Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 205 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 19:36   #6121
ninka28
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

cześć dziewczynywpadam na chwilę się przywitać i troszkę poczytać ale dużo nie ma na szczęście miłego wieczorku może potem zajrzę do was jeszcze

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:42   #6122
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

dziewczyny zwezalyscie sobie moze staniki??))jak sie to robi?bo kupilam troche stanikow w rozmiarze 75 pod biustem a potrzebuje jednak 70krawcowa pomoze??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 20:26   #6123
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Możemy spróbować to jakoś ułożyć. Tak po naszemu Lekarze niestety nie mogą sami ocenić jak to jest ubrać fiżbiny na cały dzień 6 tyg po operacji- a szkoda
Ja zaproponuję taki grafik, piszcie swoje uwagi.

Pierwszy miesiąc po operacji- stanik pooperacyjny w dzień i w nocy. Wg zaleceń pas pooperacyjny.
Po pierwszej kontroli 4-6tydz do 3 /4msc- wygodny stanik np. sportowy, z dwoma miskami które są elastyczne i nie za cienkie. Piersi muszą mieć wygodnie i muszą być ustabilizowane bo po miesiącu zaczną się robić coraz bardziej ruchome. Elastyczna miska nie gniecie i nie niszczy naszej tkanki - to jest bardzo ważne podczas kształtowania piersi. Jeśli nie ma innych zaleceń - w nocy topik.
Linki do wygodnych staniczków są w pierwszym poście wątku.
3 msc - 5/6msc - nadal najwygodniej jest w stanikach wygodnych. Piersi ciągle są obolałe, często tkliwe, jeszcze coś w nich zaboli i nadal nie są całkiem ruchome. Wszystkie modelujące kształt staniki się nie sprawdzają bo piersi umiejscowione w wymuszonych miejscach po dłuższym czasie po prostu bolą- a do tego po zdjęciu takiego stanika wyglądają "na zmęczone". To na prawdę widać kto nosi stanik z miską miękką a kto "męczy" i gniecie piersi w twardych stanikach lub na siłę je zbiera ku środkowi. Nawet odpowiednio dobrane fiżbiny- a więc okalające całą pierś - przeszkadzają. Oczywiście założone raz na jakiś czas po 3 msc - nie zrobią już nam krzywdy. W nocy topik- tylko mało ruchome piersi, o zbitej tkance, z małym implantem śpią na golaska .
Od 6 msc - można już wszystko bez obaw choć i tak najlepiej jest w stanikach wygodnych Piersi po karmieniach, zniszczone i te z dużymi implantami w nocy topik -na pewno piersią takie postępowanie nie zaszkodzi a wręcz pomoże w utrzymaniu skóry w dobrej formie.

Co do strojów kąpielowych- podobnie jak ze stanikami. Teraz jest taki wybór że nie powinno być problemu ze znalezieniem stroju o właściwym kroju lub z miękką i elastyczną miską. Ważne jest by na plaży nie przegrzewać piersi do 6 msc. Więc często chłodzimy się w wodzie.

Gniecenie piersi już zawsze jest niewskazane. Szkoda niszczyć naszą tkankę o którą trzeba dbać. Bo sam implant obciągnięty skórą nie jest ładny a gnieciona tkanka- zniszczy się , zrobi coraz cieńsza, rzadsza i zaniknie.
Gniecenie piersi w za płytkich stanikach - rozciągnie okolice brodawki.
Chodzenie cały czas w stanikach podnoszących piersi pod brodę też zniekształci nasze skarby- góra piersi się rozciągnie i zluzuje a brodawka będzie coraz niżej. Po zdjęciu stanika tak noszone piersi nie będą
z całą pewnością pod bordą jeśli ktoś myśli że jak będzie tak podnosił piersi będzie miał zawsze wysoko jędrne piłki- myli się, stanie się dokładnie odwrotnie i z jędrnych piłek zejdzie powietrze po kilku msc.

zapisałam ku pamięci, thx
BTW, to w zasadzie każdy Twój post nadaje się do zapisania
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 20:56   #6124
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Zabulek w takim badz razie Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Fajniusi ten staniczek tez tak robie na urodzinki ,maly gifcik sobie zawsze sprawuje. Jezeli chodzi o podklad to ja polecam mineralny.puder clinique almost wypas! Kryje bardzo ladnie,nie zatyka porow- mam skore z tradzikiem wiec jestem w temacie ;-) oraz korektor.mac pro longwear-niezniszczalny
MyaDivato ja czuje sie zaszczycona iz moge pomoc w wyliczance wkoncu mi jeszcze troche pozostalo do zabiegu wiec bede stale czuwala;-))

Edytowane przez Kwiatuszekldn
Czas edycji: 2013-04-13 o 21:08
Kwiatuszekldn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:36   #6125
edzia1985
Raczkowanie

Dobry wieczór

Ja tylko na chwile sie przywitać. Wszytko mnie boli,doszedł jeszcze kręgosłup.
Młody odczuł sie usypiania,przez rękę, u mamy na raczkach
Dzwonilam wczoraj do mojego dr i on chciałby przełożyć operacje. Za duzo leków teraz,do tego osłabiona ręka bedzie itp. Zaproponował wakacje ale ja nie chce w wakacje mam dać w przyszłym tyg znać co do terminu

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Zabulek w takim badz razie Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Fajniusi ten staniczek tez tak robie na urodzinki ,maly gifcik sobie zawsze sprawuje. Jezeli chodzi o podklad to ja polecam mineralny.puder clinique almost wypas! Kryje bardzo ladnie,nie zatyka porow- mam skore z tradzikiem wiec jestem w temacie ;-) oraz korektor.mac pro longwear-niezniszczalny
MyaDivato ja czuje sie zaszczycona iz moge pomoc w wyliczance wkoncu mi jeszcze troche pozostalo do zabiegu wiec bede stale czuwala;-))

Ja rownież ci bardzo dziękuje
Moze ja będę po tobie

Dzięki dziewczyny.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Maya o tym samym pomyślałam. Nie warto szybko wsiadac za kółko, my możemy uważać ale nie wiemy jak inni kierowcy. Lepiej dmuchać na zimne

Miłej nocki

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 23:28   #6126
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny))

Zabciu wszystkiego najlepszego a podklad na przyszlosc polecam loreal true match a do tego korektor rimmel wake me up )udanej zabawy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 03:01   #6127
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!

Bylam na drugiej konsultacji, wybralam dr E.S. Niestety nie jestem zadowolona...powiedziala, ze nie wlozy mi implantow, jedyne wyjscie to mastopeksja!!! wogole odradzala mi operacje a doradzala drugie dziecko!! a ja do niej ze nie planuje, a ona zebym sie dobrze zastanowila...ze lepiej wychowuje sie dzieciaczki razem...
Nie moge pojac jak dwoch lekarzy postawilo calkiem inna diagnoze!!! M.M.K chce mi wlozyc okragle pod powiez a E.S zrobic mastopeksje.. i badz tu madrym!!!!
Jak juz wroce do Anglii to wrzuce nowe zdjecie mojej wyjsciowki, bo juz sie zmienila, on sutka w dol mam 7 cm czy jest tutaj dziewczyna ktora miala tyle?
Ale wiesz że nie jesteś zadowolona bo usłyszałaś coś czego nie chciałaś
Obawiam się, że jednak ten duży rozmiar włożony pod powięź nie będzie dobrym rozwiązaniem. Po pół roku piersi będą do ponownego ratowania. Pamiętasz jak Ci opowiadałam historię naszej koleżanki która zdecydowała się też na szybkie i wg niej lepsze wyjście? odszukałaś jej posty? wiesz u kogo robiła?
Zapewniam Cię że Pani dr nie proponuje podwieszania jak nie trzeba. Robi to tylko wtedy gdy nie ma innego wyjścia. A jak można daje duży implant i nie tnie piersi - bo to jest ostanie z możliwych wyjść. Ale jeśli nie da się inaczej- jest najlepsze. Nasza Celinka ma w ten sposób ślicznie odratowane piersi.
Są kształtne i mocne- na tyle mocne że będzie mogła je teraz, jeśli będzie chciała, powiększyć za jakiś czas małym implantem. I będzie się nimi cieszyć długo. Mogła z pewnością u innego lekarza zapakować w nie i 500 - ale co by z nich było dziś ??? ojoj aż boję się pomyśleć A przypomnę że teraz/ dziś ma śliczne i mocne piersi.
Bez względu na to gdzie piersi zrobisz- weź proszę pod uwagę to co powiedziała Pani dr. Pooglądaj sobie na zdjęciach podobne przypadki do Twojego- zobacz jak wyglądają takie piersi z dużym implantem (najczęściej będą zaimplatowane pod gruczoł lub powięź ) , co się z nimi dzieje po kilku msc, zastanów się czy chcesz uzyskać taki efekt, popytaj dziewczyny co myślą pół roku po operacji.
Było tu kilka osób z podobnym problemem i implantami pod gruczoł- i uwierz mi że nie potrafię Ci podać ani jednej zadowolonej z wyglądu piersi po pół roku .

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Majeczka ja jak przeczytalam,ze masz miec implant pod powiez to szczerze sie przerazilam.
O właśnie o Tobie pisałam

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ----------

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Mayu dzięki za pomocną rozpiskę teraz już wybór stanika nie jest taki prosty jak dawniej.. choć znacznie przyjemniejsze są zakupy! Ja po druciano-gąbczastej traumie nie mam specjalnie ochoty na fiszbiny. Niestety wcale nie tak łatwo jest kupić wygodny i porządnie uszyty stanik bez drutów, który nie jest typowym sportowcem.. Ja planuję 3-4 miesiące chodzić 24h w pooperacyjnym z przerwami na pranie (wówczas triumph trophy), a później wygodne elastyczne staniki bez fiszbin na codzień, a do spania top. Może na jakieś wyjścia, imprezy skuszę się na coś innego, ale póki co mam wrażenie, że wcale tego nie potrzebuję - bo piersi wyglądają idealnie bez żadnego modelowania.
A no właśnie- dlatego nie ma nawet potrzeby żeby je męczyć jakimś kagańcem. Dbaj o nie jak planujesz a zobaczysz że nawet bez staniczka będą zawsze takie same i śliczne.
I zgodzę się w całej rozciągłości- kiedyś był mniejszy problem z kupieniem stanika niż po operacji kiedyś każdy był za duży, dopchało się go gąbką i po problemie. A teraz stanik musi leżeć Ale zobaczysz, że za parę miesięcy już będzie łatwiej Ci coś dobrać bo piersi będą bardziej plastyczne.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
zapisałam ku pamięci, thx
BTW, to w zasadzie każdy Twój post nadaje się do zapisania
Dziękuje bardzo choć ja liczyłam na dyskusję [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Zabulku- i ja życzenia ślę Ty nasza osiemnastko:r oza:
Prezencik śliczny i jaki trafiony- panienki zadowolone z pewnością.
A będą jeszcze zdjęcia? dorzuć coś jeszcze , jak święto to święto- daj i nam poświetować

---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
sluchalam przed chwila radia rmfm i mowili znowu o wadliwych implantach firmy pip ze podan pol tysiaca kobiet w pl ma je przetsraszylam sie slyszac ta wiadomosc

czytalam na innym forum ze podobno Pan Dr z czech tez kiedys stosowal jakies tansze implanty poodbno kiepskie niech sie wypowiedza te dziewczynki ktore u niego robil .akie maja implanty i czy maja gwarancje.eh im wiecej czytam tym bardzije sie boje
Oj,oj - druga część wypowiedzi jest efektem szeroko zakrojonej w necie akcji która robi ludziom z mózgów papkę. Dlatego sprostuję.
Nie tylko Pan dr z Czech stosował te implanty- robili to też polscy lekarze.
Mało tego- nasi często liczyli za Pipy jak za Mentory , w Czechach proponowano je jako najtańsze rozwiązanie więc pacjentki świadomie się na nie godziły. A u nas w Łodzi, Szczecinie i W-wie wkładano je też kobietą po amputacjach piersi. Więc jeśli już mówimy - mówmy wszystko.
Pipy to był szajs bez dwóch zdań. Ale kiedy były wkładane miały atesty. Potem się okazało że zgodnie z atestem zrobione było niewiele implantów - a spora cześć nie powinna w ogóle trafić do obrotu. Hihi i oczywiście nawet te wadliwe miały gwarancję.
Też dziś słyszałam o postanowieniu we Francji że pacjentką należy się odszkodowanie. Ale mówiąc szczerze nie znam szczegółów- tzn kto ma je zapłacić, bo chyba nie państwo?
A jak będziesz wybierać implanty bierz znane i sprawdzone, takie które są przebadane na wszystkie sposoby , na których lekarze pracują od wielu lat To jest najlepsza gwarancja

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny zwezalyscie sobie moze staniki??))jak sie to robi?bo kupilam troche stanikow w rozmiarze 75 pod biustem a potrzebuje jednak 70krawcowa pomoze??
Pomoże zwykła krawcowa a nawet ktoś kto tylko potrafi szyć na zwykłej, domowej maszynie Ale zdjęcia możesz zrobić jeszcze przed zwężeniem

To ja dziś już gaszę światło

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-04-14 o 02:57
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 10:19   #6128
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

Pomoże zwykła krawcowa a nawet ktoś kto tylko potrafi szyć na zwykłej, domowej maszynie Ale zdjęcia możesz zrobić jeszcze przed zwężeniem

To ja dziś już gaszę światło
mya to sa te stare staniki ktore mam w albumie nowych nie kupilam ale na pewno beda na 70) one byly bardzo rzadko nosze moze z 2 razy i nie ktore sie podnosza wiec pomyslalam ze je zweze bo tak sa fajneno to uderze do krawcowej

a Ty chyba jakas nocke mialas na forum no ale teraz pewnie spisz

udanej niedzieli dziewczynki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 10:59   #6129
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabulku- i ja życzenia ślę Ty nasza osiemnastko:r oza:
Prezencik śliczny i jaki trafiony- panienki zadowolone z pewnością.
A będą jeszcze zdjęcia? dorzuć coś jeszcze , jak święto to święto- daj i nam poświetować[COLOR="Silver"]

DZIEKUJE DZIEWCZYNKI ZA ZYCZENIA

Mya ja zaczelam staniczki nosic Po takim dlugim czasie od operacji Ale trafilam na taki idealny dla panienek fason, ten ze zdjecia i kupilam wszystkie kolory Teraz bede chodzic w stanikach

Zdjecia oczywiscie juz sa w albumie
Stary 2013-04-14, 11:05   #6130
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
mya to sa te stare staniki ktore mam w albumie nowych nie kupilam ale na pewno beda na 70) one byly bardzo rzadko nosze moze z 2 razy i nie ktore sie podnosza wiec pomyslalam ze je zweze bo tak sa fajneno to uderze do krawcowej

Witam się o niedzielnym poranku

Kasikkk,
zapytaj Celinki,bo ochyba ona zwężała staniki-nawet jej w tym pomagała nasza forumowiczka Amorcio przynajmniej coś takiego kojarzę
Stary 2013-04-14, 11:53   #6131
madlen666
Zadomowienie

MyaDiva-dziekuje za tak wyczerpujaca informacje juz jetsem spokojna

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:06   #6132
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki dzis troche poleniuchowalam
czas tak szybko leci ze mi w piatek walnęło 9 miesiecy i zapomnialam

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 13:55   #6133
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki dzis troche poleniuchowalam
czas tak szybko leci ze mi w piatek walnęło 9 miesiecy i zapomnialam
ja to dopiero poleniuchowałam
Jak można było zapomnieć o takim ważnym wydarzeniu! - bardzo się cieszę że wszystko z Twoimi panienkami dobrze i że zaczęły się podobać. Tzn podobać Tobie- bo my je dawno

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-04-14, 13:56   #6134
zabulek1
Wtajemniczenie

Mya:cmo k:
Stary 2013-04-14, 14:25   #6135
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mya:cmo k:
Ty też jeszcze w piżamie hejeczka byłam w albumie na urodzinowej imprezie - oj jest na co popatrzeć

Stary 2013-04-14, 14:27   #6136
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty też jeszcze w piżamie hejeczka byłam w albumie na urodzinowej imprezie - oj jest na co popatrzeć
Ja w dresach No ale tylko sie ubralam nicnierobienie mam dzisiaj w planach
Stary 2013-04-14, 14:31   #6137
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

tak nockę miałam musi ktoś nie spać żeby inni mogli spać
A to tamte staniczki , gapa ze mnie- pewnie że je przerób, są śliczne . A jak przerobisz zrób zdjęcia Ja też coś zapodam jak tylko chwilkę znajdę i focie zrobię, kupiłam ostatnio w Lidlu fajny topik to się pochwale.

Stary 2013-04-14, 14:31   #6138
madlen666
Zadomowienie

witam was ostanio duzo siedze i czytam w internecie opinie lekrazy i fora i doszlam do wniosku ze nie ma idealnego lekarza kazdy ma za soba jakies nieudane operacje biustu i czym sie kierowac przy wyborze lekarza sama juz nie wiem chce miec implant o rozmiarz 370ml

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-04-14 o 14:33
Stary 2013-04-14, 14:39   #6139
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
witam was ostanio duzo siedze i czytam w internecie opinie lekrazy i fora i doszlam do wniosku ze nie ma idealnego lekarza kazdy ma za soba jakies nieudane operacje biustu i czym sie kierowac przy wyborze lekarza sama juz nie wiem chce miec implant o rozmiarz 370ml
Tak juz jest, ze wszyscy lekarze maja i pozytywne opinie, ale i negatywne. Kazda z Nas wybrala lekarza i kierowala sie czyms innym, ale "wieksza wiekszosc" jest zadowolona z wyboru, wiec sie nie lam i nie smuc Mi do wyboru wystarczylo kilka/kilkanascie zdjec z cycorkami i tak sie zgrzalam na lekarza, ze kilkadziesiat negatywnych opini mnie nie odstraszylo. Ryzyko bylo, ale osobiscie uwazam , ze dobrze wybralam
Stary 2013-04-14, 14:53   #6140
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
witam was ostanio duzo siedze i czytam w internecie opinie lekrazy i fora i doszlam do wniosku ze nie ma idealnego lekarza kazdy ma za soba jakies nieudane operacje biustu i czym sie kierowac przy wyborze lekarza sama juz nie wiem
Idealnego lekarza nie ma bo to są tylko ludzie.
Ale mnie skręca jak słyszę opinie że "każdemu może coś nie wyjść". Nie może!! lekarz nie może sobie pozwolić na coś co nie wyjdzie. Bo my nie jesteśmy czymś!!! Błagam , nie piszcie takich rzeczy i nie gódźcie się na takie opinie!!!!
A jeśli już lekarz nas skrzywdzi w jakiś sposób powinien stanąć na głowie żeby nam potem pomóc. Nie wolno mu nas odesłać i spuścić!! po prostu nie wolno!! Tego wymaga ludzka przyzwoitość . Więc jeśli już lekarz w ludzki sposób nawali- nich potem też po ludzku potrafi się do tego przyznać i pomoże pacjentce!!!
To taki mój apel do lekarzy by pokazali ludzką twarz kiedy pacjentka tego potrzebuje.
I rozmawiajmy - bo tylko tak będzie można coś zmienić. Niech lekarze wiedzą, że nie ma przyzwolenia na traktowanie pacjentów jak nieudany przypadek w ich praktyce.

A Ty przy wyborze lekarza kieruj się też tym czy lekarz potrafi przyznać się do błędu i jak pomaga swoim nie zadowolonym pacjentką. To jest bardzo ważne. Wziąć pieniążki od zadowolonej pacjentki i wpisać ją w swoje statystyki to żadna sztuka- ale pomóc nie zadowolonej, u której operacja poszła nie tak jest już sztuką dla najlepszych.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja w dresach No ale tylko sie ubralam nicnierobienie mam dzisiaj w planach
o to ładnie się dziś dzieje u nas.
Ale ja niestety Was zostawiam bo do pracy muszę się zbierać. Miłego leniuchowania

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-04-14 o 14:50
Stary 2013-04-14, 14:54   #6141
madlen666
Zadomowienie

MyaDiva-masz racje wiec odrazu na wstepie bede sie pytac o to jesli beda jakies komplikacje co Dr zaproponuje?zeby wiedziec na czyms sie stoi
wiem wiem ze lekarze to ludzie nie sa nieomylni ale powinni jakos potem pomoc w rozwiazaniu problemu komplikacji a nie umywac rece zgadzma sie z Toba w 100% pierwszy lekarz nie wzbudzl mojej pozytywnej opini a po za tym strasznie sie bal komplikacji wiec wywnioskowalam ze jakby cos bylo .nie pomoglby mi tylko pozostawil samej sobie a tego bym nie chciala a po za tym umowa na temat operacji byla nieciekawa

ponawiam pytanie sa dzieczwczynki ktore maja implanty firmy silimed podobno te implanty sa dobre dla kobietek o waskiej klatce piersiowej

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-04-14 o 14:56
Stary 2013-04-14, 15:09   #6142
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
o to ładnie się dziś dzieje u nas.
Ale ja niestety Was zostawiam bo do pracy muszę się zbierać. Miłego leniuchowania

Do pracy???????????? Tylko pidzamke zdjejmij Milerj pracy zycze i leniuchuje dalej
Stary 2013-04-14, 18:10   #6143
michalina1312
Raczkowanie

Witajcie
Pogoda piękna, a ja od kilku dni chora... Mam nadzieję, że to już koniec, bo chyba oszaleję. Raz wyszłam na rower i się doprawiłam. Sama sobie jestem winna :P
Widzę, że wszystkie dzisiaj leniuchujecie, nie tylko ja Zaraz będę pić gorącą herbatkę, znajoma ma przyjść, może trochę życia wniesie do mojego domu, bo gorączka wyssała ze mnie całą energię

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 19:09   #6144
lubuss
Raczkowanie

Witajcie
Ale ładna pogoda ciepło prawie jak w lato xd

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

i jakies nowe zdjecia by sie przydało jak myslicie;p mam nowy strój to zaraz pstrykne fotki
Stary 2013-04-14, 19:12   #6145
ninka28
Raczkowanie

hej dziewczyny widzę że w Polsce też macie ładną pogodę no u mnie tu dziś było 22 stopnie normalnie lato
zabulek wszystkiego naj..naj.. spełnienia marzeń spóźnione ale szczere
madlen dokładnie tak jak piszesz żaden lekarz nie ma 100% zadowolonych pacjentek bo każda jest inna i czego innego oczekuje i chyba zawsze się trafi chociaż jedna której piersi się mogą nie spodobać dlatego lekarza trzeba wybierać według swoich odczuć

Stary 2013-04-14, 19:16   #6146
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Edzia -mam nadzieje , ze uda Ci sie utrzymac termin operacji i do tego czasu poczujesz sie lepiej. Szybkiego powrotu do zdrowia zycze Jezeli nie wyjdzie tak jak zaplanowalas z terminem moze skusisz sie na ten sam dzien operacji co ja ?Razem zawsze razniej

ninka28 23.04 - 09
martika25300 07.05 - 23
kolorowa 10.05 - 26
Edzia1985 11.05- 27
Kwiatuszekldn 26.06 - 73
Stary 2013-04-14, 19:27   #6147
madlen666
Zadomowienie

ninka28-ja to jestem niezdecydowana zobacze co po drugiej konsultacji jaki romziar mi zaproponuje jak bedzie mnie zadowala wiecej nie szukam
wyglad piersi tez zalzy od tego jaka ma sie wysjciowke naogladalam sie tych zdjec przed i po i mam metlik w glowie wiadomo ze kazda dzeiwczyna bedzie pisala w samych superlatywach o swoim lekarzu jak jej sie piersi podobaja wybor jest ciezki

KOREKTA NOSA
Stary 2013-04-14, 19:38   #6148
lubuss
Raczkowanie

dodałam zdjęcie takie byle jakie ale zawsze jakies
Stary 2013-04-14, 20:59   #6149
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
ninka28-ja to jestem niezdecydowana zobacze co po drugiej konsultacji jaki romziar mi zaproponuje jak bedzie mnie zadowala wiecej nie szukam
wyglad piersi tez zalzy od tego jaka ma sie wysjciowke naogladalam sie tych zdjec przed i po i mam metlik w glowie wiadomo ze kazda dzeiwczyna bedzie pisala w samych superlatywach o swoim lekarzu jak jej sie piersi podobaja wybor jest ciezki
trzymam kciuki żebyś trafiła w końcu

Stary 2013-04-14, 21:46   #6150
korolowa
Rozeznanie

dziewczyny czy któraś robiła coś na swoje blizny laserem frakcyjnym? dziś wymieniłam kilka zdań z koleżanką, która tak jak jak ma 10 maja operację, ale nosa rozmawiałyśmy o obawach itp, wspomniałam, że mam nadzieję, że moje blizny będą mało widoczne, a ona, ze jak zostaną różowe to dwa razy zrobię frakcyjny i po kłopocie - jej znajome tak robią..... jakbyście coś wiedziały to chętnie posłucham
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości