![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokaze sie jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- najwazniejsze, ze rodzicom nic sie nie stalo
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() strasznie sie boje tego typ akcji... i strasznie mnie wkurza jak ktos "wielce mundry" mowi mi ze przeciez jak spi to moge go zostawic samego na chwilke... dziekuje bardzo za takie rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czuje sie tak samo, dodatkwo zaczely mi sie sypac wlosy garsciami, bede lysa, na bank.. ale gorsze jest chyba to, ze ona sa po prostu wszedzie, gdzie nie spojrze moje wlosy, na mlodym, ma na sobie miedzy ubrankami, na podlodze, na stole, na fotelu, doslownie w s z e d z i e ... jest ich juz chyba w domu wiecej niz na mojej glowie ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
;(
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi Domcia parę razy zakrztusiła się przy jedzeniu. Od razu człowiek cały w nerwach. Straszne to jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Kurna...... ale mam stresa, naczytałam sie o tych qpach w internecie i teraz się stresuje. Kupiłam kubeczki i jutro ide z qpka małej do labolatorium.
Blogerka, jak czytalam o tym pobeiraniu krwi z główki ... masakra, nie chce sobie tego nawet wyobrażac.
![]() |
#2347 |
Wtajemniczenie
|
Dodałam fotkę do klubu
![]() I chyba znowu wpadnę w rytm ćwiczeń, dzisiaj zaliczyłam drugi dzień i od razu psychicznie czuję się lepiej, kondycją ani dobra ani zła, przed ciązą zanim zaczełam ćwiczyć miałam dużo gorszą, tak więc myślę, że najgorzej nie będzie. Obawiałam się, że po tej 4 miesięcznej przerwie ciężko bedzie mi znowu zacząć, nie będzie mi się chciało, albo będę strasnzie słaba fizycznie, ale na szczęście nic z tych rzeczy ![]()
#2348 |
Zakorzenienie
|
hej kochane ja tak na szybko tylko
![]() byliśmy z małym na szczepieniu i niestety nie dała go zaszczepić - Fewciu tak jak pisałaś, podejrzewa wzmożone napięcie mięśniowe, masakra co ona z nim wyrabiała, mały supermana udawał taki był spięty jak struna ![]() ![]() ![]() ![]() Idę pobiegać bo muszę odreagować ![]()
#2349 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [ Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Raczkowanie
|
Jestem załamana. moje dziecię od ponad miesiąca jest chore...a ma raptem 2,5. Najpierw to cholerne zapalenie płuc- niedoleczone,przez 3 tyg na antybiotyku. Najgorsze jest to że nasza pediatra to stara ru...a bo wg niej zawsze "jest czysto osłuchowo". Albo ona głucha albo niedouczona. Okazuje się że Mikołaj ma zmiany w oskrzelach....na tle alergicznym. I to co miało być ŁZS jest SKAZĄ BIAŁKOWĄ i najprawdopodobniej jest uczulony na wiele wiele innch rzeczy. Od tygodnia jest na NUTRAMIGENIE-fuj fuj fuj
Pytałam was wcześniej o ten niespokojny sen od 4 i ciemieniuchę....i jeśli chodzi o ciemieniuchę to ja zwaliłam sprawę smarując oliwą z oliwek a potem oliwką. Tak mu doprawilam główkę,że w nocy mało się nie wściekł próbując to drapać. Tak to jest słuchać teściowej i jej złotych rad. |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
![]() Potrzebuję przyjaciela ![]() Ortopeda powiedział,że jedno bioderko jest w miarę, wystarczyłoby pieluchowanie, ale drugie jest w strasznym stanie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedział,że leczenie będzie trwać od 3 do 5 miesięcy i że Niunia później będzie wszystko robić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jutro idę do dermatologa- mam nadzieję, że to dobra lekarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ucałuj Blaneczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, Lady, trzymam kciuki za Waszych bobasków, na pewno wszystko się ułoży, dobrze Fewcia ze skonsultowałaś to z kimś innym. Niektórzy lekarze to naprawdę jakieś tępe dzidy;/ zamiast pomóc to pogarszają sprawę...
![]() |
#2359 | |||||||
Wtajemniczenie
|
I bieli buźkę? Jaką ma konsystencję? Dobrze się rozsmarowuje?
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nawijko też dziękuję za odpowiedź i napisz jak już się zdecydujesz na jakiś kremik dla Kubusia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakby sie udalo z tym stazem to co wtedy z malutka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Fewcia-
![]() ![]() Szkoda mi po prostu słów-niektórzy mijają się z powołaniem. Fifania- ![]() Ewik- kochana nie łam się ![]() Sylwietta- mój co jakiś czas się tak dusi że nie może powietrza złapać (przez flegme). Ostatnio byłam sama w domu jak zaczął się dławić-matko! Myślałam że zawału dostanę. Ale wzięłam go szybko na ręce i oklepywałam plecki,do tego doszedł jego płacz więc jeszcze gorzej było go doprowadzić do złapania oddechu. Byłam w panice potwornej ale nie straciłam przez to nawet sekundy jak zaczął się dusić. Pomoc była natychmiastowa i podejrzewam że każda matka tak reaguje. Ale faktem jest że to do przyjemnych nie należy ![]() Nawijko-zdrowiej nam ![]() ![]() Hope- chwal się blogiem ![]() Nie wiem czy cosik jeszcze miałam pisać? Hm hm hm ![]()
#2363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo zdrowka dla dzieciaczka! ![]() Cytat:
Wszystko na pewno dobrze sie zakonczy ![]() Jasne, dam znac. Przejrze jeszcze inne dostepne kremy, ale powiem Ci, ze ten z Nivea jest poki co moim faworytem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Fewcia,LAdy kciuki za Wasze dzieciaczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiady jeszcze dam jakoś radę, ale jak ze śniadaniami i kolacjami? ![]() ![]() Fewciu ![]() ![]() My na ciemieniuchę olejuszkę kupiliśmy, zobaczymy, mam nadzieję, że pomoże. A, no z pozytywów, to Mały waży 6400 i pani pediatra bardzo z niego zadowolona, że dobre mleczko mama produkuje i że dzieć mega szczęśliwy bo się do niej chichrał co chwilę ![]() Aaaa no i Małego mamy przenosić przodem do świata ale takiego zwiniętego w precelek. Zapomniałam się spytać o chustę, ale chyba będzie ok skoro ma być taki zwinięty
![]() |
#2367 | |||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
czy Ty się musisz znęcać nad mocni kp? ![]() Cytat:
moja też robiła dziwne kupy,odstawiłam nabial i jest troszkę lepiej. Ale pediatra mi powiedziała że zielone kupy są też od przegrzania. BlogerkaWidziałam w klubie-Wy już jesteś fit ! ![]() jak jesteś to wyczaruj zdrowe bioderka dla mojej Niuni ![]() Dobrze że rodzice cali i zdrowi. Cytat:
Już nic się nie da zrobić z ta sprawa? Nie martw się ![]() [QUOTE=sylwietta1988[/QUOTE] moja raz się zakrztusiła,masakra! Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki żeby to było tylko wzmożone napięcie ![]() Cytat:
Nawijko zdrowka dużo! Moja Niunia Przysypiała mi na kanapie więc ją szybko Wykapalam,przy piersi był cyrk,ale miałam odciagniete mleko,więc zjadła tyko 50ml ,więcej nie chciała ![]() Jak ją się cieszę że Was mam,teraz jak nie ma męża to nawet nie mam z kim porozmawiać ![]() Może i ja spróbuje zasnąć bo nie wiem jaką noc przed nami. Sądząc po ostatnich-krótką. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
EWIK, FIFANIA, FEWCIA- trzymam mocno kciuki za poprawe sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Kurcze,cały dzień mnie nie było i 8 str do nadrobienia bo jeszcze z wczoraj
![]() A dziś prawie 3 h spędziłam u fryzjera. Pasemka mi robiła, dużo pasemek ![]() ![]() ![]() ![]()
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do sniadan i kolacji to ja jem: dziemixy, dzemixy i jeszcze raz dzemixy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.