przy tak dlugich cyklach to chyba cięzko jest wyliczać tydzień ciąży.. tak mi się wydaje więc umów się tak za 2 tygodnie najwcześniej bo może nie być widać. Super, tak się cieszę!! No i w tych początkach to uważaj na siebie!! nie dźwigaj b. cięzkich rzeczy- lepiej dmuchać na zimne! Ale super!!!!!!!!

Dziewczyny która następna? ;>

Gdzieś wyczytałam, ale nie wiem co tm wyczytałam ( tak, ciąża odebrała mi rozum. ) że robicie jakąs listę, proszone były też zafasolkowane o podanie swoich danych. Cóż to za lista? ;>

A poza tym, burza i słońce- coś pięknego

i łeb mi rozpier..nicza i ten II trymestr wcale nie zaczął się dla mnie najlepiej, nie będę zanudzać, ale nie jest fajnie

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KOLEJNE TESTUJĄCE!
Ja chętnie bede ale to jeszcze trochę
Czemu sie kiepsko II trymestr zaczął? Co się tam dzieje u Ciebie?
U mnie też już 3 razy dziś padało i grzmiało na przemian ze ślicznym słoneczkiem
Gegee zaproponowała że w podpisie bedzie miała naszą aktualną liste taka jak na początku wątku (wiek, cykl, om itd)
Cytat:
Napisane przez Lilo_89 Pokaż wiadomość
Rybo mocny przytulasek za lepsze samopoczucie

Pradip moja głowa lepiej zażyłam coś przeciwbólowego i ożyłam co prawda miałam nie brać szadnych niepotrzebnych leków, tak żeby sie odtruć no ale dziś musiałam:/
Czasem jednak lepiej wziąć tabletkę niż męczyć się kilka godzin a z pracy już wróciłaś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 16:51   #2382
Gosik111
Przyczajenie

Jeszcze nie niestety dzisiaj do 21i nie wiem czy dam rade dzisiaj poprzytulać się z TZ

sorki dziewczynki to ja Lilo_89 ale wczesniej koleżanka pisała coś na wizażu i nie widziałam, że się nie wylogowała:brzydal :

Edytowane przez Gosik111
Czas edycji: 2013-04-13 o 17:08
Gosik111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 20:42   #2383
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

cześc kobietki witam się i ja wieczorem, czytam cały czas ale dopieor teraz mam chwilę żeby popisac, mamy leniwy wieczór przed tv a ja po pracy spałam 2h bo inaczej nicic by były z sobotniego wieczou

Gege wczorqaj to padłam i nic ale u mnie chyba już po owu

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-13, 21:04   #2384
Gegee
Rozeznanie

Hello wieczorowa pora.

Dopiero teraz mam chwile żeby wpaść na wizaż. Zakupy udane chociaż mogły być bardziej. Cały czas mam jednak dylemat czy wydawać kasę na ciuchy, w które być moze za pare/parenascie miesięcy moge się nie zmieścić

Oprócz tego dzisiaj mamy z mężem pol roku od ślubu, wiec trochę poswietowalismy

Pradip - u nas to tz zazwyczaj pierwszy zasypia, ale ostatnio coś się pozmieniało a co do gier to łącze się z Toba w bólu. Mój na szczęście jeszcze nie wpadł na granie online, ale i tak potrafi dobrych kilka godzin przesiedzieć przed kompem

Ryba - tak jak juz Pradip napisała, chodzi o podstawowe dane do naszej watkowej listy. Liczymy, ze bedziesz chciała zaszczycić nas swoja osoba, w koncu regularnie z nami piszesz pisz co tam u Ciebie, dlaczego atmosfera nie najlepsza?

Madziusia - to skoro juz po owu to widać idziemy łeb w łeb teraz to można się przytulać dla treningu i dla przyjemności

Listę dziewczyny szykuje, ale na razie mam mało danych. Może po weekendzie będziecie bardziej aktywne to zbiore więcej.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Pradip - a jak tam z samochodem?

