Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-14, 11:02   #4171
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
Maluch jest już wśród nas.Po trudnym porodzie i nacięciu o 22.36/37 brytyjskiego czasu.Więcej informacji poda żona w najbliższym czasie
WIELKIE GRATULACJE !!
Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Laski maluch nadal w brzuchu. Jestem na przedporodowej cały czas, ordynatorka mowi ze na razie nie beda mi dawac zadnych wspomagaczy, a ja wcale nie chce bo mam cicha nadzieje, ze dotrwam do jutra. Jutro bedzie moj gin to inny komfort psychiczny bede miala. Na szczescie nie boli to sie nie martwcie ze dlugo to trwa. Jak sie zacznie na powaznie to napewno dam Wam znac. Jak to tu mowia "czekamy az sie rozrodze"
Ale leze bezposrednio przy sali porodow wiec co sie naslucham to moje. A maluszki takie malutkie ja juz zapomniałam ze dzieci takie małe sie rodzą.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
będzie dobrze 3mam kciuki za szybki rozwój akcji

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Maluska gratulacje

Katate - trzymamy kciuki

ja się witam w 32 tc, 9 kg na plusie zostały 2 miesiące mam już dość zgagi:/ gadam młodemu, że jak mi zgagi nie odpuści to nie będzie miał rodzeństwa, ale nie słucha

na warsztatach dostałam bon -15% do smyka więc rozważam wycieczkę po krzesełko chicco polly magic i stojak pod wanienkę bo tylko tego młody nie ma

właśnie siedzę z maseczką na głowie i zajadam kanapki z masełkiem makrelowym i popijam inką , pyyycha

a za chwilę będę robić
http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html
za 32 tydzień

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
mnie przerażają rozstępy i to,że nie w chodze w żadne ciuchy..nawet tż koszule..
ale chce foto..ostatni dzwonek

i chce do tż

<<razem źle -osobno jeszcze gorzej ... >>
Cytat:
O!
niedługo nowa część wątku!
to fakt ! JUŻ NIEDŁUGO

Cytat:
z palcem w d to doniosę przetestowalam

dzisiejszy dzień,jak i moje ostatnie życie uważam za oficjalnie zje***ne.
człowiek ku*wa chce NORMALNOŚCI. ma kochanego,dobrego faceta, kupę dobrych znajomych, sporo kaski,dobra pracę i do szczęścia brak tylko dziecka..
by stworzyć taki NASZ maleńki raj na ziemi..
a teraz? teraz będzie dziecko..a nie będzie całej reszty,która sprawiała,że chcę i moge je mieć..
posypało się wszysciutenko jak pieprzony domek z kart..
gdybym wiedziała,że może być jak jest teraz to wyciełabym sobie jajniki przed sierpniem..
boję się strasznie,że skrzywdze tę maleńką,niewinną istotkę moim nie radzeniem sobie ze wszystkim.
wszystko mnie przerasta i jestem sama.

przepraszam ze znow smece ale to jakas beznadzieja..co chwila cos i ja juz nie mam sil..
CO TY GADASZ ZA GŁUPOTY O TYCH JAJNIKACH

jakie maleństwo

Nuna- 100 lat, 100lat WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE ! SPEŁNIENIA MARZEŃ !

Happy
- wszystkiego dobrego na nowej drodze
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:07   #4172
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
niby tak..ale ile można..wolałabym mieć wspracie w tż a nie w mamie
pewnie że tak by było idealnie, ale trzeba docenić to co się ma

tymczasem my się zbieramy powoli do kościoła
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:07   #4173
diabli
Zakorzenienie

czy jest tu ktoras z Zielonej Gory?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45097637_n.jpg
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:13   #4174
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
czy jest tu ktoras z Zielonej Gory?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45097637_n.jpg
ale fajnie .. tylko szkoda, że Zielona Góra daleko, daleko za górami za lasami ;p heh

axella- doczytałam, że jednak pijesz herbatkę z malin z trudem, ale pijesz ;p
heh ja właśnie idę sobie zaparzyć te pyszności

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-04-14 o 11:17
Stary 2013-04-14, 11:17   #4175
Elusiek
BAN stały

słodziak
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:17   #4176
axella
Zakorzenienie

GG do axella

teraz pytanie:trafiam do szpitala,wkladam koszulę,rodze sobie...
a stanik? niecierpię bez ale w trakcie niby jak mam zdjąć jak będa chcieli polożyc na mnie Z

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:19   #4177
angie83
Raczkowanie

