Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 10:49   #2821
sol11
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
słyszałam dużo dobrego o tej dziewczynie http://bialamagia.pl/ moja kuzynka u niej zamawiała i była bardzo zadowolona ona robi biżuterię na zamówienie także zrobi Ci co będziesz chciała

Dziekuje za namiary,szukam mocno,nie wiem czy nie bede zamawiac.
sol11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 12:14   #2822
bluecarin
Przyczajenie

[QUOTE=dolceana;40250662]Dziewczyny, a gdzie zamawiacie winetki?
Ja szczerze powiedziawszy myślałam, że zrobię je sama... tak samo tablice z listą gości i stolikiem.

Mam jeszcze pytanie dotyczące bukietu i fryzjera.

Jeśli chodzi o kwiaty- to czy znacie jakąś fajną kwiaciarnie, która robi ładne ale niekoniecznie drogie bukiety? (mam 5 dróżek ^^ ). Zastanawiam się czy kupować te kwiaty w Krakowie... bo tu niestety jak słyszą ślub to ceny są 2x wyższe niż normalnie... (Najlepiej przekonałam sie przy obrączkach, gdzie w Krk Pani nam powiedziała 2400 zł a poza Krk kupiliśmy te same za 1500zł o.O )

Ja polecam Pania Anne Fudali kwiaciarnia Ładne Kwiatki. Robi piekne niepowtarzalne bukiety przede wszystkim ze świeżutkich kwiatow i jest elastyczna cenowo. Ja zamawialam kilka razy bukiety okolicznosciowe i zawsze byly wyjatkowe! Bede u niej tez zamawiala cala oprawe kwiatowa na swoj slub, juz mam termin na 2014 zaklepany. Jesli chodzi o cenę to mysle, ze mieszcza sie w kategorii sredniej za wysoka jakos.
Kto chce namiary podam na priv'a.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

[QUOTE=extassy;36428634]https://www.facebook.com/studio.ladne.kwiatki/photos sama moge polecic kwiaciarnie ŁADNE KWIATKI[COLOR="Silver"]

O wiedzialam, ze gdzies juz widzialam post, w ktorym ktos polecal no i znalazlam!
Podpisuje sie pod tym prace cudowne, jakosc bardzo wysoka, co do cen to nie wiem jakie dla kogo sa wysokie bo ja licze sie z cena bukietu w granicach 250-300 max jeszcze do konca nie zdecydowalam z jakich kwiatow, ale na pewno z roznych, chce taki mix kwiatowy. A druhny mysle 50-80 zl max 100, ale chce zeby mialy bukieciki, albo bransoletki....to jeszcze do przemyslenia, zobacze jakie sukienki wybiora i zdecydujemy.
Do przyszlego roku jeszce mam troche czasu a i tak juz mam duzo zalatwione z kazdym tygodniem coraz wiecej!
bluecarin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:41   #2823
ElkaMakeUp
BAN stały

Cytat:
Ja też poproszę o namiar na dziewczynę od bukietu jeśli mogę
Cytat:
Napisane przez dolceana Pokaż wiadomość
Byłabym wdzięczna za namiary do koleżanki robiącej bukiety!
dziewczyny wysłałam wam wiadomości, sprawdźcie czy dostałyście bo nie zawsze dochodzą

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kreoolka Pokaż wiadomość
Śliczny ten stroik z kwiatów na obrączki !!
mi też się bardzo podobał
ElkaMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:45   #2824
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluecarin Pokaż wiadomość
O wiedzialam, ze gdzies juz widzialam post, w ktorym ktos polecal no i znalazlam!
Podpisuje sie pod tym prace cudowne, jakosc bardzo wysoka, co do cen to nie wiem jakie dla kogo sa wysokie bo ja licze sie z cena bukietu w granicach 250-300 max jeszcze do konca nie zdecydowalam z jakich kwiatow, ale na pewno z roznych, chce taki mix kwiatowy. A druhny mysle 50-80 zl max 100, ale chce zeby mialy bukieciki, albo bransoletki....to jeszcze do przemyslenia, zobacze jakie sukienki wybiora i zdecydujemy.
Do przyszlego roku jeszce mam troche czasu a i tak juz mam duzo zalatwione z kazdym tygodniem coraz wiecej!
ja zamawialam w kwiaciarni Margarita pod Jubilatem, to byla jedyna kwiaciarnia, ktora sciagnela mi piwonie w lipcu, w kazdym innym miejscu odmawiali, jak sie pozniej okazalo ta sama pani dekorowala moja sale weselna (dekoracje mielismy w cenie sali) i ostatecznie z efektu bylam bardzo zadowolona, rozumialysmy sie bez slow. Wiec zamowilam tez u niej kosze z kwiatow dla rodzicow i wlascicieli sali, byly idealne, dokladnie takie jakie widzialam oczyma wyobrazni