Edytowane przez Gegee
Czas edycji: 2013-04-13 o 21:01
Gegee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 21:23   #2385
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Hello wieczorowa pora.

Dopiero teraz mam chwile żeby wpaść na wizaż. Zakupy udane chociaż mogły być bardziej. Cały czas mam jednak dylemat czy wydawać kasę na ciuchy, w które być moze za pare/parenascie miesięcy moge się nie zmieścić

Pradip - u nas to tz zazwyczaj pierwszy zasypia, ale ostatnio coś się pozmieniało a co do gier to łącze się z Toba w bólu. Mój na szczęście jeszcze nie wpadł na granie online, ale i tak potrafi dobrych kilka godzin przesiedzieć przed kompem

Ryba - tak jak juz Pradip napisała, chodzi o podstawowe dane do naszej watkowej listy. Liczymy, ze bedziesz chciała zaszczycić nas swoja osoba, w koncu regularnie z nami piszesz pisz co tam u Ciebie, dlaczego atmosfera nie najlepsza?

Madziusia - to skoro juz po owu to widać idziemy łeb w łeb teraz to można się przytulać dla treningu i dla przyjemności

Listę dziewczyny szykuje, ale na razie mam mało danych. Może po weekendzie będziecie bardziej aktywne to zbiore więcej.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

co do samochodów to mój mąż jutro jedzie może uda się sprzedac

u mnie owu podejrzewam czwartek piątek o ile była

już Ci wysyłam dane

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-13, 21:36   #2386
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
cześc kobietki witam się i ja wieczorem, czytam cały czas ale dopieor teraz mam chwilę żeby popisac, mamy leniwy wieczór przed tv a ja po pracy spałam 2h bo inaczej nicic by były z sobotniego wieczou

Gege wczorqaj to padłam i nic ale u mnie chyba już po owu
ale Ci zazdroszczę tego leniwego wieczora... Cały dzień jechał do nas kumpel Tża z wojska i dojechali 20 minut temu z butelką już sie zaczynam wściekać a to dopiero początek
Cytat:
Hello wieczorowa pora.

My swoje pół roku przegapiliśmy wiec Wy świętujcie i za nas
Co kupiłaś ładnego?
Mój mąż pierwszy swój komputer dostał ode mnie i to był chyba mój najgorszy prezent takie normalne gry jakoś przełykałam bo zawsze kiedyś się kończyły no i w każdej chwili można było zatrzymać a przy tych online zawsze słyszę ze teraz nie może czegoś zrobić bo nie może zasejwować no i w ogóle co to jest za przyjemność grać bez możliwości wygranej?
Co do samochodu to facet był już po raz drugi ale jeszcze się nie zdecydował.
Stary 2013-04-13, 21:43   #2387
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
co do samochodów to mój mąż jutro jedzie może uda się sprzedac

u mnie owu podejrzewam czwartek piątek o ile była

już Ci wysyłam dane
Kciuki w takim razie za udana sprzedaż.

A skok temperatury odnotowalas? Ja cały czas myślę o tym żeby mierzyć temp, ale jeszcze nie zaczęłam

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę tego leniwego wieczora... Cały dzień jechał do nas kumpel Tża z wojska i dojechali 20 minut temu z butelką już sie zaczynam wściekać a to dopiero początek

My swoje pół roku przegapiliśmy wiec Wy świętujcie i za nas
Co kupiłaś ładnego?
Mój mąż pierwszy swój komputer dostał ode mnie i to był chyba mój najgorszy prezent takie normalne gry jakoś przełykałam bo zawsze kiedyś się kończyły no i w każdej chwili można było zatrzymać a przy tych online zawsze słyszę ze teraz nie może czegoś zrobić bo nie może zasejwować no i w ogóle co to jest za przyjemność grać bez możliwości wygranej?
Co do samochodu to facet był już po raz drugi ale jeszcze się nie zdecydował.
Pomysl, ze komputer i tak by sobie pewnie kupił, wiec zbyt dużej pretensji do siebie mieć nie możesz. Ja sobie obiecałam, ze ode mnie nie dostanie nigdy żadnego prezentu związanego z gra lub ułatwiającego grę niedoczekanie