KOLEJNA DZIDZIA Z NAMI !!!!! GRATULACJE MALUSKA

maluska, za słodką dzidziulkę i dzielną mamę. Czekam na dalsze info.
Katate, trzymam kciuki za pomyslny rozwój akcji. Oby poszło szybko i bezboleśnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 11:22   #4178
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz pytanie:trafiam do szpitala,wkladam koszulę,rodze sobie...
a stanik? niecierpię bez ale w trakcie niby jak mam zdjąć jak będa chcieli polożyc na mnie Z
rodze sobie... hehe sorry,ale śmiesznie zabrzmiało

ja od razu ściągnę i będę bez przeżyję jakoś
Stary 2013-04-14, 11:27   #4179
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dziękujemy za zdjęcie

Cytat:

tylko jak juz sie stalo,to sie nie odstanie
nikt nie ma gwarancji,że nie zostanie sam/bez kasy/ z problemami
wiedzialam,że moga być wojny z tż ale nie spodziewałam się tego co się stało.. żadna babka bysię nie spodziewała..

to tak jakby Twój tz teraz stwierdzil,że ma w d pracę, ma cie w doopie,rób za niego i go nie wk**wiaj.
szok?
no właśnie.. taki szok przezylam przy kilku pierwszych klotniach,dlatego ciezko bylo mi odpuscic,bo niedowierzalam..

to było niespodziewane,kompletnie nie pojęte ale zyc dalej trzeba.. tylko zamiast byc normalnie co chwila jest cos, i najbardziej boli mnie ze nie mam sie w kogo wtulic,wyplakac i obgadac plan B..
jestem ja i Zu.
Zu i ja.
i nic więcej..
Tylko ja mówię o decyzji o przeprowadzce do tego mieszkania, w którym teraz mieszkasz, a nie o decyzji o dziecku Dużo z nas mówiło Ci, żebyś się wstrzymała z tą decyzją bo TŻ już nieźle wtedy pokazywał rogi, więc nie mów, że nikt by się nie spodziewał, że tak będzie...
Dla mnie to było bardzo do przewidzenia...
Owszem, żyć trzeba dalej, ale może warto coś w tym planie zmienić, żeby się nie pakować w jeszcze większe problemy finansowe i frustracje. Zobacz, kolejny raz okazuje się, że coś jest do zapłacenia na już, a Ty nie masz jak wytrzasnąć kasy. Ja bym wolała za wszelką cenę uniknąć na przyszłość kolejnych takich sytuacji, nawet za cenę powrotu do rodziców.

Ale to Twoje życie i Twoje decyzje. Obawiam się tylko, że sama nie chcąc widząc całego obrazu sytuacji, będziesz fundować sobie co chwile takie sytuacje...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:31   #4180
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dziękujemy za zdjęcie

Tylko ja mówię o decyzji o przeprowadzce do tego mieszkania, w którym teraz mieszkasz, a nie o decyzji o dziecku Dużo z nas mówiło Ci, żebyś się wstrzymała z tą decyzją bo TŻ już nieźle wtedy pokazywał rogi, więc nie mów, że nikt by się nie spodziewał, że tak będzie...
Dla mnie to było bardzo do przewidzenia...
Owszem, żyć trzeba dalej, ale może warto coś w tym planie zmienić, żeby się nie pakować w jeszcze większe problemy finansowe i frustracje. Zobacz, kolejny raz okazuje się, że coś jest do zapłacenia na już, a Ty nie masz jak wytrzasnąć kasy. Ja bym wolała za wszelką cenę uniknąć na przyszłość kolejnych takich sytuacji, nawet za cenę powrotu do rodziców.

Ale to Twoje życie i Twoje decyzje. Obawiam się tylko, że sama nie chcąc widząc całego obrazu sytuacji, będziesz fundować sobie co chwile takie sytuacje...
ale teraz juz nie wroce.moge jedynie myslec jak ogarnac to wszystko..
do doopy to wszysto

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-14, 11:45   #4181
potterka
Zakorzenienie

Maluska jaki maluszek
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:54   #4182
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Maluch jest już wśród nas.Po trudnym porodzie i nacięciu o 22.36/37 brytyjskiego czasu.Więcej informacji poda żona w najbliższym czasie
Gratulacje!!!!
Katate powodzenia No to oby jutro się zaczęło

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Ja w dalszym ciagu jestem szyja i glowa rodzinyy w przebraniu ciezarnej hehehh , dzisiaj tydzien mija odkad maz lezy i nic sie nie zmienilo , on podejzewa ze to jednak zerwane sciegno achillesa jezeli tak to operacja i 6 tyg. w gipsie masakra jakas
w poniedzialek chyba pojdzie do rodzinnej i weznie skierowanie do szpitala na ortopedie ..... wszystkie objawy pasuja .... a on dalej nie chodzi
za chwile zabieram sie z psem i do sklepu po pieczywooo

a jutro kardiolog chyba juz ostatnia wizyta w ciazy ...
No to Wam się narobiło...biedna sama będziesz się bujać przy dziecku...eh...

