|
|
#2101 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIX
dla kuriera, żeby dotarł do 10:30
|
|
|
|
#2102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie na szczęście wszyscy ubierają się w byle co, więc nawet ja, mimo mojego braku talentu do zakupów i ubierania się, jakoś w miarę przy nich wyglądam ![]() Pracę musisz zmienić na taką żeby z informatykami/konstruktorami pracować ![]() Znad kawy nie ma słońca ![]() i muszę zacząć szybko pracować a nie chce mi się
|
|||
|
|
|
#2103 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2105 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie umiem teraz znaleźć :/ A mi się zachciało znowu innych ciuchów - pseudośredniowiecznych-fantasy tzn. luźno inspirowanych i niewpadających w koronki/ciule/kffiatki a najlepiej w mhroczne wiedźmy i łowców wampajerów
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-17 o 11:02 |
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
bry
kolejna nieprzespana.... ![]() a gdzie się przymierza ray bany w krakowie?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-04-17 o 11:57 |
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
me too
![]() a gdzie się testuje perfumy Jo Malone? Gdzie w Polsce? chce mi sie czegoś zielonego ale nie łodyg cos w ten deseńa w ogóle to nie wiem skąd tyle narzekań na nowe allegro? tzn może nie jestem jakimś allegrowym zwierzem i jeszcze nie wiem co sie tam czai ale dla mnie zmiana jest na plus - jest wszystko przejrzyste i czytelne
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-17 o 12:52 |
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zlocie?
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie mi sieciunia podpowiedziała - tzn nie o zlocie
![]() ![]() poza tym w moim stanie prędzej zlecę się na internie w szpitalu o ile wcześniej kaszel mnie nie zabije dziś mam już dosyć no to skoro nie mogę spać, leżeć ani nic inego robić to szukam kremu, lotionu nawilż na lato bo u mnie nawilżanie latem to whole another story - to co jesienią i zimą było spoks odpada w ciepłę miesiące, a znaleźć coś bez alkoholu bez gliceryny na pierwszym miejscu i innych zapychaczy trądzikowców - graniczy z cudem albowiem przez lata wypróbowałam już wszystko apteczne i inne sanoflorowe l'oocitanowe "cuda" że normalnie ręce opadają - swoją drogą jakie ścierwa siedzo w drogich kremach - kupowałam próbki, dostawałm próbki i tam skład mnie wbijał w ziemię - tzn wiadomo dla cer bezproblemowych to po prostu drogie kremy i nieszkodliwe ale czy coś dobrego robiące też mocno wątpię
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Heja,
udało mi się upolować maskę Bingo z 12 ekstraktami, 1 litr za 25 zł, kocham sklepy zielarskie Teraz muszę zainwestować w ciuchy, bo po prześledzeniu wczorajszej dyskusji w Barze doszłam do smutnego wniosku, że jestem lumpem. |
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie siurprajs: żołądek napierdziela (za dużo prochów ) i gorączka znów mi skoczyła na 37,7 i nie wiadomo czemu, jak mnie nic nie boli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-04-17 o 16:13 |
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Panaroja
|
Znad zdumienia od wczoraj
![]() Cytat:
![]() Wczoraj widziałam faceta w długiej sukni i nie był to ksiądz w sutannie gość miał na sobie czarną trykotową sukienkę z górą obcisłą jak podkoszulek z długim rekawem , dół do kostek rozkloszowany , z boku powiewały jakieś takie powycinane kawały materiału - coś podobnego do tych kiec , jakie ostatnio Redzia wklejała jako dziwne , do tego czarna króciutka kurtałka skórzana coś w typie ramoneski mini ale z oszołomienia nie zarejestrowałam dokładnie , na szyi obfitość srebrnych łańcuchów różnej grubości , do tego męski półbut . Na nodze of kors , nie na szyi włos króciutko klasycznie ostrzyżon na jeżyka , na nosie okularki kujonki ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
mam za zadanie wybrać sobie na prezent od kumpel świecę zapachową - no i zdurdniałam - Yankee nie wezmę w ciemno no bo jak
![]() chyba zamówię coś kawowego ale co ? gdzie ja to powącham? zwłaszcza jakem chora
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam
![]() Więc na chwilę obecną problem sam się rozwiązuje ![]() Jak ta maska pachnie Kolesia w pseudo sutannie powiązałabym z twoim wczorajszym snem, to na pewno znak. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-04-17 o 16:18 |
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Panaroja
|
Słuchajcie , a co z Win
za co ? wiecie coś ?---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() 2.wiesz ze możesz mieć rację tylko so ten znak oznacza - że wybór bliski czy tak będą wyglądały sutanny pod moimi rządami ![]() dlatego napisałam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że to była siostra Marysia, tylko zakamuflowana. Sprawdzała jak się prowadzisz i czy spełniasz wymogi formalno-prawne przyszłego wyboru. |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#2121 |
|
To ja :)
|
Dziń dopr...
Przybył Budapeszt. Nie jest piękny Jestem na haju
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Już widzę, chorrroba nie śledzę takich wątków to się nie wypowiem bo jestem nie w temacie - a ile trwa taka tymczasowość ? tak na przyszłość, bo nigdy nie można być pewnym dnia i godziny
![]() doczytałam, że 2 tyg Flo też zniknęła pewnie nie przypadek to
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-17 o 16:37 |
|
|
|
#2125 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raczej jej początek ![]() Flo to ostatnio te zębowe problemy miała ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- O właśnie avek trza zmienić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
2. też znad sterty pachnącego polem prania
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie - ludzie mają prawdziwe problemy a jak weszłam na plotkowe to szybko uciekłam, no comment
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- jestem zepsuta - w pierwszej chwili widziałam pranei spryskane perfumami Polo Sport
|
|
|
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
) i za kilka h druga dawka. hamuje dziada i szybko się goi to co zdążyło zakwitnąć.Rejcz - chciałabym mieć takie skojarzenia i być tak zepsutą
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-04-17 o 16:54 |
|
|
|
#2130 | ||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

dla kuriera, żeby dotarł do 10:30

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cos w ten deseń
- tzn wiadomo dla cer bezproblemowych to po prostu drogie kremy i nieszkodliwe ale czy coś dobrego robiące też mocno wątpię