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:23   #2825
zaczarowana 18
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczyny czy ktoras moze polecic fajnego i z dobrym okiem kamerzyste za nie wiecej jak 1300zl?Spedza mi to juz sen z powiek bo z 2 miesiac nad tym siedze i wertuje ale albo maja felerne strony i ciezko filmy ogladnac albo cena 3tys bo na 2 kamery a ja chce 1!
Co do kwiatów to udalo mi sie znalesc fajna nowa pracownie bo dziala dopiero od roku i dostalam promocje ze place za same kwiaty a usluga jest za free w zamian za fotki dekoracji wiec tu mi sie udalo bo jak slysze ze na bukiet ktos chce dac 300zl to dla mnie to juz przesada bo jaka marze ktos narzuca skoro taka cena? masakra!! Najdrozsze chyba sa storczyki ktore i ja mam w bukiecie ale to i tak jest max 100zl za duzy bukiet? no ale ok to moje zdanie
zaczarowana 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:38   #2826
aania88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaczarowana 18 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny czy ktoras moze polecic fajnego i z dobrym okiem kamerzyste za nie wiecej jak 1300zl?Spedza mi to juz sen z powiek bo z 2 miesiac nad tym siedze i wertuje ale albo maja felerne strony i ciezko filmy ogladnac albo cena 3tys bo na 2 kamery a ja chce 1!
Co do kwiatów to udalo mi sie znalesc fajna nowa pracownie bo dziala dopiero od roku i dostalam promocje ze place za same kwiaty a usluga jest za free w zamian za fotki dekoracji wiec tu mi sie udalo bo jak slysze ze na bukiet ktos chce dac 300zl to dla mnie to juz przesada bo jaka marze ktos narzuca skoro taka cena? masakra!! Najdrozsze chyba sa storczyki ktore i ja mam w bukiecie ale to i tak jest max 100zl za duzy bukiet? no ale ok to moje zdanie
Powiedz gdzie zamawiasz ten bukiet ze storczyków za 100zł? Jakoś mi się wierzyć nie chce, bo właśnie szukam kwiaciarni, ale poza Krakowem, w Myślenicach i najtaniej mają 150, ale na pewno nie za storczyki
aania88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 16:08   #2827
samiramis
Raczkowanie

Cena 100 zł za bukiet brzmi jak z kosmosu.
Nawet jeśli jest to młoda firma na rynku to prowadząc kwiaciarnię ktoś powinien mieć kurs florystyczny. Widziałaś zdjęcia bukietów które robi ta firma? masz pewność, że zrobią dokładnie taki jaki chcesz i wytrzyma cały dzień?

Ja kupowałam bukiet u pani Agaty Bobrowicz. Był nietypowy i tylko ona podjęła się wykonania. Płaciłam półtora roku temu ok 200zł. ( z róż)
O ile dekorację sali- kościoła powierzyłabym firmie która jest niedługo na rynku ( taka z pewnością będzie chciała się pokazać więc zrobi wszystko staranniej) to nie pozwoliłabym robić bukietu ślubnego i to w takiej cenie w dodatku!
Przecież przy robieniu bukietu czy dekoracji zawsze trzeba brać poprawkę, że jakiś kwiat się zniszczy i trzeba go wymienić na nowy.
Znam ceny z giełdy kwiatowej na bieżąco i bukiet ze storczyków za 100 zł brzmi nierealnie- chyba, że będzie w nim tylko 1-2 storczyki a reszta to inne kwiatki. Sama prowadzę firmę i wiem, że końcowy produkt (tutaj bukiet) to nie tylko koszt kwiatów ale także dodatków, materiałów jakie się zużywa przy wykonywaniu, paliwo, zus itd.
Wątpię by ktoś policzył za same kwiatki i nie miał na tym choćby minimalnego zysku.
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 20:49   #2828
bluecarin
Przyczajenie

