|
|
#2041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() Rozwinęłam. Jeśli nadal masz taki brąz, to myślę, że farbą nie da rady go rozjaśnić. Możesz próbować, ale jest ryzyko, że nic z tego nie będzie, są dość ciemne. Pozostaje tylko ochładzanie koloru i wyrównanie odrostu (bo rozumiem, że jest jaśniejszy). 6NN to jest ciemny blond o głębokim naturalnym odcieniu, 01 to naturalny popielaty, może za dużo tej natury mieszasz i dlatego jest taki efekt. Zamiast tego użyj 7.21 i 6 NN albo 6 N. Poziom wyjdzie ten sam, ale powinny być bardziej zgaszone. Możesz też użyć obu kolorów na tym samym poziomie, czyli 7 NN i 7.21. Na odrost położyłabym samą naturę, skoro jest w chłodnej tonacji. Ciemne blondy lubią wychodzić ciemniej, niestety. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() Na szczęście już nie potrzebuję rozjaśniaczy. Nigdy więcej. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Glam papieżyca. Ja miałam dzisiaj powtórkę z rozrywki
|
|||
|
|
|
#2042 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() użyj moczu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. kup se Joico
|
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Rozwiń myśl
![]() Aczkolwiek nie wiem, czy się do tego posunę, brzmi dość drastycznie. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() Poka poka
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ups o ja duhrna - to se trzeba kupić najsampierw ten magazyn ? nie ma że sieciuniowo? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-16 o 12:45 |
|
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piniu dzięki
Dziewczyny to kwietniowy numer Harper'sa nie wiem czy się uda kupić bo już majowy wylazł... wklejam fragment poniżej : 170420133417.jpg
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj oj oj pocieszeń to i ja poczebuje, caaaałe mnóstwo pocieszeń
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju, gratuluję! |
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
1. komercyjne druidy
![]() 2. droogie może odżywkę NV z natury... tylko którą ![]() a jajco sobie zażyczę od chuopa ![]() na razie biega za sokiem z pokrzywy, bo on też zapuszczający ![]() jak idzie kwaszenie? wrzuciłam 3 polopiryny do końcówki miciela i mam tonik oczyszczająco-zwężający pory
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne - prawdziwe |
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowia dla Didki i dla Ju
|
|
#2053 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. jakoś idzie, zaczęłam linieć ![]() 3. faaajny, sama bym sobie zrobiła ale boję się mieszać z kwasami. Czy można? Ju jest celebrytką |
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. przy wylince to nie bardzo ma sens chociaż ja bym zaryzykowała, ale innym odradzam ![]() znam już na tyle reakcje mojej skóry, żę takie eksperymenty mi nie straszne tonikiem zaczęłam się mazać, jak skórki po salidermie odpadły
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
wiosna!
ups, a ja w ogóle ![]() trzeba nadrobić
|
#2056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale to i tak boli - i boczki i doopa i inne kostki i kosteczki i guowa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właśnie tak samo jak mnie czasem boli jak za długo śpię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2057 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiosna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna, wiosna, wszystko fajnie (pomijam robale), ciepło, ale znowu się zaczęło pocenie jak diabli
![]() Żeby to tylko na twarzy czy cuś, ale wystarczy że wejdę na chwilę do jakiegoś pomieszczenia, nawet klimatyzowanego i cała pływam, nawet przy 20 stopniach
|
|
|
|
#2059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i za Didkę my nie oglądamy bo mieliśmy najpierw poczekać na kilka odcinków zeby nadrobić hurtem aleeee w książce się robi coraz ciekawiej wiec ja już chcę oglądać ![]() aleeee podobno w serialu akcji brak i boję sie ze oglądanie zepsuje mi książkę ![]() zepsuje? (jestem pod koniec pierwszej części trzeciego tomu)
|
|||
|
|
|
#2060 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Didka niech zdrowieje ! Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2061 | |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry baru!
Strułam się czymś znowu i pierwszą część dnia spędziłam, wydalając na dwa końce, słit i hura hopsasa Cytat:
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2063 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A dzisiaj śmiga, dziwne. |
|
|
|
|
#2064 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dowód musiałam na policji zgłosić i w banku, żeby zablokowali możliwość używania, nastraszyli mnie na komisariacie, że dopóki w banku nie zablokowany to można na dowód kredyty w parag***nach brać, i że oni dają nawet jak gemba z dowodu nie ta, i że jak ktoś kredyta weźmie na mój dowód w ciągu tych dni to ja będę płacić Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() macham znad cudnego dnia z cudną pogodą
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-04-16 o 19:44 |
||||
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
![]() padam, idę spać
|
#2067 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na odrost nie moge das samej natury, bo teraz jak daje pomieszaną z popielem to i tak wychodzi ruda .chyba dałabym to 7nn + 7.21 po całości...efekt chyba nie powienien byc drastycznie inny-w kazdym razie jak teraz robie farbowanie z odrostem daje to samo na chłodny odrost i rude wyprane farbowanie i wychpdzi to samo. patrze wszystkim na włosy-i stwierdzamze włosy naturalne od farbowanych najłatwiej poznac po refleksie-otóz naturalne nie mają refleksu, maja po całości jakis kolor...a farbowane zawsze dająrefleksem zwłaszcza w słoncu..no i pytnie czy istnieją farby bez refleksu???? na koniec 2 osttanie pytania: 1. czy mozna mieszac farby róznych firm? 2. jaka forma oprócz alfaparf produkuje kolor 7.21? 3. jaki minimalny odstęp nalezy zachowac pomiędzy farbowaniami? Cytat:
moj did tez chory od dzis-i nie wiem na co- troche jąboli gardło, troche kaszle, ale niewiele, za to gorączka dosc wysoka 38, 5 i boli ja głowa i zatoki ju w harpers łał! bosz..jakie ja mam znajomości
|
|
|
#2068 |
|
Nindżopesz
|
Ni z gruchy ni z pietruchy inspirejszyn for Polly:
|
|
|
|
#2070 |
|
Nindżopesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

?
bosz i kościoły no masssssakra strach się bać 

fajne - prawdziwe