|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
ceny Rowley konkrecik... ciekawe jak to sprawdzić czy to oryginał ![]() a skubana bluzka na mnie czekała ze 4dni spokojnie w sh
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przypuszczam, że same ekspedientki nie znają wszystkich firm (zaliczam się do nich). Noi handlary ![]() Jestem w szoku jak wy wszystkie..Ceny kolosalne kurcze |
|
|
|
|
#3543 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki za pomocCytat:
![]() Cytat:
2. Pudrowo-różowa bluza w podkowy Denim.co - 7 zł 3. Bordowa bluzka z zipem z tyłu Dorothy Perkins - koło 8 zł (fatalnie wyszła na zdjęciach... )[/QUOTE]Cytat:
![]() ja też nie znałam tej firmy...
|
|
#3545 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś trafiłam bluzę od Zoe Karssen (cena wyjściowa 145$) i kurtkę Elliatt (130$)
![]() Irja super koszula w którym byłaś?
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2013-04-16 o 00:08 |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyna
![]() gozia, na Nowolipkach
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
to dostawa była?
jade tam dziś
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka H&M 15 zł.
Nadaje się na wesele?
|
|
|
|
#3551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w nawiasie potrzebuję właśnie taki top ;p może do odsprzedania ;]? |
|
|
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupilam ostatnio podobna za 6 zl tylko jest za kolano ma kolnierzyk i jest rozpinana - taka troche vintage |
|
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4032874 7]Ja robię z takich oversize i pod spód daję jakąś jednolitą bluzkę na przykład czarną czy szarą
![]() Ja dziś weszłam do Wzorcowni na Puławskiej (dziewczyny z Warszawy na pewno znają sieciówkę). Rozwaliły mnie ich ceny. Zwłaszcza, że na wieszakach nie było świetnych marek. Najlepsza perełka to ten płaszczyk z H&M w cenie 90 zł tak się patrzyłam na tę cenę jakiś czas, bo pamiętam, że kiedyś kupowałam go w H&M za dość podobną kwotę Jeszcze mam wrażenie, że jedna ekspedientka za mną chodziła. Ja na bluzki - ona obok, ja na płaszcze - ona obok, ja na coś innego - ona obok, zbieg okoliczności? Naprawdę nie wyglądam jak potencjalna złodziejka, a w sklepie było jeszcze sporo osób.[/QUOTE] Mam taki płaszczyk H&M tylko, że czarny z lumpa, nie zapłaciłam więcej niż 30zł z tego co pamiętam, a kupiłam nóweczkę. U mnie też jest taki lump, gdzie na każdego patrzyli jak na złodzieja, krążyli po sklepie, patrzyli na ręce, przeliczali rzeczy, a jak ktoś chciał wziąć jedną więcej do przymierzalni niż można było i zgłaszał ten fakt, to broń Boże! Niedopuszczalne. Nie chodzę już tam od bardzo dawna, bo czuję się napiętnowana jakaś a trafić tam coś to się udało raz na jakiś czas..
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4032874 7]
Ja dziś weszłam do Wzorcowni na Puławskiej (dziewczyny z Warszawy na pewno znają sieciówkę). Rozwaliły mnie ich ceny. [/QUOTE] Ja tam do Wzrorcowni nie chodzę.. to samo można znaleźć np. kilka metrów dalej za dużo mniejsze pieniądze. |
|
|
|
#3556 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie chodzę. Byłam dawno temu i teraz mijałam, więc głównie zajrzałam z ciekawości. Po cenach spodziewałam się dużo lepszych ciuchów, no ale w środku tłumy... masz rację, że kilka metrów dalej można znaleźć podobne ciuchy. Tylko, że kilka razy tańsze.
|
|
|
|
#3557 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
Dziś byłam w ciuszku na spadku, no i znalazłam na wieszakach (-50%) sukienkę New Look nową z metką, no i zadowolona poszłam do kasy a jedna z pań sprzedających długo ją ogładała, i mówi że ta sukienka jest za pełną cenę Byłam w szoku, tylko dlatego że miała metkę musiała kosztować całą cenę , te panie to chyba straszne sknerySukienki nie wzięłam. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- ![]() Cytat:
![]() [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4032527 0]1. Sukienka z Atmosphere - 11 zł, nowa z metką 2. Pudrowo-różowa bluza w podkowy Denim.co - 7 zł 3. Bordowa bluzka z zipem z tyłu Dorothy Perkins - koło 8 zł (fatalnie wyszła na zdjęciach... )[/QUOTE]![]() |
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
dostawa nie wcześniej niż za 2 tyg., a myślę, ze nawet później, bo wczoraj miało być 38kg, a było 58kg. Koszule w kratę kupiłam tydzień temu, a te z atmosphere dwa tyg. temu.Wczoraj była dostawa na Puławskiej w ich drugim sklepie. Pojechałam tam dzisiaj, ale oprócz koszulo-sukienki z Monki nic nie było. Tej sukienki też nie wzięłam, bo była za duża ![]() Wolę Nowolipki :-D
|
#3559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ona ma inny styl, a sukienka jest taka trochę pin-upowa, co mi się podoba. Myślałam, że po prostu ubiorę pod nią jakiś biały top, żeby nie świecić aż tak bardzo cyckami
|
|
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Łooo mamusiu
Boska! Cytat:
Cytat:
U mnie nigdy nie ma takich spodenek ![]() Bardzo ładna
|
||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2013-04-16 o 16:50 |
|
|
|
|
#3562 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne ciuchy dziewczyny
Jest na co popatrzeć i pozazdrościć.Dzisiaj kupiłam tylko spodnie i bluzeczkę ![]() 1. Spodnie rurki z zameczkami takie malinowe Denin Co. 2. Bluzeczka w kropki z dłuższym tyłem Atmo |
|
|
|
#3563 |
|
Konto usunięte
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40339137]Hej
Dziś byłam w ciuszku na spadku, no i znalazłam na wieszakach (-50%) sukienkę New Look nową z metką, no i zadowolona poszłam do kasy a jedna z pań sprzedających długo ją ogładała, i mówi że ta sukienka jest za pełną cenę Byłam w szoku, tylko dlatego że miała metkę musiała kosztować całą cenę , te panie to chyba straszne sknerySukienki nie wzięłam.[/QUOTE] A dużo kosztowała? Też bym chyba nie wzięła. jak promocja to promocja. też buszowałam na spadku koło godziny 9 :30 ![]() Moim łupem padły 3 sukienki (jedna dzianinowa) i spódnica. za to zapłaciłam 13zł. Potem jeszcze skoczyłam do ciucha naprzeciwko starostwa tam wszystko za 1zł. Kupiłam dla taty koszule Next z super materiału i sobie kolejną spódniczkę, czarną ołówkowa klasyczną. Razem 2 złocisze zapłaciłam. Podsumowując wydałam 15zł na 6 rzeczy, uśredniając 2,50za ciuch. Jeszcze polecę w czwartek szukać sukienki na weselicho. Dzisiaj kupiłam Jane Norman i tak się zastanawiam gdzie ja w tym pójdę. jest czarnofioletowa ze srebrną nitką. chyba na wesele za ciemna. Ale za grosze żal było nie brać. Widziałam cudną czerwoną suknie do ziemi, którą bym przerobiła, wystarczyłoby skrócić, i doszyć inne ramiączka. ale te baby tak się rzucają na te ubrania, że na biuście były zaciągnięte nitki i raczej nic tego nie uratuje. Eh a mogłam mieć sukienkę na wesele za jakieś 3zł w moim ulubionym kolorze. Będę próbować dalej. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- fotki wrzucę jak popiorę ciuchy i je wysuszę
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3565 |
|
Konto usunięte
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4034026 9]A dużo kosztowała?
Też bym chyba nie wzięła. jak promocja to promocja. też buszowałam na spadku koło godziny 9 :30 ![]() Moim łupem padły 3 sukienki (jedna dzianinowa) i spódnica. za to zapłaciłam 13zł. Potem jeszcze skoczyłam do ciucha naprzeciwko starostwa tam wszystko za 1zł. Kupiłam dla taty koszule Next z super materiału i sobie kolejną spódniczkę, czarną ołówkowa klasyczną. Razem 2 złocisze zapłaciłam. Podsumowując wydałam 15zł na 6 rzeczy, uśredniając 2,50za ciuch. Jeszcze polecę w czwartek szukać sukienki na weselicho. Dzisiaj kupiłam Jane Norman i tak się zastanawiam gdzie ja w tym pójdę. jest czarnofioletowa ze srebrną nitką. chyba na wesele za ciemna. Ale za grosze żal było nie brać. Widziałam cudną czerwoną suknie do ziemi, którą bym przerobiła, wystarczyłoby skrócić, i doszyć inne ramiączka. ale te baby tak się rzucają na te ubrania, że na biuście były zaciągnięte nitki i raczej nic tego nie uratuje. Eh a mogłam mieć sukienkę na wesele za jakieś 3zł w moim ulubionym kolorze. Będę próbować dalej. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- fotki wrzucę jak popiorę ciuchy i je wysuszę [/QUOTE]Ja byłam na spadku od 9 do 10.20. Wkurzyłam się z tą sukienką, kosztowała nie dużo bo 9,50 no ale jak obniżka to obniżka. A tą sukienkę widziałam chyba 2 tyg temu na dostawie. I wyszłam stamtąd tylko ze zwykłą czarną bokserką za ok 2zł. A i dziś byłam w sh pod chińczykiem, no i w tym koło biedronki i tam kupiłam marynarkę za 4.75. Czekam na zdjęcia łupów ze spadku no i innych ciuszków ![]() A na przeciwko starostwa to jaki to jest ciuszek i na jakiej ulicy? |
|
|
|
#3566 |
|
Konto usunięte
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40340494]J
A na przeciwko starostwa to jaki to jest ciuszek i na jakiej ulicy?[/QUOTE] Ul Przemysłowa (koło cmentarza) Naprzeciwko starostwa i sklepu z odzieżą roboczą drugiej stronie ulicy. Przy tym sklepie stoi chyba nawet manekin w odzieży roboczej i pomarańczowym hełmie Ciuchland jest mały ale fajne rzeczy można tam znaleźć. Dostawy są w środę. poniedziałek -50 %. no i nie mam tam ścisku. |
|
|
|
#3567 |
|
Konto usunięte
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4034072 6]Ul Przemysłowa (koło cmentarza)
Naprzeciwko starostwa i sklepu z odzieżą roboczą drugiej stronie ulicy. Przy tym sklepie stoi chyba nawet manekin w odzieży roboczej i pomarańczowym hełmie Ciuchland jest mały ale fajne rzeczy można tam znaleźć. Dostawy są w środę. poniedziałek -50 %. no i nie mam tam ścisku.[/QUOTE] Aaa to chyba raz tam byłam, po południu na - 50% ale nic nie znalazłam, i byłam kiedyś koło twierdzy też na -50% ale też nic nie było i drogo
|
|
|
|
#3568 | |
|
Raczkowanie
|
Świetne łupy
ja swoje zdobycze postaram się niedługo wam pokazać jak bd miała czas zrobić zdjęcia muszę się pochwalić![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Futerału zazdroszczę bardzo bardzo! piękny |
|
|
|
|
#3569 |
|
Rozeznanie
|
miałam wstawić zdjęcia jak upiorę i wyprasuję rzeczy, ale nie mogłam się powstrzymać i zaraz zniszczę wasz zmysł estetyczny słit fociami w lustrze z fleszem
1. bez metki, ok 1zł 2. Secret Possessions, ok 2,60zł, z push-upem. w wakacje kupiłam podobną za 35zł, ale za tą cenę, to i tak wzięłam drugą niestety trochę za duża3. Atmosphere. w rzeczywistości ciemniejsza i trochę brzydszy kolor, ale nie mogłam tak obrobić żeby był taki jak jest naprawdę 4. Atmosphere. ta i wcześniejsza rozmiar 40-42, i ''jakimś cudem'' dobre, chociaż normalnie 36 noszę ![]() 5. m&s, ok 1zł, jak nowa, ale za duża jak widać ![]() 6. New Look, 1zł, ale ma kilka takich małych dziurek z przodu ;/ 7 i 8. Sisley, biała mini, która tak naprawdę jest bluzką-tubą ![]() 7. bluzka Topshop - na zdjęciu nie widać, ale ma takie jakby zakładki, jest granatowa i ma takie małe srebrne kropeczki, taka błyszcząca trochę ![]() 9 i 10. Warehouse za wszystko razem 14,50zł ![]() a dzisiaj znalazłam fajną bluzeczkę biała w czarne motyle, chyba ktoś kiedyś pokazywał podobną, ale nie kupiłam, robię postępy tzn może nie tyle postępy ale boję się mamy, bo już się denerwuje o te lumpy
Edytowane przez kamila249 Czas edycji: 2013-04-16 o 17:54 Powód: błąd |
|
|
|
#3570 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jutro zobaczę czy jest moja marynarka z poniedziałku... ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! 

dzięki za pomoc
)[/QUOTE]

dostawa nie wcześniej niż za 2 tyg., a myślę, ze nawet później, bo wczoraj miało być 38kg, a było 58kg. Koszule w kratę kupiłam tydzień temu, a te z atmosphere dwa tyg. temu.