|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
cześć dziewczyny
miłego wieczorku może potem zajrzę do was jeszcze
|
|
#6122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
dziewczyny zwezalyscie sobie moze staniki??
))jak sie to robi?bo kupilam troche stanikow w rozmiarze 75 pod biustem a potrzebuje jednak 70 krawcowa pomoze??
|
|
|
|
#6123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW, to w zasadzie każdy Twój post nadaje się do zapisania
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#6124 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek w takim badz razie Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Fajniusi ten staniczek
tez tak robie na urodzinki ,maly gifcik sobie zawsze sprawuje. Jezeli chodzi o podklad to ja polecam mineralny.puder clinique almost wypas! Kryje bardzo ladnie,nie zatyka porow- mam skore z tradzikiem wiec jestem w temacie ;-) oraz korektor.mac pro longwear-niezniszczalny MyaDivato ja czuje sie zaszczycona iz moge pomoc w wyliczance wkoncu mi jeszcze troche pozostalo do zabiegu wiec bede stale czuwala;-))
Edytowane przez Kwiatuszekldn Czas edycji: 2013-04-13 o 21:08 |
|
|
|
#6125 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Ja tylko na chwile sie przywitać. Wszytko mnie boli,doszedł jeszcze kręgosłup. Młody odczuł sie usypiania,przez rękę, u mamy na raczkach Dzwonilam wczoraj do mojego dr i on chciałby przełożyć operacje. Za duzo leków teraz,do tego osłabiona ręka bedzie itp. Zaproponował wakacje ale ja nie chce w wakacje mam dać w przyszłym tyg znać co do terminuCytat:
Ja rownież ci bardzo dziękuje Moze ja będę po tobie ![]() Dzięki dziewczyny. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Maya o tym samym pomyślałam. Nie warto szybko wsiadac za kółko, my możemy uważać ale nie wiemy jak inni kierowcy. Lepiej dmuchać na zimne Miłej nocki
|
|
#6126 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
))Zabciu wszystkiego najlepszego a do tego korektor rimmel wake me up )udanej zabawy
|
#6127 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obawiam się, że jednak ten duży rozmiar włożony pod powięź nie będzie dobrym rozwiązaniem. Po pół roku piersi będą do ponownego ratowania. Pamiętasz jak Ci opowiadałam historię naszej koleżanki która zdecydowała się też na szybkie i wg niej lepsze wyjście? odszukałaś jej posty? wiesz u kogo robiła? Zapewniam Cię że Pani dr nie proponuje podwieszania jak nie trzeba. Robi to tylko wtedy gdy nie ma innego wyjścia. A jak można daje duży implant i nie tnie piersi - bo to jest ostanie z możliwych wyjść. Ale jeśli nie da się inaczej- jest najlepsze. Nasza Celinka ma w ten sposób ślicznie odratowane piersi. Są kształtne A przypomnę że teraz/ dziś ma śliczne i mocne piersi. Bez względu na to gdzie piersi zrobisz- weź proszę pod uwagę to co powiedziała Pani dr. Pooglądaj sobie na zdjęciach podobne przypadki do Twojego- zobacz jak wyglądają takie piersi z dużym implantem (najczęściej będą zaimplatowane pod gruczoł lub powięź ) , co się z nimi dzieje po kilku msc, zastanów się czy chcesz uzyskać taki efekt, popytaj dziewczyny co myślą pół roku po operacji. Było tu kilka osób z podobnym problemem i implantami pod gruczoł- i uwierz mi że nie potrafię Ci podać ani jednej zadowolonej z wyglądu piersi po pół roku . ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
I zgodzę się w całej rozciągłości- kiedyś był mniejszy problem z kupieniem stanika niż po operacji kiedyś każdy był za duży, dopchało się go gąbką i po problemie. A teraz stanik musi leżeć Ale zobaczysz, że za parę miesięcy już będzie łatwiej Ci coś dobrać bo piersi będą bardziej plastyczne. Cytat:
[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- Zabulku- i ja życzenia ślę Ty nasza osiemnastko Prezencik śliczny A będą jeszcze zdjęcia? dorzuć coś jeszcze , jak święto to święto- daj i nam poświetować---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- Cytat:
Nie tylko Pan dr z Czech stosował te implanty- robili to też polscy lekarze. Mało tego- nasi często liczyli za Pipy jak za Mentory , w Czechach proponowano je jako najtańsze rozwiązanie więc pacjentki świadomie się na nie godziły. A u nas w Łodzi, Szczecinie i W-wie wkładano je też kobietą po amputacjach piersi. Więc jeśli już mówimy - mówmy wszystko. Pipy to był szajs bez dwóch zdań. Ale kiedy były wkładane miały atesty. Potem się okazało że zgodnie z atestem zrobione było niewiele implantów - a spora cześć nie powinna w ogóle trafić do obrotu. Hihi i oczywiście nawet te wadliwe miały gwarancję. Też dziś słyszałam o postanowieniu we Francji że pacjentką należy się odszkodowanie. Ale mówiąc szczerze nie znam szczegółów- tzn kto ma je zapłacić, bo chyba nie państwo? A jak będziesz wybierać implanty bierz znane i sprawdzone, takie które są przebadane na wszystkie sposoby , na których lekarze pracują od wielu lat ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- Cytat:
To ja dziś już gaszę światło
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-04-14 o 02:57 |
||||||
|
|
|
#6128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nowych nie kupilam ale na pewno beda na 70 ) one byly bardzo rzadko nosze moze z 2 razy i nie ktore sie podnosza wiec pomyslalam ze je zweze bo tak sa fajne no to uderze do krawcowej![]() a Ty chyba jakas nocke mialas na forum no ale teraz pewnie spisz![]() udanej niedzieli dziewczynki
|
|
|
|
|
#6129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
DZIEKUJE DZIEWCZYNKI ZA ZYCZENIA Mya ja zaczelam staniczki nosic Po takim dlugim czasie od operacji Ale trafilam na taki idealny dla panienek fason, ten ze zdjecia i kupilam wszystkie koloryZdjecia oczywiscie juz sa
|
|
#6130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasikkk, zapytaj Celinki,bo ochyba ona zwężała staniki-nawet jej w tym pomagała nasza forumowiczka Amorcio przynajmniej coś takiego kojarzę
|
|
#6131 |
|
Zadomowienie
|
MyaDiva-dziekuje za tak wyczerpujaca informacje juz jetsem spokojna
|
|
#6132 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
![]() ![]() czas tak szybko leci ze mi w piatek walnęło 9 miesiecy i zapomnialam
|
#6133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można było zapomnieć o takim ważnym wydarzeniu!
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6134 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya
|
#6135 |
|
Zakorzenienie
|
Ty też jeszcze w piżamie
hejeczka
|
|
|
|
#6136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#6137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi ktoś nie spać żeby inni mogli spać ![]() A to tamte staniczki , gapa ze mnie- pewnie że je przerób, są śliczne . A jak przerobisz zrób zdjęcia
|
|
|
|
|
#6138 |
|
Zadomowienie
|
witam was ostanio duzo siedze i czytam w internecie opinie lekrazy i fora i doszlam do wniosku ze nie ma idealnego lekarza kazdy ma za soba jakies nieudane operacje biustu i czym sie kierowac przy wyborze lekarza sama juz nie wiem
![]() chce miec implant o rozmiarz 370ml
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-04-14 o 14:33 |
|
|
|
#6139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi do wyboru wystarczylo kilka/kilkanascie zdjec z cycorkami i tak sie zgrzalam na lekarza, ze kilkadziesiat negatywnych opini mnie nie odstraszylo. Ryzyko bylo, ale osobiscie uwazam , ze dobrze wybralam
|
|
#6140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie skręca jak słyszę opinie że "każdemu może coś nie wyjść". Nie może!! lekarz nie może sobie pozwolić na coś co nie wyjdzie. Bo my nie jesteśmy czymś!!! Błagam , nie piszcie takich rzeczy i nie gódźcie się na takie opinie!!!! A jeśli już lekarz nas skrzywdzi w jakiś sposób powinien stanąć na głowie żeby nam potem pomóc. Nie wolno mu nas odesłać i spuścić!! po prostu nie wolno!! Tego wymaga ludzka przyzwoitość . Więc jeśli już lekarz w ludzki sposób nawali- nich potem też po ludzku potrafi się do tego przyznać i pomoże pacjentce!!! To taki mój apel do lekarzy I rozmawiajmy - bo tylko tak będzie można coś zmienić. Niech lekarze wiedzą, że nie ma przyzwolenia na traktowanie pacjentów jak nieudany przypadek w ich praktyce. A Ty przy wyborze lekarza kieruj się też tym czy lekarz potrafi przyznać się do błędu i jak pomaga swoim nie zadowolonym pacjentką. To jest bardzo ważne. Wziąć pieniążki od zadowolonej pacjentki i wpisać ją w swoje statystyki to żadna sztuka- ale pomóc nie zadowolonej, u której operacja poszła nie tak jest już sztuką dla najlepszych. ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Ale ja niestety Was zostawiam bo do pracy muszę się zbierać. Miłego leniuchowania
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-04-14 o 14:50 |
||
|
|
|
#6141 |
|
Zadomowienie
|
MyaDiva-masz racje wiec odrazu na wstepie bede sie pytac o to jesli beda jakies komplikacje co Dr zaproponuje?zeby wiedziec na czyms sie stoi
wiem wiem ze lekarze to ludzie nie sa nieomylni ale powinni jakos potem pomoc w rozwiazaniu problemu komplikacji a nie umywac rece zgadzma sie z Toba w 100% pierwszy lekarz nie wzbudzl mojej pozytywnej opini a po za tym strasznie sie bal komplikacji wiec wywnioskowalam ze jakby cos bylo .nie pomoglby mi tylko pozostawil samej sobie a tego bym nie chciala a po za tym umowa na temat operacji byla nieciekawa ![]() ponawiam pytanie sa dzieczwczynki ktore maja implanty firmy silimed podobno te implanty sa dobre dla kobietek o waskiej klatce piersiowej
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-04-14 o 14:56 |
|
|
|
#6142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do pracy???????????? Tylko pidzamke zdjejmij
|
|
#6143 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Pogoda piękna, a ja od kilku dni chora... Mam nadzieję, że to już koniec, bo chyba oszaleję. Raz wyszłam na rower i się doprawiłam. Sama sobie jestem winna :P Widzę, że wszystkie dzisiaj leniuchujecie, nie tylko ja Zaraz będę pić gorącą herbatkę, znajoma ma przyjść, może trochę życia wniesie do mojego domu, bo gorączka wyssała ze mnie całą energię
|
|
#6144 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Ale ładna pogoda ciepło prawie jak w lato xd ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- i jakies nowe zdjecia by sie przydało jak myslicie;p mam nowy strój to zaraz pstrykne fotki
|
#6145 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() zabulek wszystkiego naj..naj.. spełnienia marzeń spóźnione ale szczere madlen dokładnie tak jak piszesz żaden lekarz nie ma 100% zadowolonych pacjentek bo każda jest inna i czego innego oczekuje i chyba zawsze się trafi chociaż jedna której piersi się mogą nie spodobać dlatego lekarza trzeba wybierać według swoich odczuć
|
|
#6146 |
|
Raczkowanie
|
Edzia -mam nadzieje , ze uda Ci sie utrzymac termin operacji i do tego czasu poczujesz sie lepiej.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#6147 |
|
Zadomowienie
|
ninka28-ja to jestem niezdecydowana zobacze co po drugiej konsultacji jaki romziar mi zaproponuje jak bedzie mnie zadowala wiecej nie szukam
![]() wyglad piersi tez zalzy od tego jaka ma sie wysjciowke naogladalam sie tych zdjec przed i po i mam metlik w glowie wiadomo ze kazda dzeiwczyna bedzie pisala w samych superlatywach o swoim lekarzu jak jej sie piersi podobaja wybor jest ciezki ![]()
|
#6148 |
|
Raczkowanie
|
dodałam zdjęcie takie byle jakie ale zawsze jakies
|
#6149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6150 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy któraś robiła coś na swoje blizny laserem frakcyjnym? dziś wymieniłam kilka zdań z koleżanką, która tak jak jak ma 10 maja operację, ale nosa
rozmawiałyśmy o obawach itp, wspomniałam, że mam nadzieję, że moje blizny będą mało widoczne, a ona, ze jak zostaną różowe to dwa razy zrobię frakcyjny i po kłopocie - jej znajome tak robią..... jakbyście coś wiedziały to chętnie posłucham
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

miłego wieczorku może potem zajrzę do was jeszcze

a gnieciona tkanka- zniszczy się , zrobi coraz cieńsza, rzadsza i zaniknie.
jeśli ktoś myśli że jak będzie tak podnosił piersi będzie miał zawsze wysoko jędrne piłki- myli się, stanie się dokładnie odwrotnie i z jędrnych piłek zejdzie powietrze po kilku msc.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam dać w przyszłym tyg znać co do terminu
dorzuć coś jeszcze , jak święto to święto- daj i nam poświetować
przetsraszylam sie slyszac ta wiadomosc

Mi do wyboru wystarczylo kilka/kilkanascie zdjec z cycorkami i tak sie zgrzalam na lekarza, ze kilkadziesiat negatywnych opini mnie nie odstraszylo. Ryzyko bylo, ale osobiscie uwazam , ze dobrze wybralam