|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Świetne łupy macie, ja dzisiaj nawet zadowolona, jednak mogło być lepiej
![]() Ale kilka ubranek dla bratanka zakupione, legginsy czarne i 2 torebki, jedna do małej naprawy
Edytowane przez zombiak Czas edycji: 2013-04-15 o 16:53 |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
Super ciuszki dziewczyny
![]() Moje dzisiejsze: 1. Spodenki Zara, takie grubsze są 2. Bluzeczka Top Shop 3. Sukienka na jedno ramię River Island Wszystko po 5 zł
|
|
|
|
#3514 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
i za tą cenę |
||
|
|
|
#3515 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
1. skompletowałam takie coś, bluzka+torebka, całość 10 zł
![]() 2. letnia sukienka ![]() 3.bluzki (paski-next, niebieska-atmosphere)
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
ja niedawno wróciłam z zakupów, prawie kilogram bluzek kupiłam
dokładnie 9 sztuk, razem 13,50. takie letnie bluzeczki dlatego tak mało ważyły ale jestem zadowolona, jeszcze nigdy tak tanio kupiłam niczego miałam od razu jak wróciłam łapać aparat i obfocić, ale zrobię to chyba dopiero jak upiorę i uprasuję ![]() bo tak wgl była u mnie w bidze całkowita wymiana towaru na letni, stąd tyle fajnych rzeczy, aż mi się z koszyka wysypywało a później nie mogłam tego wynieść z przymierzalni a najlepsze jest to, że kupiłam bluzkę za jakieś 2zł bardzo podobną do takiej, którą jakiś czas temu kupiłam za 35zł musiałam się gdzieś komuś wygadać
Edytowane przez kamila249 Czas edycji: 2013-04-15 o 17:58 Powód: dopisanie tekstu |
|
|
|
#3518 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40321682]Spódniczka śliczna ale kurczę jakie ceny
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Super i za tą cenęDziękuję [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4032235 3]Super ![]() Mam identyczne chyba za 2,50 bodajże z zeszłego roku. Fajne są [/QUOTE]Mają świetny materiał na prawde. I cenę |
|
|
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
moje dzisiejsze:
1.) bluzka George nude w kwiaty, nówka za 6 zł, jak się przyjrzycie to zobaczycie dwie urocze kokardy przy dekolcie ;-) 2.) bluzka atmosphere nude w ptaszki z czarnym kołnierzykiem, 17 zł 3.) bluzka szara atmosphere z żabotem, 14 zł - miałam taką kiedyś czarną i fioletową w rozmiarze odpowiednio 42 i 44, ta jest w rozmiarze 38 i pasuje jak ulał ![]() 4.) tej nie kupiłam - biała atmosphere, nówka z metkami za 18 zł - ale podobają mi się kokardki przy rękawach ale czułam się dziwnie, nie lubię białego ![]() pozdrawiam
|
|
#3520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zadomowienie
|
Fajne zakupy, dziewczyny. Skąd wy bierzecie te piękne bluzki z kołnierzykami? Ja nigdy nie trafiłam.
Wklejam moje niedawne łowy, foto z netu: legginsy w wąsy zgniłozielona tunika z pagonami (wiem, że niemodne, ale lubię taki styl)
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. Edytowane przez trupiegi Czas edycji: 2013-04-15 o 19:04 |
|
|
|
#3522 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładne dziewczyny rzeczy znalazłyście !! )trupiegi LEGGINSY ŚWIETNE !! (żakiet oddałam dziwny w sumie był) Moje łupy sprzed kilku dni: Piątek: 1) Legginsy brązowe Zara - 12zł z dziś: 2) kurtka z siateczka New Balance - 17zł (w rzeczywistości ten pasek nie jest tak jasny zielony a ma bardziej intensywny kolor zieleni) 3) torebka malinowa Elizabeth Arden shopper - 15 zł (na żywo ładniejsza)
Narzeczona 11.10.2013 Dbam o włosy Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! ![]() Stop suszarce od końca czerwca 2010 ![]() Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek ![]() Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka Edytowane przez bernadka20 Czas edycji: 2013-04-15 o 19:05 |
|||
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis kupiłam piękną marynarkę
|
|
#3524 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Czekam na zdjęcia ![]() Ja też dziś widziałam marynarkę, ale ostatecznie nie wzięłam, bo mam podobną w szafie. Tylko ta z szafy jest dla mnie za duża, a tamta była akurat... może się po nią wrócę jak cena trochę spadnie, a swoją sprzedam. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Sporo rzeczy dziś zostawiłam... ale to pewnie dlatego, że byłam w wielu ciuchach. Niektóre totalnie mnie zawiodły, ale na szczęście nie wszystkie uwielbiam kupować ze starszymi paniami, które nie chcą tego co ja i nawet nie patrzą na pewne rzeczy.
|
||
|
|
|
#3525 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na zdjęcie
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
trupiegi leggi prześwietne!
![]() reszta waszych łowów również ![]() ![]() dodaję swoje dzisiejsze: 1. bluzka-nietoperz Miso - nóweczka nieśmigana 2. Top waterfall z koronkowym kwiatkiem Cynthia Rowley , 2,50zł zostawiłam ją w zeszłym tygodniu w sh i dzisiaj jak ją zobaczyłam znowu to wiedziałam że czekała na mnie i musiałam ją wziąć :P 3. Luźna narzutka New Look, 2,50zł dobrych kilka rozmiarów za duża ale coś się wymyśli ;p 4. Spodenki Atmosphere, 3,60zł nówki 5. Spodenki Atmosphere, 3,50zł przepraszam za jakość fot i wygniecione lumpki, ale dopiero przed chwilą poszły do prania kojarzycie te firmy Miso i Cyntia Rowley ???
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2013-04-15 o 19:59 |
|
|
|
#3527 |
|
Konto usunięte
|
1. Sukienka z Atmosphere - 11 zł, nowa z metką
2. Pudrowo-różowa bluza w podkowy Denim.co - 7 zł 3. Bordowa bluzka z zipem z tyłu Dorothy Perkins - koło 8 zł (fatalnie wyszła na zdjęciach... )
|
|
|
|
#3528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Możesz narzutkę zwęzić ! ![]() Bluzeczki fajne ! ![]() ![]() U mnie kurde ciężko z bluzeczkami...co mnie sie spodobają to są szerokie ! Spodenki dziś mierzyłam pudrowe z Atmosphere i co ? Wyglądałam w nich jak nie powiem co... |
|
|
|
|
#3529 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tak samo mnostwo za duzych albo za krotkich. Albo jednoczesnie za duze i za krotkie. A taka fajna widzialam ze zdjeciem tygrysa, podobna do takiej co ktoras z was pokazywala kiedys tylko na ramiaczkach, tylko wlasnie troche krotka jakas ;/
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Miso, to niezła firma
Sprzedawana w sklepach USC i Republic miedzy innymi http://www.usc.co.uk/miso?dsearch=cat A cynthia rowley.. jesli to oryginał to nieźle Ci sie trafiło http://www.cynthiarowley.com/dresses.html Jakie ceny
|
#3531 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może ja sobie zrobię ściągę do portfela
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzis mierzyłam podobnego kroju tyle, ze całe beżowe(moze to odcień pudrowego różu trochę mnie słońce tez mogło oślepić u mnie było dosyć słoniecznie) z fajną falbaną i normalnie masakra... Tutaj W sklepie mam Topshop Petite rozmiar 36 z tygrysami bluzkę na szelkach, ale krótka. Wiem, że to modne, ale ja się w tym nie czuję okay... |
|
|
|
|
#3533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja dziś weszłam do Wzorcowni na Puławskiej (dziewczyny z Warszawy na pewno znają sieciówkę). Rozwaliły mnie ich ceny. Zwłaszcza, że na wieszakach nie było świetnych marek. Najlepsza perełka to ten płaszczyk z H&M w cenie 90 zł tak się patrzyłam na tę cenę jakiś czas, bo pamiętam, że kiedyś kupowałam go w H&M za dość podobną kwotę Jeszcze mam wrażenie, że jedna ekspedientka za mną chodziła. Ja na bluzki - ona obok, ja na płaszcze - ona obok, ja na coś innego - ona obok, zbieg okoliczności? Naprawdę nie wyglądam jak potencjalna złodziejka, a w sklepie było jeszcze sporo osób. |
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pokazać koszulę, ale nie miałam czasu, więc nadrabiam
![]() Koszula w kratę - topshop (na zdjęciu wygląda jak męska, ale w rzeczywistości kolory nie są tak intensywne, a bardziej wyblakłe )Koszula mgiełka - atmosphere Futerał na okulary - YSL a jeszcze nie tak dawno zastanawiałam się nad futerałem z RI za 40zł, a tu na drugi dzień znalazłam ten za 3zł
|
#3535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Świetna zwłaszcza koszula. Mam w podobnych kolorach, ale chętnie bym przygarnęła
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4032874 7]Ja robię z takich oversize i pod spód daję jakąś jednolitą bluzkę na przykład czarną czy szarą
![]() Ja dziś weszłam do Wzorcowni na Puławskiej (dziewczyny z Warszawy na pewno znają sieciówkę). Rozwaliły mnie ich ceny. Zwłaszcza, że na wieszakach nie było świetnych marek. Najlepsza perełka to ten płaszczyk z H&M w cenie 90 zł tak się patrzyłam na tę cenę jakiś czas, bo pamiętam, że kiedyś kupowałam go w H&M za dość podobną kwotę Jeszcze mam wrażenie, że jedna ekspedientka za mną chodziła. Ja na bluzki - ona obok, ja na płaszcze - ona obok, ja na coś innego - ona obok, zbieg okoliczności? Naprawdę nie wyglądam jak potencjalna złodziejka, a w sklepie było jeszcze sporo osób.[/QUOTE] Za mną tak w Rossmannie nie raz ochroniarze chodzili...Ostatnio jakby zaprzestali pewnie przez tą opinię na forach jaką miał Rossmann ![]() i kiedyś to aż się krzywo spojrzałam to przestał chodzić a później wychodząc pokręciłam mu głową... W ogóle to te polskie Mohito, Reserved itp sieciówki to niech się schowają jakościowo badziew nam sprzedają...2 bluzki dawałam do reklamacji pieniądze dostałam (mowily mi babki, ze beda za mną dzwonić - oczywiście złota zasada mojego taty- oni nie będą dzwonić przejdź się sama, bo nikt pieniedzy nie lubi oddawać. Noi oczywiście przychodząc znow czekalam prawie 15 min na kierowniczkę zanim mi ponownie wydrukowala papiery...wiadomo pieniądze dostałam. Więcej koszulek w sieciówkach naszych nie kupię !) W Mohito się też często ekspedientki oglądają... |
|
|
|
#3537 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

ludzi nie było w sumie dużo, około 15.

16zł

Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! 

)

- 82
15.04.2013