|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie |
|
0 | 0% |
| Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 |
|
3 | 5,36% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 |
|
1 | 1,79% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 1,79% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 |
|
7 | 12,50% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
8 | 14,29% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
5 | 8,93% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
7 | 12,50% |
| Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
15 | 26,79% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
3 | 5,36% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
Cytat:
![]() wiadomo, każdy poród jest inny, nie ma reguły |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
anoxe popieram- sałatka z arbuza i fety jest pyszna
![]() Jenny proszę o wpisanie mojej wizyty 22.04 dzięki barwineczek oj tak! jestem nerwowa jak nigdy w życiu. Mała głupota jest w stanie doprowadzić mnie do furii ankaa ja myślę że klocki to dobry pomysł na prezent Justi za kolejny tcvil nie jesteś okropna! ja już teraz momentami mam takie myśli. A później sama przed sobą się tego wstydzę. Takie myślenie jest raczej normalne- hormony nami kierują. Ty się bardzo dzielnie trzymasz- oby tak dalej kurcze chciałabym urodzić pod koniec kwietnia;/ jakoś mam przeczcie że jak nie urodzę w kiwetniu to pewnie dopiero w połowie maja. |
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna nie polecam gąbki, trzeba byłoby ja prać codziennie a to niemożliwe. Najlepiej wrzucić pieluszke tetrową na dno wanienki, a potem do pralki. Mój mąż też zamówił mycie bobasa
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14
Dziendoberek w nowym wątku
Tity no oczywiście że nogi mi wierzgaja na wszystkie strony od tego lezenia ![]() Vil spoooko ja też się cykam jak to będzie ![]() A ty i tak sobie super dajesz radę. A burza hormonów dotknie chyba każdą z nas ![]() Maarchewka sen super |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Vil- oczywiście, że nie jesteś okropna!
![]() na pewno niedługo wszystko wróci do normy i będziesz mogła w 1000% cieszyć się pięknym, zdrowym synusiem ![]() << a jeśli czujesz , że musisz się wypłakać to płacz >>sharp- 3mam kciuki, żebyś niedługo urodziła ![]()
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te małe kupki pokonują największych twardzieli
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jesteś okropna
|
|
|
|
|
#102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
A my sprzedaliśmy nosidełko/fotelik, które dała nam Pani gratis do wózka. Widać było, że po kilku dzieciach to po pierwsze, po drugie nigdy nie wiem czy nie było po wypadku, a poza tym było takie jakieś bardzo twarde i miało jakiś taki siedzący bardzo profil. Chcę teraz kupić maxi cosi bo oryginalne wpinane do wózka też mnie nie przekonuje.
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14
Jeju taka pogoda a ja chora i nie moge chodzić...
![]() Chyba sie pokusze i wyjde na ławkę takie piękne słońce :P |
|
|
|
#108 | ||
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
Kurde ściągnęłam ten materiał z fotelika i uprałam, a teraz założyć nie mogę
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytałam w jakiejś gazetce, że fotelika, materaca i butelek nie powinno się kupować używanych
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierze, moj tytul wygral!
Nie sadzilam,ze mnie to kiedykolwiek spotka! ![]() Juz po lekarzu. Napisze Wam pozniej co i jak ale generalnie jest git. Teraz siedze w pizzahut, wstapilam na bar salatkowy bo padalam z glodu (musialam zahaczyc o galerie) ale zaraz lece z powrotem do domu i do lozka bo padam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, według mnie jesteś bardzo dzielna po tym co przeszłaś przez cały okres ciąży
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- U nas pit nie rozliczony, ehhh.. Vat też leży i czeka.. a przydałby się zwrot z materiałów budowlanych.. |
||
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013
Cytat:
zmykam coś porobić w domku |
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za udaną wizytę za fajny tytuł wątku
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że dziś w kaufie będą deserki, arbuzy i feta
![]() Cytat:
|
|
#117 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI
Cytat:
Tylko w weekend na wsi ale to pogoda kiepska była Cytat:
przynajmniej jak dostaniesz wszystko hurtem większy szał zakupówy bedzie:p Mi słoneczko tez zawsze pomagało a nic wiatru nie ma... Edytowane przez niunka045 Czas edycji: 2013-04-16 o 11:29 |
||
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Vil ja jeszcze dziecka nie mam, a już czasem mnie podobne myśli nachodzą, mąż też ma taką prace że wolnego nie może wziąć za bardzo, ale pewnie się dotrzemy po jakimś czasie i z twoich opisów też widać, że jest coraz lepiej, do tego byłaś bardzo krótko w szpitalu, u nas wypuszczają na 5 dobe dopiero, a też potrzebujesz czasu na regeneracje więc wcale się nie dziwie, że 2 dni po cesarce rzucona na głęboką wodę masz czasem dość
jeszcze trochę i będziesz doświadczoną, śmigającą mamusią
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak więc czekaj, Mała jeszcze się rozkręci ![]() za 34 tc! za 35 tc!---- No dobra, wróciłam do domu. Byłam z ojcem kupić Mu buty i kuźwa upatrzyłam sobie botki Tylko jak, jak one krzyczały do mnie "kup mnie, kup mnie!" ![]() No i teraz do sedna. Wracając złapał mnie mocny ból brzucha, spięcie i chyba coś w rodzaju skurczy w podbrzuszu... Ledwo dowlokłam się do domu... Młody coś tam fika, więc z Nim raczej ok. Ale się przestraszyłam tych skurczy. Jestem teraz już z 30 min w domu, siedzę i jest lepiej... A żeby było w ogóle git, to idę się położyć... Kurdę, ja jeszcze nie chcę rodzić!
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello w nowym watku
![]() Mysia- ![]() za zlozenie pracy, bedzie ok a i na ciezarna spojrza laskawszym okiem co do pita mi wlasnie powinno bardziej zalezec bo mam ok. 400zl zwrotu ale nie moge sie za to zabrac, bo zawsze mi to ktos robil a ja jeszcze nigdy nie rozliczalam i najzwyczajniej w swiecie nie chce mi sieSharp- moja szwagierka twierdzi ze pierwsza ciaze malo kto donosi bo ona i jej znajome rodzily 2 tyg przed terminem, ja oczywiscie sie z tym nie zgadzam ale nie chce byc juz taka klotliwa w ciazy, i mam cicha nadzieje, ze jeszcze z 2 tyg pochodze, moja jest malutka to niech nabiera masy moja mam przyjezdza dopiero w ndz, jutro ma byc lozeczko, jeszcze trzeba troche ogarnac a wlasnie pytalam sie kiedys Ciebie ale moze nie zauwazylas, wiesz ile Twoja ostatnio wazyla?Marchewka- ze snu sie usmialam, nie lubie jak mi sie snia koty Sesja 150zl 5 zdjec, kazde nastepne dodatkowe12zl, jesli zdecydujemy sie na noworodkowa to dostaniemy kilka sztuk gratis mysle, ze calkiem spoko co do jakosci, poswieconego czasu itd.Marchi czy Wy kupowaliscie adaptery do mutsy czy mieliscie w zestawie? Ja chyba jednak zamowie moze nawet dzisvtego cybexa atona 2 bez bazy bo z tego co patrzylam to ma tyle samo pkt co z baza
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

za kolejny tc
Ślub 27. X. 2012

zostało tylko 5 tygodni 

ciekawe jak ja będę miała, bo jak na razie to wszystkie takie cechy mam identycznie jak ona (okres, choroby itd).

Tylko jak, jak one krzyczały do mnie "kup mnie, kup mnie!"