Widzę, ze ładna noc Ci sie szykuje...
A facet od samochodu co taki niezdecydowany? Kciuki, żeby w koncu wziął
Stary 2013-04-13, 21:50   #2388
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Kciuki w takim razie za udana sprzedaż.

A skok temperatury odnotowalas? Ja cały czas myślę o tym żeby mierzyć temp, ale jeszcze nie zaczęłam

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Pomysl, ze komputer i tak by sobie pewnie kupił, wiec zbyt dużej pretensji do siebie mieć nie możesz. Ja sobie obiecałam, ze ode mnie nie dostanie nigdy żadnego prezentu związanego z gra lub ułatwiającego grę niedoczekanie

tak odnotowałam od 3 dnicoraz wyższa z dnia na dzień, gege polecam mierzenie, trzeba poamiętac żeby codziennie o tej same j porze ale opłaca się.

pradip ja bym się z nimi napiła

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-13, 21:58   #2389
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
tak odnotowałam od 3 dnicoraz wyższa z dnia na dzień, gege polecam mierzenie, trzeba poamiętac żeby codziennie o tej same j porze ale opłaca się.

No to owu na 99% była ale emocje beda za dwa tygodnie

Pradip - Madziusia dobrze radzi, to chyba jedyna opcja na udany i bezstresowy wieczór

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 22:45   #2390
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Niby tak w końcu przed komputerem siedział w pleyaku wiec co za różnica. Ja to bym coś z czujnikiem ruchu kupiła żeby ćwiczyć ale się boje ze kolejną zabawkę i czasopochłaniacz mu podstawie Na razie mąż twierdzi że nie będzie pił zobaczymy jak mu pójdzie
No mógłby się gość zdecydować na ten samochodzik
Na razie mąż twierdzi ze nie bedzie pił cobac
Cytat:
to zapraszam do siebie chociaż będe miała z kim pogadać bo koledzy to sie boją przy mnie odezwać
Cytat:
Pradip - Madziusia dobrze radzi, to chyba jedyna opcja na udany i bezstresowy wieczór
złapałam z nimi lufe i przyszłam do Was a oni niech siedzą i sobie w oczy patrzą

A Ty nadal tempki nie mierzysz? myślałam że zaczęłaś
Stary 2013-04-13, 23:10   #2391
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Niby tak w końcu przed komputerem siedział w pleyaku wiec co za różnica. Ja to bym coś z czujnikiem ruchu kupiła żeby ćwiczyć ale się boje ze kolejną zabawkę i czasopochłaniacz mu podstawie Na razie mąż twierdzi że nie będzie pił zobaczymy jak mu pójdzie
No mógłby się gość zdecydować na ten samochodzik
Na razie mąż twierdzi ze nie bedzie pił cobac

to zapraszam do siebie chociaż będe miała z kim pogadać bo koledzy to sie boją przy mnie odezwać

złapałam z nimi lufe i przyszłam do Was a oni niech siedzą i sobie w oczy patrzą

A Ty nadal tempki nie mierzysz? myślałam że zaczęłaś
No właśnie jakos jeszcze nie zaczęłam a Ty mierzysz? I udało Ci się abonament Premium złapać?

Taki kontroler ruchu to fajna sprawa, ale obawiam się ze u nas szal byłby przez parę dni, a potem mój TZ złapał by monopol na sprzęt i tyle bym go widziała wiec póki co nie zakładam by u nas w domu miało coś takiego funkcjonować
Stary 2013-04-13, 23:33   #2392
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie jakos jeszcze nie zaczęłam a Ty mierzysz? I udało Ci się abonament Premium złapać?

Taki kontroler ruchu to fajna sprawa, ale obawiam się ze u nas szal byłby przez parę dni, a potem mój TZ złapał by monopol na sprzęt i tyle bym go widziała wiec póki co nie zakładam by u nas w domu miało coś takiego funkcjonować
Mierze ale nic z tych wykresów wyczytać nie mogę
Myślę że u nas z kontrolerem byłoby dokładnie tak samo...
Stary 2013-04-14, 09:33   #2393
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

witam, pradip gege ale wy wczoraj długo mądżyłyście

a ja się wyspałam dziś za cały miesiąc chyba, do tego od 5 sama mogłam się rozwalic bo mąż pojechał na giełdę z samochodem ale dzwoni że lipa i raczej nie sprzeda

1.09.2012 Nasz dzień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 09:56   #2394
PPPatinka
Rozeznanie

DZOKER- jeszcze raz wielkie gratki !!!

dziewczyny ja z racji nadchodzącej wiosny tez postanowiłam zrobić cos dla siebie i przeszłam na diete gdy zaczelam 08/04 wazylam 60,700
dziś siezwazylam i 57,5 wiec mysle ze super a 19/04 mam monitoring i zobaczymy czy urosły pęcherzyki po clo eh mam nadzieje ze będą piękne bo to dobry początek:
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 10:30   #2395
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
witam, pradip gege ale wy wczoraj długo mądżyłyście

a ja się wyspałam dziś za cały miesiąc chyba, do tego od 5 sama mogłam się rozwalic bo mąż pojechał na giełdę z samochodem ale dzwoni że lipa i raczej nie sprzeda
A tak nam się na nocne ploty zebrało Ciebie na cytrynówkę zapraszałam ale nie przyszłaś
I co warto było jechać na giełdę?
Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
DZOKER- jeszcze raz wielkie gratki !!!

dziewczyny ja z racji nadchodzącej wiosny tez postanowiłam zrobić cos dla siebie i przeszłam na diete gdy zaczelam 08/04 wazylam 60,700
dziś siezwazylam i 57,5 wiec mysle ze super a 19/04 mam monitoring i zobaczymy czy urosły pęcherzyki po clo eh mam nadzieje ze będą piękne bo to dobry początek:
3 kilko w tydzień? Jesz coś w ogóle?
Mam nadzieje że pęcherzyki będą idealne i szybciutko się zapełnią

Buu miło być dziś tak ślicznie a szaro i zimno na dworze
Ale jestem dumna z mężulka mojego bo nie uległ namowom i nie pił wczoraj
Stary 2013-04-14, 10:37   #2396
ryba91
Zakorzenienie

Wysłała dane na pw

Mówię, że nie ciekawie mi się zaczął II trymestr, bo źle się czuje. a I trymestr był do ogarnięcia tak ten zaczął się fatalnie. :/ no ale dzisiaj jest lepiej, słonko wyszło, zjadłam pyszne śniadanko ale wszystko mi się tam rozciąga i boli , Ale dla maleństwa wytrzymam!

Pradip - czemu jeszcze nie ten czas? musiałam gdzieś ominąć jak pisałaś o tym.. ?
Stary 2013-04-14, 11:27   #2397
PPPatinka
Rozeznanie

jem jem tyle ze zrezygnowałam z pieczywa białego i słodyczy podam przykład tego co jem ciągu dnia

SNIADANIE: 2 CHRUPKI RYZOWE+ 2 JAJKA NA TWARDO LUB 2 CHRUPKI RYZOWE I SALTKA Z WARZYW ( POMIDOR, OGOREK RZODKIEW PAPRYKA BEZ ZADNYCH PRZYPRAW) LUB 2 CHRUKI RYZOLWE I DWIE PAROWKI LUB 2 CHRUPKI RYZOWE I SALATKA OWOCA ( BANAN POMARANCZ KIWI ŚLIWKA POLANE JOGURTEM 0,0% TLUSZCZU) LUB SEREK BIALY CHUDY VZ RZODKIEWKA I SZCZYPIRKIEM Z JOGURTEM NATURALNYM

OBIAD JEM TAK JAK ZAWSZE ( BO NIE CHCE MI SIE ROBIC 2 OBIADOW) TYLE ZE POLOWA PORCJI TEGO CO JADLAM

KOLACJA - JAK NIE JESTEM GLODNA TO NIE JEM A JAK JESTEM TO NP: PLASTEREK SERA ZOLTEGO I WEDLINKI I TO MI WYSTARCZA

no i oczywiście 0 słodyczy do herbaty/kawy słodzik

jeden wyjątek to pozwolenie sobie w niedziele na 1 kawalek ciasta i nic więcej

jem tak od poniedziałku i sama się dziś zdziwiłam ze az tyle spadlo z wagi)
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 12:56   #2398
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Wysłała dane na pw

Mówię, że nie ciekawie mi się zaczął II trymestr, bo źle się czuje. a I trymestr był do ogarnięcia tak ten zaczął się fatalnie. :/ no ale dzisiaj jest lepiej, słonko wyszło, zjadłam pyszne śniadanko ale wszystko mi się tam rozciąga i boli , Ale dla maleństwa wytrzymam!

Pradip - czemu jeszcze nie ten czas? musiałam gdzieś ominąć jak pisałaś o tym.. ?
To dobrze że dziś juz troche lepiej u Ciebie niech maleństwo zdrowo rośnie ale i mama niech się dobrze czuje
My ruszamy od maja ze staraniami
Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
jem jem tyle ze zrezygnowałam z pieczywa białego i słodyczy podam przykład tego co jem ciągu dnia

SNIADANIE: 2 CHRUPKI RYZOWE+ 2 JAJKA NA TWARDO LUB 2 CHRUPKI RYZOWE I SALTKA Z WARZYW ( POMIDOR, OGOREK RZODKIEW PAPRYKA BEZ ZADNYCH PRZYPRAW) LUB 2 CHRUKI RYZOLWE I DWIE PAROWKI LUB 2 CHRUPKI RYZOWE I SALATKA OWOCA ( BANAN POMARANCZ KIWI ŚLIWKA POLANE JOGURTEM 0,0% TLUSZCZU) LUB SEREK BIALY CHUDY VZ RZODKIEWKA I SZCZYPIRKIEM Z JOGURTEM NATURALNYM

OBIAD JEM TAK JAK ZAWSZE ( BO NIE CHCE MI SIE ROBIC 2 OBIADOW) TYLE ZE POLOWA PORCJI TEGO CO JADLAM

KOLACJA - JAK NIE JESTEM GLODNA TO NIE JEM A JAK JESTEM TO NP: PLASTEREK SERA ZOLTEGO I WEDLINKI I TO MI WYSTARCZA

no i oczywiście 0 słodyczy do herbaty/kawy słodzik

jeden wyjątek to pozwolenie sobie w niedziele na 1 kawalek ciasta i nic więcej

jem tak od poniedziałku i sama się dziś zdziwiłam ze az tyle spadlo z wagi)
Ja tam się na dietach nie znam ale jak dla mnie to mało jesz i za szybko Ci waga spadła
Stary 2013-04-14, 13:04   #2399
Trele_Morele
Zakorzenienie

Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Heloł pamięta mnie tu jeszcze ktoś prócz Rybki oczywiście ? ;D Regularnie was podczytuję I trzymam mocno kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 13:17   #2400
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Heloł pamięta mnie tu jeszcze ktoś prócz Rybki oczywiście ? ;D Regularnie was podczytuję I trzymam mocno kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To Ty chyba o nas zapomniałaś co u Ciebie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości