|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
12t2dzien
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, niektóre dziewczyny mówią, że już w 6/7, ale ja nie słyszałam, bo według usg to był 4/5 tydzień wtedy, a teraz mam wizytę 30, czyli to będzie już 9, więc usłyszę już serduszko |
|
|
|
|
#2703 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i płaczliwa i drażliwa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i na samym początku myślałam ze bez fajki nie ogarnę świata o_O i jarałabym wtedy jeszcze bardziej, Poszłam do gina te pierwsze to był 4/5 tydzień i nic nie było i wtedy powiedziałam stop- moze to przez fajki.. no i tak jeszcze kilka fajek wypaliłam .. no a najbardziej wkurza mnie teściowa, która mówi ze ona przez 4 ciąże jarała i wszystko było ok.. bo mnie kusiłaCytat:
Cytat:
A ja dzisiaj byłam w banku, na poczcie, na zakupach, na McFlurry i właśnie odpoczywam, Spałam od 3:30 do 8 a co do wózka, chodziło mi o model a kolor akurat taki był pierwszy no mój mąż to chce kolor czerwony. ale właśnie wygląda na dość masywny, choć gdzieś wyczytałam, że z gondola waży 11 kg? no chyba jakoś tak.. ale wiadomo sprawdzę a tak poza tym mieszkam na 4 piętrze ale mam windęTRELE - EKSTRA BRZUCHOL
|
|
#2704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Te bole to zazwyczaj wiàzadła , I rosciagajaca macica. Ja wtedy bralam nospe , bo gin mowiła że lepsza nospa niż skurcze . Co do palenia ja tez palilam jak smok. Nic mnie nie ruszalo , a przeciez juz raz poronilam! Az kiedys zobaczylam na youtubie reportaż o śmierci łòżeczkowej ! 84% przypadkòw to dzieci matek palacych w ciáży. To mi wystarczyło..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Agatkaa1 - tak mi przykro. Trzymaj się cieplutko, następnym razem na pewno się uda!!
U mnie była dziś niezaplanowana wizyta u ginekolożki. W pracy dostałam plamień (kolor taki beżowy), o tyle dobrze, że pracuje dwa kroki od mojej ginki, to od razu po telefonie poszłam na wizytę. Macica w porządku, kropek ma 1cm i serduszko mu pięknie bije także z dzidzią wszystko w porządku. Na usg było widać taki nalot nie daleko macicy, z którego może być to plamienie - jeśli do jutra nie przejdzie mam brać luteinę. Jedyny pocieszający fakt, ze ginka powiedziała, ze od wczoraj co druga pacjentka przychodzi z tym samym problemem - może to ze zmęczenia, pogody? Cholera wie Ale tak się wystraszyłam, ale dzięki Bogu z kropkiem wszystko w porządku
|
|
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję całego serca i ściskam najmocniej jak mogę ja mogę jak nie ma chętnych myśle że będe z Wami coraz więcej jak tylko dotrwam do końca kwietnia i uporam się z masą dokumentów do pracy ![]() tak ładnie sobie pocztałam i pozaznaczałam cytowanie wieczorem i net mi padł i mam ci babe placek wszystko poszło sobie gdzieś no trudno. Jutro będe miała wolny dzień (jak to dziwnie brzmi ) to poczytam i poodpisuje jeszcze raz ![]() widziałam już wózki, ja mam Tako Balilla jestem z niego mega mega zadowolona, teraz ze wzgleu na wage kupiłam lekką spacerówke espiro magic i też super daje rade o ile nie ma śniegu
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-04-17 o 21:01 |
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
No mi też, ale znów wracają co jakiś czas
![]() Cytat:
Ja na szczęście nie palę, nie wiem czy bym rzuciła, straszna jestem jeśli chodzi o nałogi. Tż kupił mi sorbet malinowy z grycana, mam nadzieję, że dobry, bo wolę lody pistacjowe, ale co tam, zje się
|
|
|
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sama nie jestem jeszcze w tym klubie, pewnie dlatego że ostatnio z braku neta mało pisałam zobaczymy co dziewczyny zadecydują ![]() na początku zawsze jeszcze duży ruch an forum i klubie a potem stopniowo mamusie się wykruszają, bo dzidzie są takie absorbujące mam nadzieję że nas będzie jak najwięcej i jak najdłuzej ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
chociaz może jakbym przzed jutrzejszą wizytą zjadła to dostane dłuższe L4 w pracy powiedziałam że w poniedziałek będe, zobaczymy ![]() na skurcze, bóle brzuszka nospa jak najbardziej
|
||
|
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uciekam do łóżeczka bo pomału padam na twarz...
Jutro o 18 mam genetyczne więc jak zawsze proszę o kciuki! ![]() Dobranoc
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ananoki na noc jak mawia chrześniaczka mojego tż ![]() a ja dziś wyjątkowo nie jestem śpiąca, cud jakis ostatnie dni to padałam z Natalcią o 20 ![]() Cytat:
![]() ja po lodach mam ulge ale potem to jeszcze gorzej jest
|
||
|
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
Hej
na wizycie wszystko dobrze dzidzia ładnie sie rozwija mierzy 23 mm no i najważniejsze dziś usłyszałam serduszko mojej kruszynki
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie mogę doczekać się wizyty sprawdziłam gaduły naszego wątku : Dzastin08 ryba91 anulka2205 haha
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJE
Edytowane przez ilona_0105 Czas edycji: 2013-04-17 o 22:16 |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak narazie masz bete poniżej 10000 to zobaczysz sam pecherzyk. przy bedzie powyżej 10000 dopiero widac zarodek z sercem wiec narazie sie na wiele nie nastawiaj
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Pospałam, pojadłam i zaraz znów się kładę. Takiej to dobrze
![]() Trele_Morele A gdzie Ty kupujesz Nospe? Ja czegoś takiego u siebie nie widzialam (w PL brałam, ale na bóle miesiączkowe). Jeśli nie będzie naprawdę mocno boleć postaram się nic nie brać, ale wolałabym mieć coś w razie W ![]() Wiecie co... Dzięki Bogu za internet i za Was Dziękuje że jesteście w moim życiu i w życiu mojej Kruszyny Obecnie czuje jakbym miała za sobą nieudaną próbe wykonania szpagatu Dobranoc Mamusie
Edytowane przez _Peggy Czas edycji: 2013-04-17 o 23:14 |
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nospe ja kupuje w Polskim sklepie , ale jeśli do takowego nie masz dostępu poszukaj w Google : polskie leki w UK albo NOvafarm - to sa apteki z polskimi lekami , wyślą |CI do domu co tylko sobie życzysz .. Poszukaj A z nospą to nie jest tak że jak naprawdę będzie boleć .. Mój lekarz twierdził , że nospa jest nieszkodliwa nawet w 1 trymestrze bo działa rozkurczowo a nie przeciwbólowo .. Każda nospa lepsza niż skurcze !!!!!!!!!!! Nawet te najmniejsze .. Ja Wam zazdroszczę że z Dobranocką idziecie spać , ja 15 minut weszłam do domu , i padam na pyszczek , a Wy już śnicie o wózkach i pieluchach ![]() Dobranoc |
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo wizaż jest najlepszy ja jestem uzalezniona na maksa, z dziewczynami z wątku gdzie rodziłam natalcie tak się zaprzyjaxniłyśmy, robimy spotkania na żywo jak jakas grupke biżej siebie mieszka, widzimy jak dzieci się róznie rozwijają, co jedno to większy artysta fajnie się tak wspierac w smutkach i radościach ![]() nospe lekarz nie daje typowo na ból ale jak się napina brzuch albo twardnieje a na ból toraczej coś z paracetamolem ![]() Mnie od rana kaszel męczy eh.. a myślałam że zdrowa wstałam bo tak sie super czulam na leżaco, myśle - jakaś czarodziejska noc ![]() Miłego dniaaaaa |
||
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
acelinko coś w tym jest z dzisiejszym dniem i nocą, ja wstałam zadowolona ze mnie piersi nie bolą a tu się okazuje ze teraz mi nie dobrze... a tu trzeba na zajęcia iść, a po południu do pracy... mam nadzieję ze przejdzie.
Miłego dnia Mamusie
|
|
|
|
#2729 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nonono całkiem sporawy chyba i ja dziś swój wrzucę :PCytat:
super
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
||||
|
|
|
#2730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
haha.Dzięki za kciuki, przydadzą się ![]() Magalska,nie wiem czy pisalaś... macie już jakieś imię wybrane dla synka? I do dziewczyn co miały już genetyczne; robili Wam dowcipne czy przez brzuch?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-04-18 o 08:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Takie jakby ciągnięcie w okolicy lewego jajnika. Chyba się położe pod kołderką i trochę poleżę. Może pośpie. Może uspokoje się trochę. Tragedia Naszej Agatki całkiem mnie rozbiła 
ale do pierwszego usg (22,04)mam zamiar rzucić już całkiem...więc zostało mi kilka dni...
i na samym początku myślałam ze bez fajki nie ogarnę świata o_O i jarałabym wtedy jeszcze bardziej, Poszłam do gina te pierwsze to był 4/5 tydzień i nic nie było i wtedy powiedziałam stop- moze to przez fajki.. no i tak jeszcze kilka fajek wypaliłam .. no a najbardziej wkurza mnie teściowa, która mówi ze ona przez 4 ciąże jarała i wszystko było ok.. bo mnie kusiła
u mnie ok dzidzia ma 6 cm, nóżki, rączki i jest cudowna
i właśnie odpoczywam, Spałam od 3:30 do 8
KCIUKI DLA ANI 

Dziękuje że jesteście w moim życiu i w życiu mojej Kruszyny 

Ślub 25.08.2012
haha.