|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
|
2 | 4,55% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
|
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie
|
|
3 | 6,82% |
| Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
|
8 | 18,18% |
| Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
|
9 | 20,45% |
| Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
|
4 | 9,09% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
|
1 | 2,27% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
|
5 | 11,36% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
|
1 | 2,27% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
|
8 | 18,18% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,27% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() Cytat:
3mam kciuki za szybki rozwój akcji![]() Cytat:
za 32 tydzień ![]() Cytat:
![]() <<razem źle -osobno jeszcze gorzej ... >> to fakt ! JUŻ NIEDŁUGO ![]() Cytat:
Cytat:
Nuna- 100 lat, 100lat WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE ! SPEŁNIENIA MARZEŃ ! Happy- wszystkiego dobrego na nowej drodze ![]() |
||||||
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
pewnie że tak by było idealnie, ale trzeba docenić to co się ma
![]() tymczasem my się zbieramy powoli do kościoła
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest tu ktoras z Zielonej Gory?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45097637_n.jpg |
|
|
|
#4174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko szkoda, że Zielona Góra daleko, daleko za górami za lasami ;p heh![]() axella- doczytałam, że jednak pijesz herbatkę z malin z trudem, ale pijesz ;p heh ja właśnie idę sobie zaparzyć te pyszności
Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-04-14 o 12:17 |
|
|
|
|
#4175 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
teraz pytanie:trafiam do szpitala,wkladam koszulę,rodze sobie...
a stanik? niecierpię bez ale w trakcie niby jak mam zdjąć jak będa chcieli polożyc na mnie Z
|
|
|
|
#4177 |
|
Raczkowanie
|
KOLEJNA DZIDZIA Z NAMI !!!!! GRATULACJE MALUSKA
maluska, za słodką dzidziulkę i dzielną mamę. Czekam na dalsze info.Katate, trzymam kciuki za pomyslny rozwój akcji. Oby poszło szybko i bezboleśnie
|
|
|
|
#4178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe sorry,ale śmiesznie zabrzmiało![]() ja od razu ściągnę i będę bez przeżyję jakoś
|
|
|
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dużo z nas mówiło Ci, żebyś się wstrzymała z tą decyzją bo TŻ już nieźle wtedy pokazywał rogi, więc nie mów, że nikt by się nie spodziewał, że tak będzie...Dla mnie to było bardzo do przewidzenia... Owszem, żyć trzeba dalej, ale może warto coś w tym planie zmienić, żeby się nie pakować w jeszcze większe problemy finansowe i frustracje. Zobacz, kolejny raz okazuje się, że coś jest do zapłacenia na już, a Ty nie masz jak wytrzasnąć kasy. Ja bym wolała za wszelką cenę uniknąć na przyszłość kolejnych takich sytuacji, nawet za cenę powrotu do rodziców. Ale to Twoje życie i Twoje decyzje. Obawiam się tylko, że sama nie chcąc widząc całego obrazu sytuacji, będziesz fundować sobie co chwile takie sytuacje... |
||
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do doopy to wszysto |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Maluska
|
|
|
|
#4182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katate powodzenia No to oby jutro się zaczęło ![]() Cytat:
Cytat:
nuna 100 lat happy gratulacje i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia Ja dzisiaj całą noc umierałam z moim biodrem...eh. W pasie już ze 110cm...ciekawe do ilu dojdzie... |
|||
|
|
|
#4183 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla dzielnej mamusi!Cytat:
![]() Cytat:
Nuna Wszystkiego najlepszego, szybkiego bezproblemowego porodu i dużo radości z Juleńki A my dzisiaj zaczynamy 33 tydzień Męczy mnie potworna zgaga
|
|||
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny znieść nie mogłam, z resztą nie tylko ja... i w końcu mój brat też jej znieść nie mógł ale to potrwało trochę dłużej. w każdym razie mieszkaliśmy tak - 6 ludzi plus niemowlę i pies - na trzech pokojach. mama miała zszarpane nerwy, ale nie dlatego, że ciasno czy coś, tylko dlatego, że dziewczyna nieogarnięta i nie dawała rady z małą, ale nie dawała sobie pomóc. no ale i tak było to najlepszym wyjściem z sytuacji na pewien czas. tak więc nie dramatyzuj - 4 pokoje? więc jest salon, sypialnia dla twoich rodziców, pokój dla siostry, i pokój dla ciebie z Zu... żaden dramat. u nas było tak: rodzice w salonie, ja z młodszym bratem, a trzeci pokój dla "młodej pary" z małą. pies latał gdzie się dało blok, płyta, 4te piętro, żadnej windy - żadne tam warunki.
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejny maluszek!!!Ash- zdrowiej!! Ja dzisiaj przespałam caaaałą noc, pierwszy raz od 2 miesięcy |
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chwilowo staram sie o tym nie myslec.. musze sie jakos ogarnac.. albo wyspac ![]() jutro musze do zus y zalatwicto pue.. |
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie sie dzisiaj snilo ze urodzilam ale ten moj kubus byl juz taki duzy trzy miesieczny i sie martwilam ze ma za male skarpetki ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Axella a czym sie zajmowalas zawodowo przez zwolnieniem ? Ja i tak cie podziwiam za sile ja w wielku 21 lat to mialam siano w glowie i nie myslalam nawet o zalozeniu rodziny bo wydawalo mi sie ze nie doroslam do tego dlatego jesli ty sie swiadomie zdecydowalas to mysle ze znajdziesz w sobie ta sile no i zawsze jak by co masz wsprcie w rodzicach wiadomo ze chce sie samemu podolac z tym wszystkim ale swiadomosc ze mozna na nich liczyc tez daje sile do dzialania
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ilustrowalam ksiazki i takie tam plasycze rzeczy i bylo zajefajnie:Ppotem e-fajki.. ![]() czasem nadal zlapie jakies zlecenie na rysunki ale coraz zadziej ciagle sikam
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne maleństwo. Katate ![]() Nuna najlepszego Pięknego, zdrowego maluszka i szczęśliwego szybkiego rozwiązania. Happy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życie
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Ach te moje rozstępy.. Jednego dnia mam wrażenie, że znikają innego, ze nic się nie dzieje.. Może od światła to zależy?? Dzisiaj mam wrażenie, ze jest lepiej
![]() Ash - zaczęłam psiukać 1 pompkę na cycek i już mi się lepiej wchłania chyba trochę za dużo psiukałam
|
|
|
|
#4191 | |
|
Raczkowanie
|
maluska, wielkie gratulacje
![]() katate, trzymam ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Je suis Saint Esprit Je suis sain d'esprit." Edytowane przez vvgh Czas edycji: 2013-04-14 o 13:51 |
|
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też dużo nie rozmawiam z moją, tylko tyle co muszę , ale chyba nie aż tak jak Ty :P
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teraz też chodzę bez, bo mnie ciśnie
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu to musisz się zaopatrzyć w jakieś większe staniki
bo potem będzieesz narzekać, że masz 'zwisy" :P
|
|
|
|
#4197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam niejałowe gaziki nie przesadzajmy z tą jałowością
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten francuski naukowiec robił badania oczywiście na francuskach które mają średnio mniejsze cycki niż Polki.. Ciekawe kogo słuchać? Ja tam w każdym razie nosze stanik, nawet przerzuciłam sie spowrotem na fiszbiny... ostatnio mnie nie cisną.. |
|
|
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie ona do szczęścia potrzebna nie jest mój mąż też stwierdził, że chyba jej w ogóle nie interesujemy: ani on, ani ja, ani nasz synek, więc będziemy tam jeździć tylko jak będziemy musieli tak swoją drogą, cieszę się, że on to tez widzi i że jest w tym ze mną
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem-maja zwisnać-zwisnac, nie maja-nie zwisną to jak z rozstepami. wchodze we wszystkie spodnie z przed ciazy,sklonnosci do rozstepow raczej nie mam a taaaaakiej massakry jak na udach i doopie w zyciu nie widzialam..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

zostały 2 miesiące 

Pięknego, zdrowego maluszka i szczęśliwego szybkiego rozwiązania.