|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Witam się z Wami w 26 tygodniu
Gratuluje nowych tyg i miesiecy trzym. kciuki za wizyty ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
heej
Wstałam, dziś już nie w tak podłym nastroju, ale dalej skwaszona Z nadrabiania: Ghia, skylie- dziękuję kochana za pomoc, odpisałam Ci już na priw..dobrze, że jesteście bo zawsze człowieka wspomożecie mimo, że tak naprawdę mogłybyście to olać i byłoby to zrozumiałe Dzięki wielkie !!! I tak samo innym dziewczynom za wszystkie miłe słowa ! Wielki buziak!skylie- gratuluję dużej już córeczki !!! Ciekawe ile mój brzdąc już waży ![]() Dzoan- współczuję, biedactwo. Też nie lubię takich sytuacji, a już zwłaszcza że masz swoje obowiązki i do tego jesteś w ciąży. Trzymaj się kochana!! ![]() Samantha- Małe wypchane sarenki? Bidne ![]() Perse- jak kociak? lepiej mu? Katerine- Masz cierpliwość powiem Ci.. naprawdę podziwiam takich ludzi jak Ty, szkoda natomiast Twojego synka bo w niczym nie zawinil, a Twój teść daje mu do zrozumienia, że nie jest dla niego ważny ![]() Oliath- kciuki za KRD i brawa za tygodnie jesteś już bardzo dojrzałą ciężarówką ![]() Trzymam za wizytujące ( w tym siebie ) i brawa wszystkim za tygodnie!Wczoraj nie dałam rady i tak mnie głowa bolała, że 2x heftałam.. na szczęście apap dał radę, ale w podwójnej dawce. Dzisiaj jeszcze po obudzeniu trochę ćmi ale mam zamiar to zwalczyć świeżym powietrzem !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje 26tc
|
|
|
#514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
za wizytę ![]() A te 10 kg też chyba w szafie trzymasz, bo na co dzień ich nie nosisz Cytat:
Cytat:
U nas słonko świeci, ale rano było 8 stopni więc temperatura optymalna do przeżycia ![]() Cytat:
Cytat:
))A dla Ciebie całuska ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- ![]() Co Ty tu robisz o 8 rano?
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
IDZIA, szerokość siedziska spacerówki - 31-32 cm (mierzone miarką stanleya, taką budowlaną, bo centymetr gdzieś wsadziłam
)Jak chcesz jeszcze jakieś wymiary to pytaj, bo wózek rozbebeszyłam
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis mam zamiar konkretnie poszukac o kolderkach, kocykach itp, zeby sie zdecydowac na cos. czarownico a głebokosc siedziska?
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-04-17 o 08:23 |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Margosiu, lody pobudzają co niektórym wyobraźnię a co za tym idzie wyposzczona, uśpiona marcowa kocurzyca dostanie dreszczy, libido niczym misio na wiosnę stanie na wysokości zadania
Roxi, u mnie wszyscy w ciepłe kraje a ja? Na ryby do Norwegii chce
|
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Hej
u mnie się słoneczko przebija na szczęścieśniło mi się że wszystkie rodziłyśmy w jakimś baraku, po kolei brali nas z listy z 1 str wątku i każda miała cc ![]() idzia jak Twoje leżenie? ![]() ja zaraz zmykam na zakupy, niech tylko galerię otworzą
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Idzia, głębokość 16 cm. Zmierzyłąm jeszcze wysokość oparcia, jakbyś chciała - 50 cm.
kurcze Ty chciałaś spacerówkę tak? |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- ze mną powiedzmy gorzej pod względem cukru, ale Tż... jeszcze trochę a lale gumową Mu kupię
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Przed ślubem miałam dziwne ślubne sny, więc pewnie i te porodowe mnie nie ominą, ale na szczęście jeszcze mnie nie dopadły.
|
|
|
|
#524 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Trochę padało u nas rano ale za to teraz tak ładnie pachnie takim wiosennym deszczem 2 razy osłodziłam sobie herbatę i czuję sie jak na glukozie Mój móżdżek na wolnych obrotach od rana pracuje Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Anielską masz cierpliwość Cytat:
Cytat:
za tygodnie i powodzenia w KRDCytat:
![]() Ani się obejrzy a będzie się kulać tak jak my teraz ![]() Co do pracy to tez nie lubię takich sytuacji i ludzi którym wydaje się że mogą swoją robotę wszystkim wkoło podrzucać ![]() Cytat:
![]() ![]() za tygodnie ![]() enlevee, Katerine2, shestiger za dzisiejsze wizyty Gratki wszystkich rozpoczętych tygodni
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
rudych nie lubi, brunetka albo blondi, ale kurcze nie może być bardziej atrakcyjna ode mnie!
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- ide sobie, muszę cosik poczynić w domu, ale niebawem wróce i obiad czas jakiś pomyśleć, bo nie dość, że Tż zamieni mnie na gumową lale, to jeszcze i stołować się zacznie gdzieś indziej Idzia, wózka nie składam, jakby co jestem do Twojej dyspozycji, nawet dam Ci się przejechać nim I leż i nie ruszaj się. Masz czas teraz ogarnąć wszystko co potrzeba do wyprawki itd itp. Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-04-17 o 08:41 |
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż She pewnie po kolejnych turbulencjach, przeprowadzce nie pójdzie dziś do lekarza ![]() Nie powinnam może była tego komentować, ale jakoś tak nie mogłam inaczej. Jakoś mnie to osłabia! |
|
|
|
|
#527 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni/miesięcy ![]() Trzymam kciuki za wizyty ![]() Cytat:
za wizytę. fajne rzeczy.Cytat:
duża już dziewczynka.Cytat:
Cytat:
Cytat:
dalej trzymam kciuki.Współczuje zamieszania w pracy |
|||||
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żabki
![]() Witamy się z Laurką juz z domku i mając ukonczony 29 tydzień ![]() Nareszcie w domu,nawet nie wiecie jak sie ciesze Chyba nie ogarne nadrabianka ale juz bd na bieżąco z moim spamem ![]() Tęskniłam ![]() Czytałam Was namiętnie w telefonie ale jest on stary i nie mogłam odpisywac i az mnie skręcało........ Dziękuje troche pozno ale dziekuje za zyczonka urodzinowe i przede wszytskim za mega magiczne kciuki !!!!!!!!!! Pomogły
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
jakos leci, pooowoli, hehe, dzis mam dobry humor to dzien zleci szybko
Cytat:
kochana jestes ze tak dla mnie mierzysz napisz jaka masz wersje? |
|
|
|
|
#532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej brzuszki
U mnie totalne lato Nadrobię Was i spadam na spacer![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jakbym dostała połowę kasy to chyba bym się pochlastała A nie da rady wyciągnąć z ZUS`u informacji ile pracodawca dostał za Twoje L4??Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Młody był wczoraj ważony i niby przybrał tylko 100 gram od 2 tygodni Waży 840 gram.
|
||||
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam czysta prawda, nie? ptaki to fajne zwierzaki
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
To na którą ty go do przedszkola prowadzasz? U mnie do 9:30 musi dziecko być bo jest śniadanie.
|
#535 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I już nie świruj z tymi łóżkami szpitalnymi...az takie wygodne?:P Cytat:
Cytat:
![]() Oby ![]() Cytat:
Oby do maja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzis będzie duuużo nowych tygodni ![]() ![]() Cytat:
Współczuję sytuacji...Chyba bym znikała nawet do kawalerki... Cytat:
Ghia Kochana czy mozesz ten link wrzucić nam do klubu , do wątku WAŻNE...kazdej może nam sie to przydac ![]() Dziekujemy za linka
|
||||||||
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Opiszę moje przeżycia.
Otóż w piątek słabo czułam Laure...ale kręciłam sie,miałam gości....w sobotę tez słabo,nawet zjedzenie słodkiego i leżenie na boczku nie budziło jej.Ale dobra....stwierdziłam ze moze zamułke ma.Ale jak wieczorem poszłam do wc i zobaczyłam jasnobrązowe plamy na wkładce a sluz na papierze był jkaby to napisac z drobinkami ciemnej krwi to juz od razu poszłam spakowac torbe i jazda na IP.Pani polozna była bardzo miła ale znowu trafiłam na tego gbura co poprzednio.Zabadał mnie,stwierdził ze ,,jest czysto" ,zobaczył te wkładke i papier (bo ostatnio sugerowali zeby takie cos ze sobą zabrac jak sie cosik bedzie działo) i stwierdził czy ja naprawde sie takim czyms niepokoje .A ruchy?Za wczesnie na panike.Ja mu na to ze wiem jak do tej pory moje dziecko sie ruszało i naprawde sie niepokoje.A on pyta czy sie rusza czy sie nie rusza i ze nie moze sie ze mną dogadac reszta potoczyła sie spoko-miła pani dała mi na noc Hydroxyzyne zebym spokojnie spała,ktg na godzinke....Pozniej w niedziele znów plamienie :/ kazali caały czas leżec.Miałam 2x dziennie ktg,chyba ze 4 razy słuchanie tętna i dostałam tabelke do liczenia ruchów.Ale się wszystko uspokoiło. Okazało sie ze plamienie moze pochodzic z dosc duzej nadżerki jaką miałam przed ciążą.Dostałam globulki,mam prowadzić oszczędny tryb życia i liczyć ruchy. Ale opieka na oddziale i inni lekarze byli w porzadku,poza oczywsiscie przypadkiem z IP.
|
#537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba zrobiłabym tak jak dziewczyny radzą - osobny net i z głowy Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40348786] Przyłączam się do apelu ![]() Przez Was dostaję delirki, jak przechodzę obok McD [/QUOTE] Eee. Powiem Ci Perse, że ostatnio zaciągnęłam TŻ do Maca i wzięłam sobie McFlurry i smakował mi tak sobie ![]() Cytat:
Jak dobrze, że jesteście ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Idę na przechadzkę z brzuszkiem |
||||
|
|
|
#538 | |||||
|
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() Cytat:
ja jeszcze lubię waniliowe z polewą czekoladową i kawałkami orzeszków lub migdałów Cytat:
ponad kilogram szczęścia drapała skroń nóżką.. kurcze zdolniacha Masakra jak teraz dzidziole zaczęły przybierać..![]() Cytat:
I tak jesteś spokojna i zdystansowana.. zważywszy na to, że do tej pory rodziłaś zawsze 2 tyg przed terminem, to rzeczywiście czasu niewiele zostało ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#539 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może akurat się zbierze dziewczynaCytat:
![]() Gratki za tygodnie ![]() Cytat:
Od samego rana ptaki i lody wam w głowie
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

za udane wizyty i dobranoc.
Dzięki wielkie !!! I tak samo innym dziewczynom za wszystkie miłe słowa ! Wielki buziak!

za wizytujące ( w tym siebie 

Nieeeee!!

Waży 840 gram.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I tak jesteś spokojna i zdystansowana..
Może akurat się zbierze dziewczyna