|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
2 | 4,08% |
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
4 | 8,16% |
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
28 | 57,14% |
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
15 | 30,61% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Witam się w 19 tygodniu
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet jak raz byłam na NFZ to też zdjęcie dostałam. Cytat:
![]() Poza tym myślę, że jest coś w powiedzeniu, że sami ściągamy na siebie złe rzeczy właśnie tym czarnowidztwem. Dlatego bądź dobrej myśli. Ja np. po tym, jak w zeszłym tygodniu 5-letnia córka szwagierki miała poważną operację, tłumaczę sobie i mężowi, że limit nieszczęść w naszej rodzinie został na dłuuugo wykorzystany i nasze dziecko będzie rozwijało się zdrowo. Nie ma innej opcji!!! ![]() Cytat:
Mąż zaczął przeglądać te tablety i mówi, że te tanie to lipa, będą zamulać i długo nie podziałają. Jak już chcę kupić tablet to taki który posłuży parę lat. Z tych dobrych wymyślił mi Samsung Galaxy TAB, ale taki tablet kosztuje ok. 700 zł. To trochę dużo... Zwłaszcza, ze chciałam jeszcze kupić złoty łańcuszek z bozią. Już sama nic nie wiem... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wczoraj jak szłam na spacer to nawet założyłam do tych legginsów bluzkę, która ledwo połowę pośladków mi zakrywała. I jakoś się przemogłam. ![]() Później wrzucę fotkę w tych legginsach. ![]()
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
#3933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzis dzwonila do mnie mamuska, ze dadza nam na wozek 2 tys wiec ten wydatek mam z glowy, a i jeszcze zostanie, wiec dorzuce sobie do fotelika i bazy ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-04-15 o 10:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale fajnie że już jesteście blisko siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to dzisiaj sporo nas ma wizytę, ciekawe co wyczytamy tu wieczorem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
dryfuję słowami
|
Witam
![]() teściowa załatwiła kredyt u siebie, więc idziemy do Millennium kopnąć ich w zad mieliśmy wziąć więcej jeszcze na auto, ale trudno. zgodnie z instrukcją butterfly najlepiej mieć umowę od roku żeby udać się do BZ-tu po kredyt dla bankowców (dobrze zrozumiałam?), więc poczekamy. mnie rok minie w lipcu, małżowi w połowie sierpnia. powiedz mi tylko, to nie będzie miało znaczenia, że małż ma umowę do połowy listopada? przeziębiłam się niestety, kataru nie mam, ale kaszlę. zaraziłam się od gin, przyjmowała przeziębiona w gabinecie ![]() ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-15 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
ciezko was nadrobic...
wiec nie bede sie odnosic do nikogo a napisze o sobie ![]() wczoraj caly dzien na dzialeczce bylam. cudowna pogoda. no i przegielam. troche sadzilam, grabilam, a dzis miesni i stawow nie czuje, bola mnie łydki, boli mnie glowa, oczy... wszystko! do tego humor ostatnio mam wisielczy a raczej moze nawet zabójczy: zabiłabym za nic meza, stłukłabym najchętniej moje niesłuchające sie dzieci, zamknela sie w jakiejs izolatce i zaczekala do rozwiazania... no wscieka mnie juz wszystko!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
haha mnie też wscieka wszytsko i wszytsko biore do siebie i przeżywam, zwłaszcza irytuje mnie rodzina meza... ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() twierdzi, że tam system bierze umowę jako na czas nieokreślony jeśli pracuje się od roku, ale wolę dopytać teraz, bo jeśli to jednak będzie problem, to możemy teraz jeszcze wnioskować w Millennium o mniejszą kwotę, no albo gdzieś indziej. póki mu zostało te pół roku umowy do przodu. jak coś to trzeba będzie czekać aż mu przedłużą. albo jeśli gdzieś zaakceptują mój dochód pomimo długotrwałego L4 to spróbować tylko na mnie. ja mam do końca września 2014. w CA to już w ogóle byłaby mogiła, bo tam trzeba mieć na cały okres spłaty... choc tam zawsze KG były drogie ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-15 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |||
Zakorzenienie
|
Och,ależ dzisiaj cudownie!
Ale jestem zła, bo cały weekend mieliśmy zabiegany i mąż mi nie ściągnął waliz ze strychu,żebym mogła wymienić zimową garderobę w szafach na wiosenno-letnią. No i przez to nie mam też skórki do założenia, a jadę dzisiaj do kosmetyczki. Mam natomiast taki plan,żeby z ciuchów zostawić w szafach tylko te, które potencjalnie wykorzystam jak będzie brzusiu ![]() Chciałam pomyć chociaż dwa okna,bo już mnie denerwuje brud na nich,ale mąż mnie okrzyczał,że on to dzisiaj zrobi. No to co ja mam robić?:/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Po pracy w CA i w innych bankach i porównując ofertę uważam,że CA ma naprawdę całkiem niezłą ![]() Karolson bo ja pracowałam w WBKu i to dlatego znam zasady ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-04-15 o 10:55 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
Butterfly umówiłaś się na to usg?
![]()
#3946 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a słuchacie teraz jakiejś muzyki w ciąży?Bo wszyscy mówią,że dobrze słuchać. Dzidzie od 14-16 tc słyszą już dźwięki podobno
![]() Tylko zastanawiam się jak mam jej słuchać. Tak puścić na głośnikach,czy w słuchawkach? Moja koleżanka twierdzi,że w słuchawkach i to mnie zdziwiło ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Nie odbierał w piątek,mąż dzisiaj próbuje ![]()
#3947 |
Raczkowanie
|
Dla mnie dzisiejszą zagadką jest po co faceci mają telefony skoro ich nie odbierają?
![]()
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3950 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() ale dla pewności napisałam do koleżanki na Fb, bo zauważyłam, że jedna odeszła z CA do BZ-tu i aktualnie tam siedzi. tak żeby się upewnić, że nic się nie zmieniło ![]() a co do CA to zależy. ja uważam, że tam usługi są dość drogie (konta, oprocentowanie kredytów), ale opieka nad klientem lepsza. łatwiej idzie coś załatwić, nie tak jak w tym zajszczanym Millennium, że nagle ktoś zmieni oprocentowanie. jak jest oferta, to jest. co najwyżej przed zatwierdzeniem kwota może ulec zmianie, ale to i tak rzadko. potem opłaty posprzedażowe są znacznie niższe niż gdzie indziej, windykacyjne w porównaniu do tego co widzę teraz - tak samo. sam fakt po ilu dniach zaczynają interwencję i że można końcówki kredytu nie spłacić (kiedyś koleś z dwoma niespłaconymi ratami - miał je na prawdę niskie, jakoś koło 8-9zł - miał już rozliczowy kredyt ![]() także, coś za coś. kontow Millennium mają lepsze, tańsze, dające więcej profitów, ale potem są cyrki. w CA najpierw się zapłaci więcej, a potem uważam, że lepiej idzie im dbanie o klienta. z konta zrezygnowałam tylko dlatego, że drogie się zrobiła po tym jak się zwolniłam ![]() ![]() a co do muzyki to teraz puściłam Mozarta na Spotify. śmiechowe to, jakby ktoś grał na cymbałkach ![]() w aucie oczywiście radia słucham ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-15 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Wtajemniczenie
|
Udało mi sie załatwic stelaz ze spacerowka buzz za 300zl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wróciłam od lekarza i mam L4 na cały tydzień. Nie wiem, jak to się ma do mojego zaplanowanego szpitalana czwartek... ACałe drogi oddechowe mnie drapią, mam pić mleko z miodem i syrop z cebuli i leżeć, ale żadnych leków mi pani nie dała, bo ona jest taka antylekowa... może to i dobrze, ale kurcze to leczenie metodami naturalnymi strasznie długo trwa. No i jeszcze powiedziała, że ten kaszel jest raczej od gardła, ale w sumie może być też od refluksu albo alergii, więc jak mi nie przejdzie to mam jeszcze przyjść... Mam nadzieję, że przejdzie. Tylko ile można pić mleka z miodem...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=83monia;40316415]to nie siła, to rutyna ![]() No ja nie wiem, ja np rutynowo sprzątam co jakiś czas, a tera zmi się np nie chce i przynykam oczy na syf, a na dziecko już nie przymknę ![]()
![]() |
#3954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba zależy po prostu na ile dobrze dziewczyna jest w stanie dopasować do siebie fason i długość. Na lato do pracy będę śmigać w spodniach - w krótkich niestety nie mogę - najprawdopodobniej po prostu lnianych, albo takich luźnych bawełnianych. I do tego koszulki. Jeśli znajdę jakąś fajna sukienkę, to i w kieckach ![]() Cytat:
![]() Rubinko, wrzuć proszę ![]() ![]() Cytat:
![]() Pebble pokazywali na Maluchu - bardzo fajnie wyglądał ![]() Jeeeejku, jak jest pięknie i ciepło ![]() Normalnie wyszukuje kolejne preteksty, żeby między budynkami polatać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słuchajcie,trafiłam na fajną ofertę Quinny Buzza, który przyznam,że od dawien dawna bardzo mi się podobał,mimo kubełkowego siedziska. Babeczka sprzedaje wózek w stanie idealnym gondola+spacerówka plus folia,torba,moskitiera i adaptery do wózka... za 1300 zł. Jedyne co mnie martwi to ta gondola,która po srodku jest trochę zwęzona. Czytałam opinie i jedni piszą ,ze dziecko pojezdzi tylko do 4 miesiąca,a inny mowią,że spokojnie do pół roku. Mam dwie koleżanki(w tym jedna sąsiadka), które mają spacerówki i sa mega zadowolone. Sama nie wiem... cena naprawdę atrakcyjna,bo te wózki kosztują od 2500 do 3000 zł. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- http://allegro.pl/wozek-quinny-buzz-...166855246.html
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. czasem nie od razu przewijasz... 2. "idz pobaw sie z tata/bratem" 3. jak poryczy to nic mu nie bedzie a ja sobie sniadanie zrobie do konca... 4. jak ryczy znaczy sie ze zyje wiec poczeka... itd. oczywiscie przy pierwszym bardziej sie cackałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3959 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
ja pije mleko z miodem i z czosnkiem. tylko z czosnkiem też nie należy przesadzać, bo może odrapać gardło.
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CA to lukas? dla mnie bank masakra, tzn moze teraz sie wzieli za siebie, ale za czasow lukasa burdel na kolkach. moj brat mial tam konto i karte kredytowa. po jego smierci bylam to wszystko pozamykac, lazilam chyba z 5 razy bo ciagle cos zle robili. w rezultacie jeszcze 3-4 lata po jego smierci wysylali do domu wyciagi z karty ktora dawno temu byla splacona. zreszta dla mnie kazdy bank to jakas masakra, mam konto w milennium i w aliorze. jak dla mnie alior ktory reklamuje sie jako za☠☠☠isty bank to jedna wielka zenada, ciagle cos nie tak robia, a to oplate pobieraja za wyplate pieniedzy z walutowego ktorej pobierac nie moga, pozniej reklamacje ktorych nie uwzgledniaja dopiero po ktoryms razie, a to zle zalatwione upowaznienie do konta firmowego przez co nie moglam wyplacic pieniedzy sama a maz za granica, no cyrk na kolkach.ciagle sie zastanawiam na jaki bank zmienic ![]() boze zwazylam sie dzisiaj i znowu waga w dol poleciala o kolejne 0,6 kg, a juz myslalam ze w miejscu stoi bo czepiac sie zaczeli ze chudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.