|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
| Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
|
0 | 0% |
| We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
|
2 | 4,08% |
| Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
|
4 | 8,16% |
| Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
|
28 | 57,14% |
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
|
15 | 30,61% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
P.S kto chce smazonego banana z cukrem trzcinowym ?A mozesz mi jeszcze powiedziec bo widzialas go chyba na zywo? on ma material matowy czy swiecacy? bo na tych ich zdj to wszytsko mozliwe. Ja wpisywalam w google to np zielony wydaje mi sie siwcacy a juz ktos dal fiolet i matowy, albo to od aparatu zalezy.
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
t_89Podejrzewam,że do lipca takiej promocji już nie będzie ;/
A po co chcesz jeszcze jedną spacerówkę,jak w tym jest? ![]() Co do materiału- na żywo nie zwróciłam uwagi, ale wydaje mi się,że nie jest świecący...
Edytowane przez 87czarna Czas edycji: 2013-04-14 o 11:42 |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie juz sama nie wiem jaki chce wozek ;/
|
|
#3634 |
|
BAN stały
|
Ciekawe jak zapłaci za to mieszkanie skoro nie pracuje...
|
|
|
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie byłam pewna tego siedziska w spacerówce,ale z komentarzy wynika,że dzidzia ma w niej miejsce...
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
wozki
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja liczyłam, że zaraz mi minie. Na pewno nie miałam takiego czegoś w poprzedniej ciąży... Ale wygrzebałam dobrą czekoladkę mniaaam- ritter'a z płatkami biała |
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i smutna prawda taka, ze bardziej to tz teskni niz ja ale mowie, u mnie to wpisane od wczesnego dziecinstwa. tylko dzieci mi w tym wypadku szkoda, ale mloda jakos sobie radzi. serio wole to, niz klepac biede mimo ze tz ma wyksztalcenie w kierunku ktory jest zawsze na czasie, ale co z tego jesli on majac swoja firme robil solidnie i z dobrych materialow a co za tym idzie cena szla w parze z jakoscia, jak konkurencja potrafila cene sporo obnizyc a odwalala totalna maniane, a ze ludzie skapi to wybierali tanszych a teraz placa podwujnie. no coz rzeczywistosc zmusila do wyjazdu
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie oglądam
![]() Cytat:
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Witam.
My wlasnie po sniadanku - TŻ zrobil jajecznice na oliwie czosnkowej - mniam, oboje jestesmy czosnkowi, wiec nam zapach nie przeszkadza )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
witam sie w 16 tyg..juz tylko 2 tyg i przywitmy 5 miesiac
jutro wizyta u poloznej...ale i tak bardziej nie moge sie doczekac 8 maja i mojego polowkowego
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie zaczelam
|
#3646 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jane Rider i Sola rzeczywiście fajne, może troszku drogie, ale dla mnie minusem są małe kółka - a przynajmniej tak w sieci wyglądają. Parku w pobliżu nie mam, mam za to piękne wały nad Odrą, na których również bywa piękne błoto i piach, więc wózek muszę mieć terenowy ![]() Nie ma niestety lekkich, kompaktowych, terenowych wózków do 1500 zł... ataki limit sobie postawiliśmy, chociaż i tak wolałabym kupić używany, bo taka kasa na coś, czego będę używała półtora roku to trochę dużo Potem chcę kupić lekką spacerówkę i o wozku zapomnieć ![]() Cytat:
Zastanów się tylko nad butami - jeśli oczepiny będziesz miała tradycyjnie o północy, po kilku godzinach tańczenia, to nie wiem czy zbieranie przepoconych butów będzie przyjemne ![]() Na Śląsku jest zwyczaj, że Pan Młody pije na oczepinach z bucika Panny Młodej... kiedy to po raz pierwszy widziałam to ![]() Cytat:
Koty jak to koty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo fajna książka - zabawna, prosto i jasno pisze o ważnych rzeczach Nie jest może aż tak szczegółowa jak "W oczekiwaniu na dziecko", ale Kaz sporo źródeł podaje i jeśli coś chcesz doczytać, to od razu wiesz gdzie. Aha, jest na tyle fajnie napisana, ze nie miałam najmniejszego problemu, żeby do czytania zagonić też Bartka... wciągnęła go ![]() Cytat:
Cytat:
Ale wiesz... może niech szuka, czymś się zajmie i uspokoi ![]() Dziewczynki, czy gdzieś jest plan tych warsztatów Moda na brzuszek, bo jakoś nie mogę znaleźć nigdzie
|
|||||||
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On się taki zrobił z tej frustracji związanej z pracą, czy zawsze miał takie zagrania?. Może ktoś jest, kogo on słucha i by mu przemówił do rozsądku, bo to porażka, że dorosły człowiek takie cyrki odstawia, a tu 2 dziecko w drodze...
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam tak samo jeszcze niedawno
Cytat:
![]() Ps. Właśnie mój dzielny małż wygrał licytację na leżaczek-bujaczek dla naszego Juleczka Aż się popłakałam
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
może to i dobrze
ja wybrałam taki, który spełnia moje oczekiwania mam nadzieję, że mi się nie odmieni ![]() mi się xlander xa podoba, ale nie ma go w czarnym kolorze
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
matall ech... Zabic to mało:[
glowa do gory!!
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
apropo tz jeszcze chwila i moj mi cisnienie podniesie. o 10 dzwonilam do niego po kawalerskim spal u brata a teraz nie odbiera a mialam wyjsc po niego z psem sie przejsc na spacer. Nie wiem gdzie on ma ten tel do dupy mu chyba go przywiaze
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
ooo
jak milo a o ktorej? ja 13:50 czasu angielskiego czyli polskiego 14:50
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Wasi Was denerwują, a mój na week nie przyjechał i mi smutno
teraz odliczam do czwartku
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaśka, czemu tak Ci zależy na czarnym?---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też czarny (ciemny, niekolorowy
) się podoba, jest taki elegancki
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
no to niedlugo po mnie..znajac zycie wejdziemy w tym samym czasie...ostatnio tez bardzo duze opoznienie mialam
![]() bede z Wami myslami ![]() a tak w ogole to jestes moja imienniczka
OM 23-12-12 TP wg OM 29-09-13 wg USG 25-09-13 http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed> Edytowane przez zmienniczka Czas edycji: 2013-04-14 o 12:25 |
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
matal bidulo
A ja mam dwójke 3-latków pod opieką od 10 . Póki co fajnie się bawią i nikt nie płacze Nawet tż zwraca na nich uwage a przeważnie tego nie robił BTW jak zmusić tżta żeby poszedł w ten zimny dzień do sklepu po marmolade zrobiłam piernik i nie mam go czym przełożyć![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- ja miałam czarno-popielaty wózek ale przez pomyłke wysłali mi zamiast z popielatym daszkiem to czarnym. Później przysłali też popielaty i w sumie czarny jest łądny ale koniecznie daszek powinien być jaśniejszy bo w lecie grzeje słonko |
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczny
ja też się jakoś tak średnio czuje, nie mam ochoty z nikim gadać nawet :| kurde to dziwne takie, nigdy się tak nie alienowałam :/ bajka podziwiam, że tak żyjecie, ale no rozumiem, coś za coś, naprawdę szanuje takich ludzi, dla mnie oni są mega że dają radę jednak ja widzę po sobie.... że nie dałabym rady, jak my się widzimy raz w tygodniu to szlag mnie trafia i jestem nie do życia, a jak było normalnie że codziennie się widzieliśmy to wszystko było super fajnie, ja widzę że ja nie potrafię z kimś żyć, i być na odległość, to kompletnie mnie dobija psychicznie i innych napewno też. Cytat:
trzymam kciuki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

?

tz tez od rana do poznego wieczora zawsze pracowal, a teraz jak za granica pracuje to juz w ogole 

ale mowie, u mnie to wpisane od wczesnego dziecinstwa. tylko dzieci mi w tym wypadku szkoda, ale mloda jakos sobie radzi. serio wole to, niz klepac biede mimo ze tz ma wyksztalcenie w kierunku ktory jest zawsze na czasie, ale co z tego jesli on majac swoja firme robil solidnie i z dobrych materialow a co za tym idzie cena szla w parze z jakoscia, jak konkurencja potrafila cene sporo obnizyc a odwalala totalna maniane, a ze ludzie skapi to wybierali tanszych a teraz placa podwujnie. no coz rzeczywistosc zmusila do wyjazdu

:confuse d:

On się taki zrobił z tej frustracji związanej z pracą, czy zawsze miał takie zagrania?. Może ktoś jest, kogo on słucha i by mu przemówił do rozsądku, bo to porażka, że dorosły człowiek takie cyrki odstawia, a tu 2 dziecko w drodze...