|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Jesteś z TM? Bo ja na majówkę prawdopodobnie będę w okolicach i może weszłabym do tego lumpka
|
|
|
|
|
#3632 |
|
Rozeznanie
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40360319]W kolorze malinowym to dopiero cudeńko
ale rozmiar za duży niestety. ale przekonałyście mnie i chyba pójde chociaz przymierzyc zeby rozwiac swoje watpliwosci, może akurat będzie dobra
|
|
|
|
#3633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybys mogla to zmierz pod pachami W ogole to weszlam z ciekawosci na all sprawdzic ceny sukienki koronkowej i niektore są wrecz dla mnie niewyobrazalne...kolosaln e... 32 zł jestem w stanie wydać za takiego typu sukienke ! |
|
|
|
|
#3634 | |||
|
Konto usunięte
|
Nie było mojej marynarki... w sumie dwóch. Nie było też innych rzeczy, które podobały mi się w poniedziałek. Teraz był fajny płaszczyk, ale nie wzięłam. Może się uda i będzie jak cena zleci...
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Widziałam dziś ładne mgiełki, ale w rozmiarze 20... Ładna koszula jeansowa, ale 40, a ja wolę bardziej dopasowaną, bo potem rzucę i będzie leżała... Ładne spodnie, ale za duże... No i widziałam skórzaną spódnicę, co do której się wahałam. Coś taką http://img3.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/248x186c...ca-1782338.jpg tylko też mogła być mniejsza... może jutro po nią wrócić?
Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-04-17 o 20:42 |
|||
|
|
|
#3635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdzieś widziałam fajne niedrogie koronkowe sukienki, chyba na stronie matalana. To może potem trafią do lumpów. |
|
|
|
|
#3636 |
|
Raczkowanie
|
witam Was dziewczyny
od baaardzo dawna jestem wierną obserwatorką wątku, a dziś postanowiłam wyjść z cienia i pochwalić kilkoma perełkami ![]() od kilku lat mieszkam w Warszawie i do tej pory zaglądałam do lumpków raczej niechętnie, bo ceny odstraszają, ale w ciągu dwóch dni wpadłam w taki szał zakupów, że portfel świeci pustkami:p 1. Bluza Adidas Firebird - około 20 zł, przepraszam za brak real foto, ale siostra mi ją już ukradła ![]() 2. Etui na laptopa brytyjskiej firmy Oliepops - 15 zł 3. Sukienka Miso - z wagi 4. Mgiełka George - z wagi 5. Koszula Atmo - z wagi 6. Bordowe rurki, na które polowałam od miesięcy - 20 zł7. Beżowa bluzka z koronkowymi plecami Forever 21 - z wagi 8. Biały oversize New Look - z wagi 9. Koszula H&M - taliowana, idealnie dopasowana - 7 zł 10. Rozkloszowana spódniczka New Look - 5 zł 11. Asymetryczna czerwona spódniczka - mgiełka - z wagi 12. Ołówkowa koronkowa sukienka Next - z wagi za wszystkie rzeczy z wagi zapłaciłam około 50 zł, więc za wszystko nieco ponad sto złotych, ale uważam, że warto było przepraszam za kiepskie zdjęcia, ale brak dziennego światła daje się we znaki;-)
|
|
|
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
c.d.
|
|
|
|
#3638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:rolleyes :Bluesky Zmierz ją chociaż Ładna ta spódnica.edyta_13 Dokładnie...u mnie nic koronkowego nie widziałam w sh prócz bardzo dużych spodenek krótkich i w odcieniu szarym... |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
milusss, witamy na wątku
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
1. Gina Tricot
2. blazer Marks&Spencer 3. parka Denim Co. 4. koszulaka z panterą wszystkie z sh ![]() milusss mgiełka george super
|
|
#3642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajna bluzka
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam dziś w ciuszku, choć towar dziś był kiepski, nie kupiłam żadnej mgiełki.. czy też pensjonarki - co zawsze zdarzało mi się kupić.
Złapałam dzisiaj raczej takie zwyklaki : 1. W rumianki, George, 6.5zł. 2. Zwykła z kieszonką, HM, 6.5zł. 3. Serducho, Next, 4.5zł. |
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
1. Skórzany plecak 5 zł
2. Katanka H&M 1zł 3. Sukienka 5 zł 4. Koturny nowe z metką, po 10 zł za parę 5. Trampki river island, były nowe ale już je nosiłam 10 zł6. Body Sonia Rykiel pour H&M, nowe, ok. 10 zł, spódniczka Gina Tricot 7. Kosmetyki, około 2 zł za sztukę, wszystkie nowe |
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
8. Mgiełka RI 4 zł
9. Baseballówka 1 zł 10. Koszulką z myszką Mickey 2 zł 11. Spódniczka H&M 2 zł 12. Spódniczki TOP SHOP 1 zł za sztukę 13. Bluzeczka 2 zł 14. Kamizelka 1 zł 15. Sukienka ![]() 16. Katana dżinsowa ZARA 8 zł 17. Kombinezon 2 zł Edytowane przez naailty Czas edycji: 2013-04-17 o 22:50 |
|
|
|
#3646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
batonik
|
Sukienka marzenie
Widzę że wraz z wiosną polepszył się u Was towar, więc chyba czas wybrać się po zimowym letargu do jakiegoś sh
|
|
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko prawie że KOBIETO i takie perełki w tak niskiej cenie ? Jestem w szoku !! |
|
|
|
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Peacocks?Zakupy świetnie! Soniowy bodziak, kiecki za piątkę i katanka milusss zazdroszczę szczególnie bluzy i rurek (też węszę za takimi, ale coś wszystkie kolorowe się rozchodzą jak świeże bułeczki )gozia blezer bomba Ja ostatnio jestem zawiedziona zarówno Puławską jak i lumpkiem przy metrze Racławicka. Trochę tęsknię za Ochotą, ale zawsze jest za późno żeby podskoczyć. Pochwalę się tylko, że w święta dostałam od matuli marynarkę/blezer/kurtkę ( ) Sonii Rykiel. Widać w mojej małej mieścinie rodzinnej lumpki wcale nie tak źle zaopatrzone Może wiecie jak poznać czy to autentyk? Szukałam i szukałam czegoś podobnego na necie, ale możliwe że to jakaś zamierzchła kolekcja
|
|
|
#3650 |
|
Rozeznanie
|
...ten wątek to żywa reklama tego, że osoby które nie lubią sh po prostu nie umieją w nich odpowiednio szukać. piękne ubrania, dziewczyny!
|
#3651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fantastyczne łupy
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo że minęły już trzy dni od dostawy, to spróbowałam swojego szczęścia i przywlekłam satynowe spodnie do spania i ażurowy rudy sweterek, razem 11 zł
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W charytatywnych sie nie targuje, bo mi by było wstyd. Ta kasa idzie na cele dobroczynne, a nie dorabia właściciela. Głupio by mi było. Ale w normalnych sklepach, jak jest cos nie tak, to zawsze pytam, czy da się cos zrobić. I zwykle się daje Jakiś wielki moloch nie zbiednieje, jak da drobną znizke, za towar niepełnowartościowy.Cytat:
Genialne! Niektóre z tych rzeczy są naprawdę drogie. Gratuluję.
|
|
#3655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To już wiem gdzie są lepsze lumpki niż w Zamościu |
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Konto usunięte
|
[/COLOR]
Cytat:
![]() ![]() U was sprzedaja kosmetyki? I to nowe? Bo ja widziałam w sh kosmetyki ale one nowe to raczej nie były, no i niektóre po terminie czy jakoś tak. Więc tym bardziej gratuluję ci kosmetyków i za tą cenę no no ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Edytowane przez c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f Czas edycji: 2013-04-18 o 09:01 |
||
|
|
|
#3657 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj mam ochotę przejść się do SH, ale tak strasznie nie chce mi się ogarniać żeby wyjść wcześniej ![]()
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
nailtyyyyyyyyyyyyy!
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie było mnie to dosłownie dwa dni a tu takie cuda można oglądać. Nie będę pisała każdej z osobna, ale łupy nieziemskie
:love :![]() A byłam w Wa-wie i oto sobie jadę waszą ulicą Puławską i co widzę: wasze lumpiki. Ale była uradowana, micha mi się cieszyła. Już nawet do jednego miałam zajrzeć (przy przystanku Malczewskiego) , ale niestety zostałam zgarnięta z ulicy i się nie udało zajrzeć. Poza tym mam jedno spostrzeżenie odnoście tych dwóch dni spędzonych w stolicy. Dziewczyny straszyły wiosnę zimowymi ubraniami, no o żesz ty kurtka wodna!!!!!!!!!!!!. Ciepło, 20 stopni a tu wkoło płaszczyska, kozaczyska, szaliki, grube zimowe rajstopy. Nie mogłam uwierzyć strasznie mnie to zdziwiło i nawet pytałam znajomych o co chodzi i dostałam odpowiedź, że pewnie dziewczyny dopiero po weekendzie wrócą do "stolycy" już w lżejszej odzieży
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! 

nie wiem, co myślicie?
]

Genialne! Niektóre z tych rzeczy są naprawdę drogie. Gratuluję.
- 82
15.04.2013