Cudny szkrabik. Ale maleńśtwo
nuna 100 lat

happy gratulacje i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

Ja dzisiaj całą noc umierałam z moim biodrem...eh. W pasie już ze 110cm...ciekawe do ilu dojdzie...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:57   #4183
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje dla rodziców dla dzielnej mamusi!

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Laski maluch nadal w brzuchu. Jestem na przedporodowej cały czas, ordynatorka mowi ze na razie nie beda mi dawac zadnych wspomagaczy, a ja wcale nie chce bo mam cicha nadzieje, ze dotrwam do jutra. Jutro bedzie moj gin to inny komfort psychiczny bede miala. Na szczescie nie boli to sie nie martwcie ze dlugo to trwa. Jak sie zacznie na powaznie to napewno dam Wam znac. Jak to tu mowia "czekamy az sie rozrodze"
Ale leze bezposrednio przy sali porodow wiec co sie naslucham to moje. A maluszki takie malutkie ja juz zapomniałam ze dzieci takie małe sie rodzą.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trzymam kciuki za rozwój akcji, obys się za długo nie męczyła

Słodkie maleństwo Ledwie go widać w tym rożku, taki maleńki

Nuna Wszystkiego najlepszego, szybkiego bezproblemowego porodu i dużo radości z Juleńki

A my dzisiaj zaczynamy 33 tydzień

Męczy mnie potworna zgaga
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:03   #4184
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
mogłabym zostać u rodziców-ok. ale już widze atmosferę-4osoby +dziecko maleńkie,siora w szkole i wstający do pracy rodzice. nie byloby zbyt komfotowo..w bloku,na 4pokojach
wiec to,że mnie nie "wygonili" nie znaczy ze zostanie tam byloby dobre.. fakt,za szybko sie wynioslam ale i tak i tak bym musiala...
kochana, żebyś ty widziała jak to u moich rodziców swego czasu wyglądało... 3 pokoje, mieszkanie 65mkw. ja i moich dwóch braci - młodszy i starszy. starszy zrobił dzieciaka, próbowali coś, ale nie było jak... u niej mieszkać nie szło, bo ojciec alkoholik. aaaa, u nas jeszcze pies był. i co? i mieszkali u nas dziewczyny znieść nie mogłam, z resztą nie tylko ja... i w końcu mój brat też jej znieść nie mógł ale to potrwało trochę dłużej. w każdym razie mieszkaliśmy tak - 6 ludzi plus niemowlę i pies - na trzech pokojach. mama miała zszarpane nerwy, ale nie dlatego, że ciasno czy coś, tylko dlatego, że dziewczyna nieogarnięta i nie dawała rady z małą, ale nie dawała sobie pomóc. no ale i tak było to najlepszym wyjściem z sytuacji na pewien czas. tak więc nie dramatyzuj - 4 pokoje? więc jest salon, sypialnia dla twoich rodziców, pokój dla siostry, i pokój dla ciebie z Zu... żaden dramat. u nas było tak: rodzice w salonie, ja z młodszym bratem, a trzeci pokój dla "młodej pary" z małą. pies latał gdzie się dało blok, płyta, 4te piętro, żadnej windy - żadne tam warunki.
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:10   #4185
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
kolejny maluszek!!!

Ash- zdrowiej!!

Ja dzisiaj przespałam caaaałą noc, pierwszy raz od 2 miesięcy

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:12   #4186
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
kochana, żebyś ty widziała jak to u moich rodziców swego czasu wyglądało... 3 pokoje, mieszkanie 65mkw. ja i moich dwóch braci - młodszy i starszy. starszy zrobił dzieciaka, próbowali coś, ale nie było jak... u niej mieszkać nie szło, bo ojciec alkoholik. aaaa, u nas jeszcze pies był. i co? i mieszkali u nas dziewczyny znieść nie mogłam, z resztą nie tylko ja... i w końcu mój brat też jej znieść nie mógł ale to potrwało trochę dłużej. w każdym razie mieszkaliśmy tak - 6 ludzi plus niemowlę i pies - na trzech pokojach. mama miała zszarpane nerwy, ale nie dlatego, że ciasno czy coś, tylko dlatego, że dziewczyna nieogarnięta i nie dawała rady z małą, ale nie dawała sobie pomóc. no ale i tak było to najlepszym wyjściem z sytuacji na pewien czas. tak więc nie dramatyzuj - 4 pokoje? więc jest salon, sypialnia dla twoich rodziców, pokój dla siostry, i pokój dla ciebie z Zu... żaden dramat. u nas było tak: rodzice w salonie, ja z młodszym bratem, a trzeci pokój dla "młodej pary" z małą. pies latał gdzie się dało blok, płyta, 4te piętro, żadnej windy - żadne tam warunki.
ale wiesz,że bylo ciezko