Sorry Zaczarowana 18, ale ja nie zamierzam ryzykowac dla jakiejs nowej pracowni, ktora nie ma zadnego doswiadczenia i nic nie potrafi zrobic! czy Ty wogole wiesz jak dziala pracownia? Bo ja juz na wlasnej skorze sprawdzilam! pracownia pracuje jak ma zlecenie...tzn nie robi czegos jak nie ma zamowionego...jak zadzonisz to nie ma zadnych kwiatow j nic ci nie pokaze. A daje Ci niska cene za zdjecia? watpie...za darmo to jeszcze mnie przynajmniej nikt nic nie dal! jak liczy Ci tak malo to na pewno jest gdzies haczyk...jakie ma doswiadczenie jesli jest od roku...i co Ci moze pokazac ze swoich prac...skoro nie ma zdjec i nie robila ślubow...Kradnie zdjecia innym kwiaciarniom? I jaka masz gwarancje, ze zrobi Ci tak jak widzialas na zdjeciu?

Ja nie podjelabym takiego ryzyka dla paru zlotych oszczednosci!

I jak juz Samiramis wspomniala taka pani powinna miec kurs florystyczny i to pewnie podstawowy nie wystarczy zeby zrobic dobrze bukiet slubny....nie mowiąc juz o innych elementach dekoracji.

Ja nastawilam sie na bukiet do 300 zl bo mi na nim bardzo zalezy, bede go miala na kazdym zdjeciu i musi byc wyjatkowy i przede wszystkim mi sie podobac bo powtorki z zaslubin nie planuje!
Sukienke chce kupic w granicach 3000 i okolo 10% wartosci sukienki mam zamiar przeznaczyc na bukiet...taka mam strategie!
Dlatego z rozmyslem wybieralam florystke i sprawdzilam ja przy innych okazjach i polecilam Wam sprawdzona kwiaciarnie.

Margarite przy jubilacie tez odwiedzilam, ale to co oni robia to zupelnie nie w moim stylu
bluecarin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 09:45   #2829
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samiramis Pokaż wiadomość
Cena 100 zł za bukiet brzmi jak z kosmosu.
Nawet jeśli jest to młoda firma na rynku to prowadząc kwiaciarnię ktoś powinien mieć kurs florystyczny. Widziałaś zdjęcia bukietów które robi ta firma? masz pewność, że zrobią dokładnie taki jaki chcesz i wytrzyma cały dzień?

Ja kupowałam bukiet u pani Agaty Bobrowicz. Był nietypowy i tylko ona podjęła się wykonania. Płaciłam półtora roku temu ok 200zł. ( z róż)
O ile dekorację sali- kościoła powierzyłabym firmie która jest niedługo na rynku ( taka z pewnością będzie chciała się pokazać więc zrobi wszystko staranniej) to nie pozwoliłabym robić bukietu ślubnego i to w takiej cenie w dodatku!
Przecież przy robieniu bukietu czy dekoracji zawsze trzeba brać poprawkę, że jakiś kwiat się zniszczy i trzeba go wymienić na nowy.
Znam ceny z giełdy kwiatowej na bieżąco i bukiet ze storczyków za 100 zł brzmi nierealnie- chyba, że będzie w nim tylko 1-2 storczyki a reszta to inne kwiatki. Sama prowadzę firmę i wiem, że końcowy produkt (tutaj bukiet) to nie tylko koszt kwiatów ale także dodatków, materiałów jakie się zużywa przy wykonywaniu, paliwo, zus itd.
Wątpię by ktoś policzył za same kwiatki i nie miał na tym choćby minimalnego zysku.
Poza tym wiele osób nie zwraca uwagi na to że w zwykłym bukiecie (nieślubnym) jest 5 kwiatów na krzyż a reszta to zielone. A bukiet ślubny jest w 99% z samych kwiatów, nie ma tam "luzu" nie ma liści wypełniaczy.
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:05   #2830
zaczarowana 18
Raczkowanie

ooo widze ze wywołalam ogole poruszenie moim wpisem hihi w woli wyjasnienia bukiet bedzie z niewielkiej ilosci storczyka tajlandzkiego a reszta to frezja i roza oraz liscie i trawa wiec stad taka cena no i nie jest zbyt duzytez zrobilam wczesniej rozeznanie wiec wiem ze te kwiaty kosztuja tyle na ile mam ich wycene. Pani ma pracownie i faktycznie malo kwiatow w nich jest ale widziala jej prace na fb, poznalam ja osobiscie i nawet prosiłam o zrobienie wiazanki wiec wiem jak mniej wiecej pracuje dlatego ja wybralam

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez bluecarin Pokaż wiadomość
Sorry Zaczarowana 18, ale ja nie zamierzam ryzykowac dla jakiejs nowej pracowni, ktora nie ma zadnego doswiadczenia i nic nie potrafi zrobic! czy Ty wogole wiesz jak dziala pracownia? Bo ja juz na wlasnej skorze sprawdzilam! pracownia pracuje jak ma zlecenie...tzn nie robi czegos jak nie ma zamowionego...jak zadzonisz to nie ma zadnych kwiatow j nic ci nie pokaze. A daje Ci niska cene za zdjecia? watpie...za darmo to jeszcze mnie przynajmniej nikt nic nie dal! jak liczy Ci tak malo to na pewno jest gdzies haczyk...jakie ma doswiadczenie jesli jest od roku...i co Ci moze pokazac ze swoich prac...skoro nie ma zdjec i nie robila ślubow...Kradnie zdjecia innym kwiaciarniom? I jaka masz gwarancje, ze zrobi Ci tak jak widzialas na zdjeciu?

Ja nie podjelabym takiego ryzyka dla paru zlotych oszczednosci!

I jak juz Samiramis wspomniala taka pani powinna miec kurs florystyczny i to pewnie podstawowy nie wystarczy zeby zrobic dobrze bukiet slubny....nie mowiąc juz o innych elementach dekoracji.

Ja nastawilam sie na bukiet do 300 zl bo mi na nim bardzo zalezy, bede go miala na kazdym zdjeciu i musi byc wyjatkowy i przede wszystkim mi sie podobac bo powtorki z zaslubin nie planuje!
Sukienke chce kupic w granicach 3000 i okolo 10% wartosci sukienki mam zamiar przeznaczyc na bukiet...taka mam strategie!
Dlatego z rozmyslem wybieralam florystke i sprawdzilam ja przy innych okazjach i polecilam Wam sprawdzona kwiaciarnie.

Margarite przy jubilacie tez odwiedzilam, ale to co oni robia to zupelnie nie w moim stylu
Ja rowniez z duzym dystansem podchodze do artystów i tego co oferuja wiec najpierw sprawdzam gdzie moge zanim sie decyduje a kwiaty to wyjatkowe doznania wzrokowe dlatego zalezy mi na ich estetyce.Fakt tez mialam obawy ze nieznana pracownia i w ogole ale juz po pierwszych mailach wiedzialam ze sie dogadamy i jest to osoba otwarta na moje propozycje a ja wiem co i jak chce. Moj bukiet jest inny niz klasyczne kulki kwiatowe ma 3 dlugie zielone liscie finezyjnie zawiniete troche trawy,koraliki no i oczywiscie biały storczyk drobny,frezje i rozowe rozea ty o jakim bukiecie myślisz dla siebie?
zaczarowana 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 15:49   #2831
samiramis
Raczkowanie

Możesz wkleić zdjęcie bukiety który ta "pracownia" ma zrobić? lub jakiegoś podobnego.
Powiedzmy sobie szczerze- idąc do kwiaciarni nie pytamy ile lat działa na rynku a sam "staż" działalności jeszcze nie daje gwarancji, że bukiet będzie wykonany dobrze i solidnie- zawsze kwiaciarnia może zmienić pracowników itp. Różnie bywa.
Sama od niedawna zajmuję się poniekąd dekoracjami ale mówię klientkom/ koleżankom że mogę wykonać to, to i to- a bardziej skomplikowane rzeczy zamawiam u profesjonalistów którzy bukiety robią od lat i mają do tego odpowiednie przygotowanie.
Fakt- mogłabym zrobić komuś bukiet ale wątpię czy byłby tak fantazyjny jak kogoś kto w temacie siedzi od 10 lat. Dlatego tego nie robię.
Na własny ślub zamawiałam bukiet u sprawdzonej osoby z dobrymi opiniami itp- i co się okazało- bukiet był taki jak chciałam (z płatków róż) ale nie był trójwymiarowy tylko płaski. Owszem był piękny i na zdjęciach prezentował się pięknie (po 2 latach nadal się trzyma ususzony). Widziałam też dekorację tej samej florystki (mega drogą) i niestety byłam rozczarowana w jaki sposób była wykonana. Kompletnie nie była warta swojej ceny.
Nie ma reguły- ktoś może być bez kursów i mieć talent do tworzenia bukietów czy dekoracji kwiatowych a ktoś nawet po 10 kursach może kompletnie nie mieć wyczucia.

Co myślicie o zamawianiu kwiatów czy dekoracji wykonywanych przez mężczyzn? Spotkałyście się z takim przypadkiem w ogóle?

Edytowane przez samiramis
Czas edycji: 2013-04-14 o 15:51
Stary 2013-04-15, 11:55   #2832
ElkaMakeUp
BAN stały

Tak jak napisałaś nikt nie ma na twarzy napisane ile pracuje w branży i z wielu czynników składa się jego praca. Cena za kwiaty moim zdaniem zależy od wielu czynników, po pierwsze od rodzaju kwiatów, ich ilości i dodatków. Jak ktoś wcześniej pisał że 300zł za bukiet to norma ja tyle nie zapłaciłam... bo mój bukiet nie był ogromny, więc i ilość kwiatów nie była duża. Ale nie ukrywam że cena za całość zrobiła się nie mała ale na każdym stole była kompozycja plus bukiet dla dróżki i jakieś drobne rzeczy.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Co myślicie o zamawianiu kwiatów czy dekoracji wykonywanych przez mężczyzn? Spotkałyście się z takim przypadkiem w ogóle?
Ja się nie spotkałam, ale bardzo jestem ciekawa. Znam osobiście mnóstwo panów zajmujących się fryzjerstwem , projektowaniem, makijażem więc myślę ze i tacy się znajdą
Stary 2013-04-15, 19:29   #2833
samiramis
Raczkowanie

Pytałam o mężczyzn-florystów, ponieważ mój mąż ma straszną zajawkę na pracę z kwiatami i marzy o własnej kwiaciarni i sprawdzamy teren czy w ogóle kobiety chciałyby kupować u mężczyzny kwiaty
Stary 2013-04-16, 06:47   #2834
sokzkaralucha
Raczkowanie

Cytat:
Pytałam o mężczyzn-florystów, ponieważ mój mąż ma straszną zajawkę na pracę z kwiatami i marzy o własnej kwiaciarni i sprawdzamy teren czy w ogóle kobiety chciałyby kupować u mężczyzny kwiaty
Sądzę, że bardziej liczy się jakość i cena niż płeć florystki/florysty. Jak będzie dobry, to nikt nie będzie patrzył, czy jest facetem czy nie.
Nie mnije jednak- Polska to kraj pełny utartych stereotypów i tak jak w przypadku pielęgniarzy (a przeciez ta praca wymaga czasami niezłej pary) krążą bardzo niemiłe slogany (;

sokzkaralucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 08:08   #2835
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to nie robiłoby różnicy
Jeśli pokaże, że to jego pasja, że potrafi to robić i chce, to na pewno klientów znajdzie

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 08:28   #2836
kreoolka
Rozeznanie

Cytat:
Jasne ,że chciałyby :p
Super pomysł na biznes szczególnie ,że go to pasjonuje ! Po za tym mężczyźni okazują się najlepszymi fryzjerami, kucharzami itp. więc może jako florysta też okaże się najlepszy
kreoolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 08:33   #2837
sugarfree87
Zadomowienie

GG do sugarfree87

Gdzie kupujecie obrączki? możecie polecic jakieś mniejsze salony jubilerskie z obrączkami w dobrych cenach ?
Stary 2013-04-16, 10:06   #2838
Mariam
Raczkowanie

najlepiej zapytaj wujka Gógla o "obrączki kraków" i już masz całą wiedzę , strony, adresy, telefony
Mariam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 10:16   #2839
ElkaMakeUp
BAN stały

Cytat:
Jeśli tylko będzie to robił dobrze to czemu nie
Stary 2013-04-16, 10:55   #2840
Amaranto
Raczkowanie

Mężczyzna w branży kwiatowej jak najbardziej
Amaranto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-16, 15:43   #2841
sugarfree87
Zadomowienie

GG do sugarfree87

Cytat:
Napisane przez Mariam Pokaż wiadomość
najlepiej zapytaj wujka Gógla o "obrączki kraków" i już masz całą wiedzę , strony, adresy, telefony
Ale ja pytam czy możecie polecić, któryś salon. Umiem znaleźć salony jubilerskie w Krakowie
Stary 2013-04-16, 16:19   #2842
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfree87 Pokaż wiadomość
Gdzie kupujecie obrączki? możecie polecic jakieś mniejsze salony jubilerskie z obrączkami w dobrych cenach ?
My kupiliśmy ale nie w Krakowie, tylko w Myślenicach, w art gold, zapłaciliśmy jakieś 1200 zł ale to było w 2010 roku pod koniec, mamy mieszankę białego i żółtego złota. W sumie tam większość biżuterii złotej czy srebrnej kupujemy i zadowoleni jesteśmy zawsze.

Stary 2013-04-16, 20:18   #2843
sol11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sugarfree87 Pokaż wiadomość
Ale ja pytam czy możecie polecić, któryś salon. Umiem znaleźć salony jubilerskie w Krakowie

Rany dwa msc i nie mamy obrączki,ja tez poproszę o jakieś namiary !
sol11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 08:09   #2844
betraa
Przyczajenie

Dziewczyny, polecam Wam jubilera FROART na gołębiej, robi obrączki głównie na zamówienie. Piękne wykonanie, a ceny ma dużo niższe od sieciowych salonów. Nasze obrączki z platyny wyszły ponad 3 razy taniej niż proponowano nam w aparcie!! Później kupowałam tam jeszcze biżuterię ślubną i również jestem zadowolona. Także zajrzyjcie tam, może Wam również przypadnie do gustu
betraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 18:01   #2845
amarela
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie i za ile kupujecie wódkę ?
Stary 2013-04-17, 18:36   #2846
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupowałam po14,99wyborowa ale to po znajomości
Stary 2013-04-17, 19:07   #2847
aania88
Rozeznanie

Cytat:
My w najbliższym czasie planujemy kupić Wyborową, na razie szukamy hurtowni, może jakaś promocja się trafi bo normalnie ok. 20 zł.
Stary 2013-04-18, 07:11   #2848
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania88 Pokaż wiadomość
My w najbliższym czasie planujemy kupić Wyborową, na razie szukamy hurtowni, może jakaś promocja się trafi bo normalnie ok. 20 zł.
najtaniej widzialam w auchan 19.99.
na wroclawskiej na przeciwko dr irena eris jest monopolowy, w kazdy wtorek jest -10% dla studentow sama mialam tam zamawiac bo 10% jest tez naliczane od wodki promocyjnej
Stary 2013-04-18, 10:10   #2849
aania88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
najtaniej widzialam w auchan 19.99.
na wroclawskiej na przeciwko dr irena eris jest monopolowy, w kazdy wtorek jest -10% dla studentow sama mialam tam zamawiac bo 10% jest tez naliczane od wodki promocyjnej
Jeszcze się zastanawiamy nad tą hurtownia i jakimś mniejszym sklepem, chodzi o to, żeby zwrócić to co zostanie, bo na pewno zostanie, a na wszelki wypadek wolimy wziąć więcej.
Stary 2013-04-18, 14:52   #2850
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania88 Pokaż wiadomość
Jeszcze się zastanawiamy nad tą hurtownia i jakimś mniejszym sklepem, chodzi o to, żeby zwrócić to co zostanie, bo na pewno zostanie, a na wszelki wypadek wolimy wziąć więcej.
My wzięliśmy więcej, zostało sporo, jeden karton zostawiliśmy obsłudze sali po weselu, zostało jeszcze chyba z 6 kartonów. Było na "chrzciny", roczkową imprezkę, w między czasie na jakieś imprezki było, i jeszcze zostało nam ze 4 butelki
Tż mówi, że jedna obowiązkowo musi zostać na pępkowe drugiego dziecka hehe ( nie wiadomo jeszcze kiedy to będzie ale już zapowiedział że zostać musi hihi )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości