|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się dzieje.... mam wrażenie jak by grzmiało, a tu ani jednej chmurki w zasięgu wzroku
![]() Dzisiaj z kuzynką wyszłyśmy na chwilę na zewnątrz do Jej domku na drzewie.... można było spokojnie siedzieć w samym sweterku ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40323563]ale słoneczne! ja też mam taki jasny, ale nie mam takich dużych balkonowych okien, oh![/QUOTE]Ja mam teraz takie okna balkonowe, ale drewniane podwójne i szyba w każdych drzwiach jest podzielona na 8 kratek Obłęd przy myciu
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę że jakieś badylki się przebijają
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
My do salonu nie planujemy za dużo mebli. Raczej tylko witrynę na porcelanę. I tak trochę będziemy mieć zagracony, biurko, rowerek.
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40315694]ja mam w salonie naroznik, regalik na tv, stolik przy narożniku i to wsio [/QUOTE]My tel będziemy mieć powieszony. Jeszcze nie wiemy w którym miejscu, na razie jest na biurku koło monitora. Stolik mamy upatrzony taki rozkładany, by nie zajmował dużo miejsca. Mąż trochę marzy o fotelu, ale nie wiem jak z miejscem, trochę mi szkoda, bo pokój nie za duży. Na stare lata sobie sprawimy fotele, teraz nie chce zagracać. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- My ostatnio zamówiliśmy do małego pokoju fototapetę. Do salonu mąż też chcę, ja tak średnio, ale się upiera, to niech będzie. Właśnie najbardziej palmy mu się podobają, ale napewno się nie zgodzę. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- My mamy mieszkanie jeszcze mniejsze metrażowo. Chcieliśmy trochę większe, ale najważniejsze, że 3 pokoje są.
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką w końcu zamówiliście? No własnie takie do dziecinnego pokoju, jak pokazywałaś też są fajne Natomiast palemki i tego typu krajobrazy, to raczej lata 90-te i lepiej teraz to juz zostawić Nie ma co, nowoczesnego wygladu zaburzać taką tapetą...
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiliśmy z tygryskiem, nie starczy na wysokość, ale jakoś sobie poradzimy. Ja mam pewien pomysł. Ja właśnie też nie chcę, krajobraz czy palmy, tylko jak przekonać męża. Mnie się podoba jak już miasto np wieczorem, taka uliczka.
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki masz pomysł? ![]() Panoramy miast są fajne, albo takie np mosty, gdzie wydaje się jak by tam można było wejść (widziałam tez takie obrazy) W jakichś odcieniach szarości lub sepii...Ok zmykam, bo jedziemy odebrać płytki.... mam nadzieję ze zdążymy jeszcze Do później
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ja bym wcale nie chciała fototapety w salonie. Najlepiej dwa kolory ścian. Jest duży wybór odcieni. A tak to zaś będziemy ograniczeni.
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Wreszcie moge popisac i poczytac Jak wyjechalismy w sobote o 15 tak wrocilismy dopiero dzis kolo 18 ale nam zlecialo W sobote u babci spoko Panowie oczywiscie nie mogli odmowic i wypili zdrowie babci calkiem sporo bym nawet powiedziala Pozniej sie przenieslimy do tesciow tam jeszcze tesciu piwkiem poczestowal moj mial taki humorek,ze puszczal hity muzyczne i tancowac mu sie zachcialo tescie rytmy podlapali i mielismy disco W niedziele u nich bylismy do 16 obiadek tam zjedlismy a pozniej zmiana lokalu do mojej mamy Dzis mezulek na 6 do pracy zwolnil sie o 12 bo mial 2 h do odbioru skoczylismy do auchana i makro na zakupy comiesieczne Oprocz tego zakupy na sobotnia impreze beda urodzinki mojego mezulka i szwagra tam u szwagierki w domku wiec znowu szykuje sie imprezka Obkupilam sie dzis w cycki z kuraka w biedronie promocja byla
|
#4120 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40292750]ja jestem jakaś inna. prasowanie mnie uspokaja
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- krowki?! jak robisz krowki?? ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- nie spij!! ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- szał zakupów normalnie ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- zakwasy? co robiłaś nocą? ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- tapeta z kubusiem!! ![]() tapeta to super sprawa. mam w sypialni i extra ożywia wnętrze ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- widziałam tyle pięknych, kolorowych... a ja potrzebowałam czarne... kupiłam czarne... choć te pomarańczowe, chabrowe, miętowe, oh! ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- jasny zielony może?[/QUOTE] http://www.gotujmy.pl/krowki--domowe...isy,37988.html Do kawowych dodaje esencje z kawy. Cytat:
Cytat:
![]() Zrobilam wczoraj i dzisiaj zakupy ciuchowe. Witam ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
a tata imieniny.
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
bluesky89,aa nic nowego,bo pogoda sprawia że chodze wkurzona na nią
No,ale tak się wkurzyłam,że jednak potem poszłam-byłam na spacer-rze.Pomimo,że było pochmurno i nawet był wiatr. Jak wracałam,to było słońce,przyjemnie ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Esti,omg pytałam się Ciebie pare postów wcześniej co się z Tobą dzieje.A zapomniałam,że miałam przecież impreze rodzinną.to fajno,że imprezka była udana i było wesoło. Noi widze,że kolejna/e imprezy się szykują.Nieźle A co z cyckami planujesz???
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ja osobiście bym zrezygnowała z niebieskiego paska, tylko wszystko pomalowała na biało i do tego później kolorowe dodatki: lampy, zasłony, w przyszłości jakieś mebelki, ale zrobisz jak uważasz za stosowne Jak tak bardzo nie chcesz fototapety w salonie, to postaw na swoim, zawalcz, nie daj się! Może kosztem jakiegoś kompromisu, np coś innego zrobicie jak mąż chce, na koszt pozbycia się fototapety z salonu ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- My mamy w sobotę urodziny Karolinki Zastanawiam się nad prezentem ![]() Odebraliśmy te płytki Nie sądziłam ze aż tyle, podnieść tego nie mogłam w ogóle Samochodzik się ugiął baaaardzo konkretnie, troszkę szumiał, ale dał radę i przeżył
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam,bluesky89,macie świetny duży salon.Możecie sobie super go zrobić.
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40315694]ja mam w salonie naroznik, regalik na tv, stolik przy narożniku i to wsio [/QUOTE]Ja z kolei mam,sofe,ławe i taki stoliczek jadalny,ale on służy do czego innego. Noi w rogu lampa.
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bylo ok ale jestem taka zmeczna po tym weekendzie A cycki zrobiony zapas i zamrozone kazda sztuka osobna jak bede potrzebowac to sobie wyciagne i gotowe Bardzo lubie z warzywami na patelnie albo z ryzem roznie to bywa
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40319377]umyłam balkon. jestem bohaterką w swoim domu
idę zrobić galaretkę i biorę się za obiad [/QUOTE]Brawo bohaterko w swoim domu ![]() Ja galeretek nie lubie,wole budyń. ![]() Co dobrego miałaś na obiad???U mnie dziś były racuchy z jabłkami,mąż robił i potem zaniósł na spróbowanie sąsiadom obok. ![]() Cytat:
Hm,właśnie o spaghetti też myśle jako jutrzejszy obiad.Chociaż ostatnio mieliśmy mielone,więc niewiem czy będzie mi się jednak chciało.Dzisiaj byłam na zakupach,chciałam sobie jakieś koszulki kupić,ale nic nie kupiłam.Baleriny nie wpadły mi w oko.No,ale tak na szybko latałam po sklepach,bo zbliżała się pora zamknięcia.Także,późno się z lekka wybrałam. ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- cdn bo ide sobie zrobić kolacje. ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:36 ---------- Cytat:
Aha,to odnośnie cycków że sobie zamrozisz i wyciągniesz w razie potrzeby.Dobranoc.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2013-04-15 o 23:34 |
||
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
#4128 |
|
Carpe Diem!
|
I ja się witam
Miłego dnia
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A się nie wyspałam dzis Ale przynajmniej pogoda znów piękna Cytat:
|
|
#4130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam! U mnie dziś wreszcie bezchmurne niebo
Cytat:
A co sobie kupiłaś? Ja też się muszę wybrać na zakupy, ale coś ostatnio czasu nie mam na nie. Fajnie że u Ciebie tak ciepło...może i do mnie ono dojdzie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agusiu, ze swojego doświadczenia wiem, że fototapety w niezbyt dużych metrażowo pokojach po pierwsze szybko się nudzą, a po drugie ograniczają (przy niej wszystko inne powinno być gładkie i bez wzorów, bo inaczej robi się taki misz masz). Także ja nie polecam
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Ja planuję w sobotę rano wybrać się na targ z szwagierką do Zabrza. Za bardzo nie mam co nosi
|
|
#4132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może poszukaj jakichś inspiracji na salon, które wg Ciebie mogły by się spodobać mężowi i coś wybierzecie? Bez tej fototapety... ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Taszcząc to na 3 piętro o 22 Co do tapet też się zgadzam z tą opinią Jednak jak się znudzi aż tak, to nie trudno się jej pozbyć (chyba )
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamietam jak moj maz nosil te wszystkie plytki sam. My na szczescie mamy winde.
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jednak to wiąże się z pyłem.
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na co dzień nie wydaje się być niezbędna w życiu, dla osób w naszym wieku, tak przy remontach/ przeprowadzce by sie bardzo przydała. Podobnie przy wizycie mojej babci.... nie mam pojęcia jak Ona sie wdrapie na 3 piętro No ale powiedziała, że choć by raz, ale musi ![]() Ja chciałam jechać z Nimi i pomóc- zawsze to by było mniej kursów tam i z powrotem, dla każdego Ale kurna nie mogłam dźwignąć nawet do góry tej jednej paczki ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A duże mieliście te paczki? Nasze wyglądały jak pudełka po wielkiej pizzy, nawet były bardziej płaskie jeszcze, a tu taki "zonk" W ogóle jak to wszystko było na wózku w sklepie to nawet nie miałam siły go popchnąć, jak chciałam pomóc mężowi... wszystkie siły wytężyłam, a wózek ani drgnie
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Telka postaram się męża pod tym względem przekonać. Jednak jak dalej będzie chciał, to się zgodzę, nic na siłę. Większość decyzji i tak ja podejmuje.
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Muszę się ubierać. Nie wiecie jak jest na dworze?
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tata wrócił uśmiechnięty i zadowolony (czasem mi się śmiać chce bo to wygląda tak, jak sam sie cieszył ze w swoim wieku dał radę ![]() No to mamy szmatkowe płytki do kuchni
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Tylko nie patrzcie na meble, bo tak jak mówię, stoją sobie tylko dlatego, żebym nie było pustych pokoi.
ja też mam taki jasny, ale nie mam takich dużych balkonowych okien, oh!

Obłęd przy myciu

Nie sądziłam ze aż tyle, podnieść tego nie mogłam w ogóle
[/QUOTE]
żele pod prysznic: czekolada + mięta i wanilia + truskawka
Hm,właśnie o spaghetti też myśle jako jutrzejszy obiad.Chociaż ostatnio mieliśmy mielone,więc niewiem czy będzie mi się jednak chciało.
Ale przynajmniej pogoda znów piękna
No ale powiedziała, że choć by raz, ale musi