chwilowo staram sie o tym nie myslec.. musze sie jakos ogarnac..
albo wyspac

jutro musze do zus y zalatwicto pue..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-14, 12:22   #4187
becik_4
Zadomowienie

Piękności jakie te male szkraby sa cudowne -do schrupania

Mnie sie dzisiaj snilo ze urodzilam ale ten moj kubus byl juz taki duzy trzy miesieczny i sie martwilam ze ma za male skarpetki

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Axella a czym sie zajmowalas zawodowo przez zwolnieniem ?
Ja i tak cie podziwiam za sile ja w wielku 21 lat to mialam siano w glowie i nie myslalam nawet o zalozeniu rodziny bo wydawalo mi sie ze nie doroslam do tego dlatego jesli ty sie swiadomie zdecydowalas to mysle ze znajdziesz w sobie ta sile no i zawsze jak by co masz wsprcie w rodzicach wiadomo ze chce sie samemu podolac z tym wszystkim ale swiadomosc ze mozna na nich liczyc tez daje sile do dzialania
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:33   #4188
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
Piękności jakie te male szkraby sa cudowne -do schrupania

Mnie sie dzisiaj snilo ze urodzilam ale ten moj kubus byl juz taki duzy trzy miesieczny i sie martwilam ze ma za male skarpetki

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Axella a czym sie zajmowalas zawodowo przez zwolnieniem ?
Ja i tak cie podziwiam za sile ja w wielku 21 lat to mialam siano w glowie i nie myslalam nawet o zalozeniu rodziny bo wydawalo mi sie ze nie doroslam do tego dlatego jesli ty sie swiadomie zdecydowalas to mysle ze znajdziesz w sobie ta sile no i zawsze jak by co masz wsprcie w rodzicach wiadomo ze chce sie samemu podolac z tym wszystkim ale swiadomosc ze mozna na nich liczyc tez daje sile do dzialania
zawodowo nikim :P
ilustrowalam ksiazki i takie tam plasycze rzeczy i bylo zajefajnie:P
potem e-fajki..
czasem nadal zlapie jakies zlecenie na rysunki ale coraz zadziej

ciagle sikam

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-14, 12:34   #4189
antoinettee
Zadomowienie

GRATULACJE
Śliczne maleństwo.

Katate
Nuna najlepszego Pięknego, zdrowego maluszka i szczęśliwego szybkiego rozwiązania.
Happy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życie
Stary 2013-04-14, 12:39   #4190
maarchewka
Zakorzenienie

Ach te moje rozstępy.. Jednego dnia mam wrażenie, że znikają innego, ze nic się nie dzieje.. Może od światła to zależy?? Dzisiaj mam wrażenie, ze jest lepiej

Ash
- zaczęłam psiukać 1 pompkę na cycek i już mi się lepiej wchłania chyba trochę za dużo psiukałam

Wojtek
Stary 2013-04-14, 12:44   #4191
joooasia
Raczkowanie

maluska, wielkie gratulacje
katate, trzymam

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Czemu w weekendy nikogo nie ma? Wszystkie u teściówek siedzą na obiadkach?
ja byłam wczoraj u mojej "kochanej" teściowej prawie cały wczorajszy dzień i jedyne słowa, jakie zamieniłyśmy między sobą, to było "dzień dobry" AUTENTYCZNIE!

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:46   #4192
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
dzisiejszy dzień,jak i moje ostatnie życie uważam za oficjalnie zje***ne.
człowiek ku*wa chce NORMALNOŚCI. ma kochanego,dobrego faceta, kupę dobrych znajomych, sporo kaski,dobra pracę i do szczęścia brak tylko dziecka..
by stworzyć taki NASZ maleńki raj na ziemi..
a teraz? teraz będzie dziecko..a nie będzie całej reszty,która sprawiała,że chcę i moge je mieć..
posypało się wszysciutenko jak pieprzony domek z kart..
gdybym wiedziała,że może być jak jest teraz to wyciełabym sobie jajniki przed sierpniem..
boję się strasznie,że skrzywdze tę maleńką,niewinną istotkę moim nie radzeniem sobie ze wszystkim.
wszystko mnie przerasta i jestem sama.

przepraszam ze znow smece ale to jakas beznadzieja..co chwila cos i ja juz nie mam sil..
Rozumiem Cię. To wszystko , za dużo tego na głowie. Dziecko to szczęście,ale też duży obowiązek i wiele zmian. to wszystko się kotłuje + sprawy z TŻ...

Edytowane przez vvgh
Czas edycji: 2013-04-14 o 12:51
vvgh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:56   #4193
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
maluska, wielkie gratulacje
katate, trzymam

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

ja byłam wczoraj u mojej "kochanej" teściowej prawie cały wczorajszy dzień i jedyne słowa, jakie zamieniłyśmy między sobą, to było "dzień dobry" AUTENTYCZNIE!
haha fajnie ja też dużo nie rozmawiam z moją, tylko tyle co muszę , ale chyba nie aż tak jak Ty :P
Stary 2013-04-14, 13:01   #4194
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość

ja od razu ściągnę i będę bez przeżyję jakoś
Ja teraz też chodzę bez, bo mnie ciśnie

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość

Łooo To nieźle się nagadałyście!! Haha.
Stary 2013-04-14, 13:04   #4195
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja teraz też chodzę bez, bo mnie ciśnie

.
uuu to musisz się zaopatrzyć w jakieś większe staniki bo potem będzieesz narzekać, że masz 'zwisy" :P
Stary 2013-04-14, 13:05   #4196
maarchewka
Zakorzenienie

Ej a można gazą niejałową przemywać pępuszek dziecka?? Tzn. nasączoną w wodzie z mydłem??

Wojtek
Stary 2013-04-14, 13:08   #4197
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Ej a można gazą niejałową przemywać pępuszek dziecka?? Tzn. nasączoną w wodzie z mydłem??
moim zdaniem można też mam niejałowe gaziki nie przesadzajmy z tą jałowością
Stary 2013-04-14, 13:09   #4198
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
uuu to musisz się zaopatrzyć w jakieś większe staniki bo potem będzieesz narzekać, że masz 'zwisy" :P
tak mi się przypomniało - ostatnio było w wiadomościach, że jakiś francuski uczony twierdził, że w młodym wieku powinno się chodzić bez stanika.. Wtedy wzmacniają się włókna kolagenowe i cycki w późniejszyc latach lepiej są trzymane.. Z kolei większość naukowców twierdziła, że powinno się chodzic w stanikach bo nadrywa się bez te włokna..
Ten francuski naukowiec robił badania oczywiście na francuskach które mają średnio mniejsze cycki niż Polki.. Ciekawe kogo słuchać? Ja tam w każdym razie nosze stanik, nawet przerzuciłam sie spowrotem na fiszbiny... ostatnio mnie nie cisną..

Wojtek
Stary 2013-04-14, 13:13   #4199
joooasia
Raczkowanie

Cytat:
haha fajnie ja też dużo nie rozmawiam z moją, tylko tyle co muszę , ale chyba nie aż tak jak Ty :P
Cytat:
Łooo To nieźle się nagadałyście!! Haha.
porozmawiałabym z nią więcej, ale skoro ona nie chciała ze mną gadać, to co ja się będę wysilać mnie ona do szczęścia potrzebna nie jest mój mąż też stwierdził, że chyba jej w ogóle nie interesujemy: ani on, ani ja, ani nasz synek, więc będziemy tam jeździć tylko jak będziemy musieli tak swoją drogą, cieszę się, że on to tez widzi i że jest w tym ze mną

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 13:13   #4200
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
tak mi się przypomniało - ostatnio było w wiadomościach, że jakiś francuski uczony twierdził, że w młodym wieku powinno się chodzić bez stanika.. Wtedy wzmacniają się włókna kolagenowe i cycki w późniejszyc latach lepiej są trzymane.. Z kolei większość naukowców twierdziła, że powinno się chodzic w stanikach bo nadrywa się bez te włokna..
Ten francuski naukowiec robił badania oczywiście na francuskach które mają średnio mniejsze cycki niż Polki.. Ciekawe kogo słuchać? Ja tam w każdym razie nosze stanik, nawet przerzuciłam sie spowrotem na fiszbiny... ostatnio mnie nie cisną..
też to czytałam..
moim zdaniem-maja zwisnać-zwisnac, nie maja-nie zwisną
to jak z rozstepami. wchodze we wszystkie spodnie z przed ciazy,sklonnosci do rozstepow raczej nie mam a taaaaakiej massakry jak na udach i doopie w zyciu nie widzialam..

ZUZIAK 7.05.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości