|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() następnym razem jezyka za zebami n ie trzymaj ![]() DELI- co za oczyska...... skąd ona je wzięła bedą chłopaki drzwiami i oknami walic ![]() 3 zdjecie rzuca na kolana bylismy na spacerze, ale tylko godz bo młody sie obudził i placz- co to za atrakcja w gondoli jezdzic i g.wno widziec ![]() Pstryniu- brawo |
|
|
|
|
#1922 |
|
Lurker ;)
|
Pstryniu to super, ze wszystko dobrze z Bozena juz, tyle sie nacierpialas i naczekalas :/
Nie moge cos sie skupic, ciagle o tych chrzcinach mysle, nie mamy gdzie zrobic, w domu sie nie zmieszcza, w restauracji za drogo... Dawac 600 zl zeby sie nazarli po uroczystosci koscielnej..no zal mi tej kasy wole cos kupic za to malej. Nie cierpie tej polskiej mentalnosci, robienia wielkich imprez z kazdej okazji, rodzinnych dretwych zjazdow. Jak sie wkurzymy z TZ to zaprosimy na ciacho tylko chrzestnych i tyle -.-
|
#1923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wyczekuję kolejnego zatoru, bo dziś w nocy moja gorsza pierś była nieużywana przez 12 godzin i nad ranem była twarda i boląca Jak wcześniej miałam podobną sytuację to właśnie zrobił mi się zator.Cytat:
![]() Cytat:
Wstyd się przyznać, ale my z mężem od porodu kochaliśmy się raptem dwa razy No nie mam ochoty, ciągle zmęczona jestem ![]() Byłam z Dominisią u rodziców, ale wróciłam, bo mała zaczęła być marudna a nie chciała u nich zasnąć. Zasnęła więc w wózku dwie i pół godziny temu i śpi nadal w kombinezonie w domu już półtorej godziny |
|||
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1926 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Tak sobie teraz myślę, że może dać mu pośpać o tej 19, z tymże o tej godzinie akceptuje spanie tylko na rączkach, ewentualnie można iść pospacerować, poczekać jak się wyśpi i wtedy kąpiel ? Deli wszystkie zdjęcia cudne, bo modelka pierwsza klasa, ale jak trzeba wybierać to stawiam na 3 zdjęcie. |
|
|
|
|
#1927 |
|
Lurker ;)
|
Ewik my jestesmy troche tacy aspoleczni, nie lubimy tych rodzinnych imprez strasznie ale jesli zaprosimy tylko chrzestnych na ciasto do nas to reszta sie obrazi zwlaszcza moja matka... W koncu to impreza dziecka i tak bedzie spac pewnie...ehh kur
Jak wy zrobiliscie?
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Deli : 3 albo 4rte.
Piękną masz tą córkę <3 |
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Deli trzecie, kocham te oczyska! Są przepiękne! Twój tż to dopiero musi kupić wielki karabin, bo chłopaków będzie na pęczki pod oknami ![]() Dziewczyny przyszła fotoksiążka, fajna, w twardej oprawie, cienka co prawda, ale przyzwoicie wygląda Czepiacie się :P Ciekawa pamiątka dla Blaneczki...
|
||
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jeszcze nie byliśmy nawet pytać się o chrzciny - zresztą może być z tym problem, bo mamy tylko ślub cywilny. Twoja dzidzia kończy dziś dwa miesiące, więc ucałuj ją ode mnie
|
|
|
|
|
#1931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do zazdrości to ja jestem o mojego Kubulka strasznie zazdrosna, szczególnie jeśli chodzi o moją teściową, normalnie bym ją czasem Cytat:
|
|||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
3 lub 4
|
#1933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() NANCY dodam tylko, że te 30 ml ściągałam dobrą godz
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-04-15 o 16:25 |
||
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
to ta za 20 zł co na maila przyszła?
|
#1936 |
|
Lurker ;)
|
Ewik osz kurna zapomnialam ze dzis 15
jak ten czas szybko mija :PTez jeszcze nie bylismy, my to nawet cywilki jeszcze nie mamy :P Do tego to TZa drugie nieslubne dziecko, taki grzesznik! ![]() Deli to ze slina jest boskie ![]() Wlasnie moja dzidzia konczy dzis 2 miesiace! Jak ten czas szybko mija
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
co do chrzcin to moja teściówka wymyśliła, żebyśmy chrzciny zrobili sami z chrzestnymi u nas a potem dwie imprezy, jedna dla mojej rodziny w moim domu rodzinnym a druga dla ich rodziny u nich w domu :/
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tylko ja nawet 20zł nie płaciłam, nie wiem czemu
Dostałam ją za darmo![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macham ta pompka jak szalona. Cytat:
Cytat:
A tesciowa - Cytat:
U nas wychodzi ok 1200zl :/ Krew mnie zalewa jak o tym mysle, zwlaszcza, ze srednio mnie te chrzciny obchodza. Cytat:
Ja bym chciala, ale TZ wiecznie zmeczony... Chusta mi przyszla... Suszy sie ![]() Paaadaaam. Bylam prawie 3h na spacerze z Kubusiem i kolezanka. Lazilismy deptakiem wzdluz plazy (wybaczcie ).
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-15 o 17:01 |
|||||
|
|
|
#1940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tam trochę spędzisz czasu :P---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
#1941 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny!!! Bardzo, bardzo!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Obłęd
oby szybko się stracił ![]() Cytat:
![]() Little bo 600 zł to kupa kasy... też byłoby mi szkoda. Może da radę upchnąć ich jakoś w mieszkaniu i podać kawę i tort? Kurde, najbliższa rodzina powinna zrozumieć jak jest i tyle. Laurka teściowa bardzo wrednie się zachowała, Twój tż zareagował na to? Deli jak dla mnie czwarte! Cudna jest! ![]() Pstryczku brawo za wyniki! bardzo się cieszę Byliśmy na spacerze, ale Ewcia płakała, nic nie pomagało i musieliśmy wracać. W domu spokój otwieram balkon, myślę sobie chociaż tak się przewietrzy, a Mała znowu w ryk. I co się okazało? Pielucha się zsunęła i całe ubranko przemokło Moja biedulka, nawet ze spaceru nie miała radości
Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-04-15 o 17:26 |
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, super, że wszystko dobrze z wynikami i że nareszcie możesz uskuteczniać bara bara.
Rozklapiocha to czysty mit i wszystkie z nas, które urodziły sn, mogą to potwierdzić.
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- mówimy o tym PhotoBox ??? Bo ja dostałam tego maila niedawno i nic jeszczze z tym nie zrobiłam a mam niby czas dokońca miesiąca
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Widze że temat chrzcin się wysunął
![]() My z tż od razu zaznaczyliśmy że nie chcemy imprezy....jakoś dla mnie chrzciny to nie powód do niewiadomo czego ot sakrament w kościele i tyle to samo myślę o komunii no ale to osobny temat.No i robimy chrzciny w Niedzicy i żeby był tata tż to w komunię siostry tżta 12 maja (jego mama sama zaproponowała) no i w sumie robi tylko dwa obiady więcej bo dla moich rodziców (chrzestni to siostra i kuzyn tż któzy i tak by byli na komunii) No i ogólnie miało nie byc nic.... i tu Wam się pożale ALE.... ![]() Jak poprosiłam siostre tż na chrzestną to ona potem że ona musi kupić wyprawke Hani do chrztu bo u nich się tak robi że chrzestna wszystko robi kupuje ubranko zamawia tort (jaki tort?!) kupuje nawet świeczkę chrzestnemu... no to mówie jej że ja nie chce żeby ona się dodatkowo kosztowałą na jakies ubranko że chce ją ubrac skromnie (moja mama kupiła taka sliczna biała sukienke z bawełny w sh nową z mętką) a ona że nie bo u nich jest taki zwyczaj i że jeszcze ubiera sie dziewczynki wiecie tak PUF! nie wiem czy wiecie o co chodzi ale generalnie dzieci wyglądaja jak mini panny młode bo przcież to ich dzień...no ale przeorsowałam skromną sukienke (w miedzyczasie dostałam teleon od teściówki że dlaczego nie chce inaczej :P ) no ale tort oczywiście też zamówią osobny niż ten komunijny ( dla mnie wystarczyło by jakies ciasto któe mogłabym upiec) i wiecie kurcze oni sa tam naprawde tacy no nieba uchylą ale raz czuję że im robię kłopot a dwa no ja mówie jedno a oni drugie i wynika to z tego że chcą niby dobrze no ale wiecie.... AHA i jeszcze na koniec sie dowiedziałam że ciotkom wieczorem trzeba będzie jakąs wódke kupić....ehhh tyle dobrze że mama tż jest taka aż w drugą strone ona alkoholu w ogóle, jej siostry to różnie właśnie cóż poradzić....Ale ciekawe jak moi rodzice się w tym wszystim odnajdą bo oni tacy normalni są z alkoholu to wino czy tam drinka nie wiem jak sie odnajdą w tamtej społeczności mówie tutaj bardziej o tych ciotkach no i w sumie o charmidrze któy panuje w domu tż z racji dużej ilości rodzeństwa ![]() nie wiem jak ich na to przygotować.
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
nooo ja mam w miękkiej taka jest giętka ta ksiązka okładka jakby zalaminowana weeźźź ty farciaro
i masz kwadratową? chyba że tylko ja taką mam
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Jak żałowałam potem że jej nie powiedziałam że ja Miśkowi nie mówię że jedzie do BABSKA. Jak będzie takiego braku szacunku do mnie dziecka uczyła, to go nie będzie widywać. Stara prukwa cholerna 
bedą chłopaki drzwiami i oknami walic 

No u mnie zatory lecą równomiernie niestety. Ale popatrz ile już dałyśmy radę z tym wytrzymać
)

a może to nie jest moje dziecko tylko ich? Bo czasem odnoszę takie wrażenie. Jestem zazdrosna o małego bo czasem naprawdę mam wrażenie że to oni są całym jego życiem (ich tekst)a ja-ja go tylko urodziłam
rani mnie to bo to moje dziecko-chce dać mu wszystko i nie chce by ktokolwiek ze mną rywalizował a niestety tak bywa bo skoro mama niedobra a dziadkowie tak to chyba ze mną jest naprawdę źle

Dostałam ją za darmo
).

Moja biedulka, nawet ze spaceru nie